2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

Arkadaşlar merhaba 6 aylık evliyim. Fakat şu aralar maddi durumlardan dolayı asla hamile kalmak istemiyorum. Eşimle geri çekme yöntemiyle korunuyoruz. Fakat 2 aydır adet olmadım. En son 1 aralıkta 1 gün adet oldum. Kahverengi kan karışıktı sonra kesildi. Aradan 2 ay sonra idrar testi yaptım ve negatif çıktı. Bende hiç hamilelik belirtileri yok. Hatta regl öncesi iştahım kapalı olurdu. Regl öncesi belirtileri var biraz. Ama hamilelik belirtileri hiç yok. Idrar testi de negatif çıktı . Ama korkuyorum yine de. 3 eylül ayında tatile çıkmıştık. Çok geciktiri ictim ama eylülden sonra 2 kez adet oldum. Onun etkileri olabilir mi diyorum. Birde son 1 haftadır idraririmi yaparken pembe kan geliyordu. Ama son 2 gündür daha yoğun parça parça kan geliyor sökülüyor gibi. Malesef şu an kan testi yaptırmam mümkün değil. Ssk yok ve maaşımizi almadık. Dediğim gibi hiç hamilelik belirtisi yok. Biri yardım eder mi lütfen çok stres yaptım

kızlar sizde belirtiler başladısanırım ben yalnız kalıcam sadece karnımda sertlik var biraz.başkada bişi yok..bende gece çekmek istiorum sancıyı anem duymadan doğurayım diye.malum gündüz hiç ara vermeden tel edio,merak edio yazık.bi yandanda ben duymadan doğur inş dio..o nasıl olcaksa sürekli eli tel de :)

berkaylardamı yaramaz eyvah eyvahhh umarım bu genellemeler bizi etkilemez

Bana öncesinde hiç gelmedi sayılır bazılarına son aya girince başlıyo . Benim son 1 haftadır başladı ama böyle hiç olmamıştım şiddeti arttı gibi yani ve uzun süredir geçmedi . Bakalım artık sabaha herhangi bi durum olmazsa yazarım size haber çıkmazsa bilinki bi gelişme var

Arkadaşlar merhaba 6 aylık evliyim. Fakat şu aralar maddi durumlardan dolayı asla hamile kalmak istemiyorum. Eşimle geri çekme yöntemiyle korunuyoruz. Fakat 2 aydır adet olmadım. En son 1 aralıkta 1 gün adet oldum. Kahverengi kan karışıktı sonra kesildi. Aradan 2 ay sonra idrar testi yaptım ve negatif çıktı. Bende hiç hamilelik belirtileri yok. Hatta regl öncesi iştahım kapalı olurdu. Regl öncesi belirtileri var biraz. Ama hamilelik belirtileri hiç yok. Idrar testi de negatif çıktı . Ama korkuyorum yine de. 3 eylül ayında tatile çıkmıştık. Çok geciktiri ictim ama eylülden sonra 2 kez adet oldum. Onun etkileri olabilir mi diyorum. Birde son 1 haftadır idraririmi yaparken pembe kan geliyordu. Ama son 2 gündür daha yoğun parça parça kan geliyor sökülüyor gibi. Malesef şu an kan testi yaptırmam mümkün değil. Ssk yok ve maaşımizi almadık. Dediğim gibi hiç hamilelik belirtisi yok. Biri yardım eder mi lütfen çok stres yaptım??

daha önceden gecikme oluormuydu? açıkcası hamile olduğunu düşünmüorum ama bi test daha al dene yinede??madem şuan bebek istemiosunuz daha sağlam korunma yöntemi bulmalısnız bence..
rabbim hayırlsını versin inş..

He bu arada offlu yu merk etmişsinz bnde baktım bi konuya yazmış orda samımı arkdşları var sanırım dün girmiş oraya ve doğum yapmış :) bizimde meleğimiz olsun gibi bi başlıklı konuu..

evet canım genelde düzensizdi zaten. son 2 gündür idrarımı yaparken kanama çoğaldı ve ilk günler ki kan adet kanı gibi kokmuyordu ama son 2gündür sıcak su torbası koydum sökülmelerde var çok hafif ve adet kanı gibi geldi bana. pazartesi günü idrar testi yaptım 5-6 dakiak bekledim net bir tek çizgi çıktı. ama yine de çok korkuyorum. 2 ay sonra idrar testi yaptım herhalde hamilelik olsaydı illaki çıkardı diye düşünüyorum. yarın yine test yapıcam iyice emin olmak için.

doğum sancısı aralıklarla gelip gidio ama deilmi? öle sürekli olmuo...bakalım bi uyu uyan ne olcak yrna mutlaka hbr ver merakta bırakma bizi

bnmki günümü 1 gün geçti hemen pozitif çıktı..

İyi geceler kızlar nasılsınız bugün ? Ben SAT a göre 40 haftamı bitirdim bugün fakat doktor geç döllenme dedi ve 26 sı son gün dedi.keşke hemen yarın doğursam kuzucuğumu kucağıma alsam öyle merak ediyorum ki onu

heyyyyy dogumu bekleyen guzel anneler nerdesiniz???? kocis biraz once yatmaya gitti...esim "bu nasil istir onceden hadi yatalim diye beni zorla yatirirdin simdi ben yatalim diye zorluyorum" diyor

hoş geldin cnm.sen benden öndesin demekki bnm 40. haftam pazar doluo..sende bi belirti varmı???

doğum sancısı aralıklarla gelip gidio ama deilmi? öle sürekli olmuo...bakalım bi uyu uyan ne olcak yrna mutlaka hbr ver merakta bırakma bizi

Valla bnde öle biliyorum gelip gitmesi lazımda bnm gitmiyo malesef adet olcam sanki :) aynen öleyim yani. Herhangi bi durumda mutlaka haber vermeye çlşırım 2 kelimem yazarım. Şimdi yatıyorum ağrılarım geçer belki ,iyi geceler size kızlar ::)

Slm kızlar bende de uyku yok. yattım geri kalktım (
bu arada bugün 40dk.aralıklarla 3 sancı geldi hem de çok farklıydı bu sefer. ama devamı gelmedi...

evet cnm..zaten bnm günüm normalde hiç geçmezdi hemen tahmin ettim dolayısyla

hayırlısı olsun cnm inaşallah kazasız belasız doğumun gerçekleşir :) benim 2 ay geciktikten sonra yaptım ve negatif çıktı sanırım olsaydı çıkardı. yarın tekrar test yapıcam onda da negatif çıkarsa korkmaya gerek yok galiba

Sen hamile değilsindir içtiğin geciktirici ilaçların etkisi olmuş bellki ama, geri çekilme yöntemi hiçde güvenilir bi korunma yöntemi değil ki, hem bebek istemiyosunuz hemde bile bile lades yapıyosunuz dikkat edin. sağlık ocakları ücretsiz doğum kontrol hapı veriyo onlardan alabilirsin.

Bende duymuştum o hastaneyi geçen arkadaşım aradı, yıl sonuna kadar çoğu muayene ücretsiz felan dedi ama bilmiyorum tam açıkçası. Fiyatlar nasıl orda. Ben normal olursa 500 sezeryan olursa 1000 tl vericem. Hafta sonu yada gece olursa kendi doktorum gelirse +300 tl daha vericem :S
amaann evde doğursak ya paramız cebimizde kalır, ben evde doğmuşum nasıl olsa

İnşallahhh hayırlısıyla olur biter, haber et mutlaka ama. Bak yarın en geç 11 de haber ver, eğer o saate kadar yazmazsan bişey, bilelim ki bebiş geliyo

heyyyyy dogumu bekleyen guzel anneler nerdesiniz???? kocis biraz once yatmaya gitti...esim "bu nasil istir onceden hadi yatalim diye beni zorla yatirirdin simdi ben yatalim diye zorluyorum" diyor

Slm kızlar bende de uyku yok. yattım geri kalktım (
bu arada bugün 40dk.aralıklarla 3 sancı geldi hem de çok farklıydı bu sefer. ama devamı gelmedi...

yazık ya bu kocalara artık bnmki alıştı bensiz uyumaya..gün azaldıkça stresten sanırım doğru düzgün uyuyamıorum.2 de uyu 6 da uyan tekrar 7 de uyu 9 da uyan durumu alışkanlık haline geldi

senin ağrılar bnm geçen haftakine benzio canım pek doğum sancısı deil gibi bakalım hayırlısı güzel hbrlerle gel inş..ii geeler sana

candost senide yokladı deekki sancılar valla bi bende yok sanırım

hoş geldin cnm.sen benden öndesin demekki bnm 40. haftam pazar doluo..sende bi belirti varmı???

Hiç bir belirti yok canım sadece ayaklarım 2 katına çıktı şişmekten diyebilirim onun dışında sancı yada kasılma yok ama nedense 2 gündür affedersin makatım ağrıyor hem normalde hem de tuvaletimi yaparken bu durum normal mi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…