2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

bizimkide 16 günlük oldu canım ama bana kilo almıyomuş gibi geliyo aynı sanki hala.benim de göğüslerim yara oldu karbonatlı suile sildm biraz iyi oldu ama kuru tut göğüslerini .her seferinde sür kremini.sağdığın sütü biberonla mı kaşıkla mı veriyorsun.ben sağıp kaşıkla verdim ilk zamanlar emmedi.çocukta çok gaz yaptı.biberonda vermedim beni emsin diye.sağlık ocağında ebe emzirmeyi tarif etti şimdi beniemiyo çok şükür.pompaya gerek kalmadı.göğüs uçlarına masaj yaptı orada .bütün parmaklarını büzerek birleştir göğüsünün kahverengi kısmını parmaklarının ortasına al sanki bebek emiyor gibi içeriden uca kadar çek.bu şekilde yumuşak yumuşak göğüs uçlarını çıkart.ama bunu hemen emzirmeden önce yapmalısın. hatta baş parmağını ve işaret parmağını aynı anda göğüs ucunda sıkarak da aynı şekilde göğüs ucunu çıkartmak için kullanabilirsin.ben bu şekilde alıştırdım memeye.şimdi de hep meme istiyor.zaten göğsüne bu şekildemasaj yapınca uyarılıyor göğüsler hemen süt damlamayabaşlıyor çocuk ucu da çıkınca memenin hemen kapıyor

Son düzenleme:

canım benim gögüsler kanıyor ilk hafta emiyordu zaten sonra yara oldu sürmediğim krem kalmadı ama iyileşmiyo sağ göğüs ucum oyuldu resmen onu tekrar vermeye çaliştım ucunu tutamıyor silinmiş.sağdığım sütü biberonla veriyorum.

kızlar merhaba,

ben de emzirmeyle ilgili sorun yaşıyorum maalesef,hem göğüs ucu yaralarım var,emzirirken içim gidiyor acıdan,hem de sütüm çok az geliyor,ilk 15 gün kilo kaybımız çok olunca mecburi mama takviyesine başladık istemeye istemeye,bebeğim hiç doymuyor,sürekli ağlıyordu,boş boş memeyi çekiyordu,şimdi biraz daha rahatız ama ben sadece anne sütü verebilmiş olmayı isterdim.
bazen sağıp miktarına bakıyorum,siz de sağdığınızda ne kadar çıkıyor sütünüz..

rabbim bebişinin yardımcısı olsun dualarımız seninle ve bebeğinle sınav dünyası bu dünya Rabbimden daha mı iyi bilicez

amin canım derdi veren allah şifasınıda verir inşallah
allah öyle yaratmış neden utanıyosunki canım hem öyle deme allah beterinden saklasın

Merhaba arkadaşlar
ben de sonunda cuma günü 13:45te spinal sezeryanla kizimi kucağıma aldım.çok zor bi süreç oldu.doğum hikayemi en kısa zamanda yazarim.dunyanin en tatlı şeyi benim yavrum.
Ama bebeğim sürekli ağlıyor çok caresizim.sanırım sancıları var.o agladikca ben de kahroluyorum.geceleri 5 dk uyuyor sonra hep ağlıyor...
Bide sanırım depresyona girdim.herşeye sürekli aglayasim geliyor.siz de yaşadınız mi bunları? geçecek mi bu günler...

canim seni coook iyi anlayanlardan biride benim bizimde topuk kani aldiktan sonra saglik ocagindan geri donuldu troit hormonlari fazla calisiyor kizimin su an tedavi goruyor insallah Allah sifasinida verir biliyosun zeka geriligine ve buyume geriligine yol acabilir bu durum
senin durumunda cerrahi mudehale ile duzelir insallah ama doktor ve hastane seciminde cok itinali davranmalisin
Rabbim ikimizin bebeginede sifa versin insallah bu arada kendini suclama bende kendimde birsuru kusur buluyor ve kendimi sucluyorum ama bu bizi bir adim daha geri goturmekten baska hicbisey yapmiyor durumun farkinda olmali kanaat etmeli ve sukretmeliyiz bizden cok daha kotu olan durumlar var tabikide kendimizi de duzeltmeliyiz bunlar bize uyari da olabilir Allah hic kimseyi evladiyla sinamasin

gözünaydın canım allah analı babalı büyütsün evet bende lohusalık sendromu denen şeyi yaşadım hatta kaynanamla bile tartıştım sinirden ağladm göğüslerim yara oldu kan emzrdim bebeğim doymuyo mu acaba açmı diye ağladım şimdi daha iyiym kıskanır oldum kaynanm kucağına aldımı sinir oluyorm bana fırsat kalmıo gibi gelio bende söyleniyorum kucağa alışcak sonra ben yalnz kalcam naprım diye gerçekten çok zor zamanlar allah hepimize kolalık versin

kızım 27 günlük oldu ve sezeryanla doğum yaptığım için ilk 3 gün süt gelmedi dünyalar başıma yıkıldı sanki bebeğim açlıktan ölecek sanıyorum ama mama verdik ve alışmadı da şimdi şapur şupur emiyo evde 4 tane yaşlı ve hepsi cinsti kafayı yedirdiler ama şimdi bakıyorum da halbuki çok kısa zamanlarmış ama lohusalıkla abartılıyomuş sadece zaman ve sabır 15 gün sonra gaz sancıları başlıyor bu konuda da sabır sadece kuzucuklar büyüyp gidicek güzel olan onlarla geçen zamanın kıymetini bilmek bi daha geri getirilemeyecek anlar bunlar

Candost gozun aydin canim birkac gun sabret sutun iyice bol bol gelsin bebisin aglamalri azalir sakin kendini uzme minisin anlar oda uzulur

kızlar ben göğsümün yaralarını bepantenle iyileştirdim tavsiye ederim çok çabuk düzeldi deneyin

selam kızlar benim pc bozuldu telden ed pek giremiyorum..
göğüs ucları yara olan arkadaşlar eczacımın dedikleri bende çok işe yaradı.
ilk önce karbonatlı su ile sildim. sonra terramiycin yara kremi sürdüm sadece 1 kere kullandım anında iyi geldi.
şimdi çok şükür öyle bi sorunum kalmadı.
şiddetle tavsiye ediyorum......

canım gözünaydın çok geçmiş olsun
tabiki bu günlerde geçecek zaman geçtikçe rahatlıyor insan
bende annemle feci kavga etmiştim birinci haftada ama şimdi düşününce çok anlamsız geliyor

silikon göğüs uçları var onlardan kullan. benim göğüs ucum yok oğlum tutum çekemediği için kullanıyorum. çekerken ilk başlarda çok acıtıyordu ama alıştı artık yara yapmıyor sanırım silikon uç koruyor

kızlar mrb nasılsınız sezeryanla doğum yapan arkadaşlarım ağrılarınız var mı hala? benim o bölgeye dokunduğumda falan hala ağrım oluyor emzirirken de zorluk çekiyorum

Kizlar kafayi yemek uzereyim yardim edin !!!!!
Malum kaynanamlar bizimle geldiler evde onlarda var. Dun kizim bi sese bagirdi.. O arada annem aradi yilbasini kutlamak icin kizimin agzinda pamukcuk var ve memeyi aliyo ciglik atip birakiyo annemde telefonda sutune bak sut geliyo mu dedi baktim geliyodu memeyi ver agzina dedi verdim ciglik atip disari atiyo memeyi annemde pamukcuk kaynakli olabilcegkni soyledi o arada esim odaya girdi vay ben annemle konusmak icin kizimi aglatiyomusum girdik birbirimize.. Kendi ailesi yaninda oldugu icin efelendikce efelendi bende ona kizdim derken olay beni annem neden hergun ariyomus olayina dondu... Onun annesi haftada bir ariyomus benimki niye hergun ariyomus... Ailesi de bu arada seyirci tabiki... Kustum 12 den once yattim hala da kusus napcam ben bu adamla ya cok kinci

canım benim tabi dua ederiz çaresi vardır mutlaka sen güçlü olmalısın
çok büyük geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…