• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

güya normal doğuracam ama dr. bu işler belli olmaz diyor. bi anda bi terslik olur sezeryan olursun sen ikisine de hazırlıklı ol diyor.

birazda ütü müüü? iki parça ütüm var bir haftadır bekliyor. ben senin gibi süpürge açsam akşama kadar bel ağrısından ayağa kalkamıyorum. benim normal halim kilolu yoksa kilo almadım. ama bebeğim iri ondan zorlanıyorum heralde.

benimde kimsem yok. şu an evi bok götürüyor kendimi çok kötü hissediorum pazar günü eltim gelip temizleyecek ama muhtaç olmak çok kötü bişeymiş. yarın kontrolüm var duruma göre hemen annemi çağırmayı düşünüyorum.gelsin artık. belki de sıkıldığımdan bu kadar mutsuzum. benim de eşim annesine temizletti bi kere ama ben ferahlayacağıma daha çok sinir küpü olmuştum o zaman. hem çekiniyorsun öyle yap böyle yap diyemiyorsun hem de o sana karışıyor öyle olmaz falan diye gizli gizli ağlamıştım o gün.

Ah canım benımmm benımde 20 gunum kaldı esımın annesıyle babası bıze kalmaya gelıyorlar su an bır yandan yemek yapıyorum bır yandan utu sabahda elımı caydan yaktım esıme nasıl solerım ben cekınıyorum dıye ama cekınıyorum cunku her an hersey olabılır esımın babasının yanında bısey olsun ıstemıyorum

Sağlıklı olsunda sen onu sütünde beslersın annesı hıc merak etme daha vakti var muz ve kecıboynuzu pekmezı ye hergün ben öyle yapıyorum CNm gecen hafta 1hafta one gecmıstı bu hafta 36 haftalık gözüktü daha vakıtın var pes etme;))

bulgur yedimmm
yogurt yiyiorummm
ama annemde bizi 2.900 le dogurmusss
bende cok yüksek dogramayacagım galibaa :))
muz ve pekmez hergün yiyemem canım şeker yüklemesnde yüksek cıkmıstı şekerim hafta bir iki yiyorum valllaa :1::1::1:

amaaannn surda doguma ne kaldıkiiii azcık kaçamak yaparım artıkkk :1::1::1:

Sağlıklı olsunda sen onu sütünde beslersın annesı hıc merak etme daha vakti var muz ve kecıboynuzu pekmezı ye hergün ben öyle yapıyorum CNm gecen hafta 1hafta one gecmıstı bu hafta 36 haftalık gözüktü daha vakıtın var pes etme;))

bulgur yedimmm
yogurt yiyiorummm
muz ve pekmez hergün yiyemem canım şeker yüklemesnde yüksek cıkmıstı şekerim hafta bir iki yiyorum valllaa :1::1::1:

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr

toktordan geldim 37 haftalık görünüyooo bebişşşş
aralıgın ilk haftası gidicem nts ye gircemmmm
ona görede tam dogum tarihini yine konusucazz dedi doktorrr

amaa kilosu bana az geldii dee doktor emmii gayet güzel dediiii
2.500 olmuş ufaklıkkkk :((
az ele avuca geleydii doguncaaa..
ama saglıkla gelsinde koftiden şişmesinn tabikiii

maaşallah canım kilo olayına takılma sağlıklı olması çok önemli bende üzülmüştüm fazla kilo almıyor diye ama illaki tombiş olması gerekmiyo ki.:34:benim doktorum annemin beni kaç kilo doğum yaptığını sordu 3.100 yada 3.200 arası doğmuşum,normal doğumla, bende aynı kiloda doğum yaparmışım genelde annen seni kaç kilo doğurmuşsa sende bebeğini o kiloda doğuruyomusun genel olarak....

merhaba oglusumla bİz geldikkk:39: bize dua eden herkese tesekkur ederiz tatli teyzeler. Oglum harun 3200 gram 49 cm boyunda saglikli bir sekilde dunyaya geldi suan emziriyorum bugun cok yogundu gelenler gidEnler yazamadim. yarin ayintili yazicam. Oglumla opuyoruz hepinizi:16:

merhaba canım gözün aydın güzelim bu güzel duyguyu allah bizlerede nasip eder inşallah maşallah bebişine bu arada....

ayyy saat kaç olmuşş ben cıkıyorum kızlar yemek yaapyımmm daa bir güzel yiyelim kızımlaa :))))))))

birde yarın eşimin dogumgünüsüüü
onada tiramisu yapıcammmm üflesiinnn sevinsin kocişimmmm
bu iş şeysi yüzündennn streste ztnnnn
iyi gelicektir onadaaaaaaaaa

valla eşim benden çok araştırır bebek için ne yararlıysa onu aldım yedim fındık fıstı, en çokda meyve ve sebze tükettim,bu kilo olayı kalıtsal,benim arkadaşımın bebeği 2.5 kilo doğdu vaktinde sütü falan da yoktu emziremedi zaten arkadaşımda zayıftı kendisi mama ile beslendi çocuk bir tombiş oldu kız taşıyamıyo bile şimdi çocuk diyetisyen kontrolünde,,,,o yasak bu yasak modundalar.....sözün kısası sağlıklı olsun bebişlerimiz biz onları allahın izniyle sütümüzle besleriz.......

ayy cnam ya naasıı yaramaz bakk bızdık yine dönmüşş olsun boşver canım
hayırlısıyla saglıkla dogsundaaa yapcak birsy yok artık dediğin gibii
canım eşinin doğum günü kutlu olsun hep birlikte mulu yıllar diliyorum size
evet canım benim yaramaz kızım annesini şaşırtıp duruyor artık bende alıştım bu haline ne yapayım :)
bende senin gibi biliyorsun normal doğuma alıştırdımdı kendimi geçen gün gittiğimde doktorum sezeyan dedi kesinlikle normal yapamazsın dedi bende normal diye tutturunca doktorum 3aralık yada 30 kasım diye tarih verdi 28 kasımda nts gel gir sonrada doğumuna karar verelim dedi 30kasım diye karar verdim moralim aşırı bozuldu ağla ağla bi hal oldum ama şimdi gayet iim saonuçta bebeğimin ve benim sağlığım önemli durgun kafayla düşününce bizim için en uygun olan şeyin sezeryan olduğunu düşündüm sende takmamaya çalış canım hayırlısı prensesin için

bebeklerimiz ve bizim için en hayırlısı neyse o olsun inşallah canım
benimde kafam karıştı iyce bi normal bi sezaryen ne düşüneceğimi şaşırdım:1:

bulgur yedimmm
yogurt yiyiorummm

Ay CNm ozaman sen 1gun ye bak kendını nasıl hıssedıyon ona göre devam ederesin ya senın sekersin olduguna emın mısın CNm şekeri olan annelerın bebekleri daha asırı tombık oluyorlar ;))ama genetık bır mırasta var sanırım teyzesı bnm kızımın yanaklarını görmüşsündür sanırım sırf yanak dogacak;))Dr sende seker çıkmamıştı gerıye tek bısey kalıyor annen senı kac kılo doğurmuş hatırlıyor mu dedı evet annem bütün cocuklarını 5kılo ve üstü doğurmuş dedım oda ozaman genetık dedı;))ama bnm sezeryan olcak oyuzden 40hafta durmayacak bebeğim 3500fln doğar dıe tahmın edıyorum en fazla bnmkını

zzeyno ve e-life

maşallah yavrularınıza kavuştunuz darısı diğer arkadaşlara...:16:

kızlar bizim tanıdık var doğuma gitmeden 1 ay önce havlu ısıtıp ısıtıp koymuş göğüslerine doktoru öyle söylemiş ona, süt kanalları açılıyomuş bende artık yapmaya başlicam şurda kaldı 17 gün.....

Kizlar benim minigim 36 haftalik 2800 gr yiyorum yiyorum bana yariyo ona yaramiyo galiba normal dogum olacak kucuk olmasi bi yandanda iyi galiba :))

canım eşinin doğum günü kutlu olsun hep birlikte mulu yıllar diliyorum size
evet canım benim yaramaz kızım annesini şaşırtıp duruyor artık bende alıştım bu haline ne yapayım :)

bebeklerimiz ve bizim için en hayırlısı neyse o olsun inşallah canım
benimde kafam karıştı iyce bi normal bi sezaryen ne düşüneceğimi şaşırdım:1:

yunus emredeki doktorun ne dedi peki tam olarak kesin olsaydı karar sende ona göre kendini alıştırırdın... benim kesin olduğu için kızın okul için servis olayını filan halletmeye çalışıyorum bugün temizlik yapacaktım gece uyumadım eşim sen elini sürme ben yarın öğleden sonra gelince yaparım dedi allah razı olsun birazdan yatıcam gözlerim kapanıyor...

Kizlar benim minigim 36 haftalik 2800 gr yiyorum yiyorum bana yariyo ona yaramiyo galiba normal dogum olacak kucuk olmasi bi yandanda iyi galiba :))

minik olsun canım sağlıklı olsunda iri oluncada nasıl çıkartacam diye düşünüyon doğunca sen onu sütünle zaten 1ayda 2 katına çıkartırsın

yunus emredeki doktorun ne dedi peki tam olarak kesin olsaydı karar sende ona göre kendini alıştırırdın... benim kesin olduğu için kızın okul için servis olayını filan halletmeye çalışıyorum bugün temizlik yapacaktım gece uyumadım eşim sen elini sürme ben yarın öğleden sonra gelince yaparım dedi allah razı olsun birazdan yatıcam gözlerim kapanıyor...

canım ona pazartesi gitcem bakalım o zamana kadar düzelmezse oda sezaryen der heralde
ne güzel canım sağolsun eşin sende yat dinlen

kızlar bizim tanıdık var doğuma gitmeden 1 ay önce havlu ısıtıp ısıtıp koymuş göğüslerine doktoru öyle söylemiş ona, süt kanalları açılıyomuş bende artık yapmaya başlicam şurda kaldı 17 gün.....

Ya CNm bnmde göğüslerde hıc degısıklık yok ne akıntı ne ırıleşme ne göğüs ucu;((annemınde oyle;((yanı sütyene gerek yok atletten bıle belli olmuyor;(bn nasıl emzırıcem galıba emzıremıycem pompa mı alsam

Back
X