- 19 Aralık 2008
- 13.816
- 429
- 448
selam yol arkaddaşlarım bebiini kucağın alan fd01 canım arkadaşım allah analı babalı büyütsün
göğsü küçük olan arkadaşlar şimdiden çaresine bakın büyütmeye çalışın benim 1 güğsüm ucu yok alamıo kuzum diğer göğsümü emziriyorum o da yara oluyo
sezeryan olacak arkadaşlar,, hafif ağrılara hazırlıklı olun ilk ayağa kalktığınızda başınız dönebilir korkmayın benim gözüm karardı ama kalkmak için şart
sezeryan yarım saat sürdü eşinin kanın temizlenmesi vs yarım saat oldu bebeişi 5 dk da çıkarıolar..o anı görmek çok güzel
kanamama gelince gece pedini kiloda yapıştıryorum üstüne yendiğoan çocuk bezinden koyuyorum yetiyor bile kanamam çok az oldu arkadaşlar
bgun 3. günüm zaten bebeğimin eşinin bi kısmı öndeydi sezeryan olmam zaten mecburuymiş şimdilik bukadar dikişim acıoo daha iyileştikçe gelirim inşlhh
maşallah canım ya,ne güzel ,ne mutlu senin adına,darısı bize inş
Selam kızlar
Kontrolden geldik biraz kasılma sertleşme varmış yine proluton depot iğnemiz vaar3 haftamız kalmış öyle dedi dr. amcası durumu iyi 3.150 kg olmuş tombikim ben de toplamda 16 kilo almışım çatı muaynem oldu biraz acıyomuş evet tahminimden acı vericiydi diyebiliriz ama o kadar korkunç değildi insanın hassasiyetine göre değişiyo sanırım :)) Normal doğum için bi sorun yok gözüküyo ama 3,800 üstünde olursa zorlaşır dedi .. Bakalım artık hakkımızda hayırlısı ...
Geçmişi okuyamadım fazla vaktim yok umarım iyidir herkes iyidir bugün işte son günümmmm
yarın dinleniyo olucam artık ya evde olupta kilosu çok artan var mı
bana dediler eve çıkınca daha da kilo alınıyo ödüm koptu valla
mşallah canım bebişine,senin de maşallahın var