2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

Kızlar aksama doğru sancım başladı ve hastaneye gittik. İlk defa açılıp açıkladığına baktı ebe ama kendimi sıktım ve çok acıdı şeyim dayanamadım ağladım biraz korkudan ve acıdan bu durum normal mi çünkü ilk defa bakıldı oraya . Doktorumda sezeryan yanlısı olduğu için sen çatıya bile baktıramıyorsun nasıl normal doğum yapacaksın dedi ben normal doğum istiyorum ama bu olay beni çok korkuttu

cnm bu dr ları anlamıorum ya bnm dr tam tersi normal doğum yaparsın dio.seninle aynı şeyleri yaşadım bu hafat banada ilk kez bakıldı çok korktum sıktım kendimi
çokta ağladım..dr um buna rağmen kesinlikle normal doğumu yapabilirsin,ben ne ağlayanlar kendini yerlere atanlar gördüm hepside normal doğum yaptı deyip moral verio bana..eğerki normal doğum istiosan,adapte olabiliosan yapabilirsin bgnki yaşadıklarınıda yrn unutacaksın emin ol..
malesef ben normal doğuma baştan beri soğuk bakıorum o yüzden kendi açımdan sezeryanı istiorum..

slm kızlar bebğimi kontrole götürmüştüm haftada 90 gr almış bide memede durmak istio hep dr günde bir kez mama ver dedi az önce denedim biberonla istemiyo mamayı ya öff nasıl aldırabilirim bilmiyorum

Benim çatı muayenemi doktor değil ebe yaptı doktoruma telefonla bildirdi o da bana bunları söyledi telefonda Pazartesi kontrole gel dedi.canım benim doktorum Prof ve adam hep problemli hamilelere bakmış ve sezeryan yapmış bana da işte estetik açıdan normal doğumın zorluğu açısından hep sezeryanı tavsiye etti alttan alttan ama ben bir problem olmadığı sürece normal istediğimi söyledim şimdi eminim paZartrsi muayeneye gidince sezeryandan bahsedecek . Peki sen neden hem çatı muayenesi olup hem de seZeryan istiyorsun normal doğum için problem mi var korkuyo musun

Valla bu gidişle kalan hepimiz de sezeryan olucaz gibime geliyo

Suni sancıda rahim açılması sağlıyo ama saatler sürüyo, ve çok zor :S
Ya bu çatı muayenesi neden herkesde çok can yakmış, ben hissetmemiştim bile doktor bakarken, tam kasıcaktım kendimi ohh maşallah çok müsait çatın kalkabilirsin dedi şaşırdım bende.

Kız bekleme perşembe cumayı bayağı geç olucak öyle ama, allah korusun bebiş riske girer farketmezsin bile.

Eşimde az önce bana diyo sen hala taş gibi duruyosun hiç sancı ağrı yok mu ne biçim insansın sen hamile kalman bi dert doğurman bi dert bende dedim valla pazartesi gidince sölicem doktora salıya çarşambaya alsın beni sezeryana ben daha fazla bekleyemem. Ahan zaten 22.12.2012 de geçti yıl bitti yıllll biz hala duruyoruz

Neden acıdı ki onu anlamadım, normal parmakla muayene etmedimi. Acaba bendemi sorun var ben hissetmemiştim bile. Yada bu sancı başladıktan sonra daha mı derinlere bakılıyo rahimde. Korkutma bizi yaaaa

bütün tarihleri bitirdik cnmm madem duruolar yılbaşına kadar bekleselerde 2013 lü olsalar bari :) çatı muayenesine gelince kendimizi kastığımız sıktığımız için ağrıdı yoksa senin gibi acımayanınkide oluo.aslında sorun bizden kaynaklı..

Valla eşimin doğum günü 01.01. Yani yılbaşı gecesi sabah 04.00 de doğmuş. Kayınvalidem diyo madem bekledin bu kadar biraz daha bekle de babasıyla aynı olsun doğum günleri ama benim hiç niyetim yok. Madem berkay efendinin gelmeye niyeti yok bende doğurmuyorum o zaman yaza kadar

tontişler nasılsınız ben hala doğurmadım :) ev kalabalık pek giremiyorum bu aralar doğum yapanları tebrik ediyorumm guguşlara kocaman maşallah darısıda benim gibi bekleyenlerin başına :) kıslar bende hala bi belirti yok arada bi ağrı giriyo okadar pazartesi kontrole gitcem bakalım dr ne diyecek takvimimizde bitti guguşa içerisi rahat geldi herhalde ama artık endişe ediyorum günü geçiyo ya bişey olursa diye korkuyorum dr normal doğum için sancı bekliyo en son gittim muayene etti kanamam oldu biraz uyardım dedi dr ufff bende guguşumu doğurayım artık yaa dua edin banaaa:)

Heee sende vardın bizim gibi bekleyen dimiii Bende de hiç belirti yok. Bizimde yarın doluyo napıcaz bimiyorum, bende çok sıkıntı yapıyorum ya bişey olursa karnımda farketmezsem diye. Bugün bile kontrolüm vardı gidemedim doktor yoktu diye, kendi kendime triplere girdim oynamıyo bu bebek diye, sallıyorum karnımı yok hiç fayda etmiyo, sonra sonra keyfi geldi de oynadı beyefendi az daha nöbetçi doktora gitmeyi bile düşünüyodum. Yarında sorunsuz atlatsam da pazartesi allah kerim artık. Herhalde havalar soğuk diye pek niyetli değiller gelmeye

canım hoşaf ye derim,,şöyle üzümlü,kayısılı,incirli...hem sütü de artırıyo..bende işe yaradı..inşaallah sanada yarar...

canım ben sata göre 21 aralık görünüyordum. ultrasonda genelde 19 çıkıyordu. 20 aralıkta doğdu bebeğim...

merhabalar, dün gece 01:52de minik kızım geldi dünyaya. normal çok istiyordum, yapabileceğimi düşünüyordum ama sancılar beni mahvetti. gündüz sancım var diye gitmiştim 30larda çıkmıştı dayanabiliyordum, akşam 22:00 gibi gittim artık kıvranıyordum en en fazla 50 gibi gibi çıkınca sancım dedim yok yapamıcam. epidural istedim. rica minnet o saatte anestezi uzmanını getirttik 1i geçerken epidural aldım.01:40 gibi doğuma girdim.01:52de kızızm doğdu. epiduralde hiç ıkınamıyorsunuz doğuma pek yardımcı olamıyorsunuz tek sıkıntı o.birde çok fazla yırtılmışım. dikişim var. az önce kontrol ettim dayanabilen epiduralsiz devam etsin açılma yeterli olduğunda kolayca doğar.

cnm aslına bakarsan ben hep normal doğumdan korktum..etrafımdakilerin ve dr umunda tavsiyesi hep normal doğum..bebeğimde normal doğum için kendini hazırlıo öle olunca bende olayları akışına bıraktım..yani sancı aniden gelsin bi şekide dayanırım felan diye kendimi zorluorum.. sorun şu sancı gelmio nst de hiç çıkmıo..dr da salı gel rahime ilaç vericem deyince daha da bi gerildim..doğumu başlatcak bi nevi suni sancı gibi sanırım..buda beni daha çok korkuttu okuduğum yorumlar suni sancı adına pekte iç açıcı deil bende bölelikle ortada kaldım

slm kızlar moralim çok bozuk prensesim yenidoğan sarılığı olmuştu ama atlattık 1 haftadır her gelen bunun yüzü sarı deyip durdu herkes çok biliyor ya sonra yok tekrar götürün yok tekrar yükselir tabi benim içime kurt düştü eşim akşam gelince aldık hastaneye gittik özel adana metro hastanesine kuzumun topuğundan kan alan gerizekalı kanı yerlere döktü tekrar aldı kuzucuğum çığlık çığlığa ağlıyor hemşire pratisyen var onamı yoksa uzmanamı göstereceksiniz dedi bizde uzmana dedik neyseki sarılığı yokmuş 9 çıktı sonuç ama doktor metin kasan sakın sakın götürmeyin çocuğunuzu üstünü soydu bebeğim neye uğradığını şaştı gözlerine bakarken parmaklarıyla bir bastırdı ki yüzüne parmağının izi kaldı en sonunda sırtını dinleyecek kızımı tuttu bir çevirdi sedyeden yuvarlanacaktı annem zor tuttu biz şoktayız kızım çığlık çığlığa ağlıyor ben aldım dışarı çıktım susturmaya çalışıyorum bir ilaç yazmış eşim siz bekleyin ben alayım dedi adi doktor yeşil reçete yazmış kuzuma epilepsi sara hastalarının kullandığı ilaç bağışıklık kazandırıyormuş eczane demişler abi bu hapı bulamazsın 18 yaşını geçtimi çocuğun demiş o ne 18 yaşı daha 24 günlük bebek demiş eczacı sakın ha abi kullanma demiş eşim geldi doktorun yanına girdi eczacı bu hap yok diyor napalım deyince başka eczaneden bul kullan mutlaka diyor neyse biz sinir küpü olarak eve döndük sonra bu doktorları dövenler suçlu oluyor ya adamı parçalıyasım geldi
eve gelince ben kullanmam bu hapı dedim hastaneyi aradık şikayet bölümünü başhekime bize yeşil reçete yazdığını söyledik adam şok oldu sakın kullanmayın bebeğiniz bağışıklık kazanır ve ömür boyu sara hapı kullanırsınız dedi hadi eczane bizi uyarmasaydı yada biz bu kadar titiz davranmasaydık nolacaktı düşünmek bile istemiyorum
biraz uzun oldu ama kızlar size anlatınca kendimi iyi hissediyorum bir daha kimseyi dinlemem bildiğimi yaparım ya ağzı olan konuşuyor herkes uzman maşallah offf offf
yarın ilgili tüm yerlere şikayette bulunacağız başkalarının canı yanmasın

yuh diorum başkada bişi diyemiorum..nasıl sinir oldum okurken,böle bi saçmalık olabilirmi ya..rabbim sen bizi aklı başında insanlara karşılaştır..sizede çok geçmiş olsun cnm...

yuh diorum başkada bişi diyemiorum..nasıl sinir oldum okurken,böle bi saçmalık olabilirmi ya..rabbim sen bizi aklı başında insanlara karşılaştır..sizede çok geçmiş olsun cnm...

saol canım cahil yada umursamaz birileri olsaydık nolurdu kuzuma düşünmek bile istemiyorum

canım hoşaf ye derim,,şöyle üzümlü,kayısılı,incirli...hem sütü de artırıyo..bende işe yaradı..inşaallah sanada yarar...

ben de aynı prob vardı 2 günde geçti. sabah aç karnına bi kaşık z.yağı içtim, hemen üstüne ılık bi bardak su içtim. o gün 1 rezene çayı ve günm boyunca 3 litreye yakın su tükettim bir daha kabız mabız kalmadı çok şükür. ama bana hatıra hemoroid kaldı.

canm çok geçmiş olsun.. iyi bi dr araştıremak lazım bebişlere. biz de hastanedekini hiç beğenmedik. dün yeni dr bulduk tavsiye üzerine onma götürdük.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…