• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

sen kaçıncı haftadaydın canım..bugun hastanede kadınlarla konuşuyorum normal doğum sancısı bundan daha çok daha zor diolar ama hepsi doğanakadar doğunca çok rahatlıosun diolar,korktuğum için sezeryan istedim zaten

Benim doktor normal istediğimden dolayı takipte olacaksın dedi sadece...
Yapacak birşey yok dedi bu sancılar olur dedi off off:53:

Bende az önce girdim nstye canım sancım falan yok doktor herzaman ki gibi normal dedi olur dedi haftaya yine gel dedi...:53:
bende bugun çok korktum senin gibi bende de bişey çıkmadı,ben sezeryan olucam için pek takipe alınmıyorum..10 günüm kaldı
teşekkr ederm cnm..ayrıca diğer müzdarip olduğum konu da kızımın ,smine hala karar veremedim ben yaa :S
ben kızımın ismini ülkü ipek koycam inşlhh
canım ben 36hafta 5 günlük
bende 37+5
Benim doktor normal istediğimden dolayı takipte olacaksın dedi sadece...
Yapacak birşey yok dedi bu sancılar olur dedi off off:53:

Bu arada 2800 gr olmuş oğlum:51:

benim kızımda 36+0 ken 2900 gr.di doktor normal haftasıyla uyumlu demişti,senin bebişinde kilosu çok iyi maşlhh:nazar::nazar::nazar:

Rahminizdeki alan sıkıntısı nedeniyle bebeğinizin hareketleri oldukça sınırlıdır. Braxton-Hicks, ya da yanlış doğum kasılmalarında, ağrı karnınızın alt kısmında başlar. Gerçek doğum kasılmaları ise belinizde başlayacak ve ağrı karnınızın alt kısmına yayılacaktır. Artan sırt ağrıları ve adet tipi kramplar doğumun erken belirtileri olabilir.

hamilelik takvimimde bu yazıyor

Rahminizdeki alan sıkıntısı nedeniyle bebeğinizin hareketleri oldukça sınırlıdır. Braxton-Hicks, ya da yanlış doğum kasılmalarında, ağrı karnınızın alt kısmında başlar. Gerçek doğum kasılmaları ise belinizde başlayacak ve ağrı karnınızın alt kısmına yayılacaktır. Artan sırt ağrıları ve adet tipi kramplar doğumun erken belirtileri olabilir.

hamilelik takvimimde bu yazıyor

offf offfff tedirdgin duruyom sanki acaba ne zamn suyum gelcek yada kanama yada 10 dk. bir ağrı yada bunlar olucakmı:(

ayy ben cok korkuyorum dogurmaktan.. uykularım kaçıyo, ama bu yuzden iştahım cok açıldı, butun gece buzdolabına gidip geliyorum uyumadığımdan :)

bende nedense doğurmak istiyorum artık :)))
dün gece doğuruyodum rüyamda gene :1:

offf offfff tedirdgin duruyom sanki acaba ne zamn suyum gelcek yada kanama yada 10 dk. bir ağrı yada bunlar olucakmı:(

kızlar bende sancı başlar normal doğum başlar diye korkuyorum sezeryan istiyorum ya onun için 10 gün sabretsin cimcime:))
yoksa bende kucağıma almak için sabırsızlanıyorummmmm:))

kslar süsülendm püslendm gezmeye gidiyorum
baya yürüycem yoksa bnmde doğuracağm yok valla =)))))))))))))))))))))
baya diyorum ama 10 dk sonra ıhlamaya başlıyorum eşim gülüyor :D

kızlar bende sancı başlar normal doğum başlar diye korkuyorum sezeryan istiyorum ya onun için 10 gün sabretsin cimcime:))
yoksa bende kucağıma almak için sabırsızlanıyorummmmm:))

ne olucamz belli değil canım dr bana normal dedi ama herşey son anda belli olr dedi kendini normale de hazırla

Back
X