2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

tecrübeli bi anne olarak ben çoçuklarımı hep ayakta sallardım..çokta faydasını gördüm... heryerede bulabileceğin bişi hiç olmassa:)))ayrıca ben uykuma güvendiğim için yanımda emzire emzire uyuturdum bebeğimi..yoksaa dediğin gibi yatır kaldır hal mi kalır adamda..ama ben ev hanımıyım sen çalışıyosun heralde sana çok bağlanırsa sorun olabilir ama genede sen bilirsn allah kolaylık versn...

benim yaramaz kızda bazen senin kız gibi yapıyo ama her zaman değil.. emziriyorum gazını çıkarıyorum doyduğundan emin olduğum için aranırsa bu sefer emziği tıkıyorum ağzına beşikte sallayınca uyuyo bunlar olmazsa ve gazı varsa yapacak bişi yok 4 saat geziyoruz evin içinde sonra hali kalmıyor kendi uyuyor. ama kurutma makinesini dene derim ben çok faydasını gördüm hoş bi kaç gece elimde makine uyuya kalmışım :))) yemek yiyeceğim zaman lavaboya gideceğim zaman makineyi çalıştırıyorum hala alışırsa kötü tabi ama yapacak bişi yok

slm kızlar nasılsını?
içinizde sezeryan yapan arkadaşlar göbeği naptınız?çözümleriniz nerlerdir korse takmaya başladınızmı nasıl korseler?

slm kızlar oğlum sürekli memede durmak istio gaz problemimiz var off off birde meme de uyuyo beşiğe yatırıyorm hemn ama hemn uyanmaya çalışıo hep beşiği sallamakla uyuyo napcam yaa şimdilik annemler var yalnız kalnca napcam ben yada küçük olduğu içinmi böyle ileride düzelir mi acaba

gunaydın kızlar.

sıze bısey sorcam.acaba bu sunı sancı nasıl bısey.ben normal dogum sancılarım gelmezse sunı sancı almak ıstemıyorum.cunku rahım bazen acılmayabılıomus.o kadar acıyı cektgmle kalmak da ıstemıyorum.napım sızce denemek de fayda varmıdır yoksa dogal yolla acılmayan rahmı zorlamaya gerek yok mu? ne dersınız sunı sancıyla dogum yapan kızlar lutfen bısey yazsın.

canım bende aynı durumdayım sanki bizi anlatmışsın :) meme ağzından çıktığı anda ağlamaya başlıyor dikiş yerlerim pişti oturmaktan yorgunluktan helak oldum
sana diyeceğim tek şey kelin ilacı olsa kendi başına sürermiş

slm kızlar nasılsını?
içinizde sezeryan yapan arkadaşlar göbeği naptınız?çözümleriniz nerlerdir korse takmaya başladınızmı nasıl korseler?

slm canım ben hiç bişey yapmadım göbek felan kalmadı bende inş sizin göbüşlerinizde gider çabucak

Kızlar hepimiz aynı dertten muzdaribiz benim kızım illa memeyle uyuyayım demiyo ama beşiğe yattığı gibi 10 dk da bir uyanıyo hiç iş yapamıyorum öyleki halim perişan zombi gibiyim geceleri uyku yok eşim destek oluyo ama adam çalışıyo napsın genelde onu uyutmaya çalışıyorum yalnız bizim gaz probleminden öyle doktor zinco diye bi damla verdi benim kızı çok kusturdu faydasını görmedim şimdi sab simplex kullanıyoruz baya işe yaradı gibi geceleri 1.5 yada 2 saatte bi uyanıyo emiyo yatıyo tontişim bazen 4 ten sonra uykusu kaçıyo tabi gzler açık laflar istiyo öyle artık 2-3 ay sabredicez bu durumlar o zaman geçermiş kimiside kırkı çıkınca geçer diyo bekleyelim görelim ağlıyo ağlıyo bazen sesimi yükseltiyorum ona sonra bana tek gözlebi bakışı var ölüyorum yorgunluğum gidiyo napalım onlar bize muhtaç yorgunluktan sürünsekte bakıcaz:)bu arada benim kızımın dışkısı su gibi doktor anne sütüyle beslendiği için öykle dedi sizinde öyle mi süt artırıcı çay içiyorum bu arada tavsiye ederim yani sütüm ii çok şükür belki çayın etkisi vardır

ben suni sancıyla doğum yaptım çünkü suyum önce geldi benim ve 1 cm açılmam oldu akşama kadar yattım tek sancı yok suni sancı vermeden önce sancılarım arttı ama öyle çoook az yani vermeseler çok bekliyosun bana sabahı bulursun sen dediler ben de suni sancı verin dedim.. akşam saat 7 de verdiler ben gece 11 de doğurdum sancı mahvetti ama sabaha kadar da sürünmedim.. bi de sezeryan olmak zorunda kalma ihtimali olursa bile o sancıyı çektiğin için az bişi de olsa açılman olduysa bu biraz iyi bişe ybiliyo musun sütün daha çabuk iner yani öyle duymuştum..

keşke tek derdim memede uyuması yada gaz problemi olsaydı.Kurban olduğum Allah her yerine özenmiş ama ellerini noksan bırakmış,oğlum hayata gözünü açar açmaz 1-0 mağlup başladı,yazarken bile hisleniyorum Allah tan gelene boynumuz kıldan ince,boşa demeişler eli ayağı sağlam olsun kız erkek fark etmez,oğlum olmasını çok istemiştim hatta şu çin takvimine göre deneyip oğluma hamile kalmıştım,Rabbimde bunu layık gördü.
oğlumun sağ eli gelişmemiş ve 3 parmağı bitişik doğdu,kimseye demiyorum saçma biliyorum ama sanki kendi kusurummuş gibi ellerini saklıyorum herkesten haftaya doktora götürücez pek umudum yok ama yine de siz annelerde dua ederseniz sevinirm oğluma belki bir çaresi vardır
Allah herkesin evladını ona bağışlasın kimseyi evladıyla sınamasın.(AMİNNNNNNN)

canım allah yardımcın olsuın üzülme beterın beterı vardır..alaha şükür et.ya hiç eli olmasaydı dr lar bır care gosterecektır size..sen rabbıme dayan her turlu şifa ondadır..

Canım ben salı gunü suni sancıya dogum yaptım. Rahmim rahat acildi. Sabah 9 gibi sancıyı vermeye başladılar. 13.20de kızım dünyaya geldi. Saat 10dan itibaren kuvvetli sancı çektim hatta doktora ve esime yalvardım sezeryana icin. Allah'tan beni sakinlestirdiler ve ikna ettiler. Normal dogum sancısı nasıldır bilmiyorum ama ben uç saat cok fena sancı çektim bebek dogmaya yakın hiç sancın kalmıyor ama ıkinmak icin çok gücün olması gerekiyor. Allah yardımcın olsun. İnsallah kolay bir dogum geçirirsin.

meraba kızlar bayadır görüşemiyruz.16 günlük olduk bile.ama uyumuyoruz ve sütüm çok değil .bebeğim kilo alamadı gibi geliyo . hep memede uyumak istiyo hep emmek istiyo bu sefer göğsüm boş olduğu için doymuyo hep ağlıyo.3 saat felan uyursa göğsüm doluyo ama herbiri yarım saatte boşaldığı için bir daha uyumazsa halim harap ...herkes doğum yaptı mı oflu ne oldu doğum yaptı mı o geldi birtek aklıma öteki arkadaşlardan da doğuran var mı gerçi ay bitii herkes doğurmuştur :)

benimkisi de öyle canım .doktor bana dediki 2 saatte bir emzir .ağlarsa yalancı meme ver kandır.yoksa göğsün boşalacağı için hava yutar hep gazı olur.bebekte hep emme refleksi olur hep aranır neyi versen aranır durur dedi.bana 2 saat fazla geldi ben saatte bir emzirmeye başladım 1 saat içinde ağlarsa yalancı emzik veriyorum bazen kanıyo bazen kanmıyo ama düzenli emince düzenli uyuyo.her zaman tutturamıyorum ama dene derim.ama yanlız değilsin ya uyuyor ya ağlıyor ya emiyor başka türlü bir seçenek yok.altını açarken bile bas bas bağırıyor katıla katıla ağlıyor.birde akşamları yıka bebeği 11 gibi deliksiz sabaha kadar uyuyor.gecen yıkadık 11 de yattı sabah 6 da kalktı .evetbiraz fazla uyudu ama ne yapim uykuyada ihtiyacı var hiç uyumak istemiyo

Son düzenleme:
Selam kızlar oğlumun göbeği 10. günü düştü şükür :)uyku düzeni sizlerinkine benzer. sabah karşı uyanıyor gözler cin gibi emzirriyorum vs ama uyumuyor2 saatkucakta salla dur :) onun dışında tüm gece ayakta değiliz. ilk günler daha sık ayaktaydım ama şimdi birazdaha iyi gerçi her gün değişirmiş ama bilemiyorum inş. bu gece de uyur. gece uyanık olması gerçekten zor oluyor. Annemlere geldik hem yılbaşına beraber gireriz hemde yalnız kalmamak için....

2012nin martından beri hamileydim bütün 2012yi hamile olarak geçirmiş gibi hissederken şimdi sanki hiç hamilelik yaşamamış gibi hissediyorum kendimi :) çok garip.

ah canım benim de öyleler çocuğum kanla berabersüt emiyo.bana eczacım dediki karbonatlı su yap pamukla sür göğüslerine ve kuru tut.ben onu yaptım biraz rahatladılar.ama devamlı yapmak lazım birde her emzirmeden sonra lansinohu sür ben her emzirmeden sonra sürüyorum çünkü o emince çıkıyo krem.daha rahatım şimdi

canım maşllah bebeğine.benim oğlan da 3500 doğdu 3300 e gerilemişti 51 cm di boyumuz da. 16 günlük olduk ama hiç kilo almadı gibime geliyor hala hastaneden çıktığımız zamanki gibi sanki. sen sadece anne sütü mü veriyorsun sütün nasıl yetiyor mu canım.bu sitede birisi haftada 250 gr alması gerekiyor demiş.çok moralim bozuldu ben de bebeğim kilo alsın istiyorum

Allahtan ümit kesilmez canım benim derdi veren rabbim dermanını da verir inşallah çaresi vardır üzülme Allah beterinden korusun kimseyi evladıyla imtihan etmesin üzülme ümidini kaybetme doktordan sonra yazarsan sevinirim

ah canım ya normal doğum madurusun sen de demek.benimde normal oldu 3550 doğdu oğlum ama 6 saat sancı çektim doğamadı bebeğim suyumuda boşalttıkları için doğması lazımdı ve vakumla çektiler yavrumu çok zordu benimde doğumum.ama seninde dediğin gibi dünyanın engüzel şeyini yapmışsın hissi herşeye bedel

merhaba kızlar uzun süredir yazamıyorum bu arada doğum hikayemide yazdım oğluşumun resminide koydum:))

bugün tam 16 günlük olduk emzirmede sıkıntı yaşıyorum gögüslerim yara içinde sağ gögsümün ucu parçalandı iki üç gün vermedim iyileşir gibi oldu tekrar yara oldu emzirmeyi çok istiyorum ama bu durumda ne yapıcam şaşırdım sütümü elektrikli pompayla sağıp veriyorum herkes kesilir diyor ama mecburum bu arada dün kontrole gittik oğlum 3220 doğdu hastane çıkışı 90 gram vermişti şimdi 4 kilo olmuş kilo alımı iyi ama ben emziremiyorum çok üzülüyorum ne yapıcam ben benim durumumda olanlar yardım lütfennnn..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…