Merhaba kızlar ben de bugün doğum yapmayı çok istiyordum çünkü bana güzel bi doğum günü hediyesi olurdu.neyse hayirlisi olsun hepimizin hakkında...
Eski okulumdan öğretmen arkadaşımın kızıma hediyesi))
Kızımın bebek arabası bugun aldık yengesi ve amcaından hedıye)
slm kızlar bebişler olunca giremez olduk :)) nasılsınız nasıl gidiyor annelik
Eski okulumdan öğretmen arkadaşımın kızıma hediyesi))
bende sancı yok ama karnım benimde taş gibi sert. normal doğumunda bu yönü kötü yaa bekle bekle ne zaman geleceği belli değil bebişlerin. inşallah suni sancıya gerek kalmadan doğum yaparız hepimiz
Amin hepimiz kolay doğmlarla bebeğimize kavuşuruz inş..
Benim sözlerimi yanlş anlamşsın cnm tabiki normal diye diretmıyorum diretmemde aslaa,gerekli bir durum varsa tabii sezeryanda olurum. Benım demek istediğim kendm asla tercih etmem,o bir normal doğm şekli değil ameliyat ooluyo malesef. Bnm canımı sıkan şey doktorların kolayına gelip ortada bşy yokken sezeryana yonelmessi.
VE bebeğin kakasını yeme vs demışşsın o öle normalde sürekli olan bbi durum diildir sanırım çünkü heran her sanıye doktorda ultrasonda olamıyoruZz malesefallaha emanet hepimizin bebekleri .. Ben normal kontrolume gidicem yıne haftada bir olan ve sancım yoksa,suyum iise,bebeişte iise direk 40.hafta doldu die sezeryana girme zorunluluğum yok ki, yani normal doğumu bekleyen bi çok arkdş var nasıl beklıyolar heran ultraonda kaka yapıp yapmadğnı göremıyolar ki :) (Allah korusun ..) eskilerde hele hiç böle herhafta kontrol olmazmşş hem ultrason olmayan zmnlara gitmeyelim :) sancısı suyu nişanı gelen gidermiş. hernyse çok uzattım ama kndimi doğru anlatayım istediim :)
Zaten son haftama girdim bakalım bşyler olmazsa 40dan sonra önce suni ile normali isticem mümkünse yoksa gerekiyosa sezeryanla aldırcaz ..
yrn güzel hbrlerle geliriz inş..böle giderse bnm oğlan 2013 e kadar beklicek yerini sevdi yavrum benim:)
canım merhaba darısı benim de başıma yaa bugün doğsun çok istiyorum
sana da Allah kolaylık versin... hepimize versin
ebruliciğim darısı bebeğini özlemle bekleyen tüm hamişlerin başına... valla geçen yine ellerini öptüm parmakları minnacık yumuşacık pembe beyaz kızımın teni rüyamda gördüm. dedim Allahım artık gerçekten öpmek koklamak istiyorum yaaa
çok özledim doğ artık bugün kızım dedim ama hiç ses seda yok sancılarım düzenli olmaya başladı ama şiddeti artmıyor gibi geliyor bana... neyse yarın yine kontrolüm var zaten sabah 9 da... açılma olsa da doğuruversem dimi ya
@terekem
doktorun bence ideal doktor. yani tam olması gerekeni yapıyor bence...
ben de sancı var karnım semsert ama nişan gelmedi valla :S ben de aynı sen gibi hissetmeye sabırsızlanmaya başladım
Çok güzeller :). benimde öğretmen arkadaşım yaptı kızımın kurabiyelerini :) ohh her şeyleri hazır minikler bir doğsa artık :)
yengesi ve amcasının kesesine bereket baya para harcamış olmalıılar. Allah güle güle kullanmayı nasip etsin :)
amin canım hayırlısı herkes için . ben hala normal yapamadım diye üzülürüm normal doğuranları duyunca ama dediğim gibi hayırlısıAynen senın gibi düşüyorum vallaa. Evt senı takip ediyodum :) biliyorum normal istiyodun sende. Ama kısmet tabiki nasıl gerekıyosa öle olacak hayırlısı olsun inşallah tüm bekleyenler içinn..
canım benim çevremde suni sancıyla doğum yapan çok kişi var bi zararını duymadım şimdiye kadarGünaydın cnm. aynı sorun bende de var son 2 günüm takvime göre ama bebiş tam olarak aşağı inmedi . Yarın erkenden benimde kontrol var ondada bişi çıkmazsa son bi kontrol daha olup duruma göre suni sancı ya da sezeryan dedi. Suni sancının bebek icin pek iyi olmadığını duymustum bi fikri olan var mı kızlar
benim babamın 40 yaşında 2 tane torunu vardı bu üçüncü oldubenim bebiş de eşim tarafı için ilk torun ama benim taraf için 6 numara
inanın annemler çok daha mutlu olmuştu ilk duyduklarında. kayınpederim dede olmak için çok genç olduğunu düşünüyordu daçok sevimli dede dedirtmeyecekmiş. kayınpederim 61 yaşında buarada
ben de bir haftadır diarfhea var... mide bulantısı eh işte diyebilirim ama iştahım ne arttı ne de azaldı. fakat kilo almıyorum sanırım 10 kilo ile tamamlamış oldum bu 9 ayı
selamlarr..
ben doğurdum 14 aralık ta :) kızım yanımda alışmaya çalışıyoruz birbirimize .. Allah herkese kolaylık versin.anne olmak gerçekten zor ama yanımda görünce acılarım diniyo şimdi..hayata dayanma gücü veriyoo
kızlar allah analı babalı büyütsün hayırlı ömür nasip etsin evlatlarınızamerhaba kızlar 15 aralık cumartesi beklenen doğum tarihinde doğum yaptım.doğumum normal epidüral oldu.doğum ikayemi en kısa sürede yazıcam.darısı bekleyen annelerin başına......
gözünaydın canım allah sağlıkla kurtulmak nasip nasip etsinkıslarr şimdi dr dan geldim dr perşembe gel dedi saat 8 de inşallah doğurcam ogün aksilik olmazsa :)
doğum günün kutlu olsun ailen ve sevdiklerinle nice mutlu yıllaraMerhaba kızlar ben de bugün doğum yapmayı çok istiyordum çünkü bana güzel bi doğum günü hediyesi olurdu.neyse hayirlisi olsun hepimizin hakkında...
Kızımın bebek arabası bugun aldık yengesi ve amcaından hedıye)
güle ,güle kullansın bebişin canııım kurabiyeleride çok güzelEski okulumdan öğretmen arkadaşımın kızıma hediyesi))
doğuma 5 kala offf uff :/ yarın için dualarınızı esirgemeyin.
doğuma 5 kala offf uff :/ yarın için dualarınızı esirgemeyin.
ayyy bugün doğum günün mü :) nice mutlu yıllara canım... dur bakalım daha gün bitmedi ki belki bir sürpriz yapar kızın
doğum günün kutlu olsun cnm..
doğumgünün kutlu olsun cnm,bebişinle,sevdiklerinle nice senelere inş
cnm dogum gunun kutlu olsun....olsun ayni ayda olucak dogum gunleriniz beraber kutlarsiniz yine o degilde vay babasinin basina hem es hem cocuk masrafli bir ay olucak onun icin bir omur...
Candost üzülme sende B'nden önce doğurursun topuğun son bebısı benım DERİNim olcak bence)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?