canım niye düşmüyor kuzunun sarılığı ya,inş bugün yarın hafifler.Kıyamam ona.
sağol canııım bugün tekrar test yaptırdık çok şükür düşmüş 16 ,7 den 15, 3 e düşmüş çok şüküüür çok mutlu oldum
allahım beter hastalık vermesin yavrularımıza
Iyıgeceler kızlar rabbımın ıznıyle 9 saat sonra inş B'nde anne oluyorum)hazırlıklarım bu hafta hızla devam ettı ondan pek gıdıp yazamadım B'nden sonraya kımse kalmaz dıyordum ama yanılmışım daha doğurmaayan annişler var sanırım Rabbim hepimizi bır avazda kurtarsın inş )dualarınızı eksık etmeyın arkadaşlar ıyı kötü aylardır dertleşiyoruz paylaşıyoruz hakkımızı helal edin B'nden gani gani helal olsun hepinizi çok seviyorum hayırlısıyla görüşürüz inş )
merhaba kızlar nasılsınız bakalım.bende doğum yaptım yapalı giremiyorum daha doğum hikayemi bile yazamadım düşünün.
gögüslerim yara oldu mahvoldu emzirmede sıkıntı yaşıyorum sol göğsümde birde sertlik oluştu onun için süt az geliyor sürekli sağıyorum diğer göğsümden sütüm güzel geliyor oda yara içinde kanadı onuda sağıp biberonla veriyorum soluda emziriyorum sizin gögüsler yara olmadımı ne yaptınız olanlar nasıl geçti bilsem böyle olacağını hamileliğin başlangıcında başlardım göğüs kremlerine.
aaa canım hayırlısıyla kavuş inşallah bebeğine dualarım seninle canım şimdiden ailenin ve senin gözünüzaydın
eğer öle düşünüosan aç karnına git cnm..sende bnm gibi planını yaptın bakalım hangimizin ki tutcak :) yrn mutlaka hbrdar et.ben genel anestezi istiorum cesaret edemem gibime gelio birde epidural yapcak kişiye çok güvenmek gerekir..bizim burası küçük bir yer öle çok güvenebilceğim uzman biri bulamam
mrhb taze anneler ve gebişlerrrr:))))) en son foruma nişanımın geldiğini yazabilmiştim ptesi o gece 01:15 de normal doğumla oğluşumu kucağıma aldım ve annelik mertebesine eriştim:)) tarifi imkansız bir duygu ALLAH herkeese naasip etsin inş.:))))
kızlar iyi akşamlar:
ben 3 aralıkda adet oldum ve 7 sinde adet bitti.sonrasında da hayatımda ilk kez kahverengş bir akıntım oldu.sonra bitti 2-3 günde.tekrarlarsa doktora giderim dedim önemsemedim.dün akşamda adet olur gibi kanamam oldu.adet oldum sandım kasıklarımda ağrı da vardı.diyet yapıyorum dengem bozuldu diye düşündüm açıkçası ve ağrılı geçtiği için tüm adet dönemlerim bir majezik içtim.bu sabah adetin devam etmediğini farkedince evde bir test yaptım ve ilk kez çok silik bir ikinci çizgi gördüm..
bu bizi heyecanlandırdı tabi ve test yaptırdım gidip bhcg değerim 83,6 çıktı.
kasıklarımdaki ağrıda devam ediyor..
bana ne oluyor bilen varmı???
Ayy canım allah size bağışlasın bebeğiniziSancım var var diyodun çabucak halletmişsin maşallah darısı başımıza yaa inşALLAH bende o sancıları en doğal haliyle yaşayıp oğluma kavuşurum artık sabırsızlık hat safhada .. Eğer gelmezse 1ocakta aldıralım diyoruuzz
Ohooo bi gelmedim neler olmuş yaa kızlarr yoldan çıkmayın bakın benı yanlız bırakmayın yaaDaha durun zamanı varr sezeryana neden yöneldin ki sen canım ya üzüldüm valla
Banada salı gel bakalım yatışına karar veririz dedi ama ben çarşamba gidicem ve yıne suyu iyise beklıcem vallaa illa ki sancımız gelecekk ama zamanı var demek ki rabbim hayırlısını versinn hakkımızda . . ama sezeryan olmamı gerektirecek durum varsa tabiki olcaz mecbur ama onun dışında normal yapmak ve bebeğime ilk günden ben bakmak isterim kendi acılarımla uğraşmak istemıyorum korkuyorum kaçkat dikişşş
1 ocak çok geç değil miiii duramaz bebiş o kadar içerde yaaa
Ya bende istemiyorum aslında normal doğum. ama bide bak ne düşünüyorum, birazcık saçmamı acaba bilemiyorum ama normal doğumda vajinanın şekli estetik açıdan bozuluyo ya hani, düzeliyo ama illa ki eski haline gelmiyo :S ondan biraz sıkıntı duyuyorum, e sezeryanda da karnımda iz kalıcak o sıkıntı var, iki ucu boklu değnek :S
Bide diyorum madem normal için bekledim bari son 1 hafta daha bekleyeyim, sezeryan olucaktımsa 2 hafta önce doğurur kurtuldum niye çektim bu kadar sıkıntıyı az daha sabredim. Ne bilim valla çok kararsızım psikolojim bozuldu
Evet mesela şuan sancım gelse ve hastaneye gitsek en geç sabaha doğursam . Ama sancının s si yok bende.birde çooook metal ediyorum bebeğimi . Eşimle bebek resimlerine bakıp acaba bizimki nasıl olacak diye tahmin yürütüyoruz kaşı gözü burnu nasıl öyle merak ediyorum ki)
ah cnm bende öle diorumm ama gelmio tavrum..face de bi grup var onlarla konuştum az önce kesinlikle normal doğum öneren bi grup..daha günün var dio ordan bi ebe ocak 2 sne kadar bekleyebilirsin..sancının açılmanın olması içinde karnına dayanabildiğin ölçüde sıcak su, hurma, vajina ağzını zeytinyağı ile ovma,emeklemek çömelme vs egzersizleri önerio bende sizi bilgilendireyim bu arada...
Annemler kayınvalidemler normal diyo arkadaşlarımdan doğum yapmayanlar rahat oldukları için normal diyo doğum yapanlar sezeryan diyo birde canım normal doğumda vajina haliyle bozuluyor ve daha geniş oluyormuş eşim geçen sordu acaba şekli değişir mi dedi bende anladım ki biraz bunu düşünüp kafaya takmış sonuçta erkek uçkurunu düşünüyo) şaka bir yana cinsel hayat tabii ki önemli sonuçta yaşlarımız genç bir de normal doğumun bu yönünü düşünüyorum ben ;((
Bende hemen böyle olacağını düşünmüyorum :) zaten bilgilerde o yönde..Sonuçta belli bi kesi yapılıyo illaki ve oda dikiliyo o yuzden o ihtimaller çok doğumlarda ve en son düşünülecek bi durum bence .. :44:
Iyıgeceler kızlar rabbımın ıznıyle 9 saat sonra inş B'nde anne oluyorum)hazırlıklarım bu hafta hızla devam ettı ondan pek gıdıp yazamadım B'nden sonraya kımse kalmaz dıyordum ama yanılmışım daha doğurmaayan annişler var sanırım Rabbim hepimizi bır avazda kurtarsın inş )dualarınızı eksık etmeyın arkadaşlar ıyı kötü aylardır dertleşiyoruz paylaşıyoruz hakkımızı helal edin B'nden gani gani helal olsun hepinizi çok seviyorum hayırlısıyla görüşürüz inş )
merhaba kızlar nasılsınız bakalım.bende doğum yaptım yapalı giremiyorum daha doğum hikayemi bile yazamadım düşünün.
gögüslerim yara oldu mahvoldu emzirmede sıkıntı yaşıyorum sol göğsümde birde sertlik oluştu onun için süt az geliyor sürekli sağıyorum diğer göğsümden sütüm güzel geliyor oda yara içinde kanadı onuda sağıp biberonla veriyorum soluda emziriyorum sizin gögüsler yara olmadımı ne yaptınız olanlar nasıl geçti bilsem böyle olacağını hamileliğin başlangıcında başlardım göğüs kremlerine.
21 aralık cuma akşam 18.40 da bebeğim dünyaya sezeryanla açtı bugun eve cıktık kızlar musaıt bır zamanda dogum hkayemı paylasıcam buarada 3500 gram ve 52 cm BORA bebek :) maşallah deyin
mrhb taze anneler ve gebişlerrrr:))))) en son foruma nişanımın geldiğini yazabilmiştim ptesi o gece 01:15 de normal doğumla oğluşumu kucağıma aldım ve annelik mertebesine eriştim:)) tarifi imkansız bir duygu ALLAH herkeese naasip etsin inş.:))))
canım niye düşmüyor kuzunun sarılığı ya,inş bugün yarın hafifler.Kıyamam ona.
sağol canııım bugün tekrar test yaptırdık çok şükür düşmüş 16 ,7 den 15, 3 e düşmüş çok şüküüür çok mutlu oldum
allahım beter hastalık vermesin yavrularımıza
çok şükür cnm,çok sevindim
geçmiş olsun cnm,benim yara olmadı şükür,inş seninki de düzelir en kısa zamanda
Merhaba arkadaşlar,ben hala beklemedeyim. cuma günü sol belimden kasıklarıma doğru yayılan çok şiddetli bir sancım oldu,15dk.falan sürdü. acile gittik,idrar yollarında enfeksiyon varmış.sanırım sancının sebebi buydu, çünkü devamı gelmedi...bugün 39+4 olduk,böyle beklemek çok stresliymiş....
geçmiş olsun cnm,az kaldı senin de
Bayıldımmm diyebilirimm.. Özellikle benim gibi ilk doğum yapacak,korkan endişe duyan anneler için çok güzel anlatılmış NORMAL doğum.. Teşekkürler paylaşımın için
Tamam ben mutlaka haber vericem yarın ama erken gidemicem öğlenden sonra gidicem maalesef :S ama yinede gelir gelmez yazarım. Pek umutlu değilim valla ama ne bilim bakalım ne dicek. bide şöyle düşünüyorum madem o kadar bekledim biraz daha sonuna kadar gidim, bi yanımda öyle istiyo ama hani gel alalım dese yok demem yani
Bugun hastaneye gidecekmişsin hadi hayırlısı bakalım merakla beklıyorum haberleriini canımm
slm kızlar dünkü muhabbetlerden sonra bende bgn dr a gittim.ilaç vermeyin bi sorun yoksa eğer kendi ne zman gelmek isterse ozamn gelsin dedim..dr um günün çok geçiceğini söledi.normalde yrn ilaç verecekti rahim ağzına çarşambaya erteledi hadi 1 gün daha bekleyelim dedi.çarşamba son kez alttan muayene etcek çok sıkıntı yaşamazsam ilacı verip kasılmayı başlatcak bölelikle sancı kendiliğinden gelcekmiş..yok korkularım tavan yaparsa sezeryana alcak...kesinlikle suni sancı istemiorum,çok büyük acılar çekip travma derecesine gelcek şekilde normal doğum için çaba istemiorum dedim..
Kızlaaarrr ben yarın doğuruyorummm. Bugünkü kontrolde 2 cm açıklık var dedi doktor, çok canım acıdı ama muayenede kanama da oldu doktor dedi korkma muayene kanaması bu. Yarın sabah 6 da yatış yapıcak bebiş biraz iriyimiş 4 kilocuk kadar :))) o yüzden az biraz suni sancıyla denicez olmazsa çok bekletmeden sezeryana alıcak. Aslında ben dedim hiç suni sancı vermeden alın direk sezeryana, pek yanaşmadı ama doktor herşeyin normal önce deneyelim olmazsa hiç riske atmadan bekletmeden alırız sezeryanla dedi.
SAnırım sabah 6 da vericekler hemen suni sancıyı doktor 9 gibi geliyo o gelene kadar açılma olursa devam ederi olmazsa hemen alır sezeryana diye düşünyorum. Kızlar dua edin nolurrr korkuyorum da valla :S
Kızlaaarrr ben yarın doğuruyorummm. Bugünkü kontrolde 2 cm açıklık var dedi doktor, çok canım acıdı ama muayenede kanama da oldu doktor dedi korkma muayene kanaması bu. Yarın sabah 6 da yatış yapıcak bebiş biraz iriyimiş 4 kilocuk kadar :))) o yüzden az biraz suni sancıyla denicez olmazsa çok bekletmeden sezeryana alıcak. Aslında ben dedim hiç suni sancı vermeden alın direk sezeryana, pek yanaşmadı ama doktor herşeyin normal önce deneyelim olmazsa hiç riske atmadan bekletmeden alırız sezeryanla dedi.
SAnırım sabah 6 da vericekler hemen suni sancıyı doktor 9 gibi geliyo o gelene kadar açılma olursa devam ederi olmazsa hemen alır sezeryana diye düşünyorum. Kızlar dua edin nolurrr korkuyorum da valla :S
Haydi canım gözün Aydın yarın normal ya da sezeryan alacaksın yavrunu kucağına.sağlıkla gelsin inşallah.tuş kontrolü yaparken acı oldu mu canım sende doktor bana sen zor kontrol oluyorsan normal doğum yapamazsın dedi ;(( tuş kontrolünden korkmayla normal doğum yapamamanın ilgisi var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?