Merhaba arkadaşlar
ben de sonunda cuma günü 13:45te spinal sezeryanla kizimi kucağıma aldım.çok zor bi süreç oldu.doğum hikayemi en kısa zamanda yazarim.dunyanin en tatlı şeyi benim yavrum.
Ama bebeğim sürekli ağlıyor çok caresizim.sanırım sancıları var.o agladikca ben de kahroluyorum.geceleri 5 dk uyuyor sonra hep ağlıyor...
Bide sanırım depresyona girdim.herşeye sürekli aglayasim geliyor.siz de yaşadınız mi bunları? geçecek mi bu günler...
slm kızlar oğlum sürekli memede durmak istio gaz problemimiz var off off birde meme de uyuyo beşiğe yatırıyorm hemn ama hemn uyanmaya çalışıo hep beşiği sallamakla uyuyo napcam yaa şimdilik annemler var yalnız kalnca napcam ben yada küçük olduğu içinmi böyle ileride düzelir mi acaba
keşke tek derdim memede uyuması yada gaz problemi olsaydı.Kurban olduğum Allah her yerine özenmiş ama ellerini noksan bırakmış,oğlum hayata gözünü açar açmaz 1-0 mağlup başladı,yazarken bile hisleniyorum Allah tan gelene boynumuz kıldan ince,boşa demeişler eli ayağı sağlam olsun kız erkek fark etmez,oğlum olmasını çok istemiştim hatta şu çin takvimine göre deneyip oğluma hamile kalmıştım,Rabbimde bunu layık gördü.
oğlumun sağ eli gelişmemiş ve 3 parmağı bitişik doğdu,kimseye demiyorum saçma biliyorum ama sanki kendi kusurummuş gibi ellerini saklıyorum herkesten haftaya doktora götürücez pek umudum yok ama yine de siz annelerde dua ederseniz sevinirm oğluma belki bir çaresi vardır
Allah herkesin evladını ona bağışlasın kimseyi evladıyla sınamasın.(AMİNNNNNNN)
Merhaba arkadaşlar
ben de sonunda cuma günü 13:45te spinal sezeryanla kizimi kucağıma aldım.çok zor bi süreç oldu.doğum hikayemi en kısa zamanda yazarim.dunyanin en tatlı şeyi benim yavrum.
Ama bebeğim sürekli ağlıyor çok caresizim.sanırım sancıları var.o agladikca ben de kahroluyorum.geceleri 5 dk uyuyor sonra hep ağlıyor...
Bide sanırım depresyona girdim.herşeye sürekli aglayasim geliyor.siz de yaşadınız mi bunları? geçecek mi bu günler...
mrb bende ocak annesi olacaktım ama benim potuğum erken geldi yani gelişimi 2 hafta önde olduğu için 3 doktorada gittik beklemez dedi kafada yukarda olduğu için 28 aralıkta gün aldık ve sezeyanla doğum yaptım bekletsem beklermiydi bilmiyorum ama hemen hemen 3 hafta önce doğum yapmış oldum... çünkü risk almak istemedim..
doğum yapalı 5 gün oluyor ve çok iştahsızım gözlerim sürekli ıslak sürekli ağlama modundayım..meme uçlarım çatladı ve böyle giderse sütüm biter çünkü hiçbirşey yemiyorum ve canım çok sıkılıyo..nasıl atlatırım bilmiyorum..bebeği çok seviyorum uyuduğu zaman deli gibi özlüyorum ama ne bilim işte çok garip duygular..çok şükür çok sağlıklı bir bebek..allaha şüketmem gerekirken şimdi bu duygularımı anlamıyorum başım ağrıyor, konuşmak bile istemiyorum..erken olmasımı etkiledi beni bilmiyorum ama biranönce düzelmek istiyorum
Kızlar sezeryandan sonra ayaklarım çok fena şişti 3 numara büyüdü resmen bileklerim şişlikten görünmüyor bu durumu yaşayan var mı aranızda çok çaresizim
Merhaba arkadaşlar
Kızlar sezeryandan sonra ayaklarım çok fena şişti 3 numara büyüdü resmen bileklerim şişlikten görünmüyor bu durumu yaşayan var mı aranızda çok çaresizim
biz de iki haftalık olduk... 10 günlükken göbeği düştü... bna çok uzun sürdü gibi geldi... neyse uykusuzluk beni perişan ediyor gelen giden her kafadan bir ses herkesin bir fikri varyoruldum çok ama burada yazılanları okuyunca kendimi iyi hissediyorum. hepimiz üç aşağı beş yukarı aynı dertlerle sıkıntılarla yine aynı muthiş mucizeler hatrına cebelleşiyoruz... anne olmak çok güzel ama çok zormuş. hele benim gibi 28 ine kadar aylak aylak gezen biri için
canım kızım 5 günlükken bir başladı o depresyon gitmek bilmedi. kendimi bu sürecin geçici olduğunu 40 ından sonra herşeyin normale döneceğini söyleyerek teselli ediyorum. bir de eşim çocuğun hık demesiyle bile uyandığı için ayrı bir odada uyuyor buna da fen BOZULUYORUM. SİLERİN EŞLERİ NASIL?
cnm bnmki çok fena şişti..sezeryan sonrası olabiliyormuş..ayaklarım bacaklarım felaketti.bgn 1.haftamız doldu ve şişliklerim çok azaldı.merak etme seninkide geçer cnm...
Bizimkide bazen kaciyo.buyuk oglum uyaninca inu uyutum diye bi gidiyo bi daha gelmo gece,sabaha karsi eger yorulursam cok cagiriyorum biraz ilgieniyo,uyumazsa kizim şayet.eger hic kacamadiysa oglanin yanina kiz aglayinca kalkiyo hemen benle..ilk dogumda daha ilgiliydi bu sefer biraz daha geride duruyo ama..
valla babamız bu hususta çok bencil davranıyor gibime geliyor birazbebek muhtemelen en az 6 ay daha bizim odamızda duracak 6 ay bu adam hep kanepede mi uyuyacak diye korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?