2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

ayy okuyunca bıle fena oldum.. ınss dogumdan sonra duzelır. logusayken ınsan dahada hassas oluoo.. kendımden bılıyorum

bence funtunn çok haklı.mesela benim eşim de aynı öyleydi.hatta burda da paylaşmıştım.zorunlu olmamasına rağmen şehir dışına bile gitmişti son zamanlarımda.hemen hemen her akşam dışardaydı.doğumdan sonra annem yanımdayken yine devam etti biraz durulsa da.ama annem gittiğinden beri o kadar ilgili ki anlatamam.maaşallah diyeyim.her gün okulu biter bitmez evde hatta öğle araları bile geliyor.gelirken yemek getiriyor oğlumla ders yapıyorlar.kızımı akşamları şarkılar söyleyerek uyutuyor.ne kadar sürer bilmiyorum ama tadını çıkarıyorum.o kadar mutluyum ki.inşallah siznkiler de öyle olurlar.

ohh,emmesine sevindim cnm.Biz de iyiyiz diyelim öyle olsun.Kerem hasta,geceleri kendi hırıltısından,öksürmesinden uyanıyor,sonra da geç uykuya dalıyor,iyileşemedi hala.Benim de ,yazmıştım ya,hastalığımdan dolayı ağrılarım var doğumdan beri,ne zaman azalır,bilmiyorum.

ne güzel,maşallah nazar değmesin enişteye

Maşallah adaşımın eşine:))CNm annen kaç gun kaldı??bılıyo musun bunuda okumuştum daha önce ılk zamanlarda kanamam olmuştu cok ağlıyorum stresten mıde kanaması gecırıyordum sureklı eşim hep bı panık halındeydi bn bebek tutunsun derdınde oda karıma bısey olmasın derdınde;((Dr uma hep boyle olacaksa alın bebegı ben ıstemıyorum demış ;((5ay hıc karnıma dokunmamıştı cok üzülüyordum öle arastırırken okumustum sorumluluğu bastan verırsenız kaçmazlar ama cocuk sadece kendınınmış gıbı davranırsanız babanın ıletişim kurmasına izin veremezseniz sonradan öğrenmezmiş bu durumu !!bnmde annem aynı sehırdeydı bende dün akşam dedımkı evımız ufak acaba annem kalmasa mı CNm bız mı baksak bebeğe dedım geceleri gündüz ztn herkes geliyor sen bana yardım edersın cok ağlarsa yoksa ben bakarım sen uyursun gündüz de ben yatarım dedim yüzündeki ıfadeyı ömrümde U nutmıycam cok sevındı ben ztn rahat edermiyorum askım tek wc var evimiz küçük fazla odamız yok bız bakarız dedı B'nde kalmasın kımse yanımda dıcem en azından 2gunden sonra ))ınş ıyı olurum da hıc gerek kalmaz

bnm suyum azalmıştı cnm ya..yrn dr ne dicek çok merak ediorum.p.tesi sezeryanla alalım desede beni de rahatlatsa artık ..

Canım suyun azalıp azalmadığına göre doktor acil bi durum olsa sana söyler zaten ki inş öyle bi durum yoktur. Sende bu kadar bekledin hemen sezeryanı düşünme bence . Tabi doktorun söylediğine göre karar ver. Yani sana derse bi kaç gün daha bekleyebiliriz diye beklemicen mi ki

oyy.. geçmiş olsun canım..
bizde de hastaneden çıkmadan çocuk doktoru hafif bir sarılık başlangıcı var takip ettirin eve döndükten sonra dedi,
çarş.günü tekrar gittik göstermeye, şuan kan alınacak düzeyde değil, hafif var dedi yine..
bol bol sütünü vermeye çalış, engeç 2 saatte bir emzir, bu sarılık anne sütüyle geçiyormuş...
bir hafta 10 günü geçtikten sonra daha çok yükselmezmiş sanırım öyle bişey demişti doktor..
bundan sonra yükselmez hızla düşer inşallah, miniğin de rahatlar...

Bence bu kdar olumsuz ve en uç noktayı düüşünme canım ya kendini strese sokuyosun sadece bşka bşy değil.. Okadar normal doğum beklıyolar 41 -42 de doğum yapanlar var hiç böle bşy duymadım ben . Osadece bi risk ve risk herzaman var her konuda.Allaha emanet bebeklerimiz. Allahın iznyle hiçbşy olmaz biz normal doğumu kafaya koyup ogünü beklıyoruz,rabbim hngi güne yazdıysa o gün alıcaz kucağımıza . He bi durum varsa zaten bekletmez doktorunda merak etme. Zaten 40tan sonra max. 2 günde 1 gidip nstye ultrasona giriyosun sürekli kontrol aldınta oluyosun. Bence bunlara bile grek kalmıcak :) en geç salıya kadar doğurucaz bence içime öyle doğuyo :))))

gününüz dolduysa beklemeyin derim ben kızlar..
sezeryan hiçde korkulacak gibi değişmiş, çok şükür hiç kötü anım yok doğumla ilgili...
dün kadın doğumcuma gittim, rahmim toparlamış bile kendini, dikişlerim kaynamış.. göbeğim kalmadı bile...
herşey gayet iyi dedi.. 8 günde düşünün yani ben çok da nazlıyımdır :)

cnm doğum yaklaştığı için suyun azalmış demişti en son.yani öle acil bi durum yok çok şükür..doğuma gelince ben biraz tırsıorum ne yalan söleyim.burda doğum yapmamış insanları etkilememk için bişi yazmak istemiorum ama gün azaldıkça dahada bi stres olmaya başladım malesef.bu arada bende vaginismusta vardı (çok ileri derecede değil ama) üstüne salı günü dr muayene yapınca çok korktum.normal doğumdada bu kontrollerin olacağını düşünmek felan beni gerio rabbime dua ediorum bnm için hangi doğum şekli hayırlıysa o olsun illaki sezeryan yada normal doğum istiorum diyemem..ama şartlar çok zorlanmadan(yani doğum sanıcısnı çekip çekip sezeyana dönülmesin,yada normal doğum olursa çok büyük sorunlar olmasın) 2 sinden biri bir an önce olsun bitsin istiorum..

Yok canım daha dolmadı bileemm :) ama işte annelik duygusu ister istemez biraz stress yapılıyo arada :)

Sezeryana karşı diretmiyorum ben zaten ama hani durduk yere tercih etmem sadece normal doğum yapmak varken. O bi mecburiyet sonucu olmalı diye görüyoum bn. Adı üstünde normal doğum AMa gerek kalırsa daa allah bizede senınkı gibi kolayyy bi doğum nasib etsin inşallah demeden geçmiyim :)))

maşallah ya ne güzel darısı başımıza bende doğumumu bu şekilde anmak istiorum..çok nazlıyım senin gibi..kendimi çok kasıorum..normal doğumda biraz bilinçli olmak lazım kendini ona adapte etmen lazım ve bu bende yok o yüzden aklımdan hep sezeryan geçiriorum..ama dr um normal doğumdan yana..

Bugün kontrolum vardı 40+1 deyim hep normal doğum istemiştim ama doktorum muayeneden sonra sezaryen dedi.bebeğin başı kanala girmemiş bu saatten sonrada girmez dedi. Beklemek isterseniz pazartesi ye kadar bekleyelim ama sadece beklemiş oluruz suni sancı bile fayda etmez dedi bizde bebeğimize bekleyerek zarar vermekten korktuğumuz için yarın sezaryen e karar verdik.herşeyin hayırlısı ne olur bizim için dua edin

allah yardımcın olsun cnm..sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş...

amin canım inşallah istediğin gibi olur, nasıl olursa olsun.. kolay ve rahat bi doğum olur inşallah...

evet bende de panik atak var diye normal doğumdan korktum... genel anestezi istedim doktor inatla epidural yaptırdı ama ben bebeğimin doğduğunu göremeden sakinleştiriciyle uyumuşum :))üstünü giydirmişler öyle gördüm bebeğimi...

Ayy ben tırsmıyomuyum sanıyosun :) hem bi belirti bekliyorum hemde son günü beklesin diyorum .. ama bende hayırlısı diyorum tabiki canım ya hangi şekil hayırlıysa öyle olsun hakkımızzda :)

Ayy ben tırsmıyomuyum sanıyosun :) hem bi belirti bekliyorum hemde son günü beklesin diyorum .. ama bende hayırlısı diyorum tabiki canım ya hangi şekil hayırlıysa öyle olsun hakkımızzda :)

aynen hem belirti bekliorum hemde az daha dursun diorum içimden yavrumda inatla kendini normal doğuma hazırlıo öle olunca vicdan azabı çekiorum kafamdaki düşünceleri değiştirmek istiorum sürekli düşünüorum mukayese yapmaktan artık başım ağrıo yeminle...yrn yine kontrol var nasıl muayene yaptırcam şimdi onun sıkıntısı sardı..
dr sancıların başlasın yapamıcağına kanaat getirirsek sezeryana döneriz dedi,bakalım yrn ne olacak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…