Sordum ama pek bişey söylemedi canım. sadece muayeneden sonra kan gelebilir, bişey olmaz dedi. ama benimki çok geldi ondan telaşlandım. benim doktora göre ne kadar erken doğurursam o kadar iyi.
Kızlar bence o gelen nişandı. çünkü çok yoğundu. Evde de yalnızım ( annemi aradım gelecek akşama, şehir dışında normalde...
kar da çok yağıyo burda,inşallah yollarda sıkıntı olmaz...
bu arada doktor doğumun normal olacak dedi. dua edin bana...
kimse kalmamış kızlar yazan bizim bugün 20 günlük olduk gaz sancılarımız var bi de benim kızım galiba babasını sevmiyo gece hiç uyumuyor bebişler doğdu foruma pek bakamıyoruz
bugece karnım cok acıdı hiç uyuyamadım ve bel agrısı ile kalktım gune gunler az kaldıkca gercekten daha zor oluyormus benım kontrolum daha cuma gunu bakalım o gun ne dıcek doktorumuz
slm kızlar 12,12,12 de oğlum dünyaya geldi 2510gr 49 cm 37 haftada doğduk
3 gün yoğun bakımda kaldı şuan iyiyiz çok şükür evimize geldik fırsat bulunca doğum hikayemi paylaşırım
doğum yapmayanlar göğüs krem alın göğüslerinizi kremleyin yoksa çok sıkıntı çekersiniz göğüslerim kan içinde kaldı benim sağmaktan krem kullanmaya başlayalı düzeldiler çok şükür
iyi olmanıza sevindim canım. en kısa zamanda bekliyoruz doğum hikayeni..
sabah da benim nişanım geldi, bekliyorum bakalım,sancım çoğalırsa gidecem doktora...
iyi olmanıza sevindim canım. en kısa zamanda bekliyoruz doğum hikayeni..
sabah da benim nişanım geldi, bekliyorum bakalım,sancım çoğalırsa gidecem doktora...
kızlaaarrrrrrrr galiba nişanım geldi :18:
doktordan geliyorum. tam herşey yolunda derken... çatı muayenesi istedim, tam kalktığım anda sancıyla beraber kan geldi,hem de oldukça çok... hatta pıhtı şeklinde birşey de vardı. hala da ara ara kan geliyor. muayeneden sonra normal mi, yoksa bu nişan mı? nolur cevap yazın kızlar, çatı muayenesinden sonra kan gelen oldu mu, olduysa miktarı az mıydı çok muydu?
3 gün yoğun bakımda kaldı şuan iyiyiz çok şükür evimize geldik fırsat bulunca doğum hikayemi paylaşırım