2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

Evt bnde özelde yapcam cnm,valla sırf tavırlar yüzünden devlet hast. istemedim amA şu özellerde de tabi normal doğumu destekleyen yanı öncelik veren doktor bulmak zor o canımı sıkıyo..

aynen bende tavırlar yüzünden özele gidiorum.ilk hamileliğim ve biraz nazlıyım malesef..karşımdaki insanların biraz anlayışlı olmasını istiorum..bu arada bnm drumun önceliği kesinlkle normal doğumcu..
isme gelince aynen 2. isimler umarım baskın gelir :) tabi bunlar sadece genelleme ama bebğin ismini ilk duyalar genelde bana bu tepkiyi verdiler..

Merhaba kızlar..ben de hala bekliyorum. aşağı tarafa baskı arttı, doğum yaklaştı hissediyorum ama daha birkaç gün sürer mi bu durum bilmiyorum...
Böyle beklemek çok zormuş..

Merhaba kızlar..ben de hala bekliyorum. aşağı tarafa baskı arttı, doğum yaklaştı hissediyorum ama daha birkaç gün sürer mi bu durum bilmiyorum...

bnm de birazcık baskı arttı ama hala vakti var hissedebiliorum bunu.. rabbim bilir ama sanırım gününü geçicek..

kızlar ben çıkıorum kayınvalideme yemeğe gidiorum :) gece buralarda olursanız görüşürz..

bnm de birazcık baskı arttı ama hala vakti var hissedebiliorum bunu.. rabbim bilir ama sanırım gününü geçicek..

evet günlerini allah biliyo hepsi yazılı kaderde aaah ah :) .. Şimdi daha vakit var hissedebiliyorum filan derken ilk sen doğururmuşsun artık hayırlısı

evet günlerini allah biliyo hepsi yazılı kaderde aaah ah :) .. Şimdi daha vakit var hissedebiliyorum filan derken ilk sen doğururmuşsun artık hayırlısı

yok cnm ya yrn dan için doğursam diodum ama hiç belirti yok :) ben hala doğum havasına giremedim..

mrhb bende şubat annesi olucam inşlh arada sizide takip ediyorum allah sizi ve bebişlerinizi hayırlısıyla kurtarsn rabbim yardımcınız olsn...

sende normal doğum yapıcaksın dimi? isim ne koyacaksınız?

evet cnm normal dogum olacagindan bekliyoruz bebegin keyfini...
ismini uzun suren mucadele sonucu SUEDA olmasina karar verdik....esimi ikna etmek zor oldu...bazen hala olabilir diyor sinir ediyor beni...
kiz ismi bulmk ne zormus bunu anladim....

SUEDA`nin anlami:arapca kokenli saidler,allahin rizasina erenler demek...
lugattan buldum

bizde aynı sorunu erkek isminde yaşadık.sanki kız ismi bulmak daha kolaymış gibi gelio..bende 5-6 tane isim seçtim eşime sordum arasından hangisi hoşuna gidio diye oda arda yı seçti...

bu arada sueda ismi güzel,anlamıda güzelmiş.. hemde herkeste olan bi isim değil

Kismecikler yok ya :) bnmde bu akşam 7 den beri şu adet sancısı denen şey var bel ve bacaklarımda haleen gitmedii ve artık korkmaya başladımm, İnşallah sabahı ederiz oğlum öyle gelir gelecekse yaa,gece gece daha kasvetli oluyo sankimm

Çok güzelmiş gerçkteen :) adıyla yaşasın inş rabbim size bağışlasın bir öömürr..

nasıl ağrılar.sürekli mi ağrıo?? yoksa gelip gidio mu?bir de sabaha doğururmuşun hadi hayırlsı inş...

nasıl ağrılar.sürekli mi ağrıo?? yoksa gelip gidio mu?bir de sabaha doğururmuşun hadi hayırlsı inş...

Yaa valla aşırı rahatsız ettmiyo ama sıkıntı veriyo arada yok oluyo gibi ama ne hikmetse akşam yürüş yaptım 1 saat kadar ve 7 den beri geçmedi uzandım yattım ama geçmiyo.. Bacaklarıma yayılan bi sancı. Adet dönemlerimde çok sancı çekerdim ben şuan olandan kat kat fazlası başlamaya yakın aynı öyle ama şuan hafifi.. bakalım hayırlısı artık belki yavaştan başladı uzar yıne 1-2 gün bilmiyorum kii

Merhaba kızlar ben geldimm, bgn evde iş yaptım yemek yaptım sonra anneme gittim geldim anca oturdum ekran başına.
Oflu bana kalırsa da doğurdu hç sesi soluğu çıkmadı kaç gündür. Bide benim bulantılarım kaç gündür vardı ama geçti artık. ama bugün karnım çok sık kasılmaya başladı. taş gibi oluyo bi anda. Şimdi bile öyle durumda. annemle kayınvalidem bu gece götürücez seni doğuma öle hissettik diyolar ama allah bilir artık.

hahaha şansa bak yaa, hakikaten büyük tesadüf Bende istanbul bahçelievlerde oturuyorum, yakınız seninle valla.

ebruli ardalar ve efeler çok yaramaz oluomuş genellikle :)

Bana da herkes berkay lar çok yaramaz oluyo diyo, resmen düz duvara tırmanıyolar, bi kaç berkaya da denk geldim. Amaninnnn.

Sen dur dahaaa biz senden 4 gün daha ilerdeyiz sıranı bekle

Ayyy hadi bakalım sen start ver ayağını sürü de bizde peşinden gelelim inşallah. ama sabah olmasını bende istiyorum, sanki o zaman daha enerjik olucam gibi hissediyorum.

Hangi hastaneye gidiyosun bu arada, gel bi tesadüf daha yakalayalım he ben bahçelievler yaşam hastanesine gidiyorum.

ay ay ayy beni heyecanlandırmaya yetti bile.hadi hayırlısı inş..yalancı sancılar gelmişmiydi sana??
geçen hafta bi kaç gün üst üste dışarı çıktım felan yürüdüm.sancılar geldi bana ama üşüttüğüm içinmiş o,oturunca yatına geçiodu ayağa kalkamıodum... başkada bana hiç sancı gelmedi..o yüzden nasıl olcağını çok merak ediorum..

valla yakınmışız kız :) Ben çoook hastane değiştirdim.en son 7.ayımdan itibaren yenı açılan Medipol mega ya başladım,şu mahmutbey yolunda olan vee çook memnun kaldımm içimizze sindi o yuzden orada istiyorum doğumu oraya devam ettim..

Hadi bakalım inş bebişlerimiz bizi çok bekletmeden gelirler doğal akışında :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…