- 19 Aralık 2008
- 13.816
- 429
- 448
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Selam annişler , bugün arkadaş bi yere kadar gitti ben de fırsat bu fırsat sizin yanınıza koştum bir süredir cepten yazıyorum takip ediyorum ama zor oldu.
Sabah işe gitmek için yola çıktım bi taksi önümde küt diye durdu benim refleksler gitmiş sanırım fren yaptım ama zor durdum ve çarptım arkadanbüyük bi sıkıntı yok ama korku bana yetti artık araba filan kullanmam evim işime çok yakın diye bişii olmaz diyodum ama yok yok artık bünye değişiyomuş neyseki kızım ve ben iyiyiz yarın doktor kontrolüm var ondan sonra evdeyim yine olabildiğince cepten takip edicem sizleri ama bilgisayar başından olduğu gibi olmuyo onu da hallederiz inşallah
bu sıra bizi aksilikler bırakmıyor ama eminim kızım geldiğinde herşey değişecek her yer güllük gülistanlık olacak..
Sizleri öpüyoruz bugün buralarda sizleri takipte olacağım elimden geldiğince...
canım cicilerin çok tatlı tulumuna bayıldımmmmhayrla kullanın hepisini
sağol canım rabbim hepimizin yardımcısı olsun.ama kendini çok dinlememek lazım sanırım.çünkü bugün misafir ağırladım ayakta birton iş yaptım ağrılarım devam ediyor ama kendimle başbaşayken daha çok hissediyorum :26:
bende senin gibi yapıyorum canım ama peçetede tuvalete kendimi zor attığımda gidiveriyor.ne var ne yok göremiyorum :26: sen nasıl yapıorsun o işi:26:
ah canım bende kocamın aldatığını görüp gece uyandırıp pataklıyorum adamcağızı bu kabuslar ne olacak bilmiyorum
çok geçmiş olsun canım verilmiş sadakan varmıiş.ufak da olsa başının gözünün sadakası hayır yap canım
canım bende geceden beri var o dediğinden pek birşey olmuyor korkmaartarsa dayanamazsan doktorunu ara canım
dualarım seninle canım allah kolaylık versin senin için beklemek bitiyor artık desene.darısı başımıza inşallah![]()
Kızlar gece 3 gibi suyum gelmeye başladı.3 cm açıklık varmış.doğumu ertelemiyolar haftası yeterliymiş.şu anda sancım yok bekliyoruz.gelmezse suni sancı vercekler.dua edin nolurrrrr...bende hepinize dua ediyorım.
Merhaba canım. Eşinle tartışmıştınız, düzelmedi mi aranız? Sıkma canını bebişini kucağına almana az kaldı, o güzel günleri düşün....
canım dün konuşmadınız mı eşinle? Çözülemeyecek bir sorun değildir inşallh
biz de dr'dan geldik,yaklaşık 3 kilo,52 cm benim minnoş.Zaten son kontroldü,9 gün sonra kavuşuyorum bebeme inşallah.Umarım 300 gr daha kilo alır,3300 doğar.
selam kızlarr, biz geldik kontroldennn. bebişim( belki hatırlarsınız) hep ters posizyondaydı, bu hafta normal pozisyonunu almış, kafası da bayaa aşağılarda. ama kilosu 3.604 gr olmuş. dr a sez. olacak o zaman dedim, yok normali deneriz deditırstım doğrusu kilosundan dolayı. suyu normal dedi. nst de sancı çıkmadı. ayın 5 ine randevu verdi sadece kontrol için.
slm kızlar bebeğimi kucağıma aldım 3.250 kg. boyu 51 cm.![]()
bugün evimize geldik darısı sizlere en kısa zamanda resim eklerim dijitalden çektiklerim yüklenmiyor birazdan banyomuzu yapacağız hepinizi çok öpüyoruz![]()
dün hiç konuşmadık akşam geç geldi ve gitti yattı bir özür dilemek bile yok,çünkü kendisi suçlu bende sabaha kadar oturdum hiç gözüme uyku girmedi tv izledim nete girdim,o rahattı ve horul horul uyudu,belki bir özür belki güzel bir söz,belkide bir yemin o akşam içimi biraz rahatlatabilirdi ama hiçbirisi olmadı.hafızam kaybolsa keşke silsem beynimdeki herşeyi unutsam barışırız ama bana açıklama yapıpda özür dilerse yoksa ben geri adım atmam....
belki bazı arkadaşlar hamilelik psikolojisi naz falan diye düşünüyo olabilir ama bu çok farklı bişey keşke hamilelik psikolojisi nazı tuzu olsaydı......
maşallah oğluşuna canım vala muz ye tatlım 8 günde 250gr almış benim oğluşum muza dadandım bu ara
üzme kendini demek yetmiyor bazen... tabi ne yaşadın ne kadar kırıldın bilemiyoruz ama teselli etmeye çalışıyoruz...
aranız düzelince keşke üzmeseydim kendimi diyeceksin emin olduğumuz tek şey bu...
zamana bırakmak en iyisi bebişin herşeyden önemli babasını şimdilik görmezden gel doğumuna az kaldı sonra hakkından gelirsin...
yeni bir tarif vereyim cnm sana muzu ezip içine biraz bal ve ceviz katıp ye tam bir enerji deposu...
Sagol birtanem bu sıra aksilik yakamızı bırakmıyo olsun buna da şükür sağlıklıyız cana bişi olmasın sen nasılsın tatlımay geçmiş olsun canım yaa verilmiş sadakan varmış dikkat et kendine
Sagol birtanem bu sıra aksilik yakamızı bırakmıyo olsun buna da şükür sağlıklıyız cana bişi olmasın sen nasılsın tatlım
Merhaba Aralık anneleri bende şuanda 35+6 günlük hamileyim..21 aralıkta sezeryanla doğum yapacağım..İstanbulda oturan arkadaşlar varmı tanışmak isterim..