2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

aaa canım hayırlısıyla kavuş inşallah bebeğine dualarım seninle canım şimdiden ailenin ve senin gözünüzaydın

merhaba kızlar nasılsınız bakalım.bende doğum yaptım yapalı giremiyorum daha doğum hikayemi bile yazamadım düşünün.
gögüslerim yara oldu mahvoldu emzirmede sıkıntı yaşıyorum sol göğsümde birde sertlik oluştu onun için süt az geliyor sürekli sağıyorum diğer göğsümden sütüm güzel geliyor oda yara içinde kanadı onuda sağıp biberonla veriyorum soluda emziriyorum sizin gögüsler yara olmadımı ne yaptınız olanlar nasıl geçti bilsem böyle olacağını hamileliğin başlangıcında başlardım göğüs kremlerine.

Canim gecnis olsun..
Bende de oldu bolca catlama,lansinoh kullandim her emzirmemde 1 haftada gecti sukur,simdi cok iyiyim..
Sisen ve sertlesen gogsunu mutlaka duşta sicak su ile ov,sabunla one dogru iterek sutunu.
Sonra nasi sutunun geldigine inanamiycaksin.
Kanallarin tikanmis ve gogsun sut toplamis.zaren o sisligi indirmezsen ateş yapar.

Tamam ben mutlaka haber vericem yarın ama erken gidemicem öğlenden sonra gidicem maalesef :S ama yinede gelir gelmez yazarım. Pek umutlu değilim valla ama ne bilim bakalım ne dicek. bide şöyle düşünüyorum madem o kadar bekledim biraz daha sonuna kadar gidim, bi yanımda öyle istiyo ama hani gel alalım dese yok demem yani

Maşallah ne güzell gözün aydın allah analı babalı büyütsün inşallah. Darısı da bizlerin başına inşallah. Zor oldumu azıcık anlatsanaa :))

Kızzz seninde içine bişey kaçmış bizim gibi Sen kesinnn hamilesin, hadi şimdiden gözün aydın. Ama bi kaç gün sonra kan testini tekrarlat artması lazım.

1 ocak çok geç değil miiii duramaz bebiş o kadar içerde yaaa

Ya bende istemiyorum aslında normal doğum. ama bide bak ne düşünüyorum, birazcık saçmamı acaba bilemiyorum ama normal doğumda vajinanın şekli estetik açıdan bozuluyo ya hani, düzeliyo ama illa ki eski haline gelmiyo :S ondan biraz sıkıntı duyuyorum, e sezeryanda da karnımda iz kalıcak o sıkıntı var, iki ucu boklu değnek :S
Bide diyorum madem normal için bekledim bari son 1 hafta daha bekleyeyim, sezeryan olucaktımsa 2 hafta önce doğurur kurtuldum niye çektim bu kadar sıkıntıyı az daha sabredim. Ne bilim valla çok kararsızım psikolojim bozuldu

1 ocakta 41+2 filan oluyorum çok geç değil canım 42ye kadar yolu var biliyosun ama o güne kalmaz sanmıyorum da allah bilir yine..

Normal doğum içinde doğru düşünüyosun bencede bu kadar bekledin bekle yani gebelik 40 değil 42 haftalık süreç öle düşün ama son karar senin tabii..

Normal doğum sonucu şekil bozuklupuna gelince , valla o benım en son düşüneceğim şeyy. Sonuçta o kadar insan dopum yapıyo ve cinsel hayatı devam ediyo bi sorun olmuyo ki . Allah bize bu bu gücü bedenı vermiş sonucta.. Bi kez doğm yapmaylada vajinanın yerle bir olacağını sanmıyorum işlev görür yıne merak etme

Bizde eşimle çok konuşuyoruz, şimdi diyorum karnımda her bişeyi oldu tipi bile belli, kaşı gözü saçı herşeyi var ama acaba kime benziyo :)) Bide benim anne tarafım mübarek hepimiz dedeme çekmişiz. Bütün çocukları ve onların çocukları, üstüne çocukların çocukları:)) Hepimiz tatarlar gibi çekik gözlü kalın dolgun dudaklı beyaz tenliyiz :)) dayılarım teyzelerim annem, kuzenlerim ve hepimizin çocukları :)) eşim diyo bizim bebiş de eğer size çekerse ben artık dedenden korkucam adam nasıl bi tohum salmışsa bütün sülaleyi kendisine benzetti :))))) Gerçi çok umutlu bu sefer geleneği bozucağına ama

Valla hepsi tamam da, o zeytinyağıyla vajina ağzını ovmak nasıl olucak, benim elim hiç gitmyio ki oralara

Baaakk benim gibi düşünenler de varmış heee, bende eşimden yana dertliyim, ya benden soğursa eskisi gibi sevmezse, genişlemiş derse (((

Kesiden sonra dkişi olayıda biraz sıkıntılı yamuk yumuk dikilirse :S benmi çok takıntılıyım acaba, yoksa normalden kaçmak için bahanemi ediyorum (

Ohhh maşallah inşallah çok çabuk atlatırsın, şimdiden allah analı babalı mutlu huzurlu büyütmeyi nasip etsin inşallah. Ağrın sızın olmadan geçsin gitsin bi an önce. Bu arada eski yazışmalardan hatırlıyorum ama annen yanında kalsın derim, hem ilk bebek acemilik olucak hemde sezeryan olduğu için annen senin elin ayağın olur valla.

çok geçmiş olsun, göğüs yarasıda çok beter kardeşimden biliyorum resmen gözünden yaşlar akıyodu emzirirken. ben nerdeyse 1 aydır kullanıyorum krem ama acaba işe yararmı ki bilmiyorum. Deniyip görücez. Biraz saf zeytinyağı da sürebilirsin oda çok rahatlıyomuş

Merhaba arkadaşlar,ben hala beklemedeyim. cuma günü sol belimden kasıklarıma doğru yayılan çok şiddetli bir sancım oldu,15dk.falan sürdü. acile gittik,idrar yollarında enfeksiyon varmış.sanırım sancının sebebi buydu, çünkü devamı gelmedi...bugün 39+4 olduk,böyle beklemek çok stresliymiş....

Terekem; Saol CNm âmin inş)evet tatlım doğru hatırlıyorsun ztn düzelmeden gıt demem desende gıtmez )hakkımda hayırlısı ınş cok ağrım olmaz heyecandan cok bunu merak edıyorum)
Candost CNm üzülme rabbım hakkımza hayırlısını yazsın ınş)öyle ya da böyle orda kalaacak hâli yok bebişin bn bugun 38+2ym tam 9 aylık oldu bebegım inş arkamdan sen gelersin bugun))

21 aralık cuma akşam 18.40 da bebeğim dünyaya sezeryanla açtı bugun eve cıktık kızlar musaıt bır zamanda dogum hkayemı paylasıcam buarada 3500 gram ve 52 cm BORA bebek :) maşallah deyin

maşallah bebişe

Eki Görüntüle 585295

oyyy bebişimi yerim beeennn çok uyuyunca özlüyorum dürtesim geliyooooo

oyyy,maşallah,nazar değmesin kuzuya

gözünaydın cnm

sen de kavuşuyorsun sonunda,ne güzel,şuan son hazırlıklar yapılıyordur.Sağlıkla gelsin bebişin

Bayıldımmm diyebilirimm.. Özellikle benim gibi ilk doğum yapacak,korkan endişe duyan anneler için çok güzel anlatılmış NORMAL doğum.. Teşekkürler paylaşımın için

Rica ederim ne demek...sezeryan kısmı internetten alıntı..normal dogum ise tıbbi kısımlarla ilgili detaylar bilgi, digerleri ise benim yorumum..gene soru olursa..memnuniyetle..

slm kızlar doğum yapanlar göz
ünüz aydın Allahım analı babalı büyütmek nasip etsin darısı doğuramayanların başına

canım bebişini kucağına almışsındır gözün aydın Allahım analı babalı büyütmek nasip etsin. helal olsun kuzum prensesi öp yerimize annesi

Bugun hastaneye gidecekmişsin hadi hayırlısı bakalım merakla beklıyorum haberleriini canımm

slm kızlar dünkü muhabbetlerden sonra bende bgn dr a gittim.ilaç vermeyin bi sorun yoksa eğer kendi ne zman gelmek isterse ozamn gelsin dedim..dr um günün çok geçiceğini söledi.normalde yrn ilaç verecekti rahim ağzına çarşambaya erteledi hadi 1 gün daha bekleyelim dedi.çarşamba son kez alttan muayene etcek çok sıkıntı yaşamazsam ilacı verip kasılmayı başlatcak bölelikle sancı kendiliğinden gelcekmiş..yok korkularım tavan yaparsa sezeryana alcak...kesinlikle suni sancı istemiorum,çok büyük acılar çekip travma derecesine gelcek şekilde normal doğum için çaba istemiorum dedim..

Bugun hastaneye gidecekmişsin hadi hayırlısı bakalım merakla beklıyorum haberleriini canımm

Kızlaaarrr ben yarın doğuruyorummm. Bugünkü kontrolde 2 cm açıklık var dedi doktor, çok canım acıdı ama muayenede kanama da oldu doktor dedi korkma muayene kanaması bu. Yarın sabah 6 da yatış yapıcak bebiş biraz iriyimiş 4 kilocuk kadar :))) o yüzden az biraz suni sancıyla denicez olmazsa çok bekletmeden sezeryana alıcak. Aslında ben dedim hiç suni sancı vermeden alın direk sezeryana, pek yanaşmadı ama doktor herşeyin normal önce deneyelim olmazsa hiç riske atmadan bekletmeden alırız sezeryanla dedi.
SAnırım sabah 6 da vericekler hemen suni sancıyı doktor 9 gibi geliyo o gelene kadar açılma olursa devam ederi olmazsa hemen alır sezeryana diye düşünyorum. Kızlar dua edin nolurrr korkuyorum da valla :S

Haydi canım gözün Aydın yarın normal ya da sezeryan alacaksın yavrunu kucağına.sağlıkla gelsin inşallah.tuş kontrolü yaparken acı oldu mu canım sende doktor bana sen zor kontrol oluyorsan normal doğum yapamazsın dedi ;(( tuş kontrolünden korkmayla normal doğum yapamamanın ilgisi var mı

cnmm hadi hayırlsıı allahım kolay doğum nasip etsin,yardımcın olsun inş...bende 1 saatttir sıcak suyun altındayım kendiliğinden biraz aılma olsun felan diye...hazırlık yapıorum sabah kendimi ii hissedersem bende 8 gibi gitmeyi düşünüorum hastaneye..1 gün daha beklemenin anlamı yok ..inş uyandığımda bu kararımdan vazgeçmiş olmam yoksa kesin çarşamba doğuyo oğlummm..aynı şeyleri yaşıcaz seninle bakalım :)

cnm bende acı oldu zorda oldu kendimi kastığım için..ama çatı muayenesinde korkmayan insan sayısı emin ol çok azdır..bende çok korktum ve ağladım..dr a ben buna bile dayanamıorum bebeği doğuramazsam hadi dedim..oda korkma yolunu bulur zaten o geldiği zaman durduramazsın dedi..eğer normal doğum istiyorsan bu çok büyük bi bahane değil..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…