merhaba anneler derdim var dermanı bilen var mı?
benim kzımı uyutmak dünyanın en zor işi illaki memmede uyuması lazım alıp yatağına koyduumda sadece 5 dk sonra uyanıyor geri..al tekrar memeye gazını çıkar tejrar uyan tekrar meme tekrar yatak tekrar uyan abartmıyorum 3 saate yakın özeliikle akşam ve gece uykusunada boyleyiz..
korkuyorum memesiz uyumuycak ben işe gidince yada dışarı çıkmak istediğimde ben olmadan uyuyamıycak diye..ayağımda sallamayı düşünüyorum en azından ben dışında başka birileri de uyutabilir..uyuyor yada emiyorsa ağlamıyor onun dışında sürekli ağlıyor ya gazı oluyor ya mızmız..benim gibi olan sorununu çöezn önerisi olan var mı?
kıslarrr ben geldimmmmmmmmmmmm :) guguşum pazartesi dünyaya geldi doğum hikayemi paylaşıcam :)
merhaba anneler derdim var dermanı bilen var mı?
benim kzımı uyutmak dünyanın en zor işi illaki memmede uyuması lazım alıp yatağına koyduumda sadece 5 dk sonra uyanıyor geri..al tekrar memeye gazını çıkar tejrar uyan tekrar meme tekrar yatak tekrar uyan abartmıyorum 3 saate yakın özeliikle akşam ve gece uykusunada boyleyiz..
korkuyorum memesiz uyumuycak ben işe gidince yada dışarı çıkmak istediğimde ben olmadan uyuyamıycak diye..ayağımda sallamayı düşünüyorum en azından ben dışında başka birileri de uyutabilir..uyuyor yada emiyorsa ağlamıyor onun dışında sürekli ağlıyor ya gazı oluyor ya mızmız..benim gibi olan sorununu çöezn önerisi olan var mı?
slm kızlar nasılsını?
içinizde sezeryan yapan arkadaşlar göbeği naptınız?çözümleriniz nerlerdir korse takmaya başladınızmı nasıl korseler?
gunaydın kızlar.
sıze bısey sorcam.acaba bu sunı sancı nasıl bısey.ben normal dogum sancılarım gelmezse sunı sancı almak ıstemıyorum.cunku rahım bazen acılmayabılıomus.o kadar acıyı cektgmle kalmak da ıstemıyorum.napım sızce denemek de fayda varmıdır yoksa dogal yolla acılmayan rahmı zorlamaya gerek yok mu? ne dersınız sunı sancıyla dogum yapan kızlar lutfen bısey yazsın.
gunaydın kızlar.
sıze bısey sorcam.acaba bu sunı sancı nasıl bısey.ben normal dogum sancılarım gelmezse sunı sancı almak ıstemıyorum.cunku rahım bazen acılmayabılıomus.o kadar acıyı cektgmle kalmak da ıstemıyorum.napım sızce denemek de fayda varmıdır yoksa dogal yolla acılmayan rahmı zorlamaya gerek yok mu? ne dersınız sunı sancıyla dogum yapan kızlar lutfen bısey yazsın.
benimkisi de öyle canım .doktor bana dediki 2 saatte bir emzir .ağlarsa yalancı meme ver kandır.yoksa göğsün boşalacağı için hava yutar hep gazı olur.bebekte hep emme refleksi olur hep aranır neyi versen aranır durur dedi.bana 2 saat fazla geldi ben saatte bir emzirmeye başladım 1 saat içinde ağlarsa yalancı emzik veriyorum bazen kanıyo bazen kanmıyo ama düzenli emince düzenli uyuyo.her zaman tutturamıyorum ama dene derim.ama yanlız değilsin ya uyuyor ya ağlıyor ya emiyor başka türlü bir seçenek yok.altını açarken bile bas bas bağırıyor katıla katıla ağlıyor.birde akşamları yıka bebeği 11 gibi deliksiz sabaha kadar uyuyor.gecen yıkadık 11 de yattı sabah 6 da kalktı .evetbiraz fazla uyudu ama ne yapim uykuyada ihtiyacı var hiç uyumak istemiyomerhaba anneler derdim var dermanı bilen var mı?
ah canım benim de öyleler çocuğum kanla berabersüt emiyo.bana eczacım dediki karbonatlı su yap pamukla sür göğüslerine ve kuru tut.ben onu yaptım biraz rahatladılar.ama devamlı yapmak lazım birde her emzirmeden sonra lansinohu sür ben her emzirmeden sonra sürüyorum çünkü o emince çıkıyo krem.daha rahatım şimdiselam kızlar, minişle 9 günlük olduk . Geceleri ayakta gündüzleri uykudayız dengem şaşti 3gündürde meme uçlarım feci yara ağlayarak emziriyorum o derece lansinoh kullanıyorum ama dr o işe yaramaz dedi aklınızda bi çare var mi ? Emerken bebısımle ıletısim kuramaycak kadar kotu oluyorum
canım maşllah bebeğine.benim oğlan da 3500 doğdu 3300 e gerilemişti 51 cm di boyumuz da. 16 günlük olduk ama hiç kilo almadı gibime geliyor hala hastaneden çıktığımız zamanki gibi sanki. sen sadece anne sütü mü veriyorsun sütün nasıl yetiyor mu canım.bu sitede birisi haftada 250 gr alması gerekiyor demiş.çok moralim bozuldu ben de bebeğim kilo alsın istiyorumslm şekerler oo buralar pek bi ıssızlaşmış yahu bizde oğluşumla aşı oldukta geldik oyy ağladı birazcık ama sustu tosunum doğduğunda 3500du şişkinlikleri gidince 3300 olmuştu bugün tam 1aylık oldu tarıldık normalde aylık 500 gram alması gerekiyormuş oğluşum 4500 kilo olmuş maşallah oğluşuma boyuda 52 cm di 56 cm olmuş ebemiz uuzn boynu bir delikanlı olucak dedi yesin annesi onu fındık burnunu bu arada doğum yapacaklara alah yardım etsin bebişleri olanlarada kolay gelsin diyeyim öpeyim minik bebişlerin ellerinden...
keşke tek derdim memede uyuması yada gaz problemi olsaydı.Kurban olduğum Allah her yerine özenmiş ama ellerini noksan bırakmış,oğlum hayata gözünü açar açmaz 1-0 mağlup başladı,yazarken bile hisleniyorum Allah tan gelene boynumuz kıldan ince,boşa demeişler eli ayağı sağlam olsun kız erkek fark etmez,oğlum olmasını çok istemiştim hatta şu çin takvimine göre deneyip oğluma hamile kalmıştım,Rabbimde bunu layık gördü.
oğlumun sağ eli gelişmemiş ve 3 parmağı bitişik doğdu,kimseye demiyorum saçma biliyorum ama sanki kendi kusurummuş gibi ellerini saklıyorum herkesten haftaya doktora götürücez pek umudum yok ama yine de siz annelerde dua ederseniz sevinirm oğluma belki bir çaresi vardır
Allah herkesin evladını ona bağışlasın kimseyi evladıyla sınamasın.(AMİNNNNNNN)
ah canım ya normal doğum madurusun sen de demek.benimde normal oldu 3550 doğdu oğlum ama 6 saat sancı çektim doğamadı bebeğim suyumuda boşalttıkları için doğması lazımdı ve vakumla çektiler yavrumu çok zordu benimde doğumum.ama seninde dediğin gibi dünyanın engüzel şeyini yapmışsın hissi herşeye bedelMerhaba kızlar bende nihayet doğum yaptım sonunda. suyum geldiğinde gece gittik hastaneye sabaha kadar kendi sancımla 8 cm açılma oldu sonunda 25.12.2012 - 07:55 de bebişim doğdu normal doğum oldu ama çoookk zor oldu, bir sürü dikişim var( oğlum 3.900 gram 53 cm oldu, benim rahmim biraz etli olduğundan sıkıntılı oldu. dikişlerim acı vermiyo hiç hissetmiyorum ama kuyruk sokumum beni öldürüyo hala sezeryanlı gibi yataktan kalkamadım, bebişin başı baskı yapıyomuş doğarken oraya, normal bişeymiş ama çok zorluyo beni. Çok istedim doğum hikayemin diğerleri gibi güzel olmasını ama maalesef benim için acı bi tecrübe oldu ( ama oğluma bakınca ne güzel bişey doğurmuşum ben diyorum :)) ve maalesef herkes gibi de emzirme problemi yaşıyoruz, sütüm gelmiyo, oğlum tutamıyo mama veriyoruz bizde sarılık olmasın diye. Bugün pompa alıcam maalesef göğüslerim taş gibi oldu şimdiden. Nur da doğum yapmış ne güzel. allah herkes kolay doğum nasip etsin inşallah. Azıcık kendime geleyim doğum hikayesini süsleyerek yazarım inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?