2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

2 gün yeter zaten cnm,eşin için de iyi olur

hadi kolay gelsin,iyi haberlerini bekliyoruz

funtun canım annem bana uzak 18 saatlik yoldan geldi.doğum sonrası 15 gün kaldı.aslında 3-4 günde kendine geliyorsun.ama benim sezeryan bi de spinal yan etkisi baş ağrı olunca 8-10 gün kafamı kaldıramadım.7 yaşında bi de oğluşum olunca valla annem keşke hiç gitmese dedim.gidince baya bi ağladım.gelen gidenle de ilgilendi.misafirlerimin çoğunu ağırlamış oldum.sen eşin ve senin için hangisi iyi olacaksa öyle karar ver.sizin rahatınız en önemlisi.

Ooo cok uzakmış CNm ;(( bnmkı aynı yerde oturuyoruz sehıriçi yani gıdıp gelebılır hergün )bıde eltılerım görümcelerim var yalnız kalacağımı düşünmüyorum ama yıne de baklıycez ve görcez hayatım ))bnmkı epidural olacak bakalım nasıl geçecek umarım bı sıkıntı olmaz hayırlısı

Tamam dediğin gibi olsun zaten ediyorum dua artık daha çok ederim napalım. Benimde yarın kontrolüm var bakalım nolucak hayırlısı artık

Aman inşallah dedğin gibi olur valla. zaten gece lavaboya kalktım aman allahım belime bi ağrı girdi duramıyorum kasıklarıma kadar ilerliyo, dedim tamam doğurucam herhalde, biraz uzanayım geçmezse eşime söylerim dedim, uzandım gözümü bi açtım eşim işe gidiyo sabah olmuş Yaniii yine tık yok

Ya valla bende yarın kontrolde dicem pazartesiye kadar bekleyelim olmazsa doğurayım diye ama hiç sancı felan olmadan da suni sancıyla doğuramam, arkadaşımda öyle yaptı ama 26 saat bekledi açılma oldu da öyle doğurdu, valla çok pişman. Ya beklerim gününü yada doktor kabul ederse sezeryan olurum.

Hahaha şu rahatlama işini ben şöyle düşünyorum. benim kuzenim ebe olduğu halde kazayla hamile kaldı, birazda saftirik bi kız ayıptır söylemesi, o bile normal doğurduysa ben çatır çatır doğururm diyorum, inşallah öyle de olur

Doğurdunmu kız yoksaaa

Yok anam nerdeeee, hala sapa sağlamım

kesinlikle epidurali tavsiye ederim .oğlum epiduraldi ve hiç sıkıntım olmamıştı ama spinalde öyle bir baş ağrısı ki tarif edilemez.duvarlara vurasım geldi bol sıvı kahve falan dediler hepsini yaptım geçmeyince geçmiyor işte.neyse bebğim sağlıklı ve şimdi mışıl mışıl uyuyor o herşeye değer.umarım sen de sorunsuz kucağına alırsın bebişi.

bu arada epidural sezeryan olacak doğumum.Tecrübelerinizi yazsanıza kızlar.Artık rüyamda her gece belimden iğne yapıyolar yaaaa.

Saol CNm içimi rahatlatın valla)oy mis mis kokla annesi kuzuyu bnm için)artık vakit geçmiyor ıyıce ağırlaştım

Oyyy kıyamam bebişe umarım ikinizde tez zamanda sağlığınıza kavuşursunuz tatlım

merhaba kizlar bugun kontrolumuz vardi..sancilar yine duzenli ama daha bir sey yok....dr.sali gunu tekrar goruselim dedi..dr.um 41 veya 42.hafta olmasini beklemiyorum riske atmiyorum dedi.yani haftaya dogum yaptirir gibi ilk once suni sanci deniyecez dedi olmazsa sezeryan dedi...artik hakkimizda hayirlisi insallah suniye gerek kalmadan kizim hemencik doguverir insallah....

Ahh canım sonunda senın bişy belli oldu enazından hadi hayırlısı,inşALLah suniye filan gerek kalmaz ve kızın kndisi gelir doğal sancıyla :)) ..

Yarında benim kontrolüm var saaat 3'te bakalım inşallah bişeyler çıkar bendede ama hissettiğim hiçbşy yokki artık hayırlısı hakkımızda ,daha günümüz var demekki..

canım çok geçmiş olsun çok fena oluyor gaz sancısı bizim doktorumuz bize damla verdi gaz için faydası oldu çok şükür biraz daha iyiyiz
kilo almamasıda normal değil bencede başka bi doktora götürsen iyi olur
benimde göbeğim var korse takcam bi ara takayım dedim canım acıdı sanırım erken taktım ama şimdi daha iyiyim yine takcam
İşte kızımın lohusa bardakları ))))

çok şirin görünüyorlar :)

gözünüz aydın canım Allahım analı babalı büyütmek nasip etsin inşş

evet korse acıtır bencede. boşuna almışım 2 tane.ben külotlu çorabın faydasını 1 günde gördüm gerçekten göbek yarıyarıya azaldı inanamadım. bende çorabın bacaklarını kestim kendi korsemi kendim yaptım. bu şekilde biraz toplasın dikişler iyileşince korseye geçeriz.
ben doğumda 9 kilo vermişim ama 5 kilo hala duruyor. süt olsun diye de her gün tahin helvalarını götürüyorum bakalım nolcak..

doğum hikayeni okudum çok güzel canım 41 kere maşallah kızınada çok şeker Allahım nazarlardan saklasın
benim göbeğim felan kalmadı hamile kalmadan önceki halime geri döndüm kızlar

Oflu, ethnographer ... Gözünüz aydın kızlar...

canım bende genel anestezi istiyordum, anestezi doktorum inatla epidural yapmamı önerdi, ama ben korkumdan daha bebeğimin doğduğunu göremeden uyumuşum, yani uyutulmuşum... çünkü çok heyecanlandım tansiyonum düştü çok, enson doktorun bi ilacı vermelerini söylediğini duydum sonrası hayal meyal bir uyku, gözlerimi açtığımda bebeğimi yanıma getirdiler ama baya bi zaman geçmişti. epiduralde istenmeyen bir durum olursa sana tekrar bir doz daha verip sakinleştirip uyutabiliyorlar.. o iyiymiş, ayılmanda genel anestezi gibi zor olmuyor... baş ağrısı falan da olmadı çok şükür..
bu arada unutmadan söyliyim kızlar bebek çantanıza bebeğiniz için çorap da koyun, ayaklı badynin çoraba ihtiyacı yok diye düşündük ama bacaklar kısa olduğu için yukarı çekiyor, çorapla ayakları anca tutturuyorsunuz...

gözünüzaydın kızlar,Allah analı babalı büyütsün minikleri

gazla benim de başım belada,hep kucakta benimki,koyduğum an ağlıyor,hiçbir iş yaptırmıyor,aynı abisi

İnşallah çok ağrı çekmeden geliverir bebişin

ayyyy benim de 30 aralık ta sezeryanım var.acır mı ki.korkuyorum.

korkacak bir şey yok cnm,istersen doğum hikayelerini okuyabilirsin

İşte kızımın lohusa bardakları ))))

ne şeker

Oyyy kıyamam bebişe umarım ikinizde tez zamanda sağlığınıza kavuşursunuz tatlım

malesef kerem hala kötü canım,bugün yine dr'daydık.İşimiz bağışıklık sisteminin gücüne kaldı çünkü yenidoğana ilaç vermiyorlar.İyileşmezse yoğun bakıma alacaklarmış

Hayırlısı olsun canım,senin ve bebişin için en iyisi olur inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…