2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

Ayy canım allah size bağışlasın bebeğinizi Sancım var var diyodun çabucak halletmişsin maşallah darısı başımıza yaa inşALLAH bende o sancıları en doğal haliyle yaşayıp oğluma kavuşurum artık sabırsızlık hat safhada .. Eğer gelmezse 1ocakta aldıralım diyoruuzz

Ohooo bi gelmedim neler olmuş yaa kızlarr yoldan çıkmayın bakın benı yanlız bırakmayın yaa Daha durun zamanı varr sezeryana neden yöneldin ki sen canım ya üzüldüm valla

Banada salı gel bakalım yatışına karar veririz dedi ama ben çarşamba gidicem ve yıne suyu iyise beklıcem vallaa illa ki sancımız gelecekk ama zamanı var demek ki rabbim hayırlısını versinn hakkımızda . . ama sezeryan olmamı gerektirecek durum varsa tabiki olcaz mecbur ama onun dışında normal yapmak ve bebeğime ilk günden ben bakmak isterim kendi acılarımla uğraşmak istemıyorum korkuyorum kaçkat dikişşş

cnm bende sordum suni sancımı diye hayır dedi.nette araştırdım suni sancının bi benzeri anladığım kadarıyla..peki sen ne düşünüosun kbl ediomusun ilaç almayı???

cnm 1 ocak çok uzun deilmi ya? bnmden aklımdan geçio ama madem duruo 2013 lü olsun diorum ama cesaret edemiorum ya çişini felan yaprsa vs çok uzun sanki süre???

Canım bu kadar bekledik bence sezeryan isteme yaa :44: bide sancı gelse şimdiye kadar gelirdi diyen kim çook yanlışş Herkes 40 dedinmi fırtlatıyo değil ya .. Bence hemen karar verme derim.. Kendi istediği hazır hissettiği zaman gelir zaten oğlunn

cnm 1 ocak çok uzun deilmi ya? bnmden aklımdan geçio ama madem duruo 2013 lü olsun diorum ama cesaret edemiorum ya çişini felan yaprsa vs çok uzun sanki süre???

Benım sat a göre 22 aralıktı günüm aslında 23 değil ama sitedeki öyle görünüyodu canım yanı buna göre hesaplayınca 41 + 3 oluyo 1 ocak.. ama Tabii o güne kalacak değil illaki gelir diyorum ümit ediyorum

Onun dışında bide şu kaka yapma olayını çok takıyoruz ama o öyle sürekli olan bşy değilmiş.Bebeğin suyu azalması ve sıkıntıya girmesi sonucu oluyomuşş. Öyle bişy de allahın iznyle olmaz çünkü 2 günde bir max. 3 nst ve ultrasona giricem. Yanı bide şu döllenme olayı varya ondan gecikebiliyo bebişler.. Mesela benım sonadet tarihi 17 mart . ama o tarihte bende bebiş olduğu meçhul yanı onunla alakalıymış.. Gününü doldurmamış demekki hazır değill.. Allah bilir artık hayırlısını nasib etsin die dua ediyorum,ve tez vakitte gelsin die inşallah..

off sorma ya kafam iice karıştı kendi gelsede rahatlasam ama nerdeee..bgnde geçti,salı gel ilaç vericem dedi dr..öle olunca bi karar vermem gerekiomuş gibi gelio,salı gitmesem mi ozamanda bebeğimi tehlikeyemi atarım korkusu artık 41.haftadan gün alıoruz of of offff

bnmki 18 mart..belki geç döllenme olmuştur onu bilemeyiz biz..olmazsa dr a herşey yolundaysa kendisinin gelmesini beklemek istiorum deyip yoksa sezeryana yönelsem..
peki sana suni sancı felan önerse ne dersin,kbl edermisin??

Hehh işte benım doktorumda durmadan sezeryandan ve olayı sonlandırmaktan bahsettikçe stress oluyorumm valla. Halbukı bebişin suyu iyise ve nst hareketleri sağlıklıysa rsik yok bekleyebiliriz diyo.Ama bi tarftanda almaya çlışıyo biran evvell bende gıcık oluyorum . Ama bu seçim benım ve bende gereklilik olmadıkça sonuna kadr beklemek istiyorum bunu dile getirince hiçbşy diyemez zorla alcak değilya . ama işte insanları stresse sokan doktorlar bencee
sENDe öle tehlikeye atıyorum filan düşünme kontrolune git sıksık ve bekleyebilirsek beklemek istiyorum de . Tabi sende normali istiyosan gerçekten kararlıysan en önemlisi de o canım :44:

canım vücudun tepkisi kişiden kişiye değişir. ben hiç baş ağrısı yaşamadım. daha 1 hafta dolmadığı için hala günde en az bir kere kahve içiyorum tedbir olarak. iyiyim çok şükür

ayyyy benim de 30 aralık ta sezeryanım var.acır mı ki.korkuyorum.

korkma :) sağ salim bebeğini kucağına alınca herşey toz pembe zaten

ay evet çok zor ama bir o kadar da keyifli. artık kendimi hiç yalnız hissetmiyorum

canım çok şükür sağ salim yavruna kavuşmuşsun Allah analı babalı büyütsün.

bir çok kişi zaten güzel tavsiyelerde bulunmuş... meyve kurusu ye sonrada üstüne ılık su iç. ben daha kabız sorunu yaşamadım sanırım bu sayede oldu. geçmiş olsun hele bir de sezaryen ile ıkınamazsın da :S söylemesi ayıp

o ilaç sanırım yurtdışında sunni sancı yerine tercih ediliyor. sıkıntılı bir şey olduğunu sanmıyorum vajina ağzını esneterek açılmayı kolaylaştırıyor diye biliyorum.

maşallah bebeğine canım umarım ultrason yanıltmıyordur. benim kızım için 3500 diyordu doktoru doğduğunda 2910 gr cıktı

Allah hayırlısı ile yavruna kavuştursun

canım epidural de olsa normal doğurmuşsun ya işte ne güzel :) çok özeniyorum normal doğuranlara yaaaa ben beceremedim

tebrik ederim arkasını sakın bırakmayın... adı doktor bu adamın insanlıktan nasibini almamış bence o.

21 aralık cuma akşam 18.40 da bebeğim dünyaya sezeryanla açtı bugun eve cıktık kızlar musaıt bır zamanda dogum hkayemı paylasıcam buarada 3500 gram ve 52 cm BORA bebek :) maşallah deyin

maşallah boyuna posuna Allah analı babalı büyütsün canım

ayyy ne güzel normal doğuuuum tebrik ederim Allah analı babalı büyütsün.

bnmki normal doğumdan yana kesinlikle ama bnm stresimden dolayımıdır öle mi gerek gördü bilmem salı sonlandıralım dedi..suyun azaldı doğum yakın dedi bende bi sıkıntı olurmu dedim,o da yok daha bu suyla 1 ay daha içerde durabilir dedi..
en önemlisi ben normali istiomuyum??? zoraki istiorum hani en doğrusunun o olduğunu düşündüğüm için ama onun dışında bilinç altımda sezeryan var hep

Kızlar doktorun ilaç dediği rahim açıcı ilaç olması gerek. Önce rahim açılıyor bir iki cm. Sonra suni sancı vermeye başlıyorlar serumla. Benimde bebisin gelecegi yok gibi. Dr. Dört bes gün daha bekleyebiliriz dedi ama ben iyice huzursuzlanmaya başladım. Günü dolduğu için içimi bazen korku alıyor heran bir şey olacak diye o yüzden salı hastaneye yatışım olacak suni sancı verilecek ve olmazsa sezeryana dönülecek . Olurda sezeryana olursam, sancı çektiğim icin sütüm hemen gelir diye avutuyorum kendimi. İnsallah doğal sancıya bir avazda doğururuz hepimiz

sonu suni sancıya dayanıo yani o zaman hayırlsıı diyelim inş kendiliğinden gelir sancımız da hiç bişeye ihtiyacımız kalmaz..allah yardımcımız olsun...

Aslında seninle aynı durumdayız.herşeyim normal çok şükür bebek için de olumsuz bir durum olmayınca çevremdeki bütün insanlar annemler falan normal olsun en sağlıklıdır dediler tabii öyle ama insan korkuyo işte kocaman kafa nasıl çıkacak diye düşünüyorsun.bir taraftan da suni sancıdan çok korkuyorum . Öte yandan ben geçen sene ilk gebeliğimde dış gebelik yaşadım bebeğim tüpden geçememiş ve tüpü yırtmış iç kanama geçirdim sağ tüpümle birlikte bebeğimi laparoskopik ameliyatla aldılar.kamerayı göbek deliğinden girdirmişler vajinamın üstünden de iki ayrı delik açıp oralardan tüp ve bebeği almışlar. Ve bunları yaşadığımda 2 aylık evliydim henüz .tek tüple kalmıştım ve onun da açık olup olmadığı muammaydı.işte ameliyatımdan 3 ay sonra Mart ayında hamile kaldım dünyalar benim oldu çünkü tek tüple hamile kalmak küçük bir umuttu benim için. Ay nerden geldim bu konulara. Hatırladım ameliyat olunca 3 günde ayağa kalktım acaba sezeryan da öyle olur mu bilmiyorum ...yoksa sezeryan istiyorum ben de çünkü normal doğumu yapacak psikolojim ve bedenim yok ama mantığım normal diyo ;((

cnm büyük sıkıntılar yaşamışsın..çok geçmiş olsun.inş bebeğini sağlıkla kucağına alırsın..psikolojimiz ve mantığımız aynı doğrultuda seninle..keşke kendiliğinden gelselerde bebişler dayansak normal doğuma..bebeğim gelmedikçe sezeryan olasım gelio

Evet mesela şuan sancım gelse ve hastaneye gitsek en geç sabaha doğursam . Ama sancının s si yok bende.birde çooook metal ediyorum bebeğimi . Eşimle bebek resimlerine bakıp acaba bizimki nasıl olacak diye tahmin yürütüyoruz kaşı gözü burnu nasıl öyle merak ediyorum ki )

cnm büyük sıkıntılar yaşamışsın..çok geçmiş olsun.inş bebeğini sağlıkla kucağına alırsın..psikolojimiz ve mantığımız aynı doğrultuda seninle..keşke kendiliğinden gelselerde bebişler dayansak normal doğuma..bebeğim gelmedikçe sezeryan olasım gelio

ah cnm bende öle diorumm ama gelmio tavrum..face de bi grup var onlarla konuştum az önce kesinlikle normal doğum öneren bi grup..daha günün var dio ordan bi ebe ocak 2 sne kadar bekleyebilirsin..sancının açılmanın olması içinde karnına dayanabildiğin ölçüde sıcak su, hurma, vajina ağzını zeytinyağı ile ovma,emeklemek çömelme vs egzersizleri önerio bende sizi bilgilendireyim bu arada...

Evet canım ebeler bu işi doktorlardan daha ii biliyor doktorlar da sezeryanı kolayca yaptıkları için o yöne yöneltiyorlar. Face deki grubun ismini söyler misin bende bakım bii

Evt canım asıl kilit soru bu bencede :) gerçkten normal doğumu istiyomusun.. Ama bunu tercih edilecek bişy değil mecburi bi olay gibi düşünsen bence daha rahat edersin. Sezeryanı da bir ameliyat gibi düşün, ki zatten öyle. Ama aşıırı bi korkun varsa orası başka tabi. Artık hakkında hayırlısı tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…