2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

Hiiç canını sıkma kafana takma o kadar canım muayene bi kaç saniyelik bşy ve bende bi kez çatı muayenesi olmuştum hafif acıdı ama yarınki daha kolay olacak emınım çünkü mutlaka bi açılma ve rahatlama olmuştur bizde :) , o kadar anne nasıl doğum yapıyo öyle düşün ilk biz değiliz,ve bizimde çok şükür bir eksiğimiz yok onlardan. Allah bize normal doğum yapmayı bahşettiyse ne mutlu inşallah öyle olur hemen ayaklanırız bebişle daha rahat kendimz ilgilenırız canım öle düşün .. Bende senı rahatlatmaya çalşırken kendimede terapi oluyo sankim yaa :)

cnm bnm saol :) sana da ii gelmesine sevindim,kimseyi germek istemem..bnm annem 16 sında beni kucağına almış yazık o yaşta bile normal doğum yapan insanlar var düşün artık, biz neden yapamayalım bunların hepsini düşünüorum..öle ve ya böle en geç 1 hafta içinde kucağımıza alıcaz bebişlerimizi allahın izniyle buna adapte olalım en iisi
bu arada bana 2 gündür bişi oldu sürekli uyku hali var..

2 gün yeter zaten cnm,eşin için de iyi olur

hadi kolay gelsin,iyi haberlerini bekliyoruz

tabiki var canım önceden bide öle hemen sezeryana alalım olayı nerdeee.. Yani öle böyle max. 1 haftamız var ve daha erken olcak ben öle düşünüyorum valla. Uyku hali bende de var sanki ve deliksiz rahat uyuyorum bide.. Aman uyuyalım da şurda son günlerimiz rahat rahat uyuyacağımız sonra artık hep bebişere göre ayarlıcz kendimizii :)

p.tesi salı bekliorum bende :) aman pazar olmasın erkek kardeşim bnm için gelio yolda şok olmasın,ya doğumuş halini görsün yada burdayken doğurayım :) uykuya gelince maşallah gecede güzel uyuorum gündüzde :)

Annemde niyieyse p.tesi salı olacak gibi diyo öle hissediyomuş :) anneler hisseder derler inşallah doğru çıkar bakalım bak sende öle diyosunn :) Hayırlısı artık.. Bu arada terekemden haber yok galiba dün gecede yoktu : )

dün bir ara gördüm sanki.ama bgn hiç görmedim her an herşey olmuş olabilir :) akşamda gelmezse kesin doğurdu dicem..hayırlısı inş onun güzel hbrlerini alırız

Selam kızlar bende 17 aralıkta mecbur sezeryan oldum. Açılma yoktu. Sancı da yoktu. Bebeğimi riske atmamak için karar verdik sezeryana. 17.2o de falan sezeryana girdik oğlum 17.35 te dünyaya geldi. Sezeryan gerçekten çok zormuş. Şimdilik iyiyiz oğlum geceleri uyumuyor. Kayinvalidem sağolsun o bakıyor bana da bebeğe de. Göğüs uçlarm paramparça oldu hiç bişey fayda etmiyor. Bizden haberler böyle arada uğrarim. Doğum hikayemi daha sonra uzunca yazarim :)

ben de doğurdum hem de sezaryen oldu :)

aslında şok şok şok yani benim için hala inanamıyorum... kendimi normal doğurucam diye o kadar şartlamıştım ki ameliyat için hazırlanırken bile hadi kızım bi sancı patlat beni hemen mecbur normal doğuma alsınlar diye dua ediyordum

geçtiğimiz hafta perşembe günü kontrolde doktordan suyum az diye azar işitmiştim her gün en az 2.5 lt su içip salı tekrar gelmemi söylemişti. ben güle oynaya salı günü suyumu artırdım diye gittim ama ne hacet kızım hala susuz vaziyette acil sezaryen dedi... doktorcuğum bana bir iki serum verseniz önce dedim... aklın kalmasın hadi verelim ama bir işe yaramayacak. ben bu işi yarına bırakmam bugün öyle ya da böyle doğurman lazım dedi. yatışım yapıldı. serumları yedim bu arada doktor o kadar emin ki sezaryene mecbur kalacağımızdan anestezi testlerini falan istemiş neyse saat 9 da gitmiştim hastaneye saat 3 e kadar serum yedim iki şişe ama maalesef hiçbir değişiklik olmamış suyumda. hemen hazırladılar 3 30 da odadan aldılar ameliyathaneye indirdiler. annemle helalleştim canım ben evladımı düşnürüö oda beni işte çok ağladı

ameliyathanede herkes çok güler yüzlüydü. doktorum eşimi de ikna etti o da girdi sezaryene. görümcemi de aldılar oda resimleri çekti. anestezi doktorum çok iyiydi adım adım ne yapıyorsa hepsini söyledi. acı ile dokunma arasındaki fark nedir dedi. iğne batırdı bu acı dedim sonra şırınga ucuyla dokundu bu da dokunma dedim :) sonra zaten uyuştu tamamen. doktorum geldi bir anda bebeğimin sesini duydum :) ağladı kuzum. 15 52 doğum saati 18 12 2012 doğum raporunda 38 hafta 2 günlük iken susuzluk nedeniyle acil sezaryen gibi birşey yazıyordu :S ben 40. haftadayız diye biliyordum. kızım tam bir minnoş 46 cm 2910 gr. minnacık bişey Allahım.

neyse epidurali herkese tavsiye ederim. sezaryen çok zor gerçekten ama normal doğum yapmadığım için aradaki farkları sayamam ama dikişlerin sızısı, sonda, tuvalete çıkmak, gaz v.s. yürümeyi yeniden öğrendim resmen. ama çok şükür kızım sağlıklı normal doğum diye inat etsem kızım ölebilirmiş. ebe hemşire kızcağız karnından neredeyse hiç su çıkmadı iyi ki sezaryene almışlar seni dedi. o da normal doğum taraftarı biri olduğu için onun sözüyle sonunda içim rahat etti.

ama sahiden bebeğini kucağına alınca dünya duruyormuş. tüm acılar diniyormuş.

Hadi gozun aydin canim bende seni merak ediyodum.. Sana cok gecmis olsun.. Hosgelmis bebek:)))

gözünüz aydın kızlaaaar hayırlısı böyleymiş demekki çok şükür sağlıkla kurtuldunuz ya gerisi önemli değil
allah meleklerinizi sizlere bağışlasın sağlıklı, mutlu, bol sütlü günler diliyorum

hayırlı olsun cnm allah ananlı babalı büyütsün,görünmeyince tahmin etmiştik :)

tebrik edeirm cnm,allah analı babalı büyütsün darısı bizlere olsun inş :)

selam kızlar sez sonrası toparlanma zor olduğu için anca nette vakit harcayabiliyorum. göbeğim 4 aylık gibi kaldı, korse de takamam daha çok yeni, ama külotlu çorabı tavsiye ederim kızlar alternatif olarak. bebişim 3940 doğmuştu ama 9 gündür hala kilo almamış bugün kontrolümüz vardı.. sabah süt sağıyorum 60 ml çıkıyor, hgem göğüsler boşalsın yenisi gelsdin diye hem de süt var mı diye bakmak için sağıp atıyorum dolaba gün içerisinde çok ağlayıp memeyi tutumadığında onu içiriyorum biberonla. bir de bu gaz sorununu ne yapıcaz bilmiyorum. dr gaz olmaz 9 günlük bebekte demesin mi bugün çıldırıcaktım neyi var o zaman da ayaklarını çeke çeke inletiyo tüm gece.. yarın başka dr a randevu aldık oraya götüreceğiz bakalım..

sabah niaşnım gelmeye başlamıştı hala devam ediyor azar azar. bir yandan da sancı başladı.10 dkda 3den fazlaydı.ancak doğum sancısı nasıl bişey olduğunu bilmediğim için bi kontrol ettirmek istedim sancı düzeyimi. öğlen gittik hastaneye, nstye girdim 30lu seviyelerde sancım var. hala aynı şekilde devam ediyor. bu gecede olabilir bir kaç günde sürebilir dediler. 30luk sancı bu kadar ağrıyorsa 100leri görcez doğumda , tahmin edemiyorum. oturunca , yürüyünce hiç bir şekilde geçmiyor. nefes alıp vermek biraz iyi geliyor.İnşallah başedebiliriz bu sancılarla.

başedersin merak etme pozitif düşünmeye bak iyi olacak bağırmak sızlanmak yok o doğduğu an bitiyo ve öyle bi güzellik giriyor ki hayatına ben doğumdan çıktıktan sonra bile ikinciyi yaparım diye düşünüyordum bu arada suni sancı ile doğum yaptım ebe ve doktorum bile iyi dayandın dediler o sancının biteceğini ve muhteşem bi mucizeye kavuşacagınıza odaklanın o zaman dayanıyorsunuz inanın

gözün aydın canım bekledin ne zaman doğacak diye aldın kucağına bak

benim son günümdü bugün. geçmek bilmiyor zaman. salı gününe kadar bekleyeceğiz normal doğum için olmazsa salı günü suni sancı, olmadı sezeryan olacağım . hiçbir belirti yok bende hala :/ ne nişan, ne sancı hiçbir şey. İnşallah hepimizin bebişleri sağlıcakla doğsunda katlanırız her şeye.

Gökçe CNm bnmkı de epıdural yapalım dıyor nasıpse pazartesıye gun verdi)nasıl bı sıkıntın oldumu baş ağrısı fln B'nde korkuyor dıye genel ıstedım bu muhteşem anı kaçırmanı ıstemıyorum dedı anestezı doktorumda;(( narkozu atmak zor oluyormuş genelde ıllada epidural dıyo sırt ağrın fln oldu mu herkes cok arayarak anlatıyorlar çevremde;((

selam doguramayan anneler:)sabrin sonu selamet derler ya hakkat sabir kalmadi,bende günü gelip çatanlardayim ama artik doktorum beklemenin bir anlami yok dedi,10 gündür bebekte ilerleme yokmuş 41 haftalik olduk.pazar günü suni sanci ile dogurucam inşallah, Allah im kimseyi bu yolda koymasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…