2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

Evet aynı benzer bilgileri okudum bende. Bi nevi suni sancı gibi :S aman inşallah onlara gerek kalmadan kendi sancın gelir de doğurursun, tabiki bendee Valla benim oğlanda çok tembel çıktı hiç gelmeye niyeti yok, O gelmezse bende doğurmam, şimdi inat etme sırası bende vazgeçtim doğurmucam yaza kadar
Bende de ne ağrı ne sızı hiç bişey yok ama sadece benim genital bölgem çok fazla ağrıyo oturup kalkamıyorum sanki sopayla vurmuşlar gibi dıştan bi ağrı ama

Sağol canım onuda denerim inş bi işe yarar artık.
Doğumdan beri daha bişey yiyemedim bile yaa

Valla sen yine doğurup kurtulmuşsun da kabız olmuşsun, ben doğuramadan kabız oldum dünden beri. Zaten bebek yeteri kadar sıkıştırıyo bide şişlik hazımsızlık amaaannnn ki ne amann düşün artık.

Bu arada ebruliyele kayazelha ortalıkta yok. Onlar bizden hızlımı çıktı acep

o ağrılar bendede var cnm içindeki ağrı bazen bıçak saplıolar felan gibi..bide dışında var sanki etim çürümüş gibi..ağda yaptırmıştım ondanmı diye düşünüodum ama alakası yok..bide oturunca yatınca ii , ayağa kalkınca beni mahvedio

yok yok ağdayla alakası kesinlikle yoktur, benimde öyle otururken yatarken iyi ama kalkarken feci. hele bide yerde oturmuşsam hiç kalkamıyorum yada gece sağa sola dönerken canım acıyo çok. Acaba normal doğumda ıkınırken felan acıcakmı yine böyle :S acırsa ben ıkınamam kız şimdiden fenayım o zaman nolur kimbilir :S

Bide bu aralar günü geçti diye artık normalden caymayamı başladım ne hep aklımda sezeryan var. sanki hiç açılma olmucak da ben saatlerce acı çekicem sonradan sezeryan olucam gibi hissediyorum. Ama zaten doktora da dedim açılma olmadan kesinlikle suni sancı istemem.

aynı acılar cnm gece dönemiorum sağa sola..demekki aynı şeyleri yaşıoruz ama doğum sancısı yok çok ilginç..
bende normali çok istemiorum aslında ama yavrum yolunu bulmuş ilerlio sırf o yüzden sezeryan yap diyemiorum dr a..aynı hisleri bende yaşıorum acıyı çekip çekip dayanamyıp sezeryan olmak bu beni çok korkutuo..hamilelerin genel düşünceleri bölemi oluo acaba dr um bana dayanamazsan sezeryana alıcam söz dedi..bilio ne kadar korktuğumu ama onca acı çektikten sonra sezeryana alsa ne olur hangi durumda almayı düşüncek mesela kafamda bir sürü soru işareti gerildim iice..eğer normal olcaksa o güne kadar kendi gelsin yavrum inş..yoksa sezeryana alsın bende kurtulayım..bide aç gel dedi..belki o ilacı deneyip olmazsa hemen sezeryanamı alcak off bu düşünceler beni deli edio

Meraba kızlarr bugun 3de randevum vardı benımde ama doktor sezeryandaydı onu bekledşm sonra nst ye girdim ancak hastane işi bitti sonrada biraz dolaştık eşmle ama çook zorr bacakaram aşırı ağrıyo sizinde dediğinz gibi ama şu dün geceden beri çok kötü oldu hiç yürüyemıyorum oturup kalkmak , yatakta dönmekde öle aynıyız yanı hepimizz..

Durumlara gelince, oğlumuz 3.800 olmuş pozisyonumz normal ama aşağı inmemiş dedi çatı muayenesi yaptı yıne acıdıı çok hiçbi açılma raahtlama yok.. Ve böle giderse sezeryanlık dedi durum.. Suni sancıda rahim açılması sağlıyo ama bebek aşağı inmedikten sonra anlamı yok dedi fayda etmıyomuş yanı. Salı görüşelim dedi tekrar o güne kdr suyum vs gelmezse artık sezeryana karar veririz dedii .. Canımı sıktı bu durum gerçkten ama hayırlıısı diyorum artık dayanamıyorum özellkle bugun çok kötüydüm yürümekte çok zorlandım.. sEzeryan olursamda inşallahh iyi kolay geçenlerden olur.. Hepimz için hayırlısı artık arkdşlar ..

Maşallah canım senın oğlunda kılosu çok iyi biz demek 41-42 yi beklesek 4ü bulucak geçecek hatta :) ama derdimiz kılo değil tabi orası ayrı

Senın başı kanala girmiş aşağı inmiş yanı dimi çatı muayenesi oldunmu nasılldı. Bide o ilaçlı şekli hiç sölemedi bnm doktor yaa. Bende salıya kadr kndi gelmezse gitmemeyi düşünüyorum aslında enazından perş. cumayı bekleyim dıyorum ama bilmiyorum yaa çok karışık durumdayım vallaa.. Yaa inşallah şu 3-4 günde gelirler kendileri. ama bnnm işte bide aşağı inmemiş o sorun var onu anlamıyorum ona çare yokmu yaa

randevular yine aynı güne kızlar :) canım kafana takma bende bi bahane bulsakta sezeryan olsam diye dolanıom ortada:) öncelikle herşeyin hayırlsıı rabbim ne dilediyse o olcak ..sayılı günlerimiz kaldı inş çok yakında bebşlere kavuşcaz onu düşünüp doğum olayını unutalım en iisi..malesef hepimizde ayrı ayrı korku var.gün uzadıkça dahada gerilioruz..sanırım şuan içinizde en kesin sonuç alan bnm salı oğlum gelio...unutmak için oturudm hazır çantaları döktüm ortaya eksik felan varmı yeniden toparladım hazır
bi şekilde bekliorum..

Evt zaten artık sadece öyle diyorum bende canım Allah nasıl yazdıysa öyle olacak ve hayırlısı en kolayı hangisiyse öyle olsun inşallah hepimiz için.. ama işte insan stress yapıyo tabi napalımm.. aslında benımkıde kesin sonuç :) doktor salı bakalım son kez eğer halen inmemişse yatışını yaparız dedi o günden bahsetti sanırım :) doğumlarda aynı güne oldumu tamamdır zaten artık hayırlısı olsun canım ya valla son günler çok zormuş :) .

aynen 4 kg olurlar:) aman olmasınlar nasıl doğacak bu tosunlar :)
çatı muayenesini salı yapmıştı.tabiki zor oldu bnm için demiştim ya vaginismusta var bende onun sıkıntısyla zorlandım.aslında kendini sıkmasan çok sorun olmazda insanın elinde değil işte..bende az önce görümcemle konuştum gitme salı günü dio biraz bekle dio..bende kararsızım o ilacı alıp almamakta.yada o gün gidip ısrar edicem sezeryan yap diye nede olsa bahanem var ..off ne yapcağımı hiç bilmiorum umarım kendi gelir...sende bolca yürüyüş yapsan sıcak suya otursan felan araştırsak netten belki bi yolu vardır..

aç gel felan dediyse o gün kesin yapar yatışı..burda birbirimize moral vermemiz lazım ama hepimiz aynı durumdayız.herkes kucağına aldı bebeğini acı çektilersede bir şekilde kurtuldular sona kalmak ne kötüymüş böle

Bilmiyorum artık bende salı gitmemeyi düşünüyorum ama bakalım o gune daha çook var gibi geliyo :) Kısmet artık.. Yürüyüş de yapamıyorum ki artık acıdan ya bide havalar çok kötü gidiyo canım çkmak bile istmıyodu kaç gündür.. Ya olacağına varır artık bakalım normal doğuma niyetliydik allah hangiisini nasip edecek bize..

bende az önce eşimle konuştum salı sabah 8 de aç gel demişti gidelim o ilaçla müdahaleyi istemeyelim sezeryane alsın hemen çıkmaya yakın ailelerede hbr edelim (annem çok telaşta çünkü) hem gerilmemiş olsunlar hemde sürpriz olsun diye plan yaptık :))) durdukça senaryo yazıcam ben...

Ayyy yani kesin kararınızı verdiniz mi :) çok heyecanlı .. Hayırlısı olsun tatlımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…