- 20 Nisan 2012
- 165
- 19
- 298
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sende benim gibi uyanıksın maşallahamin inşallah canım..rabbim hepimizinkini bağışlasın...salıyı saymıyorum ben 4 gün diyorum..günleri azaltıcam ya aklımca![]()
slm ördek anneler nasılsınız :) herkes başlamıştır eminim benim gb vikvik yürümeye :)
çok komiğiz ama bi o kadarda tatlıyız
dün dr. muayenemiz vardı , gittik
37+0
kendimi sezeryan doğuma çok hazırlamıştım .dr.um keyfi olmaz dedi.üzüldüm , yıkıldım
sezaryana alması için bebegin 4 kg gecmesi.annenin şişman olması
yada Allah korusun diğer riskli durumlar olmalıymışşş(
depresyona giriyormuşum gb hissetmeye basladım kendimi
kızımı düşündükçe mutlu oluyorum ama ara ara çok mutsuzum
benim gb olanınız varmı ??
bu arada nst de ufak ufak sancılarım çıktı
dünden 2 gündürde çatımda ağrı var
üfff daha 37+1 deyiz , inş. 39. haftayıda görürüm
bende prensesimi görmek için sabırsızlanıyorum ama
kıızımla sürekli konusuyorum ''daha deil bebeğim daha deil ''
((((
hayırlısı olsun cnm Allah kolay bi dogum nasip etsin. isteğe bağlı sezeryanmı yoksa mecburimi
benimde herşey yolunda normal gidiyor ben sezeryan istiyorum dr.um yapmıyor.
nasıl ikna edebilirimbilmiyorum((
benim hiç sancım çıkmıyor yaa. eşim evde sürekli dalga geçiyor benle. nst iyi suyun da güzel diyo. nst önemli hacı diye dalga geçiyor
kızlar sezeryan yasasıyla ilgili bilgisi olan yada açıklamalı bi yazı okuyan biri varsa paylaşabilir mi
ben sezeryan doğum istiyorum ama Dr.um keyfi yapamam özel durumlarda olabilir dior
bu özel durumlar neler oluyor arastırdım bulamadım bilen varsa paylaşabilirmiii
saol cnm..amin inşalah hepimize...
benim bebeğim haftasından büyük..iri bir bebek..doktor zor olur dedi,normali beklersek 4 kilonun üstünde olur dedi,birde tüp bebek fazla sıkıntıya girmeye gerek yok dedi..ama yinede sen bilirsin dedii..bende normal yapacak cesarette yok zaten malesef..![]()
sende benim gibi uyanıksın maşallah
sezeryan için annenin kilosunun önemi yok diye biliyorum ben. bebek 4 kiloyu aşarsa sezeryan oluyormuş.normal doğum da ayrı bi heyecan hayırlısı olsun diye dile bence.
canım ya ben sağlık bakanın agzından duydum..kadının korkmasını bile sezeryan için sebep sayıcaz dedi..
doktoruna söyle benim üzerimdeki stresi çok de...
ağzına sağlık bakanımızın , çok saol cnm içime su serptinn yaaa ,
ilk muayenede dile getiricem aynı zamanda normal dogumu düşünmenin bile psikolojimi etkilediğini belirticem
bakalım inş. ikna olurr....
doktorun nerde yani hangi hastane cnm?
lovepinkciğim azcık parfümden anlarım... ama sen bana önce baharatlı kokulardan mı yoksa çiçek esasnlarından mı hoşlandığını söylemelisin...
izmir , özel egepol hastanesi cnm...
noramlde çiçek kokuları kullandm hep.
ben bu defa farklı bişi kullanmak istiyorum.
kadınsı,dişi bişi ama çok da ağır olmamalı..
fiyatı da uygun olsa süper tabi.
canım maşallah 9 günlük olmuşunuz bile na kadar hızlı geçiyor zaman tahlillerinizde iyi çıkar inşallah arada gel özletmekızlar nasılsınız? biz 9 günlük olduk. Ahmet Ardamın az önce tahlillerini yaptırdık sarılık, tsh. iyi çıkar inşallah. Artık zorlanıyorsunuzdur ama uyuyana kadar zor uyuyunca hamileyken uyunuyor. bebiş olunca en fazla 2 saat kesintisiz uyku. Ama çokkk güzel bir duygu...![]()
maşallah canım kocaman olmuş doğum tarihinide almışsın geri sayım başladı ne güzel hayırlısıyla alırsın inşallah kucağınaslm kızlar nasılsınız geçmişe bakamadım bugün doktora gittik bebeğim 3.50 kilo olmuşgelişimi iyi dedi suyum azalmış ay sonuna kadar bu su iadere etmez dedi ve 27 kasım salı günü saat 8.00'de bebeğime kavuşacağım :))
ay birde su yetmez diyor hemde eş tam olarak kaymamış rahmin yarısını kapatıyor tututdu normal doğum yap sezaryan yasak filan diyo bende eş aşağıda kusura bakmayın riske atamam bebeğimi dedim e doğum esnasınıda kanama olursa ben seni amaliyata alırım diyor yok dedim kavga dövüş aldım valla günü nedir bu doktorların anı anını tutmuyor yaaa(
kıslarrr tatlişkolarrrr herkes süt sağma makinası aldımı acaba ya biz baktık baya uçuk fiyatlar eşimde dediki lazım olursa ben gider alırım dedi banada mantıklı geldi tamam dedim :)
canım aslında pahalı olanlardan bir fıs kullanırsın ucuz olanlardan 8 10 fıs :) ve pahalı olan ucuza gelir ama bazı bayanlar bir parfümü öyle çok uzun süre kullanmaktan pek hoşlanmazlar.
ben şuanda ilk notası yasemin ara notası portakal ve son notası misk amber olan lolita lempicka kullanıyorum. çok da memnunum. daha sade takılmak istersen elizabeth arden fifth avenue var.