• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

kızlarrrr ben geldim.doğumumu yaptım ve artık oğluşumla evimizdeyizzzz...tam tamına 37 haftalık doğum yaptım.oğlum 3 kg doğdu.sağlıklı çok şükürr.biraz erkenci olduğu için emmeye çok gücü yok çabalıyo yavrum.sütüm tam gelmedi.azar azar çay kaşığı ile mama veriyoruz.süt gelince kesicez.doğumum çok güzeldi.dikişimde az var.allah hepinize benim gibi doğum nasip etsinnn...sakın normal doğumdan korkmayınnn...

Ne güzel canım almışın bebişini kucağına allah analı babalı büyütsün inş.
Darısı basımıza...

kızlar süt gelmesi demişken, ben aktardan bir çay karışımı aldım 10 tl bir büyük boy kavanoz kadar, içinde %35 rezene var, geri kalanı ise anason çörek otu, ısırgan, kimyon ve ıhlamur

tadı elbette çok güzel değil ama ben şimdiden günde bir bardak içiyorum midemi ve bağırsaklarımı çok rahatlattı hele bir de gece içersem uykum da süper oluyor. sütü de artırırmış. bebeğin gazını da alırmış dediler. bir de ben Allah nasip ederse her sabah aç karna bir tatlı kaşığı çörek otu yemeyi düşünüyorum hemen ödem atarım hem de sütüm çoğalır hem de şifalı olur bebeğim için diye düşündüm.

sizin bir bildiğiniz başka önerileriniz var mı?
canım çörekotunu nasıl yiceksin.merak ettiğimden soruyorum ben geçen gün denedim çiğneyerek olmuyor iğrenç acaba suya katıp mı içiliyor

kızlarrrr ben geldim.doğumumu yaptım ve artık oğluşumla evimizdeyizzzz...tam tamına 37 haftalık doğum yaptım.oğlum 3 kg doğdu.sağlıklı çok şükürr.biraz erkenci olduğu için emmeye çok gücü yok çabalıyo yavrum.sütüm tam gelmedi.azar azar çay kaşığı ile mama veriyoruz.süt gelince kesicez.doğumum çok güzeldi.dikişimde az var.allah hepinize benim gibi doğum nasip etsinnn...sakın normal doğumdan korkmayınnn...
canım allah analıbabalıbüyütsün bebeğini çok sevindim ayy ne güzel ya :16:

aynen yaaa ben de doğurmak istiyorum .hergün birton yürüyorum evi süpürüyorum siliyorum eğiliyorum kalkıyorum kendimce zor olan herşeyi de yapıyorum nerde bu uşak :27:

ooo sen daha şimdiden başlamışsın ya ben napayım diyorum ki acaba benim bebişimi getiren leylek yolunu falan mı kaybetti :)

Kizlar merhaba;
Biz kizimla bugun eve ciktik:)sezeryanla 4070gr 54cm bi bebise sahip oldum..ufak sıkıntılarimiz oldu ama genel olarak iyiyiz..
Detaylari ve hikayemizi en kisa surede paylasicam..hepinizin darisi basina:)

Bu 3gunluk surecte dogum yapan tum arkadaslara sesleniyorum.. allah anali babali buyutsun..saglikli sihhatli buyutmek nasip etsin..

Kizlar merhaba;
Biz kizimla bugun eve ciktik:)sezeryanla 4070gr 54cm bi bebise sahip oldum..ufak sıkıntılarimiz oldu ama genel olarak iyiyiz..

Bu 3gunluk surecte dogum yapan tum arkadaslara sesleniyorum.. allah anali babali buyutsun..saglikli sihhatli buyutmek nasip etsin..

maşallah bu zamana kadar duyduğum en kilolu ve boyu en uzun bebek Allah analı babalı büyütsün darısı başıma:3:

ooo sen daha şimdiden başlamışsın ya ben napayım diyorum ki acaba benim bebişimi getiren leylek yolunu falan mı kaybetti :)
ah canım benim sen iyice ümitsizleri oynuyorsun artık uzatmalara gitmeden maç noktalansa bari iyiydi:52:.hiç mi atak yok be kuzum :26:

Son düzenleme:
ah canım benim sen iyice ümitsizleri oynuyorsun artık uzatmalara gitmeden maç noktalansa bari iyiydi:52:.hiç mi atak yok be kuzum :26:

hiç sorma tatlım ya ne nişan ne su ne bi sancı hiç bi şey yok gece yatıp sabah doğurmak üzere kalkıyorum yok yok :3:inşallah uzatmalara gitmem de hayırlısıyla doğururum bebişimi :3:

Kizlar merhaba;

bu hafta doğum haftası nlaşılan.bütün aralık anneleri kasım annesi oldu :52:canımmm maşallah bebeğine kilosunu ve boyunu her yerde söyleme.azcık eksik söyle canım :34: nazar etmesinler kızına:34: sen nasılsın şimdi iyi misin dikişin nasıl. kaç kilo gitti doğumla beraber .anlat kız çok merak ediyorum .emiyormu? .hadi darısı başımıza :49:

hiç sorma tatlım ya ne nişan ne su ne bi sancı hiç bi şey yok gece yatıp sabah doğurmak üzere kalkıyorum yok yok :3:inşallah uzatmalara gitmem de hayırlısıyla doğururum bebişimi :3:
inanki merdivenleri hoplaya hoplaya iniyorum yok anam yok gelmiyor uşağum.bitmiyor bu hamilelik bitmiyor :52:senin kadar beklemiş olsam ne yapardım artık bilmiyorum :52:

merhaba kızlar,

birkaç gündür gelemedim foruma ama hep aklım burada kaldı,misafirim var..

doğum yapan arkadaşlarımız olmuş, hepinizi ayrı ayrı tebrik ediyorum,Allah' ım hayırlısıyla sağlıkla büyütmeyi nasip etsin kuzularınızı inş.. :nazar:

Kızlar ya ben doktoruma çok güveniyorum ama doktor çatı muayenesine gerek görmedi sancın tutunca yaparız zaten bebek başı gelinceye kadar sezeryan mümkündür dedi yni ama içim rahat etmedi siz ne diyosunuz

Benimkide ayn seyleri soyledi canim cati muaynesi olunca anne stres yapiyo dedi sanci gelince bakariz catiya uygunsa dogurursun uygun degilse sezeryan yapariz dedi simdilik yalanci sancilar cekiyoruz

merhaba kızlar,

birkaç gündür gelemedim foruma ama hep aklım burada kaldı,misafirim var..

doğum yapan arkadaşlarımız olmuş, hepinizi ayrı ayrı tebrik ediyorum,Allah' ım hayırlısıyla sağlıkla büyütmeyi nasip etsin kuzularınızı inş.. :nazar:

merhaba canım evet insan giremeyince merakta kalıyo herkes doğuruo çatır çatır... bi bakıyorum akşam ki yazan sabah doğurmuş korkmayayım ben ya bak sana ne güzel doğuruyolar darısı bize inş.

Okuyup okuyup cikiyorum valla kizlar,bise yazamadim bi turlu..aralik anneleri oldu kasim annesi hepp :27:
Doguranlara masallahh,allah saglikla buyutmeyi nasib etsin ins.bol sütlü bol uykulu gunleri olsunnn..
Darisi bize artik.mumkunse vaktinde gelsin kizim ama teyzesi gelmis olsun..
Bugun tahlil sonuclarimi gostermeye gittim,normal hersey dedi bi skinti yokmus.

Back
X