Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende puseti hazırladım... Çünkü pusetin şeklinden dolayı bebek anne karnındaymış gibi hissediyormuş kendini![]()
Bende puseti hazırladım... Çünkü pusetin şeklinden dolayı bebek anne karnındaymış gibi hissediyormuş kendini![]()
nasıl bir ses canım, ya hıçkırık olur yada hareket ederken su sesi geliyor bazen öyle bişey mi??
evet canım ,ben almadım gerçi annem almış sağolsun,ama yumuşacıkmış öyle diyo,yanmazsın canım yaa,üşüyomuş insan doğumdan çıkınca![]()
Ben koskocaman tekerlekli bavul hazırladım eşim bir haftalık seyehate mi çıkacağız diyor![]()
selammm kızlar ben geldim.......
haberleri vereyim..
bebeğim gayet iyi.. bu hafta 50 gramcık almış..
3050 gr. 6 günde bu kadarcık...
vee asıl bombaa sancımm çıktıııı benimmmm...
alttan muayene ettiiler açılma yok..
doktor çantanı hazırda tut dedi
kızlar sizin de karnınızdan ses geliyor mu? İlk hamilelikte yaşamamıştım bunu ama bunda sık yaşıyorum
cnm arkadaslarin dedgi gibi gemel anestezide uyanan kadar yogun bakimda bekleniyormus ve orasi cok sogukmus..he bu arada yazmayı unuttumdu okulda tanıdığım sezaryenle doğum yapan insanlardan bayağı bişeyler öğrenmeye çalışıyorum herkezin bünyesi farklı mesela özelde yapan bir bayan beni direk odaya çıkardılar diyor devlet hastanesinde yapan arkadaşımızda beni yoğun bakımda tuttu diyorlar bu arada yanımıza yelek ve patikte almalıymşız narkozdan sonra üşüyormuşuz...
bende duydum onu trt1 de iyi fikir programında izlemiştim özellikle o şekilde yapılmış falan diyolardı...
bende portbebem yurtdisindan gec gelicek diye uzuluyordum....tamam ozaman bende hastaneden cikarken gorumcemin pusetini kullanirim..bu pusetler araba koltuguda olarak kullanilanlar degilmi.....
Herkese merhaba
bence hastaneye küçük bir çanta ile gitmeyin.4 gecelik değiştiren arkadaşlarım var herşeye hazırlıklı olmak lazım ve ben 2 gece hastanede kalınması taraftarıyım. zaten doğum yorgunluğu ve ilk zmanların tecrübesizliği oluyor
zaten artık hastaneler 2 gün için planlama yapıyor... yanımızda tecrübeli kişilerde olsa hastanede hemşireler kontrolünde en zor olan o 2 günü geçirmeken mantıklısı...kalan zamanlarda zaten herşeyle biz ve yanımızdaki büyükler ilgilenecek...
kalın çorap almayı da atlamayın bence...
insan ameliyathaneden çıkınca titriyor resmen
evet canım onlar,kimi araba koltuğu olarak da kullanıyor ama yasak diye biliyorum
nasil yasak cnm yaaa kafam karisti![]()
yani araba koltuğu olarak kullanmak yasak canım,yoksa istediğin yerde kullanabiliyorsun.Ben puset yerine oto koltuğu alacağım.
ses derkenbenim kiz zaten oyle hareketli degil nama kilarken bir hareketleme oluyor ama ses hic duymadim...duysam korkarim herhalde...
saka saka yerim ben onun agzini
cnm arkadaslarin dedgi gibi gemel anestezide uyanan kadar yogun bakimda bekleniyormus ve orasi cok sogukmus..
valla cantama yelek patik koymadim hastane odalari cok sicak oluyor bir gece icinde gerekli degildir diye dusunuyorum....daha dogrusu dogum yapan arkadaslar oyle diyor..birde ozellki gecelik al diyorlar.............
göbeklim niye bu kadar erken sezaryen oluyorsun canım,yanlış anlama lütfen,erken gibi geldi bana
ayy canım bikaçtane daha vardı onlar iyiydi ya hele bitanesi çok iyiydi inşallah doğuma o gelir![]()
NEDEN NORMAL DOĞUMDA BU KADAR DİRETİYOR İNSANLAR???
gerçekten cahillik olarak düşünün ben anlamıyorum bunu...fikir istiyorum sadece
bana ömrümün en güzel olayı için saatlerce acı çekmek halim kalmadan enerji harcamak bağarmak...bilmiyorum...misler gibi çektir fönünü hazırla kendini git al bebeğini kucağına ağrı kesizi için 2 iğne vur bu kadar işte...:)
12 saat bağarıp sonrasında sezeryana alınan okadar çok arkadaşım var ki....
daha mı iyi bu normal doğum önerisi tecrübesi olan varsa fikir versin lütfen