2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

canım hoşaf ye derim,,şöyle üzümlü,kayısılı,incirli...hem sütü de artırıyo..bende işe yaradı..inşaallah sanada yarar...

evet kızlar ben her gün hoşaf içiyorum. ısırgan çayı , maltana içeceği ülkerin, rezene çayı ve humana çay içiyorum bunlar günün olmazsa olmazları. bağırsaklar çalışıyo ve bence süte de yardımcı oluyo.

canım biz 29 günlğüz bugün.ben de yeni yeni toparlandım.bir kaç gün öncesine kadar ayakta biraz fazla kalınca dikişleim çok ağrıyordu.kabızlık sorunu yaşamadım bana doktorum bir şurup vermişti adını hatırlamıyorum kalanı sanırım atılmış bulamadım ama fizyolojik bağırsak düzenleyiciydi.sabah kahvaltısında 1 kaşık içmiştim ilk günler.onu sorabilirsin eczaneye veya doktoruna

Aynı sıkıntı bende var işte ne sancı var ne açılma bundan sonrada olmaz gibime geliyo, allah bilir gerçi ama. Ne bilim bakim yarın doktora kesin konuşucam alalım artık beklemek istemiyorum diye ama beni caydırırsa napıcam bilmiyorum

Ayyy çok geçmiş olsun canım ya verilmiş sadakanız varmış valla, allah korumuş minik kuzuyu, epilepsi ilaçları çok ağır kaldıramazdı bebiş. Valla benim eşim olsa orda o doktoru masasına gömerdi resmen. Keşke biraz korkutsaydınz sizde pisliği. Eline diploma alan doktor oluyo nolucak ki

sabah eşimde öle sölüo ya yine vazgeçirirse seni dio :) dedim bu defa kanmıcam.. bende yrn akşam üzeri gidip konuşayım diorum bnm durumumu biliosunuz kendimi sezeryana hazır hissediorum dicem salı sabahına alın vs...sanırım sen benden önce görüşürsün gelir gelmez buraya yaz olurmu senin dr un ne dediğini..birde beklesek sancı gelirmi acaba bazıları gelseydi şimdiye gelirdi dio?????
ayrıca sezeryan olursam bi arkadaşım söledi pca ağrı kesici pompa varmış..ağrısız sızısız çok rahat uyanıomuşun ondan aldırcam ameliyatta taksınlar..

gözünaydın cnm,maşallah

inşallah sancın başlar da gerek kalmaz ilaca,kolay doğumlar

Kayısı suyunun içindeki kayısı oranı ne ki,fuzuli içme bence.Kuru erik,kuru incir ve dut yersen faydasını görürsün.1.5 lt su emziren anne için az,bir de kabızlık varsa miktarı mutlak artır.

slm kızlar bebğimi kontrole götürmüştüm haftada 90 gr almış bide memede durmak istio hep dr günde bir kez mama ver dedi az önce denedim biberonla istemiyo mamayı ya öff nasıl aldırabilirim bilmiyorum

90 gr az cnm,inş alır amayı

hayırlı olsun minik doğmuş

kızlar ben turgutlu egeumut hastahanesinde doğum yaptım. normal çok istedim ama mecburen sezeryana aldı doktorum. 2 gece kaldık. refekatçi parası her şe dahil sanırım 700 civarı bir para ödedim. doktorum Esra ŞENTÜRK çok memnun kaldık. özellikle bir hemşire çok yardımcı oldu.

size diyeceğim milyarlar vermeyin hiç gerek yok. hem hastahane iyi hem de doktorumuzdan çok memnun kaldık. hepinizden Allah razı olsun...

canm çok geçmiş olsun.. iyi bi dr araştıremak lazım bebişlere. biz de hastanedekini hiç beğenmedik. dün yeni dr bulduk tavsiye üzerine onma götürdük.

saol canım

valla neye uğradığımızı anlamadık ki doktora birşey desen haklıyken haksız olurduk ama peşini bırakmam reçete elimizde şikayet edeceğiz

bgn günümüzün dolduğunu hissetmiş gibi bütün arkadaşlarım tel etti saolsunlar..ne çok kişiyle konuştumm oooo bütün işlerim kaldı :)

21 aralık cuma akşam 18.40 da bebeğim dünyaya sezeryanla açtı bugun eve cıktık kızlar musaıt bır zamanda dogum hkayemı paylasıcam buarada 3500 gram ve 52 cm BORA bebek :) maşallah deyin

Ben yarın sabah 8 de gidicem erkenden gidim ki hani oldu da kabul ederse dediğimi öğlene alır belkim sezeryana, kendi kendime plan program bile yaptım
birde doktorumun başka bi hastası 5 gün geçmiş normal gününden öyle sancısı olmuş da normal doğum yapmış, demek ki bundan sonrada gelebilir sancımız ama bende hiç belirti bile yok.
Sezeryan olursam ben epidural isterim genel anestezi olmasın bebişimi ilk ben görmek istiyorum. Hem baksana onun yan etkileri daha hafif, daha çabuk toparlanıyosun, kız kardeşimde epidural oldu geçen yıl eve geldi hiç yatmadı bile hep ayaktaydı.

Eki Görüntüle 585295

oyyy bebişimi yerim beeennn çok uyuyunca özlüyorum dürtesim geliyooooo

oyyy maşallahhh ne yakışıklı bişeymiş bu kerata. Kırk bir kere maşallah annesi. Artık böyle bebekleri gördükçe daha çok çıldırıyorum bende oğluşumu görücem artık, gidip bu akşam bile aldırasım var sezeryanla valla üstüme gelmeyin yaaaaa

eğer öle düşünüosan aç karnına git cnm..sende bnm gibi planını yaptın bakalım hangimizin ki tutcak :) yrn mutlaka hbrdar et.ben genel anestezi istiorum cesaret edemem gibime gelio birde epidural yapcak kişiye çok güvenmek gerekir..bizim burası küçük bir yer öle çok güvenebilceğim uzman biri bulamam

mrhb taze anneler ve gebişlerrrr:))))) en son foruma nişanımın geldiğini yazabilmiştim ptesi o gece 01:15 de normal doğumla oğluşumu kucağıma aldım ve annelik mertebesine eriştim:)) tarifi imkansız bir duygu ALLAH herkeese naasip etsin inş.:))))

avent pompa
selam kızlar ben de ekim 2011 annesiyim avent pompa var elimde satılık 150 tl garantisi devam ediyor izmirdeyim izmirdeki anneler birebir görerek de alabilirler npekkaraca@hotmail.com mail adresim mail atarsanız sevinirim..

ah cnm sorma ya bende kaldım bekliyorum ne sancı var ne bişey napıcam böle ya :) evt hava soğuk diye gelmiyolar heralde
ayy cnm benim doktorda öle dedi ilaç veririz dedi bende suni sancımı dedim hayır dedi :/ ah bu guguş kendi kendine gelse her akşam dua ediyom ya sancılanayım die
saol canım cahil yada umursamaz birileri olsaydık nolurdu kuzuma düşünmek bile istemiyorum
cnm çok geçmiş olsun ay ben döverdim heralde dayanamayıp başka hastane bulun bebişe siz
21 aralık cuma akşam 18.40 da bebeğim dünyaya sezeryanla açtı bugun eve cıktık kızlar musaıt bır zamanda dogum hkayemı paylasıcam buarada 3500 gram ve 52 cm BORA bebek :) maşallah deyin
hayırlı olsun cnm maşallah :)
Eki Görüntüle 585295

oyyy bebişimi yerim beeennn çok uyuyunca özlüyorum dürtesim geliyooooo
maşallah cnm çok tatlı :)

hayırlı olsun cnm maşallah bebişine darısı benim gibi sona kalanların başına:)

kızlar iyi akşamlar:

ben 3 aralıkda adet oldum ve 7 sinde adet bitti.sonrasında da hayatımda ilk kez kahverengş bir akıntım oldu.sonra bitti 2-3 günde.tekrarlarsa doktora giderim dedim önemsemedim.dün akşamda adet olur gibi kanamam oldu.adet oldum sandım kasıklarımda ağrı da vardı.diyet yapıyorum dengem bozuldu diye düşündüm açıkçası ve ağrılı geçtiği için tüm adet dönemlerim bir majezik içtim.bu sabah adetin devam etmediğini farkedince evde bir test yaptım ve ilk kez çok silik bir ikinci çizgi gördüm..
bu bizi heyecanlandırdı tabi ve test yaptırdım gidip bhcg değerim 83,6 çıktı.

kasıklarımdaki ağrıda devam ediyor..

bana ne oluyor bilen varmı???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…