ah anneler ah bu formda ilk once bebeklerimizin anne karninda ilk kalp atislarydi karnin ciktimi cikmadimi sonra dogdu dogacak derken simdide karni doyuyormu uyuyor uyumuyor konularini konusuyoruz gun gelecek ogluma su kizi begendim kizimi vlendirdim diyecegiz insallah (cok ileri zaman gittim galiba)
kizlar benim kiz uyaninca tek gogsumu emiyor gazi cikiyor ustunede kusuyor sonra uyuyor...ama icim rahat etmiyor acaba iki gogsumu birdenmi versem yoksa boyle olmasi iyimi...boyle tek gogus emdiginde diger gogsum tas gibi oluyor sizliyor uyansada emzirsem diye bekliyorum...
sizce en saglikli emzirme sekli nasil???
mama veren anneler uzulmeyin ne olursa olsun siz emzirin isterse cok az gelsin sutunuz hic doymasin siz yinede verin gogsunuzu anne ile cocuk arasinda cok guzel bir bag...
merhaba anneler bugun 39 gunluk olduk yarin 40miz cikiyor cok sukur size birsey sorucam benim kanama bitmisti 1 haftadir baya bir normale donmustu ama bugun sabah bir baktim sanki adet olmusum nasil kanamam var ayni adet kanamasi sizce normalmi yani emziren bir anneyim sadece beni emiyor ona ragmen...cevabinizi bekeliyorum...:18:
birde kizimin yuzunde ve cenesinde isilikmi desem sivilcemi desem kizarikliklar var,,,nasil gecicek kizimi cirkinlerstirdi...bu cumartesi mevlut yapicam kizimin yuzu perisan halde,,,
mrb kızlar canım çok sıkkın bgn oğlumu dr a götürdüm fıtık var ve ameliyat olması gerekiodaha çok küçük yavrum,moralim bozuldu..
bir de daha öncede yazmıştım oğlumu doyuramıorum önce emzirip sonra mama veriorum fakat çok fazla mama istiodu..dra sordum fazla kilo almış mama verme diyor..
ee bende 3 satte bir toplam 60-70 cc süt çıkıo ne yapıcam..oğlum çok ağlıo off off
geçmiş olsun canım dr konuş bence mama konusunu canım emzirdikten sonra doymadığı içinmi veriyodn başlarda bende veriyorm ama şimdi mama vermiyorm sütümün yetrli oldğna inaniyorm bugün tam 2 aylık olduk dr 1 ay önce günde 60cc ver diyodu bugün kontrole gitmem gerkirdi kv bıraktım mecburen mamada yaptım 60cc yetmemiş artık büyüdükleri içinde doymuyorlar sanırım ama oğlunu ağlatma aç bırakma yediği kadr ver bide fıtık erkek bebeklerde ağlamaktan çok olurmş oğlun çok ağlıyormydu?
bende her seferinde tek göğsümü veriyorum ama 5 dk birini ver 5 dk birini eğer göğsün doluysa birde benim emdikten sonra aşırı göğsümde ağrı oluyor ova ova bi kalıyorm aşırı derecede canımı yakıyor
geçmiş olsun canım dr konuş bence mama konusunu canım emzirdikten sonra doymadığı içinmi veriyodn başlarda bende veriyorm ama şimdi mama vermiyorm sütümün yetrli oldğna inaniyorm bugün tam 2 aylık olduk dr 1 ay önce günde 60cc ver diyodu bugün kontrole gitmem gerkirdi kv bıraktım mecburen mamada yaptım 60cc yetmemiş artık büyüdükleri içinde doymuyorlar sanırım ama oğlunu ağlatma aç bırakma yediği kadr ver bide fıtık erkek bebeklerde ağlamaktan çok olurmş oğlun çok ağlıyormydu?
evet cnm emzirdikten sonra veriorum.oğlum pek uyuyan bi bebek değil malesef o yüzden sürekli acıkıo zaten..bende süt az, haliyle oda uyumayınca bende süt birikmio olanda yetersiz gelio..3saatte bir 60cc veriodum yetmiodu resmen aranıo ağlıo halini bir görseniz.şimdi dr hiç verme dedi..eve geldim denedim susması ne mümkün uyumuoda o ağladı ben ağladımdayanamadım 30 cc verdim yetmedii sonra biraz daha verdim.45 günlük bebeği nasıl diyet uygulayım..onun emmekten başka bi uraşı yokki oyalayım..bnm gibi hem emzirip hem mama verenler siz ne kadar aralıklarla ve kaç cc veriosunuz????
mrb kızlar canım çok sıkkın bgn oğlumu dr a götürdüm fıtık var ve ameliyat olması gerekiodaha çok küçük yavrum,moralim bozuldu..
bir de daha öncede yazmıştım oğlumu doyuramıorum önce emzirip sonra mama veriorum fakat çok fazla mama istiodu..dra sordum fazla kilo almış mama verme diyor..
ee bende 3 satte bir toplam 60-70 cc süt çıkıo ne yapıcam..oğlum çok ağlıo off off
kızlar bebeklerinizin uyku düzeni ne alemde? bizimki akşam 6 da yatmaya bi başlıyo 3 saatte bir kalkıyo ama saat 4ten sonra yarım saatte bir kalkıyo, hiç kalkmadan uyuyan bebekler duyuyorum, bizimki düzene girmeyecek heralde diyorum. şimdi izinliyim raporum bitince nolcak bilmiyorum, şu doğum izninide bi uzatamadılar yaaaa iznimiz bitmeden çıksa diye her gün dua ediyorum ama hala bi haber yokkk
kuzumun 2. ay aşılarını yaptırdık ilk kez göz yaşları aktı canı çok yandı şimdi kollarımda yatıyo 2 bacağa 1 kola vurdular uykusunda atıyo kendini gecede yatakta yanımda yattı tam kedi yavrusu Allaha şükürler olsun rezene sayesinde çok rahatladık hala gece 3 te yatıyoruz ama razıyım kızım acı çekmesinde.
yasa çıksa bizi kapsarmı ki demesinler 2013 de doğum yapanlardan itibaren bir de süt iznimiz 3 saat dimi
kuzumun 2. ay aşılarını yaptırdık ilk kez göz yaşları aktı canı çok yandı şimdi kollarımda yatıyo 2 bacağa 1 kola vurdular uykusunda atıyo kendini gecede yatakta yanımda yattı tam kedi yavrusu Allaha şükürler olsun rezene sayesinde çok rahatladık hala gece 3 te yatıyoruz ama razıyım kızım acı çekmesinde.
yasa çıksa bizi kapsarmı ki demesinler 2013 de doğum yapanlardan itibaren bir de süt iznimiz 3 saat dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?