• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

2 haftam kaldı ama ben sabırsız biriyim hergün bugün de doğmadı diye düşünüyorum:9: ben ayın 20 sinden önce doğurcam diye kendimi şartlamıştım. o yüzden günüm dolmuş gibi hissediyorum ama bebekte tık yok. arada belim ağrıyor o kadar

bu saatten sonra hiç düşünme bakalım gece gelecek mi :9::9: hazırlıksız yakalıcak bu bebiş seni beklemediğin anda yok öyle yağma:19:

kociş geliyo yolda kalkıp bi salata hazırlıyim yemeğin yanına görüşmek üzere kızlar bakalım bu gece doğuran olacak mı süpriz yapıp bi de ben doğururmuşum :9:

Girmeyecektim ama bişey paylaşicm kızlar. Bugün cesmelerden zemzem akıyomuş. Banyo yapmak gusül almak çok sevapmis. Bende şimdi yaptım banyo. Bana da kaynanam söyledi. Paylaşmak istedim bilginize..

Hala duvar kagıdı bakmaktayım boya mı yapsak bı türlü karar veremıyorum

canm hatırlarsanb ben de bi duvara (yatağın olduğu duvar) duvar kağıdı yaptırmıştım. çok şeker duruyor tavsiye ederim. ama çok da gerekli olan bişey değil sonuçta bi şirinlik katıyor odaya.

Girmeyecektim ama bişey paylaşicm kızlar. Bugün cesmelerden zemzem akıyomuş. Banyo yapmak gusül almak çok sevapmis. Bende şimdi yaptım banyo. Bana da kaynanam söyledi. Paylaşmak istedim bilginize..

bugünün anlamı neymiş canım yani cuma diyemi bende banyo yapcaktım iyi denk geldi saol

itriyat depolarında satılıyor olabilir canım o dediğin korse benim burda rakadaşın kocaman göbeği var oda bana sakın ha sar mutlaka göbeğini dedi ben sarmadım bak herkez beni hamile sanıyor dedi...bayağıda göbeği var doktoru ona demişki 6hafta sonra korse giy ve mekik çekki göbeğin eriisin oda yapmamış sonucunda kocaman bir göbek...

Senin eşin mi itriyat deposunda çalışıyordu? Öyle bir şey hatırlıyorum. Eğer bulabilirsen o tarz bir korse bana da haber verebilir misin canım :)

ben korse takcam önceden almıştım normal kilot gibi göğüs altına kadar çıkıyor çok rahat.dikiş yerim biraz düzelsin hemen giyeceğim,sonrada burda arkadaşlardan biri paylaşmıştı o sporu uygulayacağım:
çekilebilecek kadar mekik
3-4 gün yarımsaat yürüyüş
20-30 dk.koşu
doğumdan 1 ay sonrada spora başlanabilir yazıyordu...
aldığım korsenin resmini netten bulursam paylaşcam hemen....

Mideli Slip Korse 810

Ben de sezaryene özel bir korse bulamazsam eğer, bu tarz bir şey alsam mı diye düşünüyorum.

kızlar ben bu korseden aldım doğumdan sonra iğleşince hemen giyicem ameliyattan hemen sonra da bağlıyabilirsem amerikan bezi bağlamayı düşünüyorum
göğüs askısı açılıyo bide bacakda sıkı lastiği yok o yüzden pantolon altından iz de yapmıyo ben çok beğendim tavsiye ederim..;)

Eklentiler

• $1108_buyuk_zoom.webp
    $1108_buyuk_zoom.webp
    8,3 KB · Görüntüleme: 39
Son düzenleme:
Back
X