- 19 Aralık 2008
- 13.816
- 429
- 448
Inşallah bende bu gece sancılanırm da sezeryan olmak zorunda kalmamçok korkuyorum ya
kizlar dun sancilandm gece 10 da hastaneye yatişim oldu sabah 4 de normal dogum yaptim.cok zordu bebegm 3.520 dogdu emiyo cok sukur darisi sizlerin bşina
kizlar dun sancilandm gece 10 da hastaneye yatişim oldu sabah 4 de normal dogum yaptim.cok zordu bebegm 3.520 dogdu emiyo cok sukur darisi sizlerin bşina
Inşallah bende bu gece sancılanırm da sezeryan olmak zorunda kalmamçok korkuyorum ya
slm kızlar bende normal doğumu bekleyen bikaç kişiden biriyim..yatınca yada oturunca bi sıkıntım yok ama ayağa kalktığım anda çok fena sancım var yaklaşık 3 gündür böyleyim.sizdede aynı durumda olan varmı?? adım atamıcak kadar kötü oluorum..
kızlar 37 haftalık hamileyim 5 gün önce nişanım geldi hala başka bir doğum belirtim yok ne yapmalıyım????
valla cnm benimde tam tersi ayaga kalkinca geciyor...oturunca baski yapiyor belime ama gezince geciyor...bilmiyorumki neden ayaga kalkinca basliyor...internetten arastirdinmi...
sorma benimde dunden beri enteran sancilarim var ama bir turlu cozemedim...senin dedigin gibi insan emin olamadigi icin bosa gitmek istemiyor dr.a ama seninki dahah 37 haftalikmis bir hafta dah dursun bakalim cnm...38 olmasi daha iyiyok cnm araştırmadım aslında.o da bnm şaşkınlığımgündüz biraz yürüorum eve gelince ayağa kalkmam imkansızlaşıo salı günü kontrolüm var bakalım şimdi gereksiz yere dr a da gitmek istemiorum..
sorma benimde dunden beri enteran sancilarim var ama bir turlu cozemedim...senin dedigin gibi insan emin olamadigi icin bosa gitmek istemiyor dr.a ama seninki dahah 37 haftalikmis bir hafta dah dursun bakalim cnm...38 olmasi daha iyi
:) sanki kendi yazdığım bi mesaj sandım aynı durumda olunca ben aynı şehirde değilim işte olduğum şehirdede doğurmak istemiyorum güvenmiyorum ama işte sık sık sık dişini ben patlıcam yalnız az kaldı Allah sanada sabır versin şekerimAh bu kvalideler benimki melek oldu sanki onumde dort donuyo yemegimi yatagima getirmeler meyveler getirmeler gozlerime inanamiyorum.. Kbabam gercek guzunu gosterdi adam herseye karisiyo ben kbabayim susayim oturayim demiyo bebegimin basindaki sapkaya bile karisti eskiden tulbent orterlermis neden sapka giydiriyomusum sanki dede olup cocuguma bi cop almis gibi konusuyo bende diyecektim cok biliyosaniz iki parca biseyde siz alsaydinizda giyseydi diye ama esim var arada....
Bu gelen giden muhabbetindende biktim artik cocugum biri gelince resmen cigrindan cikiyo erkek musafieler bile lohusa kadin demeyip yanima geliyolar kbabam zaten bi alem milletle sanki aksam oturmasindaymis gibi bi muhabbet caylar borekler.., baska odaya gecelim demiyolar.,, bende esime gelen baska odaya giysin cocuk etkileniyo dedim o da ailesine soyledi ama bakalim ne olacak sadece esim icin susuyorum o da bunaldi biraz iyi olsaydin evimize gidersik diyo....
Kizlar ayni ildeyseniz kvalidenizle hidin evinizde yatin bizim gibi rezil olmayin sakin...,
Ahhh ah muhteşemdir eminim doğum sonrası rahatlama ve bebeğine kavuşmaak :) Ama bn nedense normal dğumda olan şu kesik ve dikiş olayı korkutuyo çok hisedecekmıyım canım yanacakmı die oraya takılmış vaziyetteyim. Yaa sonuçta ilk kez yaşıycaz bu kadr cık korku normaldir heralde :) yaşayanlar ve ve büyüklerimzden duyduğm kadryla o an dikşi hissetmiyosun bile dıyolar sancıdan sevnçten vs . ama yaşamadan da rahatlamıcam glaliba :)[/Q
sancı arasında doğum yakın iğne yapıyolar uyuşturuyolar.hiç bişey anlamıyosun bilee.sadece ipliği çektiğini hissediyosunnn...
ben spinal oldum o an şahaneydi herşeyi görüyosun acı çekmeden şahit oluyosun fakat sonraki 1 hafta kafanı duvarlara vurasın gelliyo acayip bi ağrı var fakat diyolarki çok sıvı içseymişim hemen sonra olmazmış tabi ne kadar doğru bilemiyorum tabii spinalbelli bi zamanda bel ağrısı bırakıyo genelde sadece kusarsın biraz ama bu şikayetlerin olmaz diye biliyorum sen bilirsin artıkMerhaba arkadaslar
Ben de bu pazartesi sezeryanla dogum yapaicam kismetse..burayi cok gec bulmus oldum ama yinede yetistim sayilir sonuna:))valla dogum hikayelerini okuyacam diye gozlerim agridi:)bende size bisey sormak istiyorum.benim anestezi durumumu doktor bana birakti.spinal mi genel mi diye.. Ben okuyorum arastiriyorum bi turlu karar veremedim..genelde cok aciyla uyanmaktan kendime gelememekten korkuyorum,spinalde sonunda bas agrisi beni bulur diye korkuyorum.cok az zamanim kaldi..nolur benimle fikirlerinizi paylasin...karar veremiyorum napicam benn(
Selam kızlar bugün kontrolüm vardı ama değişen bişey yok. Açılma aynı bi parmak sancı sıfır son üç gün daha bekleme kararı aldık. Hala aynıysa beklemenin anlamı yok. Sezeryan olcm duruma göre. Hayırlısı olsun
37 deyim bende pazar gün geldi nişanım hala ses seda yok :/canım benimde çarşamba nişanım geldi hala beklemedeyim dün kontrolde 1cmdi açık doktor eve gönderdi dün sancım vardı bugün bişe yok sancı mancı bende beklemedeyim yarın 40 hafta bitiyor.
Bakıyorum site hiç ilerlemıyor kızlar herkesler doğurdu kuzularıyla meşgul ne guzel;(((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?