İyi geceler kızlar nasılsınız bugün ? Ben SAT a göre 40 haftamı bitirdim bugün fakat doktor geç döllenme dedi ve 26 sı son gün dedi.keşke hemen yarın doğursam kuzucuğumu kucağıma alsam öyle merak ediyorum ki onu
Valla bnde öle biliyorum gelip gitmesi lazımda bnm gitmiyo malesef adet olcam sanki :) aynen öleyim yani. Herhangi bi durumda mutlaka haber vermeye çlşırım 2 kelimem yazarım. Şimdi yatıyorum ağrılarım geçer belki ,iyi geceler size kızlar ::)
Hiç bir belirti yok canım sadece ayaklarım 2 katına çıktı şişmekten diyebilirim onun dışında sancı yada kasılma yok ama nedense 2 gündür affedersin makatım ağrıyor hem normalde hem de tuvaletimi yaparken bu durum normal mi acaba
makata bendede arada sancı gelip gidio üşüttüğümü düşünüorum.ama bacaklarım çok ağrıo bnmde leğen kemiğimi diolar onlar çok ağrıo..sanırım bebek yerleştiği için..birde bnm mide yanmam hala geçmedi..bebek aşağı inse rahatlatırdı..sizde varmı midede şikayet??
makata bendede arada sancı gelip gidio üşüttüğümü düşünüorum.ama bacaklarım çok ağrıo bnmde leğen kemiğimi diolar onlar çok ağrıo..sanırım bebek yerleştiği için..birde bnm mide yanmam hala geçmedi..bebek aşağı inse rahatlatırdı..sizde varmı midede şikayet??
Hayır mide problemi yaşamadım hiç. Benim göbeğim 1 haftadır aşağıda görenler bugün yarın doğurursun diyorlar ama hala bekliyorum ve benim bebişim kız erken gelir derler ama nerdeeeee
Bende de mide yanması var hem de nasıl...
öğleden sonra başlıo bende uyuyana kadar yaa..sabah gayet rahat uyanıorum..son zamanlarda geçmesi lazımmış ama bende tık yok
Bende de öyle ya..şuan bile var hatta.neyse az kaldı inşallah sabredelim.bebişlerimiz için herşeye değer
Benimde midem çok yanıyo, hatta mideden öte resmen boğazıma kadar yanıyorum. ama hemen soğuk süt içiyorum çok rahatlıyorum. Şimdi bile sütümü içiyorum bebişimin kemikleri gelişsin iyicene diye
aynen şuan bendede var çok fenaaa.maden suyu içiorum belki biraz ii gelir diye ama nerde?? süt iç yudum yudum belki sana faydası olur bana olmuo....
arda olcak ama bi kaç gün önce rüyamda oğlumun adını miraç arda,kızım olursa da miray ada koyucam diorum :) belki miraç ı da ekleyebiliriz bu yüzden
evet cnm normal dogum olacagindan bekliyoruz bebegin keyfini...
ismini uzun suren mucadele sonucu SUEDA olmasina karar verdik....esimi ikna etmek zor oldu...bazen hala olabilir diyor sinir ediyor beni...
kiz ismi bulmk ne zormus bunu anladim....
SUEDA`nin anlami:arapca kokenli saidler,allahin rizasina erenler demek...
lugattan buldum
miraç çok güzel,miray da güzelmiş.İkizlerin olacak ama çift yumurta,koyacaksın bu isimleri.
sueda güzelmiş canım,bir öğrencimin adı da şuheda'ydı.Aynı mı acaba?
Gunsydın kızlar 2 gündür yogun gecıyor bıde 1ay önce herseyı bıtırcem demmiştim son ay yatcam dınlencem ;(((ama nerde hergün carsılardayım kızım artık emnıyet kemerini sevmıyor taktığım anda kıyamet kopuyor)çıkarıyorum hiç biley yapmıyor ayy cok komık yaaaaa:))kımler doğurdu acep??bnmde bugun son kontrolum var haftasonu gelmeye çalışır mı dıe çağırdı Dr hersey yolundaysa pztsi sabh B'nde kızımı kucağına alacağım nasıpse inş ))
ebruli gelmedi sanırım doğuma gitti çok merak ediorummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?