selam kızlar bende doğum yapanlar kervanına katıldım. bugün eve çıktık. ayrıntılar daha
sonra...
Kervana hoşgeldiniz darısı bzim başımıza bize de dua etmeyi ihmal etmeyin cici anneler :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selam kızlar bende doğum yapanlar kervanına katıldım. bugün eve çıktık. ayrıntılar daha
sonra...
selam kızlar bende doğum yapanlar kervanına katıldım. bugün eve çıktık. ayrıntılar daha sonra...
Kızlaaaaaarrrrrr doktordan geliyorum. nst'de sancım çıktı. rahim ağzı uzunluğum 2 cm'miş. bunun anlamını bilen var mı?
kızlarrrr ben geldim.doğumumu yaptım ve artık oğluşumla evimizdeyizzzz...tam tamına 37 haftalık doğum yaptım.oğlum 3 kg doğdu.sağlıklı çok şükürr.biraz erkenci olduğu için emmeye çok gücü yok çabalıyo yavrum.sütüm tam gelmedi.azar azar çay kaşığı ile mama veriyoruz.süt gelince kesicez.doğumum çok güzeldi.dikişimde az var.allah hepinize benim gibi doğum nasip etsinnn...sakın normal doğumdan korkmayınnn...
selam kızlar bende doğum yapanlar kervanına katıldım. bugün eve çıktık. ayrıntılar daha sonra...
canım çörekotunu nasıl yiceksin.merak ettiğimden soruyorum ben geçen gün denedim çiğneyerek olmuyor iğrenç acaba suya katıp mı içiliyorkızlar süt gelmesi demişken, ben aktardan bir çay karışımı aldım 10 tl bir büyük boy kavanoz kadar, içinde %35 rezene var, geri kalanı ise anason çörek otu, ısırgan, kimyon ve ıhlamur
tadı elbette çok güzel değil ama ben şimdiden günde bir bardak içiyorum midemi ve bağırsaklarımı çok rahatlattı hele bir de gece içersem uykum da süper oluyor. sütü de artırırmış. bebeğin gazını da alırmış dediler. bir de ben Allah nasip ederse her sabah aç karna bir tatlı kaşığı çörek otu yemeyi düşünüyorum hemen ödem atarım hem de sütüm çoğalır hem de şifalı olur bebeğim için diye düşündüm.
sizin bir bildiğiniz başka önerileriniz var mı?
canım allah analıbabalıbüyütsün bebeğini çok sevindim ayy ne güzel yakızlarrrr ben geldim.doğumumu yaptım ve artık oğluşumla evimizdeyizzzz...tam tamına 37 haftalık doğum yaptım.oğlum 3 kg doğdu.sağlıklı çok şükürr.biraz erkenci olduğu için emmeye çok gücü yok çabalıyo yavrum.sütüm tam gelmedi.azar azar çay kaşığı ile mama veriyoruz.süt gelince kesicez.doğumum çok güzeldi.dikişimde az var.allah hepinize benim gibi doğum nasip etsinnn...sakın normal doğumdan korkmayınnn...
aynen yaaa ben de doğurmak istiyorum .hergün birton yürüyorum evi süpürüyorum siliyorum eğiliyorum kalkıyorum kendimce zor olan herşeyi de yapıyorum nerde bu uşak![]()
ay canımhayırlı olsun allah analı babalı büyütsün bebeğini nasıl gecti anlat müsait olunca merakta brakma biziselam kızlar bende doğum yapanlar kervanına katıldım. bugün eve çıktık. ayrıntılar daha sonra...
Kizlar merhaba;
Biz kizimla bugun eve ciktik:)sezeryanla 4070gr 54cm bi bebise sahip oldum..ufak sıkıntılarimiz oldu ama genel olarak iyiyiz..
Detaylari ve hikayemizi en kisa surede paylasicam..hepinizin darisi basina:)
Bu 3gunluk surecte dogum yapan tum arkadaslara sesleniyorum.. allah anali babali buyutsun..saglikli sihhatli buyutmek nasip etsin..
ah canım benim sen iyice ümitsizleri oynuyorsun artık uzatmalara gitmeden maç noktalansa bari iyiydiooo sen daha şimdiden başlamışsın ya ben napayım diyorum ki acaba benim bebişimi getiren leylek yolunu falan mı kaybetti :)
ah canım benim sen iyice ümitsizleri oynuyorsun artık uzatmalara gitmeden maç noktalansa bari iyiydi.hiç mi atak yok be kuzum :26:
bu hafta doğum haftası nlaşılan.bütün aralık anneleri kasım annesi olduKizlar merhaba;
Biz kizimla bugun eve ciktik:)sezeryanla 4070gr 54cm bi bebise sahip oldum..ufak sıkıntılarimiz oldu ama genel olarak iyiyiz..
Detaylari ve hikayemizi en kisa surede paylasicam..hepinizin darisi basina:)
Bu 3gunluk surecte dogum yapan tum arkadaslara sesleniyorum.. allah anali babali buyutsun..saglikli sihhatli buyutmek nasip etsin..
inanki merdivenleri hoplaya hoplaya iniyorum yok anam yok gelmiyor uşağum.bitmiyor bu hamilelik bitmiyorhiç sorma tatlım ya ne nişan ne su ne bi sancı hiç bi şey yok gece yatıp sabah doğurmak üzere kalkıyorum yok yokinşallah uzatmalara gitmem de hayırlısıyla doğururum bebişimi
![]()
Kızlar ya ben doktoruma çok güveniyorum ama doktor çatı muayenesine gerek görmedi sancın tutunca yaparız zaten bebek başı gelinceye kadar sezeryan mümkündür dedi yni ama içim rahat etmedi siz ne diyosunuz
merhaba kızlar,
birkaç gündür gelemedim foruma ama hep aklım burada kaldı,misafirim var..
doğum yapan arkadaşlarımız olmuş, hepinizi ayrı ayrı tebrik ediyorum,Allah' ım hayırlısıyla sağlıkla büyütmeyi nasip etsin kuzularınızı inş..![]()
kız hangi ara doğuruverdin.Allah analı babalı büyütsün inşallah
öğretmenim sen doğum iznine ne zman ayrıldın:) şaka bi yana maşallah sizeeee..çok hızlısınız...Allah uzun ömürler versinnnnn canım