2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

kızlar bebeğim bu gece hiç olmadığı kadar hareketli.yerinde durmuo resmen...aslında son zamnlarda hareketlerinde azalma olur demişti dr,yeri daraldığı için..ama ne olduysa oldu yerinde durmuo..sizdede aynı durumda olan varmı,ya da neden bu hareketlenmiş olabilir???

Aynen canım :)) bndede aynı durum var annemle filan konşuyorum kaç gün kaldı şurda haleen maşallahı var die karnımı acıtıyo resmen :) ama normal demekki , hem hareketli bebek sağlıklı bebek demekmiş :))

maşallahı var bizimkilerin :) bgn dahada arttırınca korktum açıkcası ama dr lar hareketsizliğinden korkun diorlar hep...yrn kontrolümüz var sorayım bakalım neymiş bgnkü hali

maşallahı var bizimkilerin :) bgn dahada arttırınca korktum açıkcası ama dr lar hareketsizliğinden korkun diorlar hep...yrn kontrolümüz var sorayım bakalım neymiş bgnkü hali

Evet hareketszlikten korkmak lazım bnde oyuzden hiç takılmıyorum :) hatta son gnlerimz artık özlicez belkide bu tekmeleri yumruklarıı :) .
Sor bakalım sen yınede neeymişş yani bizide bilgilendirirsin hatta :) bnm daha var kontrolum c.tesi günü gidicem o gune kdr gelmezse tabi..

kesinlikle özlücem bgnleri...o yüzden dğumunu beklesemde bi yanımda az daha dursun karnında dior :) senin konrole daha varmış..peki bebek aşağı indi mi görüntüde bnm karnım hala yukarda..sanırım gününü geçicek..

Gerçekten öyle bir doktorun olduğuna şanslısın , samimi ve içten davranan biri olduğu kesin. Artık bende kendi isteiğimi dile getirip öyle normali beklicem. Sonunda hangisi hayırlıysa öyle olsun hepimz için..[/QUOTE]

Amin hepimiz için hayırlısı olsun inşallah. bide artık doğurabilseydik :))

Benim bebişte hareketleri iyi ama öyle çok kıpır kıpır değilde, bi anda içimde napıyosa nasıl hareket ediyosa nefesimi kesiyo sanki, karnım kasılıp kalıyo 10-15 sn, sonra geçiyo

Amin hepimiz için hayırlısı olsun inşallah. bide artık doğurabilseydik :))

Benim bebişte hareketleri iyi ama öyle çok kıpır kıpır değilde, bi anda içimde napıyosa nasıl hareket ediyosa nefesimi kesiyo sanki, karnım kasılıp kalıyo 10-15 sn, sonra geçiyo
[/QUOTE]

günlerimiz hep aynı kızlar bakalım hangimiz daha önce doğum yapıcak :44:

Aynen aynen :)) son güne kadr dursun diyorum ,bunun sebebi birazcıııkkk da korkuyo olmam belkii :) Valla görenler yukarıda diyo hep ve bnde öle görüyorum top gibi ve tam göğüs altıma kadar geliyo halen bi rahatlama hissetmiş değilim malesef.. Aşağı inmiş olsa acaba gerçkten gözle farkedilirmii ki

ben pc başında oturdukça yavrum dahada tekmelio..oturmayı sevmio...biraz uzanayım ben :) bgn bi çok kişinin kontrolü var.inş güzel hbrlerle geliriz..ii geceler size..

[/QUOTE]günlerimiz hep aynı kızlar bakalım hangimiz daha önce doğum yapıcak :44:[/QUOTE]

gerçkten öyle muhteşem 3 lü olarak beklemedeyizz :)) artık hayırlısı bakalım. Mutlaka haber edelim burdan merak ederim :))

o korku bende de var malesef aşağı inince farkedilio cnm bnmki gögüs altımdan azıcık indi 5 parmağım kadar aşağılarda ama.daha da inmesi gerekiomuş...

kızlar doğuruyorum 3 cm açılma olmus dr doğuma karar verdi hastanede yatısımı yaptılar kızımı bekliyorum dualarınızı eksik etmeyin

kızlaaarrrrrrrr galiba nişanım geldi :18:
doktordan geliyorum. tam herşey yolunda derken... çatı muayenesi istedim, tam kalktığım anda sancıyla beraber kan geldi,hem de oldukça çok... hatta pıhtı şeklinde birşey de vardı. hala da ara ara kan geliyor. muayeneden sonra normal mi, yoksa bu nişan mı? nolur cevap yazın kızlar, çatı muayenesinden sonra kan gelen oldu mu, olduysa miktarı az mıydı çok muydu?

kızlar doğuruyorum 3 cm açılma olmus dr doğuma karar verdi hastanede yatısımı yaptılar kızımı bekliyorum dualarınızı eksik etmeyin

hadi gözünaydın cnm,çok kolay geçer umarım doğumun

dr'a sormadın mı hazır yanındayken canım? Çatı muayenesinden sonra kan gelebiliyormuş ama nişan da olabilir ,dr'a git istersen

Çatı muayenesinden sonra kan gelebilir. telaşlandıysan doktoruna sor, ancak sancını bekleteceklerdir.

allah yardımcın olsun cnm,bir avazda kurtarsın inş...sonunda sende kavuşuosun bebeğine ne güzel darısı biz bekleyenlere.bgn 2 de bnmde kontrolüm var bakalım ne olacak...

Eski okulumdan öğretmen arkadaşımın kızıma hediyesi ))

arabanız hayırlı olsun.kurabiyelere de bayıldım.benim de eski bir arkadaşım sürpriz yapıp bebek şekerlerimizi sepetimizi ve kapı süsümüzü yapıp gönderdi.ben yapamamıştım o kadar güzel olmuş ki o kadar emek vermiş ta bursadan kargolamış bir sürü hediyeyle birlikte.çok sevinmiştim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…