2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

Inşallah bende bu gece sancılanırm da sezeryan olmak zorunda kalmam çok korkuyorum ya

hayırlısı olsun canım,bu gece sancılan,sabaha doğur inşallah

kizlar dun sancilandm gece 10 da hastaneye yatişim oldu sabah 4 de normal dogum yaptim.cok zordu bebegm 3.520 dogdu emiyo cok sukur darisi sizlerin bşina

çok sevindim canım,gözünaydın

kızlar selam,
sonunda büyük çabalarım sonucu:) doktorum 25 aralık sal günü için sezeryn günü verdi nasl geçecek bu 11 gün bakalım...ama yide çoookk mutluyum.

kizlar dun sancilandm gece 10 da hastaneye yatişim oldu sabah 4 de normal dogum yaptim.cok zordu bebegm 3.520 dogdu emiyo cok sukur darisi sizlerin bşina

masallah bende sana ve ofluya bakiyordum dogum yaptilarmi diye veee mujdeli haber senden geldi...hayirlisi allah anali babali buyutsun...

Inşallah bende bu gece sancılanırm da sezeryan olmak zorunda kalmam çok korkuyorum ya

cnm benim biraz daha sabir belki 3 gunu doldurmadan hemen doguruverirsin insallah...

slm kızlar bende normal doğumu bekleyen bikaç kişiden biriyim..yatınca yada oturunca bi sıkıntım yok ama ayağa kalktığım anda çok fena sancım var yaklaşık 3 gündür böyleyim.sizdede aynı durumda olan varmı?? adım atamıcak kadar kötü oluorum..

valla cnm benimde tam tersi ayaga kalkinca geciyor...oturunca baski yapiyor belime ama gezince geciyor...bilmiyorumki neden ayaga kalkinca basliyor...internetten arastirdinmi...

kızlar 37 haftalık hamileyim 5 gün önce nişanım geldi hala başka bir doğum belirtim yok ne yapmalıyım????

cnm nisan geldikten hemen sonra dogum yapanlarda var 10 gun sonrada...sen yinede tedbiri elinden birakma hastaneye 2 gune bir git nst ye gir....

sa kizlar acaba bi gunde kac kere kasiliyo bebeginz sancim az ama kasilmm cok boyle olaniniz varmi kizlar

valla cnm benimde tam tersi ayaga kalkinca geciyor...oturunca baski yapiyor belime ama gezince geciyor...bilmiyorumki neden ayaga kalkinca basliyor...internetten arastirdinmi...

yok cnm araştırmadım aslında.o da bnm şaşkınlığım gündüz biraz yürüorum eve gelince ayağa kalkmam imkansızlaşıo salı günü kontrolüm var bakalım şimdi gereksiz yere dr a da gitmek istemiorum..

sorma benimde dunden beri enteran sancilarim var ama bir turlu cozemedim...senin dedigin gibi insan emin olamadigi icin bosa gitmek istemiyor dr.a ama seninki dahah 37 haftalikmis bir hafta dah dursun bakalim cnm...38 olmasi daha iyi

RUYALI , benim de son üç gündür yaklaşık 6-7 kez oluyodur tam saymadı hiç ama. Bunlar doğumum yaklaşma belirtisi olabilir diyenler var :)

sorma benimde dunden beri enteran sancilarim var ama bir turlu cozemedim...senin dedigin gibi insan emin olamadigi icin bosa gitmek istemiyor dr.a ama seninki dahah 37 haftalikmis bir hafta dah dursun bakalim cnm...38 olmasi daha iyi

yok cnm 38+6 dayım ben ama göbeğim daha yukarıda pek aşağı indiği söylenemez o yüzden doğum olcağını düşünmüorum.. bu son günler geçmek bilmicek sanırım

:) sanki kendi yazdığım bi mesaj sandım aynı durumda olunca ben aynı şehirde değilim işte olduğum şehirdede doğurmak istemiyorum güvenmiyorum ama işte sık sık sık dişini ben patlıcam yalnız az kaldı Allah sanada sabır versin şekerim

ben spinal oldum o an şahaneydi herşeyi görüyosun acı çekmeden şahit oluyosun fakat sonraki 1 hafta kafanı duvarlara vurasın gelliyo acayip bi ağrı var fakat diyolarki çok sıvı içseymişim hemen sonra olmazmış tabi ne kadar doğru bilemiyorum tabii spinalbelli bi zamanda bel ağrısı bırakıyo genelde sadece kusarsın biraz ama bu şikayetlerin olmaz diye biliyorum sen bilirsin artık

canım benimde çarşamba nişanım geldi hala beklemedeyim dün kontrolde 1cmdi açık doktor eve gönderdi dün sancım vardı bugün bişe yok sancı mancı bende beklemedeyim yarın 40 hafta bitiyor.

slm kızlar
nasılsınız nasıl gidiyor bakalım kızımla ilgilenmekten pek giremiyorum nete sayılı kişi kalmışsınız doğumunuz bi avazda olur inşallah allahım yardımcınız olsun

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…