güya normal doğuracam ama dr. bu işler belli olmaz diyor. bi anda bi terslik olur sezeryan olursun sen ikisine de hazırlıklı ol diyor.
birazda ütü müüü? iki parça ütüm var bir haftadır bekliyor. ben senin gibi süpürge açsam akşama kadar bel ağrısından ayağa kalkamıyorum. benim normal halim kilolu yoksa kilo almadım. ama bebeğim iri ondan zorlanıyorum heralde.
benimde kimsem yok. şu an evi bok götürüyor kendimi çok kötü hissediorum pazar günü eltim gelip temizleyecek ama muhtaç olmak çok kötü bişeymiş. yarın kontrolüm var duruma göre hemen annemi çağırmayı düşünüyorum.gelsin artık. belki de sıkıldığımdan bu kadar mutsuzum. benim de eşim annesine temizletti bi kere ama ben ferahlayacağıma daha çok sinir küpü olmuştum o zaman. hem çekiniyorsun öyle yap böyle yap diyemiyorsun hem de o sana karışıyor öyle olmaz falan diye gizli gizli ağlamıştım o gün.
Ah canım benımmm benımde 20 gunum kaldı esımın annesıyle babası bıze kalmaya gelıyorlar su an bır yandan yemek yapıyorum bır yandan utu sabahda elımı caydan yaktım esıme nasıl solerım ben cekınıyorum dıye ama cekınıyorum cunku her an hersey olabılır esımın babasının yanında bısey olsun ıstemıyorum