2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

bizde iyiyiz canım aceleci oğlumda iyi bütün gün uyuyo geceleride gözümüzü kırpmıyoruz haliyle
maşallah sizede baya olmuşsunuz

maşallah canım oğluna 10 günlük oldunuz sizde dimi ayy yerim ben minik paşayı
bizim kız da öyle canım valla gece kuşu oldum gündüzleri o uyuyo bende uyuyorum yoksa uyku falan uyuyamıcam zombi gibi dolancam ortalıklarda

evet canım 10 günlük olduk ne güzel ben gündüzleride uyuyamıyorum malesef göz altllarim felan çöktü napıcam bilmiyorum uyuyabilsem keşke bende

evet canım 10 günlük olduk ne güzel ben gündüzleride uyuyamıyorum malesef göz altllarim felan çöktü napıcam bilmiyorum uyuyabilsem keşke bende

ilk günler bende uyuyamıyordum canım ama artık vucüt yorgunluğu kaldıramıyo neredeyse emzirirken uyucam o derece uykusuzum ben 27 günden beri böyleyiz biz

ilk günler bende uyuyamıyordum canım ama artık vucüt yorgunluğu kaldıramıyo neredeyse emzirirken uyucam o derece uykusuzum ben 27 günden beri böyleyiz biz

geceleri bende öyleyim emzirirken uyumamak için zor duruyorum bi an önce emse uyusa diye bakıyorum ama nerdeeeeeeee

geceleri bende öyleyim emzirirken uyumamak için zor duruyorum bi an önce emse uyusa diye bakıyorum ama nerdeeeeeeee

benim kız mızırdanmaya başladı canım karnımız acıktı herhalde görüşürüz canım kendine ve oğluna çok iyi bak paşamı öp kokla benim için öptük kocaman kızımla

benim kız mızırdanmaya başladı canım karnımız acıktı herhalde görüşürüz canım kendine ve oğluna çok iyi bak paşamı öp kokla benim için öptük kocaman kızımla

görüşürüz canım sizde kendinize iyi bakın bizde öptük paşamla sizi teyzesi

Selam kizlat bizde 10 gunluk olduk kizimin 1 gunu 1 gunune uymuyor gece ya saat basi uyaniyo ya saatlerce uyumuyo ya da dun ki gibi misil misil uyudu bende artik baygin halde uyumusum 4 saat keske her gece oyle uyusa. ilk baslarda sutum yoktu catlattik memeleri mama verdik sarilik yukselmeye baslamisti sukur inmeye basladi fazla kilo alamamistik bakalim simdi sutum var hem meme hem mama 15 likken kontrolumuz var kac kilo olacak. annelik cok zoormus cok.

Suan kizim uyuyor her seye o tatliliklari icin katlaniyoruz her seye deger birde isim gucum memeler emzir, sil, yika, masaj yap, krem sur tek hobim memeler :)))))))

hepimiz aynı dertten müzdarip
benimki de gece sanki babasını uyandırmamak için sessiz sessiz aranıyo eşim işe gittikten sonra da uyutmuyo beni sıpam:)

Furkan'ımız canımız 20.12.2012 4ü 4 geçe doğdu kızlar. Allah'a bin şükür 1 günlük sıkıntıdan sonra bugün çok güzel emmeye başladı. galiba en son doğuran da ben oldum :) 3470 gram 51 cm. saçları o kadar çok ki ensesini kapatmış prensimin. Allah'ım nazarlardan korusun onu. çok istememe rağmen suyunun rengi değiştiği için açılmam yeterli olmadığı için sezeryan oldum ama olsun. o kadar mutluyum ki...

Doğum yapan arkadaşlarım gözünüz aydın,Allah' ım analı babalı sağlıkla hayırlısıyla büyütmeyi nasip etsin miniklerimizi

Gözün aydın canım allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah. Ama sen değilsn son doğuran 4 kişi daha varız maalesef :) Benim bgn kontrolğm vardı doktorum yokmuş diye gidemedim. yarın artık tam 40 haftam doluyo. Sen tam kaç haftalıkken doğurdun. Gününden geçmişmiydi acaba

slm kızlar bgn kontrolümüz vardı.herşey yolunda çok şükür oğlum 3700gr olmuş.nst de yine sancı çıkmadı..ama yerleşmiş bebeğim iice..salıya kadar beklicez doğmazsa
salı sabahı rahim ağzına bi ilaç verip doğurtcak beni dr...bu ilaç hakkında bilgisi olan varmı???

slm kızlar biz 18 günlük olduk ama hala benm sancılarım devam ediyor sezeryan olmuştuk çok zor bi doğum geçirdim.sizde durm nasıl?
bide bende doğumdan beri kabız sorunu var son derecede acı veren bi durumda.drlar sezeryanda normal diyor ve bi tek kayısı suyu veriyorlar ilaç yasak günde en az 1.5 lt içiyorum ama bi faysası yok.
Bu durumda olan varmı yada tavsiye edebileceğiniz bişey?

Hadi bakalım nurcum gözün aydın. bende bgn gidemedim, sabahtan kalktım aradım doktorumu 10 gibi, çıkıcam ben acil bişeyin yoksa pazartesi gel dedi tamam dedim. bakalım benim nolucak gidince. İlaç nasıl bişeymiş ki acaba ? netten bakalım bi olmazsa neyin nesiymiş.

.
Geçmiş olsun canım, işte sezeryanda herkesde aynı etkiyi göstermiyo maalesef. Aslında kabızlık normal doğumda olur diyolar, oda ıkınmadan hemeroid olduğu için. Kayısının kendisini yemeyi denesen üstüne de bol su içsen belki bağırsaklarını daha çok yumuşatır. kayısı suyu çok da işe yaramaz gidi geldi bana

saol cnm.bakalım p.tesi senin dr ne dicek.inş güzel hbrlerle gelirsin..belki aynı gün doğum yaparız kim bilir :)
bizim tembel oğlanlar gelmek istemio bende hala bi belirti yok..ilaç doğumu tetiklemek,kasılmaları başlatmak için anladığım kadarıyla.. nette bakıorum ama pek bi bilgi bulamadım.en azından deneyen biri olsada yorum yazsa diye bakındım ama yok..
eğerki hala bi ilerleme olmazsa sezeryana alcak sanırım..öle veya böle salı kavuşacağım bebeğime hayırlısı inş..rabbim hepimize kolay doğum nasip etsin..inş çok zorlamadan gelir yavrum

Sağol canım onuda denerim inş bi işe yarar artık.
Doğumdan beri daha bişey yiyemedim bile yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…