2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

kızlar ya bebeğim ateşler içinde yanıyo öksürüyo mahfoldu canım calpol verdim geçmedi dr götürdüm grip olmuş çok kötü süzüldü yavrucak hiç keyfi yok gaz sorununu Allaha şükür günde 2 çay kaşığı rezene vererek aştık ama bu grip çıktı başıma bakalım ne yapıcam.

çok geçmiş olsun umarım kısa sürede atlatırsınız

kızlar buraya tıpkı biz gibi mart ayında yeni aralık anneleri gelecek ve onlar paylaşım yapmaya başlayacak.artıkbizim 2012 aralık anneleri bebeklerini büyütüyor topiğine taşınmamız gerekiyor sanırım bu topiğe artık yazmayıp da boşaltsak mı ufak ufak ne dersiniz

bencede ya bi yerde toplanalim artik bi orasi bi burasi olmuyo kopuk kopuk

biogaia gaz ilacını kullanan varmı? bebeğim kabız aptamil conformil mamayı kullanıyoruz.hangisi yaptı bilmiyorum.aynı sorunu yaşayan varmı?yardım acilll

merhaba guzel anneler ve kuzucuklari goruyorumki ufak tefek sikintilar haricinde herkes iyi masallah...
aralik annelerine bu yeni topik isi iyi olacak sanirim burasi cok karisik oldu,,,bunun icin bir gonullu lazim....

annler simdi gelelim size danismak istedigim konuya...simdi bizim kiz bugun tam 44 gunluk oldu ve yaklasik 10 gundur 23:30 da veya 00:30 da bir emziriyorum uyuyor taaa sabah 6 ya kadar uyuyor bazen 7 de bile uyandigi oluyor,,, bazen ben 5 te veya 6 da kalkiyorum ben uyandiriyorum emziyorum.gunduzleride 3 saatte bir gunduz sikinti yok ama gece 6-7 saat uyuyor sizce gece kalkip emzirmelimiyim?
aklima takiliyor acikmiyormu diye ama aciktigi zaman zaten hemen agliyor hemde oyle boyle degil...tecrubeli bazi annelere sordum uyusun cocuk kaliteli emiyorsa karni toksa uyanmaz hemde daha iyi gece gunduzu biliyor demekki diyorlar hem uyku beslenme kadar onemliymis gunduz iyi beslendigi surece problem olmaz dediler..ilk ayda zaten sadece anne sutu ile 1 kilo aldiysa cocogun gece duzenini bozma diyorlar...

sizin fikirlerinizide almak istiyorum..bazen gece uzun uydugunu kimseye soylemiyorum nazar degmesinden birde beni kotu anne zannetmesinler diye...ama onceden boyle degildi gece 3 te felan uyanirdi emzirirdim sonra sabah tekrar uyanirdi yani iki haftadir felan boyle....bizim kiz cabukmu buyudu neee...

Ahh ne sansliymissin, biz iki bucuk aylik olduk hala o kadar cok uyumuyor geceleri.
Bence de birak uyusun, acikirsa uyanir. Ben 1.aydan beri o ne zaman acikirsa o zaman emziriyorum. Hem kilo alimi da iyiymis.

Benim oglan sapitti bugun. Ne guzel yemek aralari acilmisti, 3-4 saatte bir emziriyordum ama ne olduysa sabahtan beri saatte bir acikiyor, 10 daikadan fazla uyumuyor! İnsanin sutu birdenbire biter mi? Aslinda emiyor da, hatta emerken uyuyakaliyor yatagina yattigi anda gozlerini aciyor. Esim dayanamiyor o agladikca bana catiyor, simdi de gitti yatti zaten ne yapicagimi bilemiyorum. Sozde gezecektik bugun...

cnm ayni seyi bende dun yasadim dun mevlut okuttum ev cook kalabalikti ne yedim ne ictim evde igne atsan yere dusmezdi cok kalabalikti hic dinlenemedim o yuzden sutum azdi yani onuda soyel anladim saatte bir emdi yatiriyordum gozunu acip geri uyaniyordu agla agla helak oldu yavrucak az birsey mama hazirladim cocuk sonra bir rahatladi nasil demekki sutum yetmedi ondan...dinlenme+beslenme cok onemli sut icin sende biraz mama hazirlada ver bakalim...

kızlar merhaba...

benim oğlum da şu an 53 günlük oldu. ama bu gün sabahtan beri saatte 2-3 kere öksürüyor. ama ateşi yok. iştahında da değişme yok. ağlama da yok. sadece öksürüyor. o da dediğim gibi saatte 2-3 kere. sizce ne yapmalıyım...?

biogaia gaz ilacını kullanan varmı? bebeğim kabız aptamil conformil mamayı kullanıyoruz.hangisi yaptı bilmiyorum.aynı sorunu yaşayan varmı?yardım acilll

biogaia 2 hafta kdr reflü ve gaz için vermiştik kabız olmadı
muhtemelen mamadan
bir haftaya kdr kaka yapmamasına normal deniyorsıklığından dolayımı yoksa katılığından dolayımı kabız diyorsunuz

çok geçmiş olsun inşaşşah hemen iyileşir
bizim de yarın aşımız var ilk ay 600 gr almıştı bu ayda aynı gibi bakalım yrn belli olcak düzenli emiyor ama kilo almıyor

kızlar benim oğlumda 2 ay 3 günlük oldu kilosu 4600 gr. 15 gün sonra tekrar kilo ölçümü için çağırdılar az almış diolar offfff 3300 doğmuştu maşallah. sizce az mı?

kızlar benim oğlumda 2 ay 3 günlük oldu kilosu 4600 gr. 15 gün sonra tekrar kilo ölçümü için çağırdılar az almış diolar offfff 3300 doğmuştu maşallah. sizce az mı?
benimde 3400 doğdu 4600 gibi..yrn tatılck..bizde2 aylığız
mama ver,omusun

Son düzenleme:

bence hemen doktora götür bizimki de öyle başladı hiç grip belirtisi yoktu bronşit olmuş bu aralar bir salgın varmış ne olur ne olmaz işini şansa bırakma

Merhaba,
Yeni doğuduğunda hastanede hemşireler uyarmışlardı, 4 saatten fazla aç kalmamalı diye. Ama şu dönem için nasıl olmalı bilemiyorum. Ben hala 4 saati geçirmemeye çalışıyorum, ki genelde 3. saatte ağlamaya başlıyo. Bebekler açlıktan dolayı da uyuyabiliyolarmış, şekerleri düşüyomuş ve bu da uyumalarına sebep oluyomuş. Kilo alımı da iiyise böyle bişey yoktur muhtemelen ama sağlık ocağına yada kendi doktoruna sor emin olmak için...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…