bir ayını dolduran bebişler acaba 1 ayın sonunda kaç kilo aldılar ve kaç cm uzadılar.benim kızım 3.850 ,53 cm doğmuştu.yarın 1 ayı dolacak dün tartıldık 4.910, 56 cm olmuş
selamm kızlar topiğin bekçisi olup son doğuran benoldum sanıırım :) 29 aralık 41.haftamız bitiminde yatışım yapıldı ve sezeryanla oğlum dünyaya geldi
ilk 2 gün hastanede keldğm süreç çok zordu gerçkten , amaa annelik kolay değil tabii.. bebeğimi sağlıklı kucağıma aldım ya en ömnlisi buydu allaha şükürler olsun..
selamm kızlar topiğin bekçisi olup son doğuran benoldum sanıırım :) 29 aralık 41.haftamız bitiminde yatışım yapıldı ve sezeryanla oğlum dünyaya geldi
ilk 2 gün hastanede keldğm süreç çok zordu gerçkten , amaa annelik kolay değil tabii.. bebeğimi sağlıklı kucağıma aldım ya en ömnlisi buydu allaha şükürler olsun..
biz de iki haftalık olduk... 10 günlükken göbeği düştü... bna çok uzun sürdü gibi geldi... neyse uykusuzluk beni perişan ediyor gelen giden her kafadan bir ses herkesin bir fikri varyoruldum çok ama burada yazılanları okuyunca kendimi iyi hissediyorum. hepimiz üç aşağı beş yukarı aynı dertlerle sıkıntılarla yine aynı muthiş mucizeler hatrına cebelleşiyoruz... anne olmak çok güzel ama çok zormuş. hele benim gibi 28 ine kadar aylak aylak gezen biri için
canım kızım 5 günlükken bir başladı o depresyon gitmek bilmedi. kendimi bu sürecin geçici olduğunu 40 ından sonra herşeyin normale döneceğini söyleyerek teselli ediyorum. bir de eşim çocuğun hık demesiyle bile uyandığı için ayrı bir odada uyuyor buna da fen BOZULUYORUM. SİLERİN EŞLERİ NASIL?
mrb bende ocak annesi olacaktım ama benim potuğum erken geldi yani gelişimi 2 hafta önde olduğu için 3 doktorada gittik beklemez dedi kafada yukarda olduğu için 28 aralıkta gün aldık ve sezeyanla doğum yaptım bekletsem beklermiydi bilmiyorum ama hemen hemen 3 hafta önce doğum yapmış oldum... çünkü risk almak istemedim..
doğum yapalı 5 gün oluyor ve çok iştahsızım gözlerim sürekli ıslak sürekli ağlama modundayım..meme uçlarım çatladı ve böyle giderse sütüm biter çünkü hiçbirşey yemiyorum ve canım çok sıkılıyo..nasıl atlatırım bilmiyorum..bebeği çok seviyorum uyuduğu zaman deli gibi özlüyorum ama ne bilim işte çok garip duygular..çok şükür çok sağlıklı bir bebek..allaha şüketmem gerekirken şimdi bu duygularımı anlamıyorum başım ağrıyor, konuşmak bile istemiyorum..erken olmasımı etkiledi beni bilmiyorum ama biranönce düzelmek istiyorum
işte ona çare yok benim kız mıdırdanıyor yine
Ben ne kadar tanidigim varsa asker etmeye karar verdim! Herkes donusumlu olarak gelip gunduz 2 saat baksin. Ben de 2 saat uyurum. Annem de grip gelemiyo(((( Ben annemi isterim!!!!
isteriz de olmuyo işte annen yakınında mı
canım benim eşimde ayrı yatıyor doğrusu bende istiyorum ayrı yatmasını
adamcağız zaten akşam gelince yardımcı oluyor bana nöbetleşe yemek yiyoruz biraz o bakıyor ,biraz ben
zaten sabahlarıda kalkamadığım için aç gidiyor işe, iş yerindede kahvaltı yapmaz sabahlarıda erken gider işe o yüzden kıyamıyorum yani oda haklı
en azından ben gündüzleri biraz uyuyabiliyorum o gittiği yerde onuda yapamıyor
Evet kanepede uyumak pek yardimci bi davranis olmamis
Bu konuda sen biseyde soylememissin sanirim.sabah erken kalkiyosa soylencek pek biseyde yok aslinda,bizim babamiz genelde gec gittigi icin işe bende biraz ustune gidebiliyorum uyanmasi icin valla
canım benim eşimde ayrı yatıyor doğrusu bende istiyorum ayrı yatmasını
adamcağız zaten akşam gelince yardımcı oluyor bana nöbetleşe yemek yiyoruz biraz o bakıyor ,biraz ben
zaten sabahlarıda kalkamadığım için aç gidiyor işe, iş yerindede kahvaltı yapmaz sabahlarıda erken gider işe o yüzden kıyamıyorum yani oda haklı
en azından ben gündüzleri biraz uyuyabiliyorum o gittiği yerde onuda yapamıyor
bende isterim ama gittiii yaramı deşmeBen ne kadar tanidigim varsa asker etmeye karar verdim! Herkes donusumlu olarak gelip gunduz 2 saat baksin. Ben de 2 saat uyurum. Annem de grip gelemiyo(((( Ben annemi isterim!!!!
benim eşim çıtırtıya uyanır neredeyse o yüzden ayrı odada yatsa bile uykusuz kalıyor bazeneşime git diyorum ama gitmiyo :))) hoş bizim kız kendini yırtarcasına bağırmadığı sürece uyanmıyo babası uykusu ağır o yüzden pek sıkıntı yaşamıyoruz şimdilik ama çok ağladığı zamanlar ben gidiyorum başka odaya insan kıyamıyo gerçekten ya
laf söylemeye ne hacet canım benim fikrimi soran yok maalesef
benimki de öyle canım ama ne bileyim bari tatil olduğu gün yardımcı olsa ya da akşamları yardımcı olsa o da yokpc başında oyun oynuyor başka da birşey yapmıyor
kızlar sol göğsüm çok kötü yara oldu, çatladı, kanadı. bebeğimi sol göğsümle emziremiyorum. bir çaresi var mı bildiğiniz? lansinoh krem kullanıyorum ama işe yaramıyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?