- 20 Haziran 2012
- 659
- 561
- 303
Canım sana katılıyorum bu sözlerinde benm de bgn kontrolüm vardı, doktorum en son gün 22 aralık cumartesi gel hala bi belirti yoksa yinede bekleticem seni kesinlikle sezeryan yapmam hemen dedi. 5 gün günü geçen bi hastası varmış onu bile bekletmiş en son cumartesi suyu gelmiş normal doğumla yapmış doğumunu. Benim işime karışma ben zaten seni riske atıcak bişey kesinlikle yapmam dedi. Bende doktoruma güveniyorum ve onu dinlicem beklicem. Hayırlısı artık.
Gerçekten öyle bir doktorun olduğuna şanslısın , samimi ve içten davranan biri olduğu kesin. Artık bende kendi isteiğimi dile getirip öyle normali beklicem. Sonunda hangisi hayırlıysa öyle olsun hepimz için..
kızlar bebeğim bu gece hiç olmadığı kadar hareketli.yerinde durmuo resmen...aslında son zamnlarda hareketlerinde azalma olur demişti dr,yeri daraldığı için..ama ne olduysa oldu yerinde durmuo..sizdede aynı durumda olan varmı,ya da neden bu hareketlenmiş olabilir???
Aynen canım :)) bndede aynı durum var annemle filan konşuyorum kaç gün kaldı şurda haleen maşallahı var die karnımı acıtıyo resmen :) ama normal demekki , hem hareketli bebek sağlıklı bebek demekmiş :))
maşallahı var bizimkilerin :) bgn dahada arttırınca korktum açıkcası ama dr lar hareketsizliğinden korkun diorlar hep...yrn kontrolümüz var sorayım bakalım neymiş bgnkü hali
Evet hareketszlikten korkmak lazım bnde oyuzden hiç takılmıyorum :) hatta son gnlerimz artık özlicez belkide bu tekmeleri yumruklarıı :) .
Sor bakalım sen yınede neeymişş yani bizide bilgilendirirsin hatta :) bnm daha var kontrolum c.tesi günü gidicem o gune kdr gelmezse tabi..
kızlar bebeğim bu gece hiç olmadığı kadar hareketli.yerinde durmuo resmen...aslında son zamnlarda hareketlerinde azalma olur demişti dr,yeri daraldığı için..ama ne olduysa oldu yerinde durmuo..sizdede aynı durumda olan varmı,ya da neden bu hareketlenmiş olabilir???
Gerçekten öyle bir doktorun olduğuna şanslısın , samimi ve içten davranan biri olduğu kesin. Artık bende kendi isteiğimi dile getirip öyle normali beklicem. Sonunda hangisi hayırlıysa öyle olsun hepimz için..
kesinlikle özlücem bgnleri...o yüzden dğumunu beklesemde bi yanımda az daha dursun karnında dior :) senin konrole daha varmış..peki bebek aşağı indi mi görüntüde bnm karnım hala yukarda..sanırım gününü geçicek..
Aynen aynen :)) son güne kadr dursun diyorum ,bunun sebebi birazcıııkkk da korkuyo olmam belkii :) Valla görenler yukarıda diyo hep ve bnde öle görüyorum top gibi ve tam göğüs altıma kadar geliyo halen bi rahatlama hissetmiş değilim malesef.. Aşağı inmiş olsa acaba gerçkten gözle farkedilirmii ki
ben pc başında oturdukça yavrum dahada tekmelio..oturmayı sevmio...biraz uzanayım ben :) bgn bi çok kişinin kontrolü var.inş güzel hbrlerle geliriz..ii geceler size..
Kızımın bebek arabası bugun aldık yengesi ve amcaından hedıye)
Eski okulumdan öğretmen arkadaşımın kızıma hediyesi))
kızlar doğuruyorum 3 cm açılma olmus dr doğuma karar verdi hastanede yatısımı yaptılar kızımı bekliyorum dualarınızı eksik etmeyin
kızlaaarrrrrrrr galiba nişanım geldi :18:
doktordan geliyorum. tam herşey yolunda derken... çatı muayenesi istedim, tam kalktığım anda sancıyla beraber kan geldi,hem de oldukça çok... hatta pıhtı şeklinde birşey de vardı. hala da ara ara kan geliyor. muayeneden sonra normal mi, yoksa bu nişan mı? nolur cevap yazın kızlar, çatı muayenesinden sonra kan gelen oldu mu, olduysa miktarı az mıydı çok muydu?
Çatı muayenesinden sonra kan gelebilir. telaşlandıysan doktoruna sor, ancak sancını bekleteceklerdir.kızlaaarrrrrrrr galiba nişanım geldi :18:
doktordan geliyorum. tam herşey yolunda derken... çatı muayenesi istedim, tam kalktığım anda sancıyla beraber kan geldi,hem de oldukça çok... hatta pıhtı şeklinde birşey de vardı. hala da ara ara kan geliyor. muayeneden sonra normal mi, yoksa bu nişan mı? nolur cevap yazın kızlar, çatı muayenesinden sonra kan gelen oldu mu, olduysa miktarı az mıydı çok muydu?
kızlar doğuruyorum 3 cm açılma olmus dr doğuma karar verdi hastanede yatısımı yaptılar kızımı bekliyorum dualarınızı eksik etmeyin
Eski okulumdan öğretmen arkadaşımın kızıma hediyesi))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?