mayacım nasılsın prensesin nasıl tatlım ne kadarlık oldu
iyiyim canım sen nasılsın aceleci oğlun nasıl bakim
biz 27 günlük olduk uyuyo şimdi mışıl mışıl
bizde iyiyiz canım aceleci oğlumda iyi bütün gün uyuyo geceleride gözümüzü kırpmıyoruz haliyle
maşallah sizede baya olmuşsunuz
maşallah canım oğluna10 günlük oldunuz sizde dimi ayy yerim ben minik paşayı
bizim kız da öyle canım valla gece kuşu oldum gündüzleri o uyuyo bende uyuyorum yoksa uyku falan uyuyamıcam zombi gibi dolancam ortalıklarda
evet canım 10 günlük olduk ne güzel ben gündüzleride uyuyamıyorum malesef göz altllarim felan çöktü napıcam bilmiyorum uyuyabilsem keşke bende
ilk günler bende uyuyamıyordum canım ama artık vucüt yorgunluğu kaldıramıyo neredeyse emzirirken uyucam o derece uykusuzum ben 27 günden beri böyleyiz biz
geceleri bende öyleyim emzirirken uyumamak için zor duruyorum bi an önce emse uyusa diye bakıyorum ama nerdeeeeeeee
benim kız mızırdanmaya başladı canım karnımız acıktı herhalde görüşürüz canım kendine ve oğluna çok iyi bak paşamı öp kokla benim için öptük kocaman kızımla
Furkan'ımız canımız 20.12.2012 4ü 4 geçe doğdu kızlar. Allah'a bin şükür 1 günlük sıkıntıdan sonra bugün çok güzel emmeye başladı. galiba en son doğuran da ben oldum :) 3470 gram 51 cm. saçları o kadar çok ki ensesini kapatmış prensimin. Allah'ım nazarlardan korusun onu. çok istememe rağmen suyunun rengi değiştiği için açılmam yeterli olmadığı için sezeryan oldum ama olsun. o kadar mutluyum ki...
slm kızlar bgn kontrolümüz vardı.herşey yolunda çok şükür oğlum 3700gr olmuş.nst de yine sancı çıkmadı..ama yerleşmiş bebeğim iice..salıya kadar beklicez doğmazsa
salı sabahı rahim ağzına bi ilaç verip doğurtcak beni dr...bu ilaç hakkında bilgisi olan varmı???
.slm kızlar biz 18 günlük olduk ama hala benm sancılarım devam ediyor sezeryan olmuştuk çok zor bi doğum geçirdim.sizde durm nasıl?
bide bende doğumdan beri kabız sorunu var son derecede acı veren bi durumda.drlar sezeryanda normal diyor ve bi tek kayısı suyu veriyorlar ilaç yasak günde en az 1.5 lt içiyorum ama bi faysası yok.
Bu durumda olan varmı yada tavsiye edebileceğiniz bişey?
Hadi bakalım nurcum gözün aydın. bende bgn gidemedim, sabahtan kalktım aradım doktorumu 10 gibi, çıkıcam ben acil bişeyin yoksa pazartesi gel dedi tamam dedim. bakalım benim nolucak gidince. İlaç nasıl bişeymiş ki acaba ? netten bakalım bi olmazsa neyin nesiymiş.
.
Geçmiş olsun canım, işte sezeryanda herkesde aynı etkiyi göstermiyo maalesef. Aslında kabızlık normal doğumda olur diyolar, oda ıkınmadan hemeroid olduğu için. Kayısının kendisini yemeyi denesen üstüne de bol su içsen belki bağırsaklarını daha çok yumuşatır. kayısı suyu çok da işe yaramaz gidi geldi bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?