- 27 Kasım 2011
- 3.975
- 10.197
- 498
Benımkide öyle malesef yanı ona kalsa 22 aralıkta alacaktı hemen benden bebeğimi ama kabul etmedimmBekleyebilirsek beklicem dedim ve evet bekleriz gayet iyi deedi,öylelikle bekledikk. Artık hayırlısı napalım sezeryan yolu göründü bize de .. artık sabırda kalmadı valla biran önce kavuşmak istiyo insan
Bencede uyuşuk,rahatına düşkün olucak gibi geliyo ama inş olmazz
benıde sağlık ocağından hemşire arıyo yıne bugun aradı halen doğurmadınız mı diye yokdedim peki haftaya ararım ben dedi
slm şekerler oo buralar pek bi ıssızlaşmış yahu bizde oğluşumla aşı oldukta geldik oyy ağladı birazcık ama sustu tosunum doğduğunda 3500du şişkinlikleri gidince 3300 olmuştu bugün tam 1aylık oldu tarıldık normalde aylık 500 gram alması gerekiyormuş oğluşum 4500 kilo olmuş maşallah oğluşuma boyuda 52 cm di 56 cm olmuş ebemiz uuzn boynu bir delikanlı olucak dedi yesin annesi onu fındık burnunu bu arada doğum yapacaklara alah yardım etsin bebişleri olanlarada kolay gelsin diyeyim öpeyim minik bebişlerin ellerinden...
kizlar bu topikte dogurmayan 2 kisi kaldi sanirim. benimde 8 gunum kaldi hatta burda aksam oldu 7 gun diyebiliriz
bugun nts ye girdim 4 e kadar dustu sancilarim saka gibi:) bebekte inmemis
bakliyoruz bakalim
bebegime ninni bebek kokusu - YouTube bu arada bebeğimin en sevdği ninni sizlerle paylaşmak istedim
Teşekkür ederm canım sağolasın. hadi bakalım şimdiden gözün aydın.Doğum yapan arkadaşlar nur ve terekem gözünüz aydın.sanırım ben de yarın bu saatlerde sezeryan olucam..korkuyorum ama bebegime odaklanmak istiyorum...
merhaba cnm, bnm aynı çıktı 3950-4050 arası demişti doktor, 3900 çıktı,merhaba kızlar.
dogum yapan arkdslara hayırlı olsun gecmıs olsun.sıze bır sorum var.bebıslerın ultrason kılolarıyla.boyları gercekleri aynı mıydı ?genelde eksık cıkıomus.sızde nasıldı?
Dün kv konusu konuşulmuş benim de en dertli olduğum konu bu.annem yanımda olduğu halde günler öncesinden geldi.birde yalan söylüyor göz göre göre , güya gelmeyecekmis de kocası git diye durdurmamis... söylediği yada yaptığı şeyleri inkar eder hem de yemin ederek..eşime beni şikayet eder,hem de ona bişey yapmadığım halde bire bin katarak...
Şimdiden akıl vermeye başladı bebek konusunda. lohusalikta ben napacam onla bilmiyorum.yok bebeğin göbeğini simsiki saracakmis beli ince olsun diye,yok kırkı çıkana kadar kundak yapacakmış, kolundan bacagindan tutup ters çevirip sallayacakmis boyu uzun olsun diye...falan bir sürü cahilce sacmalik...üstelik dediği yapılmazsa kıyameti koparir.en kötüsü de eşimin bunları görmeyip annesine toz kondurmamasi,onun gazına gelerek bana hep sert çıkması...inşallah lohusalikta halimden anlar birazcık da üstüme gelmez eşim bari...neyse kızlar başınızı agrittim sabah sabah.inanın yaşadıklarımı anlatsam sayfalarca sürer.çok doluyum....
Ben de merak ediyorum bunun cevabını.çünkü dr sırf ultrason ölçümlerine göre kilosu fazla diye sezeryan yapacak...
Ayy canım benım kurtulmuşşsun öyle yada böyle normal doğurmak nasib olmuş sanada. Allah bebeğinizi sağlıkla byütmeyi nasib etsin . . Sıra bana geliyo bende bi hayırlısıyla atlatsaydım.. Bebeğinde maşallahh tonbişmişş belki çok dikiş olmasının sebebi odur :)
mrb yesim83, zaman ne çabuk geçmiş, aylardır sana yazmak istiyordum bugün farkettim doğuma az kalmış. ben 2012 temmuz annesiyim, senin açmış olduğun topikten hamileliğimin başından beri birçok paylaşımda bulundum, topiği her açışımda ilk sayfada senin mesajını gördükçe çok aşina oldum sana :26: inan hamile olduğunu stickerindan görünce yakın bi arkadaşım hamile kalmış gibi sevindim. şimdi doğuma az kalmış, rabbim sağlıkla kucağına almak nasip etsin, kolay bi doğum, kolay bi lohusalık, nur topu gibi de bi bebiş nasip olsun inş. Sağlıcakla kal, sen bizim topik annemizsin, arada takıl bize de
Taze annelerr, bnde yarın sabah 9da hastaneye gidiyorum yatışım olcak..
Bende sağ sağlim bebeğime kavuşurum inşallahh ve sizlerle paylaşabilirimm..
Ben suni sancıyla normal doğum yaptım :). biraz zor oldu ama geçti gitti her şey şükür bebişime kavuştum. :)
Taze annelerr, bnde yarın sabah 9da hastaneye gidiyorum yatışım olcak..
Bende sağ sağlim bebeğime kavuşurum inşallahh ve sizlerle paylaşabilirimm..
selam kızlar, minişle 9 günlük olduk . Geceleri ayakta gündüzleri uykudayız dengem şaşti 3gündürde meme uçlarım feci yara ağlayarak emziriyorum o derece lansinoh kullanıyorum ama dr o işe yaramaz dedi aklınızda bi çare var mi ? Emerken bebısımle ıletısim kuramaycak kadar kotu oluyorum
aman allahtan kv. benden cekinir herseyimi karismaz....sadece o daginik ben titizim ayni evdede bu durum olunca cekilmez oluyoruz ikimizde esim oyle diyor...yazik cnm yaa aramizda kaliyor...bazen dayanilmaz gunler geciriyoruz evde soguk savas oluyor..sesizlik hakim ama icimizde neler kopuyor..amaaaannnn iste
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?