2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

canım hepatit 1 aydaydı bizim.diğerleri aynı.vurulduk.ama ben rotada kararsız kalınca 3.aya erteledim şimdilik.eşin rota konusunda ne düşünüyor

Allah yar ve yardimcin olsun canim benim insallah sag salim oglunu kucagina alirsin dualarim seninle..

çok değil mi sütün müazaldı neden doktor mama verdi?
bebiş kaç aylık..kilosu mu az.
biberonlamı veriosun..eğer oyleyse memeden soğumuyor mu

canım kontrolümüzde kilo alımını çok az buldu sütümde pek yok zaten bugünlerdede iyice bıraktı sayılır emmeyi ever biberonla veriyorum galiba memeden soğuyor ne yapacağımı şaşırdım iyice

cnm seni anlıorum 2 öğün biberon versem benimkindede bir soğuma oluyor memeden..
kendine bak sütün geri gelir gece uyurken benimki iyi emiyor..senin var mı dikkat ettiğin bi saat?
hoşaf yaptır..hurma ve kuru incir ye..
hemen düzelir bebeğede önce meme ver ki emdikçe sütün gelsin..
malt içeceği iç

Canım Allah yardımcın olsun. Benim rahmim kalp seklinde. İlk bebeğimi saglicakla 40+4 haftalıkken normal dogumla doğurdum. Moralini yüksek tut ve hep olumlu duşun, Allah yardım eder emin ol.

sutum az diyenler hurma ve incir yesin dun aksam cayla birlikte goturdum hurmayla bi suru inciri gece sol gogsumden tarafi donemedim benim kiz da bi kere kalkiyo artik kalkinca deli gibi emdi patlayacak gogsu bosaltti doymasina ragmen emiyo gazini cikaramadim ben de kaldirsam cikaracakti cunku... ama soonra nolldu sabah kalkinca kesik de olsa kustu o da bogazini yakti herhal coook huysuzdu. aksam olsa yatsak gunduzleri beni ck yoruyo ya

canım hepatit 1 aydaydı bizim.diğerleri aynı.vurulduk.ama ben rotada kararsız kalınca 3.aya erteledim şimdilik.eşin rota konusunda ne düşünüyor
tatlım biz yaptırıcaz doktorumuzda eşimde yaptırma taraftarı fakat eczaneden alıcaz kendimiz depodan getirilecek öyle eczanelerde sürekli olmuyomuş ücretli artık ne yapalım

aralık annelerine dikkat ettim de genelde öğleden sonra veya akşam yazıyorlar demek ki sabahları bebişler pek rahat bırakmıyorlar benim oğlum da artık biraz uyumaya başladı mamasını değiştirdim gaz sorunumuz %50 azaldı 2 aydır doğru mamayı aramakla geçti ama sonunda bulduk onu rahatsız etmeyecek bir mama artık geceleri 5 saat gündüz de 5 saat kadar uyuyor bu bile bizim için bir mucize

benimkide gece alıyor memeyi gündüz çok zorluyor beni ama bırakmayacağım ısrarla veriyorum inşallah ben galip gelirim deneyeceğim malt içeceğini

mama ne kullanıyorsun seninde sütün yetmiyor kesintisiz mi 5 saat uyuyor

Kizlar biberon verince memeden soguyor diyorsunuz ya acaba dogru biberon mu kullanmiyorsunuz? Benimki gunlerce sadece biberonla sut ve mama icti, sonra da haftalarca en az 1-2 ogunu biberondan aldi yine de hic memeden sogumadi.

şu anda aptamil kullanmaya başladım evet bu mamada kesintisiz uyudu sütüm 2 aydır ne yaptıysam çoğalmadı ben de oluruna bıraktım artık normal yememe döndüm hala aynı durumda ne çoğaldı ne de bitti her öğünde mama yiyor o yüzden

Kizlar biberon verince memeden soguyor diyorsunuz ya acaba dogru biberon mu kullanmiyorsunuz? Benimki gunlerce sadece biberonla sut ve mama icti, sonra da haftalarca en az 1-2 ogunu biberondan aldi yine de hic memeden sogumadi.

ben evde önceki oğlumdan kalma hiç kullanılmamış bir biberon buldum deliği çok küçük süt gelmesi için çok çekmesi lazım onunla veriyorum 2 aydır o yüzden memeden soğumadı benimki aksine kaşıkla verince emmek istemiyordu çünkü kaşıktan ağzına rahatça akıyordu ben de o biberonu kullandım öbürleriyle hiç vermedim ama biberon tam bir kabus ilk zamanlar 1 saatte yiyordu mamayı şimdi çenesi biraz kuvvetlendi 20 dakikada falan bitiriyor öyle az akıyor yani

Allah sağlıkla evladını kucağına almayı nasib etsin :) amin.

ayyy aynen biz de öyle yaa... gündüz maksimum 45 dk aralıksız uyuyor. şöyle 1 2 saat aralıksız uyuduğu yok halbuki gündüzleri 2 -3 saat aralıksız uyuması lazım 2 kere falan ... çok yoruluyorum sütüm de tabii daha az oluyor

melis'im 2 aylık oldu bugün dr kontrole gittik sütüm az olsada kızıma yaramış kızım 5400 gram olmuş 1200gram almış dr iyi dedi ama çok gazlı bir bebek ve çıldırma safhasındayım bir umutla herkesin dediğini deniyorum bir arkadaş tatlı badem yağı ver dedi onu deniycem birde doktora sordum rezene ve su verebilirmiyim diye ver dedi ben su 4 aya kadar verilmez biliyodum ver dedi. Kızımın kafasında konak var zeytinyağıyla masaj yapıp yıkayınca gidermiş dr 6 ay olana kadar kafasına sakın dokunma dedi sizin dr ne diyor bu konularda

hangi mamayı kullanıyorsunuz?

maşallah melisine canım.canım gaz için yediklerine dikkat et.bulgur ve yeşil sebzeler çok gaz yapıyor ve soğuk hiçbirşey yeme içme.birde ayaklarını ve göğsünü çok sıcak tut.inanırmısın nerdeyse hiçbirşey yemiyorum sadece her emzirmeden sonra yarım kilo su içiyorum günde bir bardak ayran 1 bardak da süt içiyorum güzel bir kahvaltı yapıyorum hergün bir yumurtamı da yiyorum.sütüm de maşallah çok iyi.şekerli şeyler de yemiyorum sütü yapan ayran süt ve su

canım valla inan şaştım kaldım artık süt ve ayran gaz yapar diye dr içme dedi komposto, hoşaf, kendim yapamadığım için BİM tatlıları:) incir reçeli ceviz biraz sütümü artırdı dediğin gibi bol su hayatımda hiç bu kadar su içmedim iğne batırsam fıskıye gibiyim:)

canım benim doktorum da özellikle önerdi. ben de gaz yapıyoır diye içmiyordum ama 1 er bardak ılık olarak iç ben bayadır içiyorum gaz felan yapmıyor.ama süt olsun diye yediğim o bulgurlar felan ne kadar gaz yapmıştı çocuk çatlıcaktı ağlamaktan.canım incir süt artırıyor ama bence reçelini değil de kurusunu ye.malum kilolar var...çünkü incir kendisi süt yapıyor .ben hoşafa hiç şeker katmıyorum su niyetine içiyorum kayısı kompostosu yapıyorum en azından sırf sudan iyidir diyerek içiyorum şekerdn olabildiğine kaçıyorum canım

slm kızlar yardıma ihtiyacım var...
oğlumu doyuramıorum..dün 40 günlük oldu..hem beni emiyor hem mama veriorum.elimden geldiğince düzenli vermeye çalışıorum 3 saatte bir önce emzirip sonrasında 60cc mama veriorum..
sizce çok mu mama veriorum? buna rağmen doymuo ne kadar mam versem hepsini içecek ...korkuorum midesini gereksiz büyütmekten..
mama verenler siz ne kadar kaç saatte bir veriorsunuz lütfen yardımcı olun..

anne sütü ne kadar veriyorsun mamayı da ona göre ayarlaman lazım 40 günlükken 90 verebilirsin ama anne sütünü de hesaplayıp üstünü tamamlaman lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…