• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

kızlar sezeryan yasasıyla ilgili bilgisi olan yada açıklamalı bi yazı okuyan biri varsa paylaşabilir mi
ben sezeryan doğum istiyorum ama Dr.um keyfi yapamam özel durumlarda olabilir dior
bu özel durumlar neler oluyor arastırdım bulamadım bilen varsa paylaşabilirmiii

amin inşallah canım..rabbim hepimizinkini bağışlasın...salıyı saymıyorum ben 4 gün diyorum..günleri azaltıcam ya aklımca:52::52::52:
sende benim gibi uyanıksın maşallah :9::9::9:
slm ördek anneler nasılsınız :) herkes başlamıştır eminim benim gb vikvik yürümeye :)
çok komiğiz ama bi o kadarda tatlıyız :p
dün dr. muayenemiz vardı , gittik
37+0
kendimi sezeryan doğuma çok hazırlamıştım .dr.um keyfi olmaz dedi.üzüldüm , yıkıldım
sezaryana alması için bebegin 4 kg gecmesi.annenin şişman olması
yada Allah korusun diğer riskli durumlar olmalıymışşş:((
depresyona giriyormuşum gb hissetmeye basladım kendimi:(
kızımı düşündükçe mutlu oluyorum ama ara ara çok mutsuzum
benim gb olanınız varmı ??
bu arada nst de ufak ufak sancılarım çıktı
dünden 2 gündürde çatımda ağrı var
üfff daha 37+1 deyiz , inş. 39. haftayıda görürüm
bende prensesimi görmek için sabırsızlanıyorum ama
kıızımla sürekli konusuyorum ''daha deil bebeğim daha deil ''
:(((((

sezeryan için annenin kilosunun önemi yok diye biliyorum ben. bebek 4 kiloyu aşarsa sezeryan oluyormuş.normal doğum da ayrı bi heyecan hayırlısı olsun diye dile bence.

hayırlısı olsun cnm Allah kolay bi dogum nasip etsin. isteğe bağlı sezeryanmı yoksa mecburimi
benimde herşey yolunda normal gidiyor ben sezeryan istiyorum dr.um yapmıyor.
nasıl ikna edebilirimbilmiyorum :(((

saol cnm..amin inşalah hepimize...
benim bebeğim haftasından büyük..iri bir bebek..doktor zor olur dedi,normali beklersek 4 kilonun üstünde olur dedi,birde tüp bebek fazla sıkıntıya girmeye gerek yok dedi..ama yinede sen bilirsin dedii..bende normal yapacak cesarette yok zaten malesef..:9::9::9:

kızlar sezeryan yasasıyla ilgili bilgisi olan yada açıklamalı bi yazı okuyan biri varsa paylaşabilir mi
ben sezeryan doğum istiyorum ama Dr.um keyfi yapamam özel durumlarda olabilir dior
bu özel durumlar neler oluyor arastırdım bulamadım bilen varsa paylaşabilirmiii

canım ya ben sağlık bakanın agzından duydum..kadının korkmasını bile sezeryan için sebep sayıcaz dedi..
doktoruna söyle benim üzerimdeki stresi çok de...

saol cnm..amin inşalah hepimize...
benim bebeğim haftasından büyük..iri bir bebek..doktor zor olur dedi,normali beklersek 4 kilonun üstünde olur dedi,birde tüp bebek fazla sıkıntıya girmeye gerek yok dedi..ama yinede sen bilirsin dedii..bende normal yapacak cesarette yok zaten malesef..:9::9::9:

benimkide haftasından iri cnm şu 38. haftayı cıkarırsak 4 kg ye yaklaşabilir , bendede normal dogum cesareti yok ,bakalım artık ALLAH hayırlısını göstersin inş...

sende benim gibi uyanıksın maşallah :9::9::9:

sezeryan için annenin kilosunun önemi yok diye biliyorum ben. bebek 4 kiloyu aşarsa sezeryan oluyormuş.normal doğum da ayrı bi heyecan hayırlısı olsun diye dile bence.

amin cnm hayırlısı tabiki ama kendimi psikolojik olarak sezeryana çok hazırlamıştım . bebekte 4 kg yi geçermi bilemiyorum 37+1 deyiz 3.500 gr bakalım artık ...

37+4...
yarın 37+5.. bugün de bitti kzlar.
inanamıyorum,bir zamanlar nasl geçicek bu 40 hafta diyordum.
bu pazt.38.haftama giricem.
ama asıl şimdi hiç geçmek bilmiyor vakit :((

vitrinimi düzenlemem gerek.
çok fazla bardak,fincan var.
onları kaldırmak istiyorum,yerine biblo kitaplar falan koyucam.
yoruldum,az dinleneym yapıcam inş.
gezmeden geldik kocişle,o işe gitti tabi şimdi.
parfüm alıcaktm,hiçbişi beğenemedik.
sprey deodorantlarında kokusunu bi türlü beğenemedim,en son eşimn beğendiğini aldm.
parfüm önerisi olan var mı? neler kullanıyorsunuz?

canım ya ben sağlık bakanın agzından duydum..kadının korkmasını bile sezeryan için sebep sayıcaz dedi..
doktoruna söyle benim üzerimdeki stresi çok de...

ağzına sağlık bakanımızın , çok saol cnm içime su serptinn yaaa ,
ilk muayenede dile getiricem aynı zamanda normal dogumu düşünmenin bile psikolojimi etkilediğini belirticem
bakalım inş. ikna olurr....

lovepinkciğim azcık parfümden anlarım... ama sen bana önce baharatlı kokulardan mı yoksa çiçek esasnlarından mı hoşlandığını söylemelisin...

lovepinkciğim azcık parfümden anlarım... ama sen bana önce baharatlı kokulardan mı yoksa çiçek esasnlarından mı hoşlandığını söylemelisin...

noramlde çiçek kokuları kullandm hep.
ben bu defa farklı bişi kullanmak istiyorum.
kadınsı,dişi bişi ama çok da ağır olmamalı..
fiyatı da uygun olsa süper tabi.

noramlde çiçek kokuları kullandm hep.
ben bu defa farklı bişi kullanmak istiyorum.
kadınsı,dişi bişi ama çok da ağır olmamalı..
fiyatı da uygun olsa süper tabi.

canım aslında pahalı olanlardan bir fıs kullanırsın ucuz olanlardan 8 10 fıs :) ve pahalı olan ucuza gelir ama bazı bayanlar bir parfümü öyle çok uzun süre kullanmaktan pek hoşlanmazlar.

ben şuanda ilk notası yasemin ara notası portakal ve son notası misk amber olan lolita lempicka kullanıyorum. çok da memnunum. daha sade takılmak istersen elizabeth arden fifth avenue var.

Kizlae sezeryan günu alanlarin hep ozel hasanemi? Kadin dogum hastanelerinde artik sezeryan gunu vermek yasakmis,sancimiz gelince gidicekmisiz.şaştim kaldimmm !!

kızlar nasılsınız? biz 9 günlük olduk. Ahmet Ardamın az önce tahlillerini yaptırdık sarılık, tsh. iyi çıkar inşallah. Artık zorlanıyorsunuzdur ama uyuyana kadar zor uyuyunca hamileyken uyunuyor. bebiş olunca en fazla 2 saat kesintisiz uyku. Ama çokkk güzel bir duygu... :16:
canım maşallah 9 günlük olmuşunuz bile na kadar hızlı geçiyor zaman tahlillerinizde iyi çıkar inşallah arada gel özletme

slm kızlar nasılsınız geçmişe bakamadım bugün doktora gittik bebeğim 3.50 kilo olmuş :nazar::nazar: gelişimi iyi dedi suyum azalmış ay sonuna kadar bu su iadere etmez dedi ve 27 kasım salı günü saat 8.00'de bebeğime kavuşacağım :))
ay birde su yetmez diyor hemde eş tam olarak kaymamış rahmin yarısını kapatıyor tututdu normal doğum yap sezaryan yasak filan diyo bende eş aşağıda kusura bakmayın riske atamam bebeğimi dedim e doğum esnasınıda kanama olursa ben seni amaliyata alırım diyor yok dedim kavga dövüş aldım valla günü nedir bu doktorların anı anını tutmuyor yaaa :((
maşallah canım kocaman olmuş doğum tarihinide almışsın geri sayım başladı ne güzel hayırlısıyla alırsın inşallah kucağına

kıslarrr tatlişkolarrrr herkes süt sağma makinası aldımı acaba ya biz baktık baya uçuk fiyatlar eşimde dediki lazım olursa ben gider alırım dedi banada mantıklı geldi tamam dedim :)

benim ilk doğumumdan var medela elektrikli sütüm pek olmamıştı kızım küvözdeydi ama yinede faydası çok oluyor elektrikli olmasa bile manuel olanından alın derim

canım aslında pahalı olanlardan bir fıs kullanırsın ucuz olanlardan 8 10 fıs :) ve pahalı olan ucuza gelir ama bazı bayanlar bir parfümü öyle çok uzun süre kullanmaktan pek hoşlanmazlar.

ben şuanda ilk notası yasemin ara notası portakal ve son notası misk amber olan lolita lempicka kullanıyorum. çok da memnunum. daha sade takılmak istersen elizabeth arden fifth avenue var.

cnm en kısa zamanda gidip bakıcam,umarm şu açk parfümlerde bulabilirim bunların numaralarını
yalnz,elizabeth arden fifth avenue tek bir parfüm adı mı?
yoksa elizabeth arden-fifth avenue 2 ayrı parfüm mü?
bişi bulazmasam yine coco chanel matmazele bakıcam.

Back
X