2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

gözün aydın canım Allahım analı babalı büyütmek nasip etsin herkes yaşadı canım o depresyonu zamanla geçicek

Kızlar malum çocukla pek uğruyamıyorum göğüs uçları için tek önerim göğüs pedi yerine bebeğin ağız bezini katlayıp koyun benim ilk hafta yara oldu ne kullansam geçmedi pedi bıraktım ve hemen geçti

kizlar 28.12.12 tarihinde dogum yaptim ayrintilarala yine gelecegim....herkese hayirli seneler

herkese merhaba kızlar..
artık gecemiz gündüzümüz karıştı gözümüz forum göremiyor malesef..
bende göğüs acısından çok çekiyorum.. şöyle bir geçmişe baktım nerdeyse hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz..
herkes bulduğu çareyi yazıyor ama hangisi işe yarıcak, hangi birini denesem şaşırdım kaldım..
ben lansinoh kullanıyorum sözde ama bi faydasını göremedim.. bir arkadaş göğüs pedi kullanmayın demiş.. aslında mantıklı geldi, sanki sürekli ıslak kalıyor..
şimdi çıkartıp attım pedleri.. oğlumun tülbentlerinden koydum bakalım işe yarayacak mı.. inşallah yarar size de haber ederim,
bende emzirirken önce tepiniyorum ayaklarımı yere vura vura 2-3 dk sonra ya acıya alışıyorum, yada acıdan uyuşuyor

Benim oğluşumda mememde uyuyo yaa, aslında çok hoşuma gidiyo annesinin kokusunu aldı onunla rahat uyuyo diyorum ama bu seferde ben uykusuz kalıyorum çok :)

Allah acil şifalar versin ama kendini suçlama lütfen, insan yavrusuna bile bile kötülük yaparmı. Hem bide cerrahi müdaheleyle düzelir daha önce de duymuştum bitişik parmakla doğan bebekler, biraz büyüyünce ayırılabiliyo. Çok geçmiş olsun şimdiden.

Valla benimde normal doğumdan kaynaklı kuyruk sokumunda ağrı oldu, bebeğin başı çıkarken baskı yapıyomuş o bölgeye kemik geri gidiyomuş. O kadar zorlanıyorum ki simit yastıkla oturuyorum kalkarken 15 dk da anca kalkıyorum 5 dk da sabit kalıyorum. Gece bebek ağlarken ben kalkana kdar annem diğer odadan koşup geliyo ( o kadar moralimi bozuyo ki tek başıma bişey yapamıyorum diye ikide bir ağlayasım geliyo (

kızlar göğüsleriniz için göğüs pedi tavsiye ederim ben kullanıyorum kuru kalmış oluyor.sık sık ta krem sürüyorum.

mrb bende ocak annesi olacaktım ama benim potuğum erken geldi yani gelişimi 2 hafta önde olduğu için 3 doktorada gittik beklemez dedi kafada yukarda olduğu için 28 aralıkta gün aldık ve sezeyanla doğum yaptım bekletsem beklermiydi bilmiyorum ama hemen hemen 3 hafta önce doğum yapmış oldum... çünkü risk almak istemedim..

doğum yapalı 5 gün oluyor ve çok iştahsızım gözlerim sürekli ıslak sürekli ağlama modundayım..meme uçlarım çatladı ve böyle giderse sütüm biter çünkü hiçbirşey yemiyorum ve canım çok sıkılıyo..nasıl atlatırım bilmiyorum..bebeği çok seviyorum uyuduğu zaman deli gibi özlüyorum ama ne bilim işte çok garip duygular..çok şükür çok sağlıklı bir bebek..allaha şüketmem gerekirken şimdi bu duygularımı anlamıyorum başım ağrıyor, konuşmak bile istemiyorum..erken olmasımı etkiledi beni bilmiyorum ama biranönce düzelmek istiyorum

bas agrın anestesidn bol nescafe tüket yememezlik etmemelisn sütn cok önemli amelyatn yan etkisnden olablr iştahszlik bol kuru incir havuç 3lt su-sıvı tüket sütn etkilenmesn gececek bu günler

Kizlar bebeginiz gaz sancisindan agladigi zaman sac kurutma makinasi calistirmayi denesenize, bazen mucize gibi susuveriyor oglum, sakinlesiyor. Aspirator de ayni isi goruyor.

Kızlar sezeryandan sonra ayaklarım çok fena şişti 3 numara büyüdü resmen bileklerim şişlikten görünmüyor bu durumu yaşayan var mı aranızda çok çaresizim

biz de iki haftalık olduk... 10 günlükken göbeği düştü... bna çok uzun sürdü gibi geldi... neyse uykusuzluk beni perişan ediyor gelen giden her kafadan bir ses herkesin bir fikri var yoruldum çok ama burada yazılanları okuyunca kendimi iyi hissediyorum. hepimiz üç aşağı beş yukarı aynı dertlerle sıkıntılarla yine aynı muthiş mucizeler hatrına cebelleşiyoruz... anne olmak çok güzel ama çok zormuş. hele benim gibi 28 ine kadar aylak aylak gezen biri için

canım kızım 5 günlükken bir başladı o depresyon gitmek bilmedi. kendimi bu sürecin geçici olduğunu 40 ından sonra herşeyin normale döneceğini söyleyerek teselli ediyorum. bir de eşim çocuğun hık demesiyle bile uyandığı için ayrı bir odada uyuyor buna da fen BOZULUYORUM. SİLERİN EŞLERİ NASIL?

Kızlar sezeryandan sonra ayaklarım çok fena şişti 3 numara büyüdü resmen bileklerim şişlikten görünmüyor bu durumu yaşayan var mı aranızda çok çaresizim

Canim benimde ilk dogumumdq ayni olmustu,banyo yaptikca geciyo,ayaklarini yuksekte tutarak yatmayi dene bide,
Zamanla geciyo merak etme..gecmis olsun cok.

Bizimkide bazen kaciyo.buyuk oglum uyaninca inu uyutum diye bi gidiyo bi daha gelmo gece,sabaha karsi eger yorulursam cok cagiriyorum biraz ilgieniyo,uyumazsa kizim şayet.eger hic kacamadiysa oglanin yanina kiz aglayinca kalkiyo hemen benle..ilk dogumda daha ilgiliydi bu sefer biraz daha geride duruyo ama..

cnm bnmki çok fena şişti..sezeryan sonrası olabiliyormuş..ayaklarım bacaklarım felaketti.bgn 1.haftamız doldu ve şişliklerim çok azaldı.merak etme seninkide geçer cnm...

valla babamız bu hususta çok bencil davranıyor gibime geliyor biraz bebek muhtemelen en az 6 ay daha bizim odamızda duracak 6 ay bu adam hep kanepede mi uyuyacak diye korkuyorum

valla babamız bu hususta çok bencil davranıyor gibime geliyor biraz bebek muhtemelen en az 6 ay daha bizim odamızda duracak 6 ay bu adam hep kanepede mi uyuyacak diye korkuyorum

Evet kanepede uyumak pek yardimci bi davranis olmamis
Bu konuda sen biseyde soylememissin sanirim.sabah erken kalkiyosa soylencek pek biseyde yok aslinda,bizim babamiz genelde gec gittigi icin işe bende biraz ustune gidebiliyorum uyanmasi icin valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…