Merhaba kızlar ben geldimm, bgn evde iş yaptım yemek yaptım sonra anneme gittim geldim anca oturdum ekran başına.
Oflu bana kalırsa da doğurdu hç sesi soluğu çıkmadı kaç gündür. Bide benim bulantılarım kaç gündür vardı ama geçti artık. ama bugün karnım çok sık kasılmaya başladı. taş gibi oluyo bi anda. Şimdi bile öyle durumda. annemle kayınvalidem bu gece götürücez seni doğuma öle hissettik diyolar ama allah bilir artık.
hahaha şansa bak yaa, hakikaten büyük tesadüfBende istanbul bahçelievlerde oturuyorum, yakınız seninle valla.
Bana da herkes berkay lar çok yaramaz oluyo diyo, resmen düz duvara tırmanıyolar, bi kaç berkaya da denk geldim. Amaninnnn.
Sen dur dahaaa biz senden 4 gün daha ilerdeyiz sıranı bekle
Ayyy hadi bakalım sen start ver ayağını sürü de bizde peşinden gelelim inşallah. ama sabah olmasını bende istiyorum, sanki o zaman daha enerjik olucam gibi hissediyorum.
Hangi hastaneye gidiyosun bu arada, gel bi tesadüf daha yakalayalım heben bahçelievler yaşam hastanesine gidiyorum.
ay ay ayy beni heyecanlandırmaya yetti bile.hadi hayırlısı inş..yalancı sancılar gelmişmiydi sana??
geçen hafta bi kaç gün üst üste dışarı çıktım felan yürüdüm.sancılar geldi bana ama üşüttüğüm içinmiş o,oturunca yatına geçiodu ayağa kalkamıodum... başkada bana hiç sancı gelmedi..o yüzden nasıl olcağını çok merak ediorum..
Arkadaşlar merhaba 6 aylık evliyim. Fakat şu aralar maddi durumlardan dolayı asla hamile kalmak istemiyorum. Eşimle geri çekme yöntemiyle korunuyoruz. Fakat 2 aydır adet olmadım. En son 1 aralıkta 1 gün adet oldum. Kahverengi kan karışıktı sonra kesildi. Aradan 2 ay sonra idrar testi yaptım ve negatif çıktı. Bende hiç hamilelik belirtileri yok. Hatta regl öncesi iştahım kapalı olurdu. Regl öncesi belirtileri var biraz. Ama hamilelik belirtileri hiç yok. Idrar testi de negatif çıktı . Ama korkuyorum yine de. 3 eylül ayında tatile çıkmıştık. Çok geciktiri ictim ama eylülden sonra 2 kez adet oldum. Onun etkileri olabilir mi diyorum. Birde son 1 haftadır idraririmi yaparken pembe kan geliyordu. Ama son 2 gündür daha yoğun parça parça kan geliyor sökülüyor gibi. Malesef şu an kan testi yaptırmam mümkün değil. Ssk yok ve maaşımizi almadık. Dediğim gibi hiç hamilelik belirtisi yok. Biri yardım eder mi lütfen çok stres yaptım
daha önceden gecikme oluormuydu? açıkcası hamile olduğunu düşünmüorum ama bi test daha al dene yinede??madem şuan bebek istemiosunuz daha sağlam korunma yöntemi bulmalısnız bence..
rabbim hayırlsını versin inş..
Bana öncesinde hiç gelmedi sayılır bazılarına son aya girince başlıyo . Benim son 1 haftadır başladı ama böyle hiç olmamıştım şiddeti arttı gibi yani ve uzun süredir geçmedi . Bakalım artık sabaha herhangi bi durum olmazsa yazarım size haber çıkmazsa bilinki bi gelişme var
evet canım genelde düzensizdi zaten. son 2 gündür idrarımı yaparken kanama çoğaldı ve ilk günler ki kan adet kanı gibi kokmuyordu ama son 2gündür sıcak su torbası koydum sökülmelerde var çok hafif ve adet kanı gibi geldi bana. pazartesi günü idrar testi yaptım 5-6 dakiak bekledim net bir tek çizgi çıktı. ama yine de çok korkuyorum. 2 ay sonra idrar testi yaptım herhalde hamilelik olsaydı illaki çıkardı diye düşünüyorum. yarın yine test yapıcam iyice emin olmak için.
bnmki günümü 1 gün geçti hemen pozitif çıktı..
İyi geceler kızlar nasılsınız bugün ? Ben SAT a göre 40 haftamı bitirdim bugün fakat doktor geç döllenme dedi ve 26 sı son gün dedi.keşke hemen yarın doğursam kuzucuğumu kucağıma alsam öyle merak ediyorum ki onu
doğum sancısı aralıklarla gelip gidio ama deilmi? öle sürekli olmuo...bakalım bi uyu uyan ne olcak yrna mutlaka hbr ver merakta bırakma bizi
idrar testi mi yapmıştın sende?
evet cnm..zaten bnm günüm normalde hiç geçmezdi hemen tahmin ettim dolayısyla
Arkadaşlar merhaba 6 aylık evliyim. Fakat şu aralar maddi durumlardan dolayı asla hamile kalmak istemiyorum. Eşimle geri çekme yöntemiyle korunuyoruz. Fakat 2 aydır adet olmadım. En son 1 aralıkta 1 gün adet oldum. Kahverengi kan karışıktı sonra kesildi. Aradan 2 ay sonra idrar testi yaptım ve negatif çıktı. Bende hiç hamilelik belirtileri yok. Hatta regl öncesi iştahım kapalı olurdu. Regl öncesi belirtileri var biraz. Ama hamilelik belirtileri hiç yok. Idrar testi de negatif çıktı . Ama korkuyorum yine de. 3 eylül ayında tatile çıkmıştık. Çok geciktiri ictim ama eylülden sonra 2 kez adet oldum. Onun etkileri olabilir mi diyorum. Birde son 1 haftadır idraririmi yaparken pembe kan geliyordu. Ama son 2 gündür daha yoğun parça parça kan geliyor sökülüyor gibi. Malesef şu an kan testi yaptırmam mümkün değil. Ssk yok ve maaşımizi almadık. Dediğim gibi hiç hamilelik belirtisi yok. Biri yardım eder mi lütfen çok stres yaptım
valla yakınmışız kız :) Ben çoook hastane değiştirdim.en son 7.ayımdan itibaren yenı açılan Medipol mega ya başladım,şu mahmutbey yolunda olan vee çook memnun kaldımm içimizze sindi o yuzden orada istiyorum doğumu oraya devam ettim..
Hadi bakalım inş bebişlerimiz bizi çok bekletmeden gelirler doğal akışında :))
Bana öncesinde hiç gelmedi sayılır bazılarına son aya girince başlıyo . Benim son 1 haftadır başladı ama böyle hiç olmamıştım şiddeti arttı gibi yani ve uzun süredir geçmedi . Bakalım artık sabaha herhangi bi durum olmazsa yazarım size haber çıkmazsa bilinki bi gelişme var
heyyyyy dogumu bekleyen guzel anneler nerdesiniz???? kocis biraz once yatmaya gitti...esim "bu nasil istir onceden hadi yatalim diye beni zorla yatirirdin simdi ben yatalim diye zorluyorum" diyor
Valla bnde öle biliyorum gelip gitmesi lazımda bnm gitmiyo malesef adet olcam sanki :) aynen öleyim yani. Herhangi bi durumda mutlaka haber vermeye çlşırım 2 kelimem yazarım. Şimdi yatıyorum ağrılarım geçer belki ,iyi geceler size kızlar ::)
Slm kızlar bende de uyku yok. yattım geri kalktım(
bu arada bugün 40dk.aralıklarla 3 sancı geldi hem de çok farklıydı bu sefer. ama devamı gelmedi...
hoş geldin cnm.sen benden öndesin demekki bnm 40. haftam pazar doluo..sende bi belirti varmı???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?