yavrusum noldu niye üzüldün
sıkıntı geliyor canım ya belirsizlik felan annemde dışarı çıktı yanlızım şimdi
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yavrusum noldu niye üzüldün
Selam kızlar Chnbye Allah kolaylıklar versin.Bende annemdeyim hala daha önceden yazmıştım annemin ayağındaki lifler kopmuş yarım alçıda o yüzden yanına gelmiştim. hafta sonu kardeşim çalışmadığından annem yalnızkalmaz bende evime geçip bebeğimin çamaşırlarını yıkayıp ütüleyeyim çantamı hazırlayayım diyorum. herşey üstüste geldi hiç birşey yapamadım. doktorumda bebeğin gelişiminin 1 hafta önden gittiğini söyledi aralık başında doğabileceğini söyledi. hazırlıklı olmamlazım.
Hem şimdi chnbyi öğrenince bellide olmuyor her an olabilir :44:
bebişin hayırlısıyla doğsun sıkılacak vaktin olmayacak canım
canım benim ya aynen benimde öyle içimde bi sıkıntı gece zor uyudum bi duygusallık bi sıkıntı sanırım regl olamadığımız için arada geliyolar doğursakta bi rahatlasak hormonlarımız kendimize gelse meleklerimizi görsek sağlıklı bir şekilde.
Kizlar yarin oglusum gelecek bu saatlerde allahim Nasip ederse odamizda dinleniyor oluruz. Cok heyecanliyim. Elim ayagim birbirine dolasiyor. Dun aksam sepet besigi birde dogumdan sonra kullanacagim pike takimini kayinvalidemin evine goturup yerlestirdik. Benim hastene cantam ve oglumun cantasi annemde. Sabah evden cikinca once kayinvalidemi sonra da annemi ve cantalari alip hastaneye gidicez. Herseyi organize etmeye calisiyorum . Bir kac Saat sonra heyecanim hep ten artar heleki aksam donup kalirim. Aksam yemege sinemaya gideriz Diyor esim. Hava almak iyi gelir Diyor.
Doktor Kontrol Listemiz
lovepinkk 21 kasım çarş. saat: 14.00
emi1987 21 kasım çarş. saat: 15.00
fd01 22 kasım perş. saat: 09.00
mervegkc 22 kasım perş. saat: 13:45
yawruş 23 kasım cuma saat: 08.40
istanbull34 23 kasım cuma saat: 10.30
eczreyrey 23 kasım cuma saat: 15.30
mustafamvezeynebim 23 kasım saat: 08.00
ozgezngn 26 kasım pzt saat: 14.20
ymd 26 kasım pzt saat: 18.30
pinarfrtn 27 kasım salı saat: 11.00
mavi58 28 kasım salı saat: 09.00
miskokulum 28 kasım salı 09.00
biftek 28 kasım çarş. saat: 09.15
ceza83
oflu
Seastire
burcu_gen
nigar50
gamzeli
ecrin46
bsygn
gobeklim
gecedicle
mermaid76
eczreyrey
egemm44
funntunn
maya887
badem30
cereyan
vitaminc
lezginka
yasmin_tokat
güncellemem için bana msj gönderebilirsiniz....
inşallah canım bi gözümün önünde olsaydı bebeğim başka bişey istemiyorum zaten
birde sevdiğim insanlar sıkıntıya girerse bende huzursuz oluyorum ,benim bi tanıdığım varda bi sıkıntısı varmış ona canım sıkıldı bide
inşallah en yakın zamanda düzelir durumu![]()
siz ne yaptınız kızlar hazırlıklar tamam mı?
canım daha çok işin varmış senin neden ihmal ediyosun sen bilirsin son ayda yerinden zor kalkacaksın kaç haftalık ki senin kiinşallah düzelir canım.Ben daha çantamı hazırlamadım,hep hazırlayacağım diyorum,sonra erkenmiş gibi geliyor.Büyük oğlumun kıyafetlerini hurçlardan çıkarayım,neler varmış bakayım,bu bebişe de bir sürü şey aldım gerçi.Gözüm doymuyor.Ama daha beşiğini düzenlemedim.Çok işim var aslında
Sanırım birçok şey tamam. Bugün veya yarın herşeyi tekrar elden geçireceğim, hem doğum çantası hem de normal ihtiyaçlara bakacağım.
Biberon, emzik ve göğüs pompasını sterilize etmeyi son güne bıraktım. Dün oda nemlendiricisini de abimler aldı, çok faydalı oluyormuş öyle dediler.
Ayy bilmiyorum ki sürekli eksik birşeyler çıkıyor, umarım tamamdır artık. Çünkü artık dışarıya çıkamaz oldum tek başıma, zor yürüyorum arab da kullanmak istemiyorum artık.
canım daha çok işin varmış senin neden ihmal ediyosun sen bilirsin son ayda yerinden zor kalkacaksın kaç haftalık ki senin ki
bende biberonu hala yıkamadım ama yıkayıp yanıma almayı düşünüyorum herşeyimde hazır çok şükür
bende çıkamıyorum tek başıma annem geldide anca öyle rahat ettim sadece yürüyüş için çıkıyorum onun dışında evde bi iş yapmıyorum![]()
slm kızlar cuma günü sezaryen olacam bebeğim 39 haftalık ama bana erken miş gibi geliyo biyandan da hemen kavuşmak istiyorum bebeğime vicdanım rahat değil yani sizce erken mi
canım daha çok işin varmış senin neden ihmal ediyosun sen bilirsin son ayda yerinden zor kalkacaksın kaç haftalık ki senin ki
slm kızlar cuma günü sezaryen olacam bebeğim 39 haftalık ama bana erken miş gibi geliyo biyandan da hemen kavuşmak istiyorum bebeğime vicdanım rahat değil yani sizce erken mi
selam kızlar dün kontrolümüz vardı 2800 gr olmuş boyunu söylemedi suyuda iyiymiş nstye girdim ondada bir sorun yok bende yarım kilo almışım toplamda 8 kilo aldım çok iyi gidiyorsun dedi galiba 9 kiloyla tamamlayacağım hamileleğimi bir dahaki kontrol 7 aralık ondan sonrada doğuma inşallah
sizler neler yaptınız varmı başka doğuran geçmiş çok uzun okuyamadım daha
canım vicdanın rahat olsun..şuan sancın gelmiş olsa bebeği gelişimini tamamlamış olarak doğar..bir çok doktor sezeryan için bu kadar bile beklemiyor..
37.haftam canım,16 gün sonra bebişime kavuşuyorum inş
normal canım,Ama ilk sezaryense erken gelme sorunu yoksa az daha bekleyebilirsin
Evet canım ilk sezaryen normalde en son 30 kasım doktor gelişimi ii fazla beklemeye gerek yok dedi ama ben biraz evham yapıyorum az daha kalsa mi diye