dr'a sormadın mı hazır yanındayken canım? Çatı muayenesinden sonra kan gelebiliyormuş ama nişan da olabilir ,dr'a git istersen
Çatı muayenesinden sonra kan gelebilir. telaşlandıysan doktoruna sor, ancak sancını bekleteceklerdir.
Sancı yok şu an, ama hala kan geliyor az az.
Senin sancın, akıntı başladıktan ne kadar sonra olmuştu canım?canım normal benimde iki gün gelmişti az az geliyor sancı da olabilir düzensiz bel ağrısı da
Senin sancın, akıntı başladıktan ne kadar sonra olmuştu canım?
doğum sancımımı soruyorsun
o korku bende de var malesefaşağı inince farkedilio cnm bnmki gögüs altımdan azıcık indi 5 parmağım kadar aşağılarda ama.daha da inmesi gerekiomuş...
Benim cok az inmisti ama 4 parmak girecek derler ya daha o kadar asagida degildi suyum geldiginde.
Canım hoşgeldin. herşey yolundadır umarım. hepimiz seni çok merak ettik. Allah analı babalı büyütsün bebişini.
hoşbulduk canım iyiyiz çok şükür yarın kontrolümüz var bakalım ne dicek doktor
sen nasılsın canım
iyi olmanıza sevindim canım. en kısa zamanda bekliyoruz doğum hikayeni..
sabah da benim nişanım geldi, bekliyorum bakalım,sancım çoğalırsa gidecem doktora...
hadi gözünaydın canım allahın izniyle bi avazda kurtul inşallahkızlar doğuruyorum 3 cm açılma olmus dr doğuma karar verdi hastanede yatısımı yaptılar kızımı bekliyorum dualarınızı eksik etmeyin
kızlaaarrrrrrrr galiba nişanım geldi :18:
doktordan geliyorum. tam herşey yolunda derken... çatı muayenesi istedim, tam kalktığım anda sancıyla beraber kan geldi,hem de oldukça çok... hatta pıhtı şeklinde birşey de vardı. hala da ara ara kan geliyor. muayeneden sonra normal mi, yoksa bu nişan mı? nolur cevap yazın kızlar, çatı muayenesinden sonra kan gelen oldu mu, olduysa miktarı az mıydı çok muydu?
slm kızlar 12,12,12 de oğlum dünyaya geldi 2510gr 49 cm 37 haftada doğduk
3 gün yoğun bakımda kaldı şuan iyiyiz çok şükür evimize geldik fırsat bulunca doğum hikayemi paylaşırım
slm kızlar 12,12,12 de oğlum dünyaya geldi 2510gr 49 cm 37 haftada doğduk
3 gün yoğun bakımda kaldı şuan iyiyiz çok şükür evimize geldik fırsat bulunca doğum hikayemi paylaşırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?