2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

Belki annem var diye yapamaz haklısın.şimdiden üzülmek istemiyorum ama elimde değil..

Sağol canım. Keşke gün olsa, aylarca kalacakmis. en az kırkı çıkana kadar...

gözün aydın canım maşallah tosuncukmuş senin minik nazarlardan korusun Rabbim

slm kızlar sonunda bebegıme kavustm.sbh sezeryan oldum.ıyıyz cok sukur.37000gr 50çm.darısı dogumu bekleyen arkadaslara

Allah bağışlasın bebeğinizi canım , bebeğinede maşallahh tonbiş doğmuşş :) , Doğum hikayenı yazarsın bi ara canım baştan suni verilecekti filan ya merak ediyorum.. :26:

Ayy canım benım kurtulmuşşsun öyle yada böyle normal doğurmak nasib olmuş sanada . Allah bebeğinizi sağlıkla byütmeyi nasib etsin. . Sıra bana geliyo bende bi hayırlısıyla atlatsaydım.. Bebeğinde maşallahh tonbişmişş belki çok dikiş olmasının sebebi odur :)

Ayy canım benım kurtulmuşşsun öyle yada böyle normal doğurmak nasib olmuş sanada . Allah bebeğinizi sağlıkla byütmeyi nasib etsin. . Sıra bana geliyo bende bi hayırlısıyla atlatsaydım.. Bebeğinde maşallahh tonbişmişş belki çok dikiş olmasının sebebi odur :)

allah yardımcın olsun canım inşallah ii bi lohusalık geçirirsin iide annen gelmiş zaten kayınvalidene gerek yokmuşki...

Ben de merak ediyorum bunun cevabını.çünkü dr sırf ultrason ölçümlerine göre kilosu fazla diye sezeryan yapacak...

benimde bebek kilolu ve çatımın dar olduğundan dolyı sezeryan oldum ilkimde bebeğim minikti bayağı bir dikişle normal yapmıştıma am şimdiki aklım olsaydı ilk bebeğimide sezeryanle doğum yapardım ben sezeryanden bayağı korkuyordum ama hiç korkulcak bişey yokmuş ben çabuk toparladım normal doğumdaki gibi günlerce yatmadım hatta hiç yatmadım dersem yeridir en komiğide doğumdan sonra narkozun etkiisyle yar bayğın oluyorsun ya ben o arada hemen elimi karnıma koymuşum bebeğim nerde demişim...

Ahhh ah inşallah banada senınki gibi kolay bi sezeryan nasib olur canım :18: Banada çatı muayenemde pelvik dedikleri çatı galiba, onda basıklık olduğunu söylemişti. Ve 40 hafta olmasına rağmen bebek aşağı inmemişti halen.. sebebi o kemiğin basıklığı veya darlığı oluyomuş sanırım. Bebek o kemiği geçip inemıyomuş.. Bu yuzden mecburi sezeryan olcam bende galiba.. Bu cumartesi günü yatış yapcazz hakkımızda hayırlısıı olsun dedim hep inş öylede olur..
sezeryan videosu izleyince içim gitti valla kaç kat kesilip dikiliyo o dikişlerr nasıl iyileşcek bilmiyorum ya ondan korkuyorum allah yardımcımız olsun.. Senın ne güzel kolay geçmiş

korkma canım öyle videolarda izleme ben izliycektim korkarım diye vaz geçtimdi hiç anlatına kadar korkunç değildi şimdi canım ben anestesi sezeryan oldum hiç bir acı çekmedim şükür inşallah sende benim gibi acı çekmeden doğum olursun allahım yardımcın olsun benimde çatım çok dardı ilk bebeğimi 2750gramla 25 dikişle 1ay hiç kalkamadım 2cisini doktor 3500 kilo olunca senden bu bebek çıkmaz normal doğumla sen sezeryan olucan dedi doktor doktorumdan ve hastanedende acayip memnun kaldım ebeler ve hemşireler acayip tatlı dilliydiler hatta benden sonra bi gebe kadın geldi ben koridorda dolaşıyordum doğumdan sonra kızcağız nasıl ağrıyordu sezeryan olucakmış korkuyormuş bana baktı bende neden ağlıyorsun dedim sezeryanden korkuyorum dedi bende kendimi örnek gösterdim ve konuştum kızcağız rahatladı bayağı ağlamayı bıraktı yazık eşide anneside okadar susturmaya çalşıyorlardı..

Doğum yapan arkadaşlar nur ve terekem gözünüz aydın.sanırım ben de yarın bu saatlerde sezeryan olucam..korkuyorum ama bebegime odaklanmak istiyorum...

korkma canım bebeğine odaklan tamamen bende senin gibi korkuyordum ama doğumdan sonra boşuna korkmuşum anladım..biz yarın 1aylık bilem oluyoruz..

candost canım sakın korkma korkulacak bişey yokmuş vala emin ol bende çok korktum ameliyathanede nabzım felan nasıl yükseldi korkudan dualar ettim durdum ama hiç korkulacak bişey yokmuş vala çok rahat geçti .keşke öyle korkmasaydımda o anın tadını çıkarsaydım

Son düzenleme:

Amiin inşallah benımde öyle kolay geçenlerden olur.. evet bende izlediğime pişman oldum aslında insan görmese bilmese daha rahat :) BiDE epidural düşnüyodum, annemler filan yapma öle dediler hep yanı tamam ilk an görmek çok güzel bebeğini ama o an panikleyen filan da çok oluyomuş okuduğum kadarıyla. Bende o yuzden genel anesteziyle olurum öyle düşünüyorum şimdilik bakalım hayırlısıı..
Bu çatı darlığı durumuda gerçkten genetik sanırım annemde benı çok zorr çok dikişle doğurmuş ve 2.doğumunda bile doktor sen nasıl normal yaptın demiş.. Yapmış ama nasıl.. Oyuzden bende doktora güvenıp zorlamıcam zaten gerekıyosa sezeryan olcam yeterki bebeğime sağ sağlim kavuşayımm..

kızlar çok geçmiş olsun
ve gözünüzaydın bebişlere kavuşmuşsunuz allahım hiç ayırmasın
sizlere bağışlasın kuzularınızı maşallah onlara

aman allahtan kv. benden cekinir herseyimi karismaz....sadece o daginik ben titizim ayni evdede bu durum olunca cekilmez oluyoruz ikimizde esim oyle diyor...yazik cnm yaa aramizda kaliyor...bazen dayanilmaz gunler geciriyoruz evde soguk savas oluyor..sesizlik hakim ama icimizde neler kopuyor..amaaaannnn iste

evet kizlar yarin hastane yolcusuyuz...son bir muayene yapilacak ve sonrasinda buyuk bir ihtimale dr.yatisimi yapacak...suni sanci ile bebegin dogum kanalina inmesini saglayacak daha sonra bebegin dogmasi beklenecek..eger yine dogmazsa son care sezeryan...acaba diyorum yilbasindan sonrami yatis istesem yarin dr.a soylecegim eger bir problem yoksa sali veya carsamba gunu yatis yapalimmi diyecegim..eger yilbasindan sonra olursa acikogretim sinavina giremeyecegim sinav 5-6 ocak bu gidisle bu sene mezun olamayacagim..

bu arada yarin hastaneye yatisim olur diye bugun annecigim geldi sagolsun mutfak ve oturma odamin camini ve perdelerini temizleyip asti. kac zamandir soyleniyordum camlar kotu oldu diye dayanamadi geldi sagolsun,,,evimi guzelce supurdu sildi tozunu aldi bende ona yardim ettim tabi...yarin benimlede hastaneye gelecek benimle kalacak hastanede annelik boyle birsey yaaa hamile oldugumu ogrendigimden beri daha iyi anladim kiymetini cnm annem ben ona kiyamamiyorum o bana kiyamiyor..benim kiz kardesim veya ablam yok ama arkadas gibi abla gibi annem var allah razi olsun ondan hakkini hic odeyemem...bunun ustune gelirkende bebege atki ormus yeni bir elbiseye baslayacakmis benim daha once begendim bir ip vardi onu almis getirmis bu elbiseyi oreyimmi diye

Hakkında hayırlısı olsun canım.. Sen bile benden önce doğurucaksın artık bunalıma giricem valla İşin şakası henuz erken değilmi hemen suni sancıya yönelmek. Yani daha yenı 40 haftanız bitiyo sanırım,bence normal doğumu istiyosan benım giibii biraz beklemekte fayda var eğer suyun vs iyiyse. Bak benım 41.hafta bitcek 29 aralık bu cumartesi yatış yapalım dedik. Ki ben bile aslında bi hafta daha bekleyebilirim ama artık endişe korku duyuyorum 41den sonra beklemek için .. ama zaten çatı darlığıda var dedi o yuzden umidi kestim gibi normalden o yuzden cumartesi son..

cnm varya bende biraz bekleyeyim mi diye dusunuyorum ama benim dr. galiba pek bekletme taraftari degil yarin hazirlikli gidicem ama yinede konusacagim..sinava kdar dogurayim diyordum ama sinava girdirmeyecek bu kiz beni..

bu arada is yerine verdigim dogum oncesi raporumda bugun bitiyordu isyerinden aradilar neden dogum raporu getirmdin diye bende daha doguramadimki rapor getireyim dedim...insan kaynaklarindaki kizla gulustuk baya sonra tamam ocagin sonuna kadar uzatiyorum dedi..anam duyan herkes guluyor...

aman senin oglan benim kiz ayni karakter olacak herhalde inatci-rahat-yerini seven

Benımkide öyle malesef yanı ona kalsa 22 aralıkta alacaktı hemen benden bebeğimi ama kabul etmedimm Bekleyebilirsek beklicem dedim ve evet bekleriz gayet iyi deedi,öylelikle bekledikk. Artık hayırlısı napalım sezeryan yolu göründü bize de .. artık sabırda kalmadı valla biran önce kavuşmak istiyo insan

Bencede uyuşuk,rahatına düşkün olucak gibi geliyo ama inş olmazz

benıde sağlık ocağından hemşire arıyo yıne bugun aradı halen doğurmadınız mı diye yok dedim peki haftaya ararım ben dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…