2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

Valla benimde aslında 10 gün ilerde gidiyodu, doktor 10-20 aralık arasında diyelim dedi, ama sonraları tam günü gününe çıkmaya başladı. Pazar son benimde bakalım cumartesi kontrolde nolucak.

Yat sen canım yat, eğer doğum olucaksa da uykunu al bari biraz dinlenmiş ol. Hayırlı haberler dön inşallahhhh. iyi geceler

makata bendede arada sancı gelip gidio üşüttüğümü düşünüorum.ama bacaklarım çok ağrıo bnmde leğen kemiğimi diolar onlar çok ağrıo..sanırım bebek yerleştiği için..birde bnm mide yanmam hala geçmedi..bebek aşağı inse rahatlatırdı..sizde varmı midede şikayet??

Hayır mide problemi yaşamadım hiç. Benim göbeğim 1 haftadır aşağıda görenler bugün yarın doğurursun diyorlar ama hala bekliyorum ve benim bebişim kız erken gelir derler ama nerdeeeee

Bende de mide yanması var hem de nasıl...

Hayır mide problemi yaşamadım hiç. Benim göbeğim 1 haftadır aşağıda görenler bugün yarın doğurursun diyorlar ama hala bekliyorum ve benim bebişim kız erken gelir derler ama nerdeeeee

evet kızlar erken gelir,erkekler gününü doldurur derler ama her denilen tutmuo işte :) hayırlısı inş demekki yerleri rahat kalsınlar bakalım bi kaç gün daha eni sonu çıkacaklar

kızlar ben kaçar.uykum gelmişken yatayım.yrn görüşmek üzere bakalım 20.12.2012 de doğm yapan olcakm? ben bu tarihide es geçiorum bakalım

selam kızlar

mide yanması berbat bir şeydir ben günde 2 şişe gaviscon içiyordum, ve her gün mutlaka kusuyordum, oturarak uyudum son 15 gün saçlı doğcak bebeğin diyorlardı ben inanmam böyle şeylere ama kızım peruk gibi saçlarıyla doğdu doktor karnımdan çıkarır çıkarmaz saçlara bakın saçlar dedi

kötü haber doğuma kadar geçmiyor hatta doğurduktan sonra 1 hafta 10 gün kadar sürüyor, hafifleyerek kayboluyor, az kaldı sabredin

Benimde midem çok yanıyo, hatta mideden öte resmen boğazıma kadar yanıyorum. ama hemen soğuk süt içiyorum çok rahatlıyorum. Şimdi bile sütümü içiyorum bebişimin kemikleri gelişsin iyicene diye

Bende de öyle ya..şuan bile var hatta.neyse az kaldı inşallah sabredelim.bebişlerimiz için herşeye değer

aynen şuan bendede var çok fenaaa.maden suyu içiorum belki biraz ii gelir diye ama nerde?? süt iç yudum yudum belki sana faydası olur bana olmuo....

Benimde midem çok yanıyo, hatta mideden öte resmen boğazıma kadar yanıyorum. ama hemen soğuk süt içiyorum çok rahatlıyorum. Şimdi bile sütümü içiyorum bebişimin kemikleri gelişsin iyicene diye

bana süt hiç etki etmio malesef..bu arada oğlum oturmamdan sıkıldı nasıl tekmelio yavrum bnm:)

arda olcak ama bi kaç gün önce rüyamda oğlumun adını miraç arda,kızım olursa da miray ada koyucam diorum :) belki miraç ı da ekleyebiliriz bu yüzden

miraç çok güzel,miray da güzelmiş.İkizlerin olacak ama çift yumurta,koyacaksın bu isimleri.

sueda güzelmiş canım,bir öğrencimin adı da şuheda'ydı.Aynı mı acaba?

miraç çok güzel,miray da güzelmiş.İkizlerin olacak ama çift yumurta,koyacaksın bu isimleri.

sueda güzelmiş canım,bir öğrencimin adı da şuheda'ydı.Aynı mı acaba?

teşekkür ederim cnm.ne rüya görmüşüm dimi,bi taşla iki kuşu vurdum :)

Gunsydın kızlar 2 gündür yogun gecıyor bıde 1ay önce herseyı bıtırcem demmiştim son ay yatcam dınlencem ;(((ama nerde hergün carsılardayım kızım artık emnıyet kemerini sevmıyor taktığım anda kıyamet kopuyor)çıkarıyorum hiç biley yapmıyor ayy cok komık yaaaaa:))kımler doğurdu acep??bnmde bugun son kontrolum var haftasonu gelmeye çalışır mı dıe çağırdı Dr hersey yolundaysa pztsi sabh B'nde kızımı kucağına alacağım nasıpse inş))

aynen hiç eksik bitmio .eşim artık doğumun geldi yeter desede mutlaka çıkıorum :) bnmde c.tesi konrtolüm var..doğmaya niyeti yok oğlumun...senin kavuşmana az kalmış hadi hayırlısı inş..allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..

Kızlar merhaba benim bugün 40 hafta bitiyor dün sanki biraz belim ve kasiklarim ağrıdı ama şu an tık yok. Internet te miad aşımı ile ilgili şeyler okudum çok canım sıkıldı. Artık insanların sormasindan da sıkıldım.sanki hiç dogmayacakmis gibi geliyor.bide sezaryen hiç istemiyorum

ebruli gelmedi sanırım doğuma gitti çok merak ediorummm

Yok yok malesef fos çıktı sancılar canım :)) gece boyu devam etti ama bel ve kasıklarımda.. Doktoru arayıp sordum dayanamadım, Rahimde yumuşama ve doğuma hazırlık sebebiyledir dedi tabi bşy görmeden :) bu tip sancılar başladımı kiminde 1 günde şiddetlenip doğum olurr kiminde 2-3 gün sürer ancak şiddetlenir dedi. bakalım bnde c.tesiyi beklesin istiyorum :)

Yeni kalktım haber edeyim dedim size , daha kahvaltı edicez ,buralardayım yanı görüşürüzz sonra :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…