2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

ses çıkmayınca umutlanmıştım :) nese hayır olsun böle böle vücut hazırlıo kendini demekki.görüşürz byyy

Yaşlarımız kaç acaba kaç doğumlusunuz merak ettim :) bide hepimizin ilk bebeği olacak diye tahmin ediyorum öylemi acabaa :) ?

Ben 19mart.1990 doğumluyum , ve ilk bebeğim :)

Son düzenleme:
bu arada bide grip oldum yatak döşek yatıyorum ne olcak bölee

çok geçmiş olsuunn.. Bende 1 haftadır boğaz ağrısı ve nezle ile uğraşıyorum bide öksürük en kötüsü yaa karnım ağrıyo valaa..Doktorum antibiyotik verdi ii geldi mecbur tedavi etmek lazım dedi çünkü şurda ne kaldı bebişede geçmesin yazık

ıhlamur içtim bolbol ballı filan ..İyi geliyor gerçkten..

evet canım benimde ilk bebeğim olacak Allah izin verirse.kasım 82 doğumluyum geç kaldım sanırım biraz

Kısmet kader bu işler yeterki sağlıklı sıhhatli olsunlar inşallahh.. Allah size bağışlasın :) kız erkek ? bide kaç haftadasın şuan ? takvim yokmuydu, yoksaa bittimi acaba :))

cnm çok geçmiş olsun..bende hastlanmıştım ve dr ilaç vermemişti herkese tavsiye ettiğim karışımı sana da söleyim ben bununla atlattım..
1 su bardağı sıcak su + 1 tatlı kaşığı bal+ yrm limon suyu günde 3-4 defa içtim bana ii geldi

Aynen aynen onu bende içiyorum :) eşim sağolsun onun sayesinde öğrendim habire onu yapıp duruyo bana Onun dışında bide ıhlamur içiyorumm işte.. Ihlamurda ödem idrar söktürücüymüş ii geliyo gerçkten..

sanada geçmiş olsun cnm..bu son dönemde hastalıkta hiç çekilmez..allah şifa versin sizlere

genç anne,ne güzel

geçmiş olsun cnm

Teşekkür ederim güzeldir heralde :) annemle arkdş gibiyiz mesela,ama bnmki oğlan tabi fazla arkdşlık olmuyo oyönden ama hayırlısı allah bize bunu nasib ettmişse vardır bi hayır.. Sizde 2 oğlan var galiba isimler den öle anladım :)

evet canım,benim iki oğlum var,genç anne olmayı isterdim ben de,ilkini 28 yaşında doğurmuştum,bunu 32'de.

Kızzz sen doğurmadın mı, bende sabah kalkar kalkmaz diyorum acaba doğurmuşmudur, belkide hastanedir

Yaşlarımız kaç acaba kaç doğumlusunuz merak ettim :) bide hepimizin ilk bebeği olacak diye tahmin ediyorum öylemi acabaa :) ?

Ben 19mart.1990 doğumluyum , ve ilk bebeğim :)

Benimde ilk bebeğim 1984 şubat doğumluyum. 28 de anne olucam inşallah ama bu gidişle şubatta da doğurmam ben 29 u görürüm anne olmadan herhalde

Kız sende bayağı küçükmüşsün hee, acaba biz mi geç kaldık acep

çoookk geçmiş olsun, fazla bitki çayı tüketme, sadece ballı ıhlamur iç, bide en çok mandalinayla kivi ye

Yok yok olurmu hiççç, benim eşim 2 erkek kardeşler, bi görsen anneleriyle o kadar iyiki araları, ben bile annemle belki o kadar değilimdir. Bazen diyorum karı gibi annenizle dertleşiyosunuz, her gün konuşmasanız olmaz sanki, hemen ikisi birden atlıyolar "olmaazz o bizim annemiz değil arkadaşımız" susuyorum bende hemen
Bizim oğlanlarda öyle olur bizimle belkim

Kizlar bebegim kusuyo zaman zaman vu kusmugu eksi eksi kokuyo ( huzursuz geceden beri be yapmaliyim

Yerim onun kusmuğunu beennn, bak heves ettim yaa bende doğurayım artık, boynunu öperken kusmuk koksun ohhh

Acaba fazla mı emziriyosun da sütün fazlasını kusuyo olabilir mi. Benim kuzenimin de bebeği öyleydi, o sürekli kusuyodu doktor demiş fazla emzirdiğin için midesi almadığını kusuyo önemli bişey yok demişti.

Selam guzel annelerrrrr
Bizde 14 aralik cuma gunu sezeryan olduk ve kizim yarin bi haftalik olucak.
Hafif bi sarilik haricinde bi sikintimiz yok cok sukur,resimlerimizi ve dogum hikayemizi paylasicam en kisa surede.
Uzuuuun uzuunnn yazmak istiyorum..
Simdilik hepinize opucukler.hala doguramayanlara selamlar :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…