lohusalıkta daha da zor olacak ama kendini odaklama nolur olan senle bebeğine olur sütün azalır sadece bebişini düşün ve elinden geldiğince sakın bebeğini kv den annende yanındaysa belki dediklerini yapamaz üzülme
canım annene söyle o uyarsın,o göz kulak olsun bebişe,seni şikayet etmemiş olur hem,bebeğe bunları yapacaksa şimdiden Allah sabır versin sana,en kötüsü cehalet ve cahile laf anlatmak.Kaç gün kalacakmış ?
Galiba kimse Boyle biseyle karsilasmamis guzel
Slm kuzlar biz geldik minik derin im 38+2 de epudueal sezeyanla pazartesi günü 10:13 te 50cm 4250 gr olarak dünyaya geldi:)) hala hadtsnedeyiz bugün çıkış yapicaaz ınş
Hayırlısıyla tekrar görüşürüz.
slm kızlar sonunda bebegıme kavustm.sbh sezeryan oldum.ıyıyz cok sukur.37000gr 50çm.darısı dogumu bekleyen arkadaslara
Merhaba kızlar bende nihayet doğum yaptım sonunda. suyum geldiğinde gece gittik hastaneye sabaha kadar kendi sancımla 8 cm açılma oldu sonunda 25.12.2012 - 07:55 de bebişim doğdu normal doğum oldu ama çoookk zor oldu, bir sürü dikişim var( oğlum 3.900 gram 53 cm oldu, benim rahmim biraz etli olduğundan sıkıntılı oldu. dikişlerim acı vermiyo hiç hissetmiyorum ama kuyruk sokumum beni öldürüyo hala sezeryanlı gibi yataktan kalkamadım, bebişin başı baskı yapıyomuş doğarken oraya, normal bişeymiş ama çok zorluyo beni. Çok istedim doğum hikayemin diğerleri gibi güzel olmasını ama maalesef benim için acı bi tecrübe oldu ( ama oğluma bakınca ne güzel bişey doğurmuşum ben diyorum :)) ve maalesef herkes gibi de emzirme problemi yaşıyoruz, sütüm gelmiyo, oğlum tutamıyo mama veriyoruz bizde sarılık olmasın diye. Bugün pompa alıcam maalesef göğüslerim taş gibi oldu şimdiden. Nur da doğum yapmış ne güzel. allah herkes kolay doğum nasip etsin inşallah. Azıcık kendime geleyim doğum hikayesini süsleyerek yazarım inşallah.
Merhaba kızlar bende nihayet doğum yaptım sonunda. suyum geldiğinde gece gittik hastaneye sabaha kadar kendi sancımla 8 cm açılma oldu sonunda 25.12.2012 - 07:55 de bebişim doğdu normal doğum oldu ama çoookk zor oldu, bir sürü dikişim var( oğlum 3.900 gram 53 cm oldu, benim rahmim biraz etli olduğundan sıkıntılı oldu. dikişlerim acı vermiyo hiç hissetmiyorum ama kuyruk sokumum beni öldürüyo hala sezeryanlı gibi yataktan kalkamadım, bebişin başı baskı yapıyomuş doğarken oraya, normal bişeymiş ama çok zorluyo beni. Çok istedim doğum hikayemin diğerleri gibi güzel olmasını ama maalesef benim için acı bi tecrübe oldu ( ama oğluma bakınca ne güzel bişey doğurmuşum ben diyorum :)) ve maalesef herkes gibi de emzirme problemi yaşıyoruz, sütüm gelmiyo, oğlum tutamıyo mama veriyoruz bizde sarılık olmasın diye. Bugün pompa alıcam maalesef göğüslerim taş gibi oldu şimdiden. Nur da doğum yapmış ne güzel. allah herkes kolay doğum nasip etsin inşallah. Azıcık kendime geleyim doğum hikayesini süsleyerek yazarım inşallah.
Dün kv konusu konuşulmuş benim de en dertli olduğum konu bu.annem yanımda olduğu halde günler öncesinden geldi.birde yalan söylüyor göz göre göre , güya gelmeyecekmis de kocası git diye durdurmamis... söylediği yada yaptığı şeyleri inkar eder hem de yemin ederek..eşime beni şikayet eder,hem de ona bişey yapmadığım halde bire bin katarak...
Şimdiden akıl vermeye başladı bebek konusunda. lohusalikta ben napacam onla bilmiyorum.yok bebeğin göbeğini simsiki saracakmis beli ince olsun diye,yok kırkı çıkana kadar kundak yapacakmış, kolundan bacagindan tutup ters çevirip sallayacakmis boyu uzun olsun diye...falan bir sürü cahilce sacmalik...üstelik dediği yapılmazsa kıyameti koparir.en kötüsü de eşimin bunları görmeyip annesine toz kondurmamasi,onun gazına gelerek bana hep sert çıkması...inşallah lohusalikta halimden anlar birazcık da üstüme gelmez eşim bari...neyse kızlar başınızı agrittim sabah sabah.inanın yaşadıklarımı anlatsam sayfalarca sürer.çok doluyum....
Ben de merak ediyorum bunun cevabını.çünkü dr sırf ultrason ölçümlerine göre kilosu fazla diye sezeryan yapacak...
benimde bebek kilolu ve çatımın dar olduğundan dolyı sezeryan oldum ilkimde bebeğim minikti bayağı bir dikişle normal yapmıştıma am şimdiki aklım olsaydı ilk bebeğimide sezeryanle doğum yapardım ben sezeryanden bayağı korkuyordum ama hiç korkulcak bişey yokmuş ben çabuk toparladım normal doğumdaki gibi günlerce yatmadım hatta hiç yatmadım dersem yeridir en komiğide doğumdan sonra narkozun etkiisyle yar bayğın oluyorsun ya ben o arada hemen elimi karnıma koymuşum bebeğim nerde demişim...
Ahhh ah inşallah banada senınki gibi kolay bi sezeryan nasib olur canım :18: Banada çatı muayenemde pelvik dedikleri çatı galiba, onda basıklık olduğunu söylemişti. Ve 40 hafta olmasına rağmen bebek aşağı inmemişti halen.. sebebi o kemiğin basıklığı veya darlığı oluyomuş sanırım. Bebek o kemiği geçip inemıyomuş.. Bu yuzden mecburi sezeryan olcam bende galiba.. Bu cumartesi günü yatış yapcazz hakkımızda hayırlısıı olsun dedim hep inş öylede olur..
sezeryan videosu izleyince içim gitti valla kaç kat kesilip dikiliyo o dikişlerr nasıl iyileşcek bilmiyorum ya ondan korkuyorumallah yardımcımız olsun.. Senın ne güzel kolay geçmiş
Doğum yapan arkadaşlar nur ve terekem gözünüz aydın.sanırım ben de yarın bu saatlerde sezeryan olucam..korkuyorum ama bebegime odaklanmak istiyorum...
korkma canım öyle videolarda izleme ben izliycektim korkarım diye vaz geçtimdi hiç anlatına kadar korkunç değildi şimdi canım ben anestesi sezeryan oldum hiç bir acı çekmedim şükür inşallah sende benim gibi acı çekmeden doğum olursun allahım yardımcın olsun benimde çatım çok dardı ilk bebeğimi 2750gramla 25 dikişle 1ay hiç kalkamadım 2cisini doktor 3500 kilo olunca senden bu bebek çıkmaz normal doğumla sen sezeryan olucan dedi doktor doktorumdan ve hastanedende acayip memnun kaldım ebeler ve hemşireler acayip tatlı dilliydiler hatta benden sonra bi gebe kadın geldi ben koridorda dolaşıyordum doğumdan sonra kızcağız nasıl ağrıyordu sezeryan olucakmış korkuyormuş bana baktı bende neden ağlıyorsun dedim sezeryanden korkuyorum dedi bende kendimi örnek gösterdim ve konuştum kızcağız rahatladı bayağı ağlamayı bıraktı yazık eşide anneside okadar susturmaya çalşıyorlardı..
aman allahtan kv. benden cekinir herseyimi karismaz....sadece o daginik ben titizim ayni evdede bu durum olunca cekilmez oluyoruz ikimizde esim oyle diyor...yazik cnm yaa aramizda kaliyor...bazen dayanilmaz gunler geciriyoruz evde soguk savas oluyor..sesizlik hakim ama icimizde neler kopuyor..amaaaannnn isteDün kv konusu konuşulmuş benim de en dertli olduğum konu bu.annem yanımda olduğu halde günler öncesinden geldi.birde yalan söylüyor göz göre göre , güya gelmeyecekmis de kocası git diye durdurmamis... söylediği yada yaptığı şeyleri inkar eder hem de yemin ederek..eşime beni şikayet eder,hem de ona bişey yapmadığım halde bire bin katarak...
Şimdiden akıl vermeye başladı bebek konusunda. lohusalikta ben napacam onla bilmiyorum.yok bebeğin göbeğini simsiki saracakmis beli ince olsun diye,yok kırkı çıkana kadar kundak yapacakmış, kolundan bacagindan tutup ters çevirip sallayacakmis boyu uzun olsun diye...falan bir sürü cahilce sacmalik...üstelik dediği yapılmazsa kıyameti koparir.en kötüsü de eşimin bunları görmeyip annesine toz kondurmamasi,onun gazına gelerek bana hep sert çıkması...inşallah lohusalikta halimden anlar birazcık da üstüme gelmez eşim bari...neyse kızlar başınızı agrittim sabah sabah.inanın yaşadıklarımı anlatsam sayfalarca sürer.çok doluyum....
evet kizlar yarin hastane yolcusuyuz...son bir muayene yapilacak ve sonrasinda buyuk bir ihtimale dr.yatisimi yapacak...suni sanci ile bebegin dogum kanalina inmesini saglayacak daha sonra bebegin dogmasi beklenecek..eger yine dogmazsa son care sezeryan...acaba diyorum yilbasindan sonrami yatis istesem yarin dr.a soylecegim eger bir problem yoksa sali veya carsamba gunu yatis yapalimmi diyecegim..eger yilbasindan sonra olursa acikogretim sinavina giremeyecegim sinav 5-6 ocak bu gidisle bu sene mezun olamayacagim..
bu arada yarin hastaneye yatisim olur diye bugun annecigim geldi sagolsun mutfak ve oturma odamin camini ve perdelerini temizleyip asti. kac zamandir soyleniyordum camlar kotu oldu diye dayanamadi geldi sagolsun,,,evimi guzelce supurdu sildi tozunu aldi bende ona yardim ettim tabi...yarin benimlede hastaneye gelecek benimle kalacak hastanede annelik boyle birsey yaaa hamile oldugumu ogrendigimden beri daha iyi anladim kiymetini cnm annem ben ona kiyamamiyorum o bana kiyamiyor..benim kiz kardesim veya ablam yok ama arkadas gibi abla gibi annem var allah razi olsun ondan hakkini hic odeyemem...bunun ustune gelirkende bebege atki ormus yeni bir elbiseye baslayacakmis benim daha once begendim bir ip vardi onu almis getirmis bu elbiseyi oreyimmi diye
cnm varya bende biraz bekleyeyim mi diye dusunuyorum ama benim dr. galiba pek bekletme taraftari degil yarin hazirlikli gidicem ama yinede konusacagim..sinava kdar dogurayim diyordum ama sinava girdirmeyecek bu kiz beni..Hakkında hayırlısı olsun canım.. Sen bile benden önce doğurucaksın artık bunalıma giricem vallaİşin şakası henuz erken değilmi hemen suni sancıya yönelmek. Yani daha yenı 40 haftanız bitiyo sanırım,bence normal doğumu istiyosan benım giibii biraz beklemekte fayda var eğer suyun vs iyiyse. Bak benım 41.hafta bitcek 29 aralık bu cumartesi yatış yapalım dedik. Ki ben bile aslında bi hafta daha bekleyebilirim ama artık endişe korku duyuyorum 41den sonra beklemek için .. ama zaten çatı darlığıda var dedi o yuzden umidi kestim gibi normalden o yuzden cumartesi son..
cnm varya bende biraz bekleyeyim mi diye dusunuyorum ama benim dr. galiba pek bekletme taraftari degil yarin hazirlikli gidicem ama yinede konusacagim..sinava kdar dogurayim diyordum ama sinava girdirmeyecek bu kiz beni..
bu arada is yerine verdigim dogum oncesi raporumda bugun bitiyordu isyerinden aradilar neden dogum raporu getirmdin diye bende daha doguramadimki rapor getireyim dedim...insan kaynaklarindaki kizla gulustuk baya sonra tamam ocagin sonuna kadar uzatiyorum dedi..anam duyan herkes guluyor...
aman senin oglan benim kiz ayni karakter olacak herhalde inatci-rahat-yerini seven
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?