2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

Merhaba kızlar ben de bugün doğum yapmayı çok istiyordum çünkü bana güzel bi doğum günü hediyesi olurdu.neyse hayirlisi olsun hepimizin hakkında...

cnm dogum gunun kutlu olsun....olsun ayni ayda olucak dogum gunleriniz beraber kutlarsiniz yine o degilde vay babasinin basina hem es hem cocuk masrafli bir ay olucak onun icin bir omur...

Slm sona k alan dona kalan anneler))en son ben doguracaM son hafta herhalde Karakışla beraber))
Esraumutt gözün Aydın CNm )
Candost üzülme sende B'nden önce doğurursun topuğun son bebısı benım DERİNim olcak bence)

Eski okulumdan öğretmen arkadaşımın kızıma hediyesi ))

Eklentiler

• $image.webp
    27 KB · Görüntüleme: 46
  • $image.webp
    21 KB · Görüntüleme: 45
Son düzenleme:
ben de sancı var karnım semsert ama nişan gelmedi valla :S ben de aynı sen gibi hissetmeye sabırsızlanmaya başladım[/QUOTE]

bende sancı yok ama karnım benimde taş gibi sert. normal doğumunda bu yönü kötü yaa bekle bekle ne zaman geleceği belli değil bebişlerin. inşallah suni sancıya gerek kalmadan doğum yaparız hepimiz

slm kızlar bebişler olunca giremez olduk :)) nasılsınız nasıl gidiyor annelik

selam canım iyi çok şükür ama sabırsızlık hat safhada

ayyyy çok şekeeer maşallah :) bebek arabası da çok güzelmiş güle güle kullanın inşallah

bende sancı yok ama karnım benimde taş gibi sert. normal doğumunda bu yönü kötü yaa bekle bekle ne zaman geleceği belli değil bebişlerin. inşallah suni sancıya gerek kalmadan doğum yaparız hepimiz

amiiiiiiin suni sancı da istemiyorum sahi... sezaryen de istemiyorum... aman biz de ne zor insanlarız bea

Canım sana katılıyorum bu sözlerinde benm de bgn kontrolüm vardı, doktorum en son gün 22 aralık cumartesi gel hala bi belirti yoksa yinede bekleticem seni kesinlikle sezeryan yapmam hemen dedi. 5 gün günü geçen bi hastası varmış onu bile bekletmiş en son cumartesi suyu gelmiş normal doğumla yapmış doğumunu. Benim işime karışma ben zaten seni riske atıcak bişey kesinlikle yapmam dedi. Bende doktoruma güveniyorum ve onu dinlicem beklicem. Hayırlısı artık.

yrn güzel hbrlerle geliriz inş..böle giderse bnm oğlan 2013 e kadar beklicek yerini sevdi yavrum benim:)

Valla benim bebişde gelmicek havalar soğuk diye kesin kararlı

canım merhaba darısı benim de başıma yaa bugün doğsun çok istiyorum

sana da Allah kolaylık versin... hepimize versin

Bende çok hevesli gittm kontrole belki sancı çıkar açılma vardır diye ama halaaa tık yok bgnde kaldım

Benim gibi ne çok var 23 aralık son tarih olan

@terekem
doktorun bence ideal doktor. yani tam olması gerekeni yapıyor bence...

Kesinlikle katılıyorum dediğine, son ana kadar normal doğumdan yana çünkü. Hatta cumartesi yaptırdğı doğumda hastası resmen yalvarmış sezeryana al diye almamış, üstelik yakınlarına da demiş karışmayın lütfen müdahele etmeyin bana, en sonunda normal olmuş, doğumdan sonra teşekkür etmişler iyiki bizi dinleyiip sezeryan yapmadın diye

Bende öyle istiyorum herşey normal giderse beklicem, hem doğumun sancının nasıl bişey olduğunu yaşamak istiyorum, bebişimi ilk ben öpüp koklamak istiyorum hemde ilerisi için kendimi düşünüyorum, dikişlerle bilmem nelerle uğraşmak istemiyorum.

ben de sancı var karnım semsert ama nişan gelmedi valla :S ben de aynı sen gibi hissetmeye sabırsızlanmaya başladım

bende sancı yok ama karnım benimde taş gibi sert. normal doğumunda bu yönü kötü yaa bekle bekle ne zaman geleceği belli değil bebişlerin. inşallah suni sancıya gerek kalmadan doğum yaparız hepimiz[/QUOTE]

Selam ben aralık yada ocak annesi olacğım inşallah :) İkinci gebeliğim, bende normal doğumu bekliyprum az kaldı. Sana faydası olabileceğini düşündüğüm bir bilgiyi paylaşmak istiyorum. Hurma nın icinde oksitosin denilen madde doğum kasılmalarını tetikleye bilirmiş ( günde 1 taneyi hep öneriyorler zaten), böğürtlen yaprağı çayıda doğumu kolaylaştırıyormuş. Ama erken donem gebeler tabiki bunları çok tüketmemeli. İnşallah kolay bir doğum yaparsın.

Çok güzeller :). benimde öğretmen arkadaşım yaptı kızımın kurabiyelerini :) ohh her şeyleri hazır minikler bir doğsa artık :)

Aynen CNm bızler kaldık sadece bu hafta doğuracak arkadaslar var bn pazartesı doğumum nasıpse ıns sen normal mı beklıyoz bebıs nasıl buyumuştür epey))

yengesi ve amcasının kesesine bereket baya para harcamış olmalıılar. Allah güle güle kullanmayı nasip etsin :)

Saol CNm âmin rabbım daha guzellerını sızlere nasıp etsın))eşimin tarafı öyledir saolsunlar
Bende zamanında cok yaptım onlara sımdı karşılığını alıyorum Cook şükür )

Aynen senın gibi düşüyorum vallaa. Evt senı takip ediyodum :) biliyorum normal istiyodun sende. Ama kısmet tabiki nasıl gerekıyosa öle olacak hayırlısı olsun inşallah tüm bekleyenler içinn..
amin canım hayırlısı herkes için . ben hala normal yapamadım diye üzülürüm normal doğuranları duyunca ama dediğim gibi hayırlısı
eğer kızım ters dönmeseydi bide sıkıntıya girmeseydi sonuna kadar beklerdim
canım benim çevremde suni sancıyla doğum yapan çok kişi var bi zararını duymadım şimdiye kadar
benim babamın 40 yaşında 2 tane torunu vardı bu üçüncü oldu

merhaba kızlar 15 aralık cumartesi beklenen doğum tarihinde doğum yaptım.doğumum normal epidüral oldu.doğum ikayemi en kısa sürede yazıcam.darısı bekleyen annelerin başına......
kızlar allah analı babalı büyütsün hayırlı ömür nasip etsin evlatlarınıza
kıslarr şimdi dr dan geldim dr perşembe gel dedi saat 8 de inşallah doğurcam ogün aksilik olmazsa :)
gözünaydın canım allah sağlıkla kurtulmak nasip nasip etsin
Merhaba kızlar ben de bugün doğum yapmayı çok istiyordum çünkü bana güzel bi doğum günü hediyesi olurdu.neyse hayirlisi olsun hepimizin hakkında...
doğum günün kutlu olsun ailen ve sevdiklerinle nice mutlu yıllara
Kızımın bebek arabası bugun aldık yengesi ve amcaından hedıye)

güle ,güle kullansın bebişin canııım kurabiyeleride çok güzel

ayyy bugün doğum günün mü :) nice mutlu yıllara canım... dur bakalım daha gün bitmedi ki belki bir sürpriz yapar kızın

doğum günün kutlu olsun cnm..

doğumgünün kutlu olsun cnm,bebişinle,sevdiklerinle nice senelere inş

cnm dogum gunun kutlu olsun....olsun ayni ayda olucak dogum gunleriniz beraber kutlarsiniz yine o degilde vay babasinin basina hem es hem cocuk masrafli bir ay olucak onun icin bir omur...

Candost üzülme sende B'nden önce doğurursun topuğun son bebısı benım DERİNim olcak bence)

Çok sağolun kızlar. çok mutlu oldum gerçekten. bugün gelmedi bebeğim. :)) daha hazır değil demekki.
yarın doktor kontrolümüz var bakalım ne diycek. hepinize iyi geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…