günaydın arkadaşlar .hadi hayırlı olsun, az önce geldi nişanım . bakalım ne kadar sonra olacak doğum :)Rabbim hepimize yardım etsin.
Canım seninle resmen aynı durumdayız.benim de eşim gündüz çalışıyor ama bir telefon bile açmıyor ağrın sancın var mı diye , geçen aksam beni evde geç saate kadar yalnı bırakıp kuzenleriyle sinemaya gitti.saçma sapan yere eve akşamları misafir çağırıyor iznim olmadan ve bana hiç özel davranmıyor akşam eve gelince sürekli play station oynuyo artık yemek yapamıyorum ona homurdanıyo laf söylüyor şuanda da mesela elindeki telefonla oyun oynuyo çay koyar mısın dedim çok mu Zor sen koy diyo anlayacağın seninle aynı durumdayız birde 30. Haftadan beri birlikte olmuyor benimle doktor sakıncası yok dediği halde.hadi korkuyo diyelim insan karısıyla öpüşmek istemez mi yaa ;(( son olarak bir de ayaklarım çok şiştiği için benimle dalga geçiyor o ayaklarını çabuk kapat inşallah kızımın ayakları bana çeker gibi laflar söylüyor yolda yürürken penguen gibi yürüdüğünden taklidimi yapıyor elimi bile tutmuyor şimdi söyle bakalım canım hangimizin eşi daha anlayışsız
iyi olmanıza sevindim canım rezene çayı içiyonmu canım çok faydası oluyor ee uyku problemi olmasıda normal gece ve gündüz olayından haberleri yok paşalarımızın
Üzülme bıtanem az kaldı hersey yoluna gırecek kıtapta okumuştum bazı baba adayları daha fazla stres yaşıyormuş bu yüzden böyle davranıyorlarmış yani korkudan;(( senın acı çekmen onu üzdüğü için görmemeye çalışıyordur kıyamadıgından)sakın üzülüp kendini de bebegı de strese sokma CNm lohusalıgın zor geçer;((
Canım saol dün dr da makas gibi tutma dedi die bıraktm ama göğüslerim büyüdüğü için kaçırıyormuş şebelek :) bazen çok çaresiz gibi geliyo herşey çözüm yanı da olsa da göremiyosun göğsümü skıştırınca emdi serseri :) bilgi ve yardım için teşekkür ederim bu arada sen nasılsın ve bebişin nasılsın?
bence funtunn çok haklı.mesela benim eşim de aynı öyleydi.hatta burda da paylaşmıştım.zorunlu olmamasına rağmen şehir dışına bile gitmişti son zamanlarımda.hemen hemen her akşam dışardaydı.doğumdan sonra annem yanımdayken yine devam etti biraz durulsa da.ama annem gittiğinden beri o kadar ilgili ki anlatamam.maaşallah diyeyim.her gün okulu biter bitmez evde hatta öğle araları bile geliyor.gelirken yemek getiriyor oğlumla ders yapıyorlar.kızımı akşamları şarkılar söyleyerek uyutuyor.ne kadar sürer bilmiyorum ama tadını çıkarıyorum.o kadar mutluyum ki.inşallah siznkiler de öyle olurlar.
yok içmiyorum canım ama almayı düşünüyorum
bence funtunn çok haklı.mesela benim eşim de aynı öyleydi.hatta burda da paylaşmıştım.zorunlu olmamasına rağmen şehir dışına bile gitmişti son zamanlarımda.hemen hemen her akşam dışardaydı.doğumdan sonra annem yanımdayken yine devam etti biraz durulsa da.ama annem gittiğinden beri o kadar ilgili ki anlatamam.maaşallah diyeyim.her gün okulu biter bitmez evde hatta öğle araları bile geliyor.gelirken yemek getiriyor oğlumla ders yapıyorlar.kızımı akşamları şarkılar söyleyerek uyutuyor.ne kadar sürer bilmiyorum ama tadını çıkarıyorum.o kadar mutluyum ki.inşallah siznkiler de öyle olurlar.
bnm suyum azalmıştı cnm ya..yrn dr ne dicek çok merak ediorum.p.tesi sezeryanla alalım desede beni de rahatlatsa artık ..
kızlar merhaba
gecende girdim tam okurken benm zilloşş uyandıı
şimdi yine gecmişi okuyayım dedimm yine sızlanmaya basladııı
öncelikle herkese cok tesekkür ediyorumm
pojummmmm sagol kaç defa aradınnn,sende asılama yapmışınn tutcak gelcek bebişin inşşşşşşşşşşşşşş hayırlısıylaaa
perimmmm mesajını aldım ama bnm msj hkkım yoktu cvp veremedim çok sagoll tatlımmmm.sende içini ferah tut.gelcek bu ay bebişin
benm dogum biraz sıkıntılymıs,kordon dolanmış boynuna,e birde tersdi bebğim neysee ama odaya geldim 11de ben uyandıgımda saat 2ydii
mahvodum
bir yanımdan aglama sesi geliyooo gözümü açmaya calısıyorumm ok acılmıyoo aglıyorum ama aglayamıyormusumm yasniii öyle tuyhaf birsykiiii öyle bir duygu kiii
görmek istiyorum gözlerim kapalııı ama meleğim yanımdaa
güzel bir gece geçiridk hastanede
çok usluydu ilk geceee
salı gecesine kadarrr,
sarılık oldu meleğimm 12 saat fototterapi gördü,ağla ağla içim çıktı en sonunda bende hastaneliko lucaktımm
allahtan yanındaydık odadaydık da gözümün önüdeydii.
simdi içim acıyooo hergün ayak topugundan kan alıyorlarr bugünde son alınısı olduu değerlerinde düşüş var inşş tekrarr etmezzçnolur dua edin kızlarrrrrrrrr
ilerde daha detaylı anlatıyrımmm
ağlamaya basladı miniğimmm
öpüldünüzz
Kızlar ya ben bişey sorucam size :S
siteye birisi miad aşımıyla ilgili nette bişiler okudum demiş, merak ettim bende okudum ama benimde canım epey sıkıldı. Bebek kakasını yediği zaman ciğerlerine yapışınca allah korusun ölüme kadar giden sorunlar oluyomuş, yada plesanta artık yeterli gelmeyebilirmiş, suyu bitebilirmiş vs.vs.
Ben zaten 2,5 senede zor kavuştum bebişime, son anda bişi olmasından korkuyorum. Allah bilir ne olucağını gerçi ama yine de tedirgin oldum. Acaba diyorum c.tesi kontrole gittiğimde doktora desem pazartesiye kadar bekleyelim olmazsa sezeryanla alalım desem olmaz mı(
Canım suyun azalıp azalmadığına göre doktor acil bi durum olsa sana söyler zaten ki inş öyle bi durum yoktur. Sende bu kadar bekledin hemen sezeryanı düşünme bence . Tabi doktorun söylediğine göre karar ver. Yani sana derse bi kaç gün daha bekleyebiliriz diye beklemicen mi ki
Canım suyun azalıp azalmadığına göre doktor acil bi durum olsa sana söyler zaten ki inş öyle bi durum yoktur. Sende bu kadar bekledin hemen sezeryanı düşünme bence . Tabi doktorun söylediğine göre karar ver. Yani sana derse bi kaç gün daha bekleyebiliriz diye beklemicen mi ki
gününüz dolduysa beklemeyin derim ben kızlar..
sezeryan hiçde korkulacak gibi değişmiş, çok şükür hiç kötü anım yok doğumla ilgili...
dün kadın doğumcuma gittim, rahmim toparlamış bile kendini, dikişlerim kaynamış.. göbeğim kalmadı bile...
herşey gayet iyi dedi.. 8 günde düşünün yani ben çok da nazlıyımdır :)
gününüz dolduysa beklemeyin derim ben kızlar..
sezeryan hiçde korkulacak gibi değişmiş, çok şükür hiç kötü anım yok doğumla ilgili...
dün kadın doğumcuma gittim, rahmim toparlamış bile kendini, dikişlerim kaynamış.. göbeğim kalmadı bile...
herşey gayet iyi dedi.. 8 günde düşünün yani ben çok da nazlıyımdır :)
Bugün kontrolum vardı 40+1 deyim hep normal doğum istemiştim ama doktorum muayeneden sonra sezaryen dedi.bebeğin başı kanala girmemiş bu saatten sonrada girmez dedi. Beklemek isterseniz pazartesi ye kadar bekleyelim ama sadece beklemiş oluruz suni sancı bile fayda etmez dedi bizde bebeğimize bekleyerek zarar vermekten korktuğumuz için yarın sezaryen e karar verdik.herşeyin hayırlısı ne olur bizim için dua edin
Yok canım daha dolmadı bileemm :) ama işte annelik duygusu ister istemez biraz stress yapılıyo arada :)
Sezeryana karşı diretmiyorum ben zaten ama hani durduk yere tercih etmem sadece normal doğum yapmak varken. O bi mecburiyet sonucu olmalı diye görüyoum bn. Adı üstünde normal doğumAMa gerek kalırsa daa allah bizede senınkı gibi kolayyy bi doğum nasib etsin inşallah demeden geçmiyim :)))
maşallah ya ne güzel darısı başımıza bende doğumumu bu şekilde anmak istiorum..çok nazlıyım senin gibi..kendimi çok kasıorum..normal doğumda biraz bilinçli olmak lazım kendini ona adapte etmen lazım ve bu bende yoko yüzden aklımdan hep sezeryan geçiriorum..ama dr um normal doğumdan yana..
cnm doğum yaklaştığı için suyun azalmış demişti en son.yani öle acil bi durum yok çok şükür..doğuma gelince ben biraz tırsıorum ne yalan söleyim.burda doğum yapmamış insanları etkilememk için bişi yazmak istemiorum ama gün azaldıkça dahada bi stres olmaya başladım malesef.bu arada bende vaginismusta vardı (çok ileri derecede değil ama) üstüne salı günü dr muayene yapınca çok korktum.normal doğumdada bu kontrollerin olacağını düşünmek felan beni geriorabbime dua ediorum bnm için hangi doğum şekli hayırlıysa o olsun illaki sezeryan yada normal doğum istiorum diyemem..ama şartlar çok zorlanmadan(yani doğum sanıcısnı çekip çekip sezeyana dönülmesin,yada normal doğum olursa çok büyük sorunlar olmasın) 2 sinden biri bir an önce olsun bitsin istiorum..
Ayy ben tırsmıyomuyum sanıyosun :) hem bi belirti bekliyorum hemde son günü beklesin diyorum.. ama bende hayırlısı diyorum tabiki canım ya hangi şekil hayırlıysa öyle olsun hakkımızzda :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?