Slm kızlar hepiniz yaralardan şikayet ediyorsunuz keşke bende bundan şikayet edebilseydim.
Malesef benm oğlum mememi almıyor 1aylık olduk halada almaya niyeti yok memeyi gördüğü zaman çığlığı kopartıyor resmenartık ne yapıcağımı bilmiyorum.İstemeyerek de olsa mecburen mama veriyorum.
Allah hepinize kolaylık versin...
kızlar doktor 15.günden başlamak üzere vitamin vermiş oğluma. günde 3 damla şeklinde. sizce bunu kullanmalımıyım. hani ilk 6 ay ssadece anne sütüydü. bana garip geldi. zaten bütün vitaminler sütümüzde yok mu?
kızlar doktor 15.günden başlamak üzere vitamin vermiş oğluma. günde 3 damla şeklinde. sizce bunu kullanmalımıyım. hani ilk 6 ay ssadece anne sütüydü. bana garip geldi. zaten bütün vitaminler sütümüzde yok mu?
slm kızlar benim oğluşumda 20 günlük 5 çeşit ilaç veriyorum zararmı veriyo iyiymi geliyo bilmiyorum çok fena öksürüyo zavalım
Kızlar dünden beri ağrıdan yatamıyorum kızım çok güzel emmesine rağmen geceden beri sol göğsümde yumruk gibi bir şişlik oldu sanki böle et ezilmiş gibi elimi dokunamıyorum sabah uyanınca makine ile sağdım sertlik kayboldu ama hala acısı devam ediyo sıcak kompres yaptım masaj yaptım daha ne yapim sizce çok acıyo yürürken bile acıyo
canım ya inşallah biranönce iyleşir
neden hasta olduki daha çok küçük
çok teşekkürler galiba babasından geçti gıripti bende aynı şekilde şimdi çok kütü allah her kese şifa versin bebişimede
amin canım , sen burnunun tıkanmamasına birde beslenmesine dikkat et canım
ilaçlarınıda alırsa kısa zamanda düzelir inşallah
zaten düzenli kontrole giderse bişey olmaz
evet cnm burnuda tıkanmış fıs fıs sıkıyorum sanki daha iyi yaa çok zor anne olmak ilk yaa bişey olacak diye ödüm kupuyo allah razı olsun dua et minuşum için
etmem mi canım allah acil şifalar versin meleğine
evet çok ,çok zor canım bakmak değilde tecrübesizlik ve bişey olacak korkusu daha zor bende bişey olacak diye uykuyu unuttum resmen
allah bebelerinde bizimde yardımcımız olsun
Kızlar 2 gun önce mastit oldu sag göğsüm atesım 40.5 ları gördü sıtma ıle beraber ölüyorum sandım eşime kızıma yı bak fln dedım;((1gun hastane de yattım sonra genel cerrah Dr antıbıyotık tedavısıne başlattı sabh akşam evde seum takılıyorum cok şükr brax rahatlamaya başladım ınş süt geri gıtmez tek göğsümden süt sağıyorum ıltıhaplı olanı sağıp döküyorum allahım kımselere göstermesın boyle sancı ;((
Kızlar 2 gun önce mastit oldu sag göğsüm atesım 40.5 ları gördü sıtma ıle beraber ölüyorum sandım eşime kızıma yı bak fln dedım;((1gun hastane de yattım sonra genel cerrah Dr antıbıyotık tedavısıne başlattı sabh akşam evde seum takılıyorum cok şükr brax rahatlamaya başladım ınş süt geri gıtmez tek göğsümden süt sağıyorum ıltıhaplı olanı sağıp döküyorum allahım kımselere göstermesın boyle sancı ;((
sana tafsiyem cnm makina kulanma ben kulandım sütüm kesildi bebek resmen aç kalıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?