2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

dr'a sormadın mı hazır yanındayken canım? Çatı muayenesinden sonra kan gelebiliyormuş ama nişan da olabilir ,dr'a git istersen

Sordum ama pek bişey söylemedi canım. sadece muayeneden sonra kan gelebilir, bişey olmaz dedi. ama benimki çok geldi ondan telaşlandım. benim doktora göre ne kadar erken doğurursam o kadar iyi.

Kızlar bence o gelen nişandı. çünkü çok yoğundu. Evde de yalnızım ( annemi aradım gelecek akşama, şehir dışında normalde...
kar da çok yağıyo burda,inşallah yollarda sıkıntı olmaz...
bu arada doktor doğumun normal olacak dedi. dua edin bana...

kimse kalmamış kızlar yazan bizim bugün 20 günlük olduk gaz sancılarımız var bi de benim kızım galiba babasını sevmiyo gece hiç uyumuyor bebişler doğdu foruma pek bakamıyoruz

bugece karnım cok acıdı hiç uyuyamadım ve bel agrısı ile kalktım gune gunler az kaldıkca gercekten daha zor oluyormus benım kontrolum daha cuma gunu bakalım o gun ne dıcek doktorumuz

slm kızlar 12,12,12 de oğlum dünyaya geldi 2510gr 49 cm 37 haftada doğduk
3 gün yoğun bakımda kaldı şuan iyiyiz çok şükür evimize geldik fırsat bulunca doğum hikayemi paylaşırım

doğum yapmayanlar göğüs krem alın göğüslerinizi kremleyin yoksa çok sıkıntı çekersiniz göğüslerim kan içinde kaldı benim sağmaktan krem kullanmaya başlayalı düzeldiler çok şükür

Canım hoşgeldin. herşey yolundadır umarım. hepimiz seni çok merak ettik. Allah analı babalı büyütsün bebişini.

hoşbulduk canım iyiyiz çok şükür yarın kontrolümüz var bakalım ne dicek doktor
sen nasılsın canım

iyi olmanıza sevindim canım. en kısa zamanda bekliyoruz doğum hikayeni..
sabah da benim nişanım geldi, bekliyorum bakalım,sancım çoğalırsa gidecem doktora...

iyi olmanıza sevindim canım. en kısa zamanda bekliyoruz doğum hikayeni..
sabah da benim nişanım geldi, bekliyorum bakalım,sancım çoğalırsa gidecem doktora...

saol canım.
aa hadi hayırlısı inş çabucak gelir prenssin şimdiden hayırlıdoğumlar dileyeyim canım

kızlar doğuruyorum 3 cm açılma olmus dr doğuma karar verdi hastanede yatısımı yaptılar kızımı bekliyorum dualarınızı eksik etmeyin
hadi gözünaydın canım allahın izniyle bi avazda kurtul inşallah

canım ben çok kanamanın normal olmadığını duymuştum ama inşallah ters bi durum yoktur

slm kızlar 12,12,12 de oğlum dünyaya geldi 2510gr 49 cm 37 haftada doğduk
3 gün yoğun bakımda kaldı şuan iyiyiz çok şükür evimize geldik fırsat bulunca doğum hikayemi paylaşırım

canımmmm, tesadüf profilime bakarken yakaladım seni :) hayırlı, uğurlu olsun bebeğin kuzum. maşallah ikinizi de :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…