2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

bir ayını dolduran bebişler acaba 1 ayın sonunda kaç kilo aldılar ve kaç cm uzadılar.benim kızım 3.850 ,53 cm doğmuştu.yarın 1 ayı dolacak dün tartıldık 4.910, 56 cm olmuş

bir ayını dolduran bebişler acaba 1 ayın sonunda kaç kilo aldılar ve kaç cm uzadılar.benim kızım 3.850 ,53 cm doğmuştu.yarın 1 ayı dolacak dün tartıldık 4.910, 56 cm olmuş

biz 1.5 kilo almışız,3 cm uzamışız

selamm kızlar topiğin bekçisi olup son doğuran benoldum sanıırım :) 29 aralık 41.haftamız bitiminde yatışım yapıldı ve sezeryanla oğlum dünyaya geldi
ilk 2 gün hastanede keldğm süreç çok zordu gerçkten , amaa annelik kolay değil tabii.. bebeğimi sağlıklı kucağıma aldım ya en ömnlisi buydu allaha şükürler olsun..

gözün aydın canım kavuştun miniğine

gözünün aydın canım allah analı babalı büyütmek nasip etsin

canım benim eşimde ayrı yatıyor doğrusu bende istiyorum ayrı yatmasını
adamcağız zaten akşam gelince yardımcı oluyor bana nöbetleşe yemek yiyoruz biraz o bakıyor ,biraz ben
zaten sabahlarıda kalkamadığım için aç gidiyor işe, iş yerindede kahvaltı yapmaz sabahlarıda erken gider işe o yüzden kıyamıyorum yani oda haklı
en azından ben gündüzleri biraz uyuyabiliyorum o gittiği yerde onuda yapamıyor

Kizlar bircogunuzun gogus yaralarindan sikayet ettigini okudum. Benimkiler de cok kotu olmustu. Hastaneden gelen bebek hemsiresi bana arada sagarak dinlendirmemi, yoksa enfeksiyon olabilecegini ve bu sefer anne sutu de veremeyecegimi soylemisti. Gercekten de 2 gun boyunca her gogsu sadece 1'er kere emzirdim, sonra da iyilestikce artirdim. Bir de bolca lansinoh surdum kolayca gecti. Yaralarin cok fazla izerine gitmeyin 2 gun izin verin iyilessinler sonra bir daha olmuyor - en azindan bende oyle oldu.

Ama aaaaaah uykuuuuuuuu... İste onu napcam bilemiyorum :-/

güzelim allah size bağışlasın bebişinizi yanlız biraz fedakarlık yapmalısın bebeğin için
bende bi ara hasta oldum ateşlendim ama yemeyi ihmal etmedim
bu sıkıntıları atlatırsın ama sonradan bebeğine yeterli sütü veremediğin için çok daha fazla üzülürsün neden böyle yaptım diyerek pişman olursun
mümkünse yakınlarınla görüş canım arkadaşın felan varsa, kafan dağılır biraz

gözün aydın canım Allahım analı babalı büyütmek nasip etsin

eşime git diyorum ama gitmiyo :))) hoş bizim kız kendini yırtarcasına bağırmadığı sürece uyanmıyo babası uykusu ağır o yüzden pek sıkıntı yaşamıyoruz şimdilik ama çok ağladığı zamanlar ben gidiyorum başka odaya insan kıyamıyo gerçekten ya

laf söylemeye ne hacet canım benim fikrimi soran yok maalesef

benimki de öyle canım ama ne bileyim bari tatil olduğu gün yardımcı olsa ya da akşamları yardımcı olsa o da yok pc başında oyun oynuyor başka da birşey yapmıyor

gözünaydın canım

benim geceleri oğluşum çok büyük problem çıkarmıyor acıkınca hık mık yaparken uyanıyorum zaten ağlamadan daha emziriyorum geri uyuyor. bazen uyumuyor bakıyor öyle etrafa ama yatağa yatırmıyor da kendini o zaman da emziktıkıyorum öyle uyuyor

arada istisna gecesi oluyor ama sürekli bir ağlaması yok sanki biyerine bişey bir anda batırmışlar gibi ani bağırıp susar ondada eşim uyanmaz arada uyanır kalkar yardım edeyim filan der ama ben sonuçta emziriyorum yapacak birşeyi yok sürekli kucakta ağlar durumdada olmadığıiçin ihtiyaç duymadım eşime...

ama akşam yemek yeme sırasında bazen huysuzlanıyor o zaman nöbetleşe yiyiyoruz. ben yemek yerken eşim alır ilgilenir. neyseki oğlumunda çok katıla katıla ağlaması yok. hergün değişecek diyorlar iyi yönde değişsin hepimizin bebişleri

Ben ne kadar tanidigim varsa asker etmeye karar verdim! Herkes donusumlu olarak gelip gunduz 2 saat baksin. Ben de 2 saat uyurum. Annem de grip gelemiyo (((( Ben annemi isterim!!!!
bende isterim ama gittiii yaramı deşme bak seninki yakındaymış iyleşince gelir
benim eşim çıtırtıya uyanır neredeyse o yüzden ayrı odada yatsa bile uykusuz kalıyor bazen

ah canım bu bilgisayar aile ortamını resmen çürütüyor allahtan benim eşim hiç sevmez akşamları ikimizde elimize almayız
o kadar ilgisiz olmasıda normal değil tabi biraz anlamalı seni bu yüzden cinnet geçiren kadınlar bile var sana destek olmalı

kızlar sol göğsüm çok kötü yara oldu, çatladı, kanadı. bebeğimi sol göğsümle emziremiyorum. bir çaresi var mı bildiğiniz? lansinoh krem kullanıyorum ama işe yaramıyor?

kızlar sol göğsüm çok kötü yara oldu, çatladı, kanadı. bebeğimi sol göğsümle emziremiyorum. bir çaresi var mı bildiğiniz? lansinoh krem kullanıyorum ama işe yaramıyor?

geçmıs olsun canım benim sana tavsiyem memelerine zeytin yağı sür hatta bulabilirsen kantron otlu zeytin yağı sür çok faydası olur, silmenede gerek kalmaz bebise de bir zararı olmaz zaten hemen emiyor cildin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…