2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

Benim de günüm bitti doktor suyu çok azalmış sınırda dedi ve kordonu Boğazında dedi normal doğumu çok istiyordum ama galiba sezeryana alacak

slm şekerler oo buralar pek bi ıssızlaşmış yahu bizde oğluşumla aşı oldukta geldik oyy ağladı birazcık ama sustu tosunum doğduğunda 3500du şişkinlikleri gidince 3300 olmuştu bugün tam 1aylık oldu tarıldık normalde aylık 500 gram alması gerekiyormuş oğluşum 4500 kilo olmuş maşallah oğluşuma boyuda 52 cm di 56 cm olmuş ebemiz uuzn boynu bir delikanlı olucak dedi yesin annesi onu fındık burnunu bu arada doğum yapacaklara alah yardım etsin bebişleri olanlarada kolay gelsin diyeyim öpeyim minik bebişlerin ellerinden...

kizlar bu topikte dogurmayan 2 kisi kaldi sanirim. benimde 8 gunum kaldi hatta burda aksam oldu 7 gun diyebiliriz
bugun nts ye girdim 4 e kadar dustu sancilarim saka gibi:) bebekte inmemis
bakliyoruz bakalim

maşallah bebişine cnm

selam kızlar, minişle 9 günlük olduk . Geceleri ayakta gündüzleri uykudayız dengem şaşti 3gündürde meme uçlarım feci yara ağlayarak emziriyorum o derece lansinoh kullanıyorum ama dr o işe yaramaz dedi aklınızda bi çare var mi ? Emerken bebısımle ıletısim kuramaycak kadar kotu oluyorum

kizlar bu topikte dogurmayan 2 kisi kaldi sanirim. benimde 8 gunum kaldi hatta burda aksam oldu 7 gun diyebiliriz
bugun nts ye girdim 4 e kadar dustu sancilarim saka gibi:) bebekte inmemis
bakliyoruz bakalim

mrb yesim83, zaman ne çabuk geçmiş, aylardır sana yazmak istiyordum bugün farkettim doğuma az kalmış. ben 2012 temmuz annesiyim, senin açmış olduğun topikten hamileliğimin başından beri birçok paylaşımda bulundum, topiği her açışımda ilk sayfada senin mesajını gördükçe çok aşina oldum sana :26: inan hamile olduğunu stickerindan görünce yakın bi arkadaşım hamile kalmış gibi sevindim. şimdi doğuma az kalmış, rabbim sağlıkla kucağına almak nasip etsin, kolay bi doğum, kolay bi lohusalık, nur topu gibi de bi bebiş nasip olsun inş. Sağlıcakla kal, sen bizim topik annemizsin, arada takıl bize de

selam kızlar, minişle 9 günlük olduk . Geceleri ayakta gündüzleri uykudayız dengem şaşti 3gündürde meme uçlarım feci yara ağlayarak emziriyorum o derece lansinoh kullanıyorum ama dr o işe yaramaz dedi aklınızda bi çare var mi ? Emerken bebısımle ıletısim kuramaycak kadar kotu oluyorum

bebegime ninni bebek kokusu - YouTube bu arada bebeğimin en sevdği ninni sizlerle paylaşmak istedim

ayyyy çok güzelmiş çok duygulandım (

sabah kuzucuğum keyfi yerinde uyandı aldım kucağıma konuştum pür dikkat beni dinledi ve güldü gözüme bakıyor öyle başladım ağlamaya tabi bunlar mutluluk gözyaşları hayatımda ilk defa mutluluktan ağladım :))

Taze annelerr, bnde yarın sabah 9da hastaneye gidiyorum yatışım olcak ..
Bende sağ sağlim bebeğime kavuşurum inşallahh ve sizlerle paylaşabilirimm..

Doğum yapan arkadaşlar nur ve terekem gözünüz aydın.sanırım ben de yarın bu saatlerde sezeryan olucam..korkuyorum ama bebegime odaklanmak istiyorum...
Teşekkür ederm canım sağolasın. hadi bakalım şimdiden gözün aydın.
merhaba kızlar.

dogum yapan arkdslara hayırlı olsun gecmıs olsun.sıze bır sorum var.bebıslerın ultrason kılolarıyla.boyları gercekleri aynı mıydı ?genelde eksık cıkıomus.sızde nasıldı?
merhaba cnm, bnm aynı çıktı 3950-4050 arası demişti doktor, 3900 çıktı,

ıyyy bu kayınvalideler hepimiz mi dertliyiz yaaa, doktora bile söylettm üstne gitmeyn tek başına yapsın herşeyini diye ama kime diyosunnn, afedersnz her bokumuza karışıyo, az kaldı patlamama ama bakalım.

Ben de merak ediyorum bunun cevabını.çünkü dr sırf ultrason ölçümlerine göre kilosu fazla diye sezeryan yapacak...

geneli doğru çıkıyo, doktoruna güven valla, gerçekten büyük bebek normal doğumla çok zor, ben çok pişmanım açıkçası. kuyruk sokumu kemiğim yerinden oynası, bgn 4 gün oldu ama hala sezeryanlı gibiyim, ne oturabiliyorum ne kalkabiliyorum.

sağol cnm bnm sen kaldın artık tek süper 3 lü olarak bebiş tombik diye mahvetti beni valla.

Sagol canim iyi dileklerin icin. Temmuz anasi olmak nasipte yokmus. 8. haftada kalbi durdu cok zor gunlerdi ama napalim kaderde ne varsa onu yasiyoruz. Sukur ki simdi kardesi benimle kavusmayada az kaldi. :) sabirsizlikla bekliyoruz.

şuan hastanedesindir,kolay gelsin cnm,bebene kavuşacaksın inş

Ben suni sancıyla normal doğum yaptım :). biraz zor oldu ama geçti gitti her şey şükür bebişime kavuştum. :)

gözünaydın cnm

cnmm allah yardımcın olsun,inş istediğin gibi rahat bi doğum geçirirsin..sağlıkla kucağına alırsın bebeğini..güzel haberlerini bekliorum :)

günaydın kızlar..bana dua eden güzel dileklerde bulunan ve tebrik eden bütün arkadaşlara çok teşekkür ederim..geçmişi okuduğum kadarıyla 1 veya 2 kişi kalmış doğum yapmayan allahım yardımcınız olsun.tez zamanda kucağınıza almayı nasip etsin inş..
annelik çok güzel bi duygu rabbim isteyen herkese nasip etsin inş..

maşallah size canım günler ne çabuk geçiyo demi daha yeni doğum yapmıştın sende 9 günlük bile olmuşsunuz. ah canım göğüs uclarım benimde mahvolmuştular kan geliyodu resmen bebişinin ağzına sadece ucunu değil kahverengi kısmıda vermeye çalış okdar çok canın yanmaz tatlım bide gün geçtikçe hafiflicek acıların ben gold adında krem kullandım ilk hafta biraz olsun rahatlattı

kıslarrr ben geldimmmmmmmmmmmm :) guguşum pazartesi dünyaya geldi doğum hikayemi paylaşıcam :)

al bir de burdan yak canım ne diyeyim Allah kolaylık versin...cümlemize :)

merhaba anneler derdim var dermanı bilen var mı?

benim kzımı uyutmak dünyanın en zor işi illaki memmede uyuması lazım alıp yatağına koyduumda sadece 5 dk sonra uyanıyor geri..al tekrar memeye gazını çıkar tejrar uyan tekrar meme tekrar yatak tekrar uyan abartmıyorum 3 saate yakın özeliikle akşam ve gece uykusunada boyleyiz..
korkuyorum memesiz uyumuycak ben işe gidince yada dışarı çıkmak istediğimde ben olmadan uyuyamıycak diye..ayağımda sallamayı düşünüyorum en azından ben dışında başka birileri de uyutabilir..uyuyor yada emiyorsa ağlamıyor onun dışında sürekli ağlıyor ya gazı oluyor ya mızmız..benim gibi olan sorununu çöezn önerisi olan var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…