bizimkide 16 günlük oldu canım ama bana kilo almıyomuş gibi geliyo aynı sanki hala.benim de göğüslerim yara oldu karbonatlı suile sildm biraz iyi oldu ama kuru tut göğüslerini .her seferinde sür kremini.sağdığın sütü biberonla mı kaşıkla mı veriyorsun.ben sağıp kaşıkla verdim ilk zamanlar emmedi.çocukta çok gaz yaptı.biberonda vermedim beni emsin diye.sağlık ocağında ebe emzirmeyi tarif etti şimdi beniemiyo çok şükür.pompaya gerek kalmadı.göğüs uçlarına masaj yaptı orada .bütün parmaklarını büzerek birleştir göğüsünün kahverengi kısmını parmaklarının ortasına al sanki bebek emiyor gibi içeriden uca kadar çek.bu şekilde yumuşak yumuşak göğüs uçlarını çıkart.ama bunu hemen emzirmeden önce yapmalısın. hatta baş parmağını ve işaret parmağını aynı anda göğüs ucunda sıkarak da aynı şekilde göğüs ucunu çıkartmak için kullanabilirsin.ben bu şekilde alıştırdım memeye.şimdi de hep meme istiyor.zaten göğsüne bu şekildemasaj yapınca uyarılıyor göğüsler hemen süt damlamayabaşlıyor çocuk ucu da çıkınca memenin hemen kapıyormerhaba kızlar uzun süredir yazamıyorum bu arada doğum hikayemide yazdım oğluşumun resminide koydum:))
bugün tam 16 günlük olduk emzirmede sıkıntı yaşıyorum gögüslerim yara içinde sağ gögsümün ucu parçalandı iki üç gün vermedim iyileşir gibi oldu tekrar yara oldu emzirmeyi çok istiyorum ama bu durumda ne yapıcam şaşırdım sütümü elektrikli pompayla sağıp veriyorum herkes kesilir diyor ama mecburum bu arada dün kontrole gittik oğlum 3220 doğdu hastane çıkışı 90 gram vermişti şimdi 4 kilo olmuş kilo alımı iyi ama ben emziremiyorum çok üzülüyorum ne yapıcam ben benim durumumda olanlar yardım lütfennnn..
bizimkide 16 günlük oldu canım ama bana kilo almıyomuş gibi geliyo aynı sanki hala.benim de göğüslerim yara oldu karbonatlı suile sildm biraz iyi oldu ama kuru tut göğüslerini .her seferinde sür kremini.sağdığın sütü biberonla mı kaşıkla mı veriyorsun.ben sağıp kaşıkla verdim ilk zamanlar emmedi.çocukta çok gaz yaptı.biberonda vermedim beni emsin diye.sağlık ocağında ebe emzirmeyi tarif etti şimdi beniemiyo çok şükür.pompaya gerek kalmadı.göğüs uçlarına masaj yaptı orada .bütün parmaklarını büzerek birleştir göğüsünün kahverengi kısmını parmaklarının ortasına al sanki bebek emiyor gibi içeriden uca kadar çek.bu şekilde yumuşak yumuşak göğüs uçlarını çıkart.ama bunu hemen emzirmeden önce yapmalısın. hatta baş parmağını ve işaret parmağını aynı anda göğüs ucunda sıkarak da aynı şekilde göğüs ucunu çıkartmak için kullanabilirsin.ben bu şekilde alıştırdım memeye.şimdi de hep meme istiyor.zaten göğsüne bu şekildemasaj yapınca uyarılıyor göğüsler hemen süt damlamayabaşlıyor çocuk ucu da çıkınca memenin hemen kapıyor
canım benim gögüsler kanıyor ilk hafta emiyordu zaten sonra yara oldu sürmediğim krem kalmadı ama iyileşmiyo sağ göğüs ucum oyuldu resmen onu tekrar vermeye çaliştım ucunu tutamıyor silinmiş.sağdığım sütü biberonla veriyorum.
keşke tek derdim memede uyuması yada gaz problemi olsaydı.Kurban olduğum Allah her yerine özenmiş ama ellerini noksan bırakmış,oğlum hayata gözünü açar açmaz 1-0 mağlup başladı,yazarken bile hisleniyorum Allah tan gelene boynumuz kıldan ince,boşa demeişler eli ayağı sağlam olsun kız erkek fark etmez,oğlum olmasını çok istemiştim hatta şu çin takvimine göre deneyip oğluma hamile kalmıştım,Rabbimde bunu layık gördü.
oğlumun sağ eli gelişmemiş ve 3 parmağı bitişik doğdu,kimseye demiyorum saçma biliyorum ama sanki kendi kusurummuş gibi ellerini saklıyorum herkesten haftaya doktora götürücez pek umudum yok ama yine de siz annelerde dua ederseniz sevinirm oğluma belki bir çaresi vardır
Allah herkesin evladını ona bağışlasın kimseyi evladıyla sınamasın.(AMİNNNNNNN)
keşke tek derdim memede uyuması yada gaz problemi olsaydı.Kurban olduğum Allah her yerine özenmiş ama ellerini noksan bırakmış,oğlum hayata gözünü açar açmaz 1-0 mağlup başladı,yazarken bile hisleniyorum Allah tan gelene boynumuz kıldan ince,boşa demeişler eli ayağı sağlam olsun kız erkek fark etmez,oğlum olmasını çok istemiştim hatta şu çin takvimine göre deneyip oğluma hamile kalmıştım,Rabbimde bunu layık gördü.
oğlumun sağ eli gelişmemiş ve 3 parmağı bitişik doğdu,kimseye demiyorum saçma biliyorum ama sanki kendi kusurummuş gibi ellerini saklıyorum herkesten haftaya doktora götürücez pek umudum yok ama yine de siz annelerde dua ederseniz sevinirm oğluma belki bir çaresi vardır
Merhaba arkadaşlar
ben de sonunda cuma günü 13:45te spinal sezeryanla kizimi kucağıma aldım.çok zor bi süreç oldu.doğum hikayemi en kısa zamanda yazarim.dunyanin en tatlı şeyi benim yavrum.
Ama bebeğim sürekli ağlıyor çok caresizim.sanırım sancıları var.o agladikca ben de kahroluyorum.geceleri 5 dk uyuyor sonra hep ağlıyor...
Bide sanırım depresyona girdim.herşeye sürekli aglayasim geliyor.siz de yaşadınız mi bunları? geçecek mi bu günler...
Merhaba arkadaşlar
ben de sonunda cuma günü 13:45te spinal sezeryanla kizimi kucağıma aldım.çok zor bi süreç oldu.doğum hikayemi en kısa zamanda yazarim.dunyanin en tatlı şeyi benim yavrum.
Ama bebeğim sürekli ağlıyor çok caresizim.sanırım sancıları var.o agladikca ben de kahroluyorum.geceleri 5 dk uyuyor sonra hep ağlıyor...
Bide sanırım depresyona girdim.herşeye sürekli aglayasim geliyor.siz de yaşadınız mi bunları? geçecek mi bu günler...
Merhaba arkadaşlar
merhaba kızlar uzun süredir yazamıyorum bu arada doğum hikayemide yazdım oğluşumun resminide koydum:))
bugün tam 16 günlük olduk emzirmede sıkıntı yaşıyorum gögüslerim yara içinde sağ gögsümün ucu parçalandı iki üç gün vermedim iyileşir gibi oldu tekrar yara oldu emzirmeyi çok istiyorum ama bu durumda ne yapıcam şaşırdım sütümü elektrikli pompayla sağıp veriyorum herkes kesilir diyor ama mecburum bu arada dün kontrole gittik oğlum 3220 doğdu hastane çıkışı 90 gram vermişti şimdi 4 kilo olmuş kilo alımı iyi ama ben emziremiyorum çok üzülüyorum ne yapıcam ben benim durumumda olanlar yardım lütfennnn..
hangisi canım bephanten merhem mi kremmi plus kremmi onun üç çeşiti varkızlar ben göğsümün yaralarını bepantenle iyileştirdim tavsiye ederim çok çabuk düzeldi deneyin
hangisi canım bephanten merhem mi kremmi plus kremmi onun üç çeşiti var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?