Yok yok malesef fos çıktı sancılar canım :)) gece boyu devam etti ama bel ve kasıklarımda.. Doktoru arayıp sordum dayanamadım, Rahimde yumuşama ve doğuma hazırlık sebebiyledir dedi tabi bşy görmeden :) bu tip sancılar başladımı kiminde 1 günde şiddetlenip doğum olurr kiminde 2-3 gün sürer ancak şiddetlenir dedi. bakalım bnde c.tesiyi beklesin istiyorum :)
Yeni kalktım haber edeyim dedim size , daha kahvaltı edicez ,buralardayım yanı görüşürüzz sonra :)
bu arada bide grip oldum yatak döşek yatıyorumne olcak bölee
evet canım benimde ilk bebeğim olacak Allah izin verirse.kasım 82 doğumluyum geç kaldım sanırım biraz
Yaşlarımız kaç acaba kaç doğumlusunuz merak ettim :) bide hepimizin ilk bebeği olacak diye tahmin ediyorum öylemi acabaa :) ?
Ben 19mart.1990 doğumluyum , ve ilk bebeğim :)
ben 1983 lüyüm cnm ilk bebeğim :)
Yaşlarımız kaç acaba kaç doğumlusunuz merak ettim :) bide hepimizin ilk bebeği olacak diye tahmin ediyorum öylemi acabaa :) ?
maşallah sizede :) erkekler anneye düşkün olurlarmış ya bak doğruu bizi bırakamıyolar bizimkiler :))
cnm çok geçmiş olsun..bende hastlanmıştım ve dr ilaç vermemişti herkese tavsiye ettiğim karışımı sana da söleyim ben bununla atlattım..
1 su bardağı sıcak su + 1 tatlı kaşığı bal+ yrm limon suyu günde 3-4 defa içtim bana ii geldi
Aynen aynen onu bende içiyorum :) eşim sağolsun onun sayesinde öğrendim habire onu yapıp duruyo banaOnun dışında bide ıhlamur içiyorumm işte.. Ihlamurda ödem idrar söktürücüymüş ii geliyo gerçkten..
genç anne,ne güzel
geçmiş olsun cnm
Teşekkür ederim güzeldir heralde :) annemle arkdş gibiyiz mesela,ama bnmki oğlan tabi fazla arkdşlık olmuyo oyönden ama hayırlısı allah bize bunu nasib ettmişse vardır bi hayır.. Sizde 2 oğlan var galiba isimler den öle anladım :)
evet canım,benim iki oğlum var,genç anne olmayı isterdim ben de,ilkini 28 yaşında doğurmuştum,bunu 32'de.
Yok yok malesef fos çıktı sancılar canım :)) gece boyu devam etti ama bel ve kasıklarımda.. Doktoru arayıp sordum dayanamadım, Rahimde yumuşama ve doğuma hazırlık sebebiyledir dedi tabi bşy görmeden :) bu tip sancılar başladımı kiminde 1 günde şiddetlenip doğum olurr kiminde 2-3 gün sürer ancak şiddetlenir dedi. bakalım bnde c.tesiyi beklesin istiyorum :)
Yeni kalktım haber edeyim dedim size , daha kahvaltı edicez ,buralardayım yanı görüşürüzz sonra :)
Teşekkür ederim güzeldir heralde :) annemle arkdş gibiyiz mesela,ama bnmki oğlan tabi fazla arkdşlık olmuyo oyönden ama hayırlısı allah bize bunu nasib ettmişse vardır bi hayır.. Sizde 2 oğlan var galiba isimler den öle anladım :)
Kizlar bebegim kusuyo zaman zaman vu kusmugu eksi eksi kokuyo( huzursuz geceden beri be yapmaliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?