• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

benim morelim bozuk canım doktorum sezeryan dedi çatım darmış çok üzüldüm hayırlısı böyleymiş desemden ağlamaktan durumıyorum :14:
Üzülme birtanem Rabbim her şeyin hayırlısını versin çok şukur erken doğum rıskın yokmus toparlanmışsın . Ne hıssettigini anlıyorum ama düşün ikinizinde sağlıkla kurtulcağı yol bu demek ki üzülmemeye çalış kıyamam sana ya

günaydın kızlar dün doktor kontrolüm vardı herşey yolunda çok şükür erken doğum riski kalmamış artık zamanında gelir dedi doktor 2500 olmuş minik oğlum
çatım darmış ve sezeryan dedi doktorum çok üzüldüm morelim bozuldu akşamdan beri ağlıyorum gece rüyama bile girdi . bidahaki kontrolümde yeniden çatı muayenesi yapıcak ve tarih vericek keşke bi mucize olsada normal yapabilsem çok isterim

bak herseyn yolunda olması ne kadr güzel moralini bozup oğlusunu da üzme...sonuçta mecburi sezeryan olucaksın herseyde vardr bi hayr..kendini bu kadr üzme bence normal yapsan bebeişin orda çıkmakta zorlanıcak o zmn da üzülmeycek misin....sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasp etsn allhım sezeryan ya da normal o sağlıklı gelsin yetrki ağlayıp bebişini de üzme....

saolun kızlar,beni teselli ediyorsunuz dün kendimi hep sakin tutmaya çalıştım bebeğim için,allaha havale ettim herşeyi,ama bebeğimiz doğsun bak ben ona neler yapıyorum...

cnım boşver gitsinn
benmde eşimle aram limoniii su aralarrr
ben hiçç konusmuyrum bile dün sabah gittim portakal suyu sıktım taze taze iç dedimm
sonra insan kalkınca bir tesekkr ederrr
tamam agırda konusmus olsammm hamileyim yani son zamanlarrr
birsy olsa allah göstermesin bakalım vicdan azabı cekicekler miii
o yüzden bebişin seninle sen takma kafanaaa

günaydın kızlar dün doktor kontrolüm vardı herşey yolunda çok şükür erken doğum riski kalmamış artık zamanında gelir dedi doktor 2500 olmuş minik oğlum
çatım darmış ve sezeryan dedi doktorum çok üzüldüm morelim bozuldu akşamdan beri ağlıyorum gece rüyama bile girdi . bidahaki kontrolümde yeniden çatı muayenesi yapıcak ve tarih vericek keşke bi mucize olsada normal yapabilsem çok isterim

canım niye aglıyrsun kiii
hayırlısı neyse o olsun de geçöç
aaa olur muy aaaaaaaaaa

Üzülme birtanem Rabbim her şeyin hayırlısını versin çok şukur erken doğum rıskın yokmus toparlanmışsın . Ne hıssettigini anlıyorum ama düşün ikinizinde sağlıkla kurtulcağı yol bu demek ki üzülmemeye çalış kıyamam sana ya

bende öyle diyorum ama bi anda kendiliğinden boşalıveriyo yaşlar gözümden ne yapalım yapacak bişey yok hayırlısı olsun demekten başka bişey gelmiy elimden

Günaydınnn hanımlarr nasılsınzı :16:
seastirecimm senin için iyi olan bu üzülme nolur..
bak geçen ay bi kadın sezeryan olmuş 2. bebeğiydi.
ilkinde normal yapmış ama günlerce sancı çekmiş..
çatısı çok darmışş zor doğdurmuş..
o kadar dikişi varmış kii...
normal sezeryan dikişinden bile fazlaymış...
hatta bizim ebeler bile şaşırmış bu halde nasıl normal doğurdun sen diye.
üzülme sakın hakkında hayırlısı olsun..

bak herseyn yolunda olması ne kadr güzel moralini bozup oğlusunu da üzme...sonuçta mecburi sezeryan olucaksın herseyde vardr bi hayr..kendini bu kadr üzme bence normal yapsan bebeişin orda çıkmakta zorlanıcak o zmn da üzülmeycek misin....sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasp etsn allhım sezeryan ya da normal o sağlıklı gelsin yetrki ağlayıp bebişini de üzme....

doktorumda öyle dedi normal yapmaya çalışsan hem sen hemde bebeğin çok sitrese giriceksiniz bide bebeğin kafası yada omuzları felan sıkışıcak çıkarken buda tehlikeli dedi ne yapayım hakkımda sezeryan hayırlısıymış demekten başka bişey yok oğlum sağlıklı olsun da önemli olan o

cnım boşver gitsinn
benmde eşimle aram limoniii su aralarrr
ben hiçç konusmuyrum bile dün sabah gittim portakal suyu sıktım taze taze iç dedimm
sonra insan kalkınca bir tesekkr ederrr
tamam agırda konusmus olsammm hamileyim yani son zamanlarrr
birsy olsa allah göstermesin bakalım vicdan azabı cekicekler miii
o yüzden bebişin seninle sen takma kafanaaa

canım niye aglıyrsun kiii
hayırlısı neyse o olsun de geçöç
aaa olur muy aaaaaaaaaa

haklısınız kızlar saolun Allah razı olsun hepinizden oğlumun canı sağolsun demi teyzeleri

Günaydınnn hanımlarr nasılsınzı :16:
seastirecimm senin için iyi olan bu üzülme nolur..
bak geçen ay bi kadın sezeryan olmuş 2. bebeğiydi.
ilkinde normal yapmış ama günlerce sancı çekmiş..
çatısı çok darmışş zor doğdurmuş..
o kadar dikişi varmış kii...
normal sezeryan dikişinden bile fazlaymış...
hatta bizim ebeler bile şaşırmış bu halde nasıl normal doğurdun sen diye.
üzülme sakın hakkında hayırlısı olsun..

doktorda boşuna sancı çekersen dedi canım çok zor olurmuş heleki 3500 felan olmuş olsa bebek hiç doğuramazmışım :(

bende öyle diyorum ama bi anda kendiliğinden boşalıveriyo yaşlar gözümden ne yapalım yapacak bişey yok hayırlısı olsun demekten başka bişey gelmiy elimden
Epidural sezeryan olursun kuzum yine doğarken görürsün kuzunu Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

Epidural sezeryan olursun kuzum yine doğarken görürsün kuzunu Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

epidural değilde spinal yapıyomuş doktorum ama ben yapabilirmiyim bilmiyorum cesaret meselesi çünkü doktorum bana bıraktı eğer ameliyat sırasında konuşup sohbet edebilirim heyecan yapmam diyosan spinal ama yapamam diyosan genel ol derim dedi

bu göbeğimdeki fıtık beni mahvettiiii kızalrr yanıyorumda yanıyorumm vallahiii
sizde de olan varmıı
hamileliğimin süresi arttıkca yani sonlara dogru daha co kagrı yapar demişti doktorumm ve haklı cıktıı
hapsırıp ökdğürmkten gülmekten korkar oldummm

ahh fındık kızımö benimmmmmmmmmm
bak annen seni dsört gözle bekliyorrrrrrrrrrrrrrrrrrr

az sonra fotolar geliyo kızlarrrrrrrrrrrrr

bu göbeğimdeki fıtık beni mahvettiiii kızalrr yanıyorumda yanıyorumm vallahiii
sizde de olan varmıı
hamileliğimin süresi arttıkca yani sonlara dogru daha co kagrı yapar demişti doktorumm ve haklı cıktıı
hapsırıp ökdğürmkten gülmekten korkar oldummm

ahh fındık kızımö benimmmmmmmmmm
bak annen seni dsört gözle bekliyorrrrrrrrrrrrrrrrrrr

az sonra fotolar geliyo kızlarrrrrrrrrrrrr

o göbek fıtğını zor diyolar canım Allah kolaylık versin az kaldı az daha sabret merakla bekliyoruz fotoları

Son düzenleme:
merhaba anneler ben siteye yeni katıldım ama uzun süredir takip ediyorum yazdıklarınızı,bende aralık annesiyim,21 aralık doğumum ama ultrasona göre 2 hafta ileri olduğu için doktorum sezeryanla diyor ama ben de normal doğum isteyenlerdenim

merhaba anneler ben siteye yeni katıldım ama uzun süredir takip ediyorum yazdıklarınızı,bende aralık annesiyim,21 aralık doğumum ama ultrasona göre 2 hafta ileri olduğu için doktorum sezeryanla diyor ama ben de normal doğum isteyenlerdenim

hoşgeldin canım hayırlısı olsun kızmı erkek mi bebişin

dün hiç konuşmadık akşam geç geldi ve gitti yattı bir özür dilemek bile yok,çünkü kendisi suçlu bende sabaha kadar oturdum hiç gözüme uyku girmedi tv izledim nete girdim,o rahattı ve horul horul uyudu,belki bir özür belki güzel bir söz,belkide bir yemin o akşam içimi biraz rahatlatabilirdi ama hiçbirisi olmadı :19:.hafızam kaybolsa keşke silsem beynimdeki herşeyi unutsam barışırız ama bana açıklama yapıpda özür dilerse yoksa ben geri adım atmam....:43::43::43:

belki bazı arkadaşlar hamilelik psikolojisi naz falan diye düşünüyo olabilir ama bu çok farklı bişey keşke hamilelik psikolojisi nazı tuzu olsaydı......

her karı koca böyle şeyler yaşıyor canım... hepsini unutuyoruz sonra koyun koyuna koklaşa koklaşa uyuyoruz :D yine öyle olacak inşallah... o da eminim üzgündür. ama erkeklerin fizyolojisi farklı canları sıkkınken vücutları uykuya düşüyor sanki... yani benimki öyle devirir yatar da ondan dedim :P

canım seni çok iyi anlıyorum bana da doktorum daha 30. haftamdayken sezaryana gider bu plasentan aşağıda dediğinde düzenli sancı başlamıştı düşün artık girdiğim stresin şiddetini. rahatlatıyorsan ağla... ağlamak çok doğal birşey, ama değilse Rabbim zorlaştırma kolaylaştır diye dua et :) için ferahlasın inşallah

her karı koca böyle şeyler yaşıyor canım... hepsini unutuyoruz sonra koyun koyuna koklaşa koklaşa uyuyoruz :D yine öyle olacak inşallah... o da eminim üzgündür. ama erkeklerin fizyolojisi farklı canları sıkkınken vücutları uykuya düşüyor sanki... yani benimki öyle devirir yatar da ondan dedim :P

canım seni çok iyi anlıyorum bana da doktorum daha 30. haftamdayken sezaryana gider bu plasentan aşağıda dediğinde düzenli sancı başlamıştı düşün artık girdiğim stresin şiddetini. rahatlatıyorsan ağla... ağlamak çok doğal birşey, ama değilse Rabbim zorlaştırma kolaylaştır diye dua et :) için ferahlasın inşallah

zaten kendiliğinden dökülüveriyo canım yaşlar saol canım destekleriniz için teşekkür ederim hepinize

Back
X