• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

Merhaba canım benimde bebeğm 3.150 gr dı 27 kasımda dr um normal doğum için bana da ideal kilo da demişti tabi salı günü kontrolüm var bakalm ne kadar olmş ufaklık bizde normal için beklemedyz

senin beklenen doğum tarihin ne canım?işallah aksilik çıkmazda doğuruveririz hemencecik kolayca bu arada doğuma gitmeden bol bol dua et bide bulabilirsen zemzem suyu iç bebek doğar doğmazda ağzına sürücem ben birde doğumun kolay olması için hurma ye bu ayette var.

allah sabır versin , aralık annelerine hoş geldinnn:) sabır versin dedim çünkü bebişlerimize kavuşmak için gün sayarken çok zor olmalı daha da beklemek.

hoşbulduk:) kesnilikle sürekli telefonda hayır daha olmadı demekten bıktım:) içimde büyütüyorum diyorum sağlıklı olsunda artık ne zaman gönlü tutarsa küçük hanımın

senin beklenen doğum tarihin ne canım?işallah aksilik çıkmazda doğuruveririz hemencecik kolayca bu arada doğuma gitmeden bol bol dua et bide bulabilirsen zemzem suyu iç bebek doğar doğmazda ağzına sürücem ben birde doğumun kolay olması için hurma ye bu ayette var.
ah canım bu hurma beni öldürecek artık.günde nerden baksan 20 25 tane yiyorum hala yok bişey, hala hamişim :49:

erken değil ama doğum evinde açılma yoksa hemen evegönderiyorlar bende onun için pek aldırış etmiyorum bu sancılara .yok canım bıçak felan saplanmıyor.adet sancısının biraz şiddetlisi ama benim adet sancım hiç üst bacağıma vurmazdı birde en fazla yarım saat sürer geçerdi.bu geçmek bilmiyor.birde çok net yerini tespit ediyorum belimden başlıyor şeyimin üstüne kadar geliyor yani.alt kasıklarıma.ve tam olarak ifade edemesem de resmen zonk zonk diye ritimli bir şekilde yayılıyor kısa aralıklarla ama dediğim gibi beni bağırtacak kadar hiç olmadı onun için sıkıntı yapmıyorum

bazen anlaşılmıyormuş canım sancın var belki sen anlamıyorsun eşin haklı yani.nst de çıkar ama ne zaman kontrolün.benimde bacaklarımçok halsiz ayakta durmakta güçlük çekiyorum.ama çok dağınık bir kocam var mecburen herbir çorabını bir yerden alırken eğiliyorum bol bol :ssz:

ah güzelim allah yardımcın olsun.benim arkadaşım da 41+0 da sezeryan oldu 4 kilo doğdu oğlu iri olduğu için sezeryan oldu .ama çok şükür o saate kadar birproblem yaşamadı çocuk da anne de onun da sancısı hiç olmadı insallah sen sancılanırsın da normal doğum yaparsın canım tez zamnda

amin canım ama benim bebiş minnak çıkıyo 3 kilo civarı diyor doktor açılma olmadığı için bekletiyo sancı az az çıkıyo ama suyu iyiymiş bebekte iyiymiş sezeryanı hemen denemeyelim diyor inşlh hesaplarım yanlıştır daha zamanı vardır

ah canım bu hurma beni öldürecek artık.günde nerden baksan 20 25 tane yiyorum hala yok bişey, hala hamişim :49:

sen yemeye devam et tatlım elbet faydası olur:))kızlar birde son zamanlarımız diye çok oturup çok yatmayın yürüyün elinizden geldiği kadar ben hala deli dana gibi geziyorum eşim diyor ya sokakta doğuracan ya araba sürerken:))

sen yemeye devam et tatlım elbet faydası olur:))kızlar birde son zamanlarımız diye çok oturup çok yatmayın yürüyün elinizden geldiği kadar ben hala deli dana gibi geziyorum eşim diyor ya sokakta doğuracan ya araba sürerken:))

hiç iyi değilim ya bugün ağdamıda oldum tertemizim hala gelmiyor kuru kuru sancı çektiriyor bana velet :27: salı günü kontrolüm.neşe mi.aman özlenmez mi neşe.burnumda tütüyor resmen .:37:

oh temızlendın cnm he
baya baya doğum sancınmı var cnm daha 11 gunun varmış aslında
artık cıft taraflı degılmı cnm kontrolun neşe + doğumevı
cnm sen karasuya geınmı gıttın yoksa doğma buyumemı ordasın

hiç iyi değilim ya bugün ağdamıda oldum tertemizim hala gelmiyor kuru kuru sancı çektiriyor bana velet :27: salı günü kontrolüm.neşe mi.aman özlenmez mi neşe.burnumda tütüyor resmen .:37:

kız durr okadarda deme Allahın gücüne gitmesinn
saglıgıyla gelsinnnnn
o bilir gelceğii zamanıı
hişç dayanmıyrsan git sezeryan yaptır ozmznn :1::1::1:

öyle deme bak küser bebeğinnnnnn

tontişler nasılsınız ben daha doğurmadım hehehe ama az kaldı heralde guguş canımı çok yakıyo çok itip kakıyo beni yırtacak kesesini heralde :):52:

offffffffffff çok cnm sıkılıyo kıslar yahu guguşlarını doğuranlar gelmiyo artık topiğimiz sessiz oldu :( biz daha doğuramadık gitti zaman çabuk geçse yahu:43:

oh temızlendın cnm he
baya baya doğum sancınmı var cnm daha 11 gunun varmış aslında
artık cıft taraflı degılmı cnm kontrolun neşe + doğumevı
cnm sen karasuya geınmı gıttın yoksa doğma buyumemı ordasın
baya baya mı bilmiyorum ilk doğumum olacak belki ikinci doğumum olsa bu kesin doğum sancısı diyebilirim ama diyemiyorum ki:1: evet canım aynı gün doğum evine de gidicem sabahtan salı günü .öğlenden sonra da neşeye gidicem. ben karasuya geçen sene aralık ayında gelin geldim izmir den canım aslen izmirliyim :82: peki sen ? bir de adapazarı merkezdemi oturuyorsun sen

kız durr okadarda deme Allahın gücüne gitmesinn
saglıgıyla gelsinnnnn
o bilir gelceğii zamanıı
hişç dayanmıyrsan git sezeryan yaptır ozmznn :1::1::1:

öyle deme bak küser bebeğinnnnnn
haklısın canım şaka bir yana rabbim ne zaman gelmesi uygunsa o zaman nasip etsin cümlemize.hakkımızda hayırlısı olsun diyelim.artık beklemek sancılardan daha zor sanırım :1:

Son düzenleme:
selam kızlar kayınvalidem geldi o yüzden pek gelıp yazamıyorum ama olabildiğince takip ediyorum bende bebişlerini kucağına alanları okudukca heyecanlanıyorum darısı hayırlıysa bize

hehe seninki iyimiş:1:.düşünsene kırmızı ışıkta açın yolu suyum geldi doğuracam beeennn deyip bağırdığını ay ne komik olurdu :1: beni de kayınpederim bir yere bırakmıyor başıma yolda bir iş gelecek diye son zamanlarım diye korkuyor bende bahçede volta atıyorum artık hapishane mahkumu gibi :15:bugün bir ağdaya gittim eşimle.sağolsun doğum için hediyemi de aldı .sonra da hemen döndük zaten bir şey anlamadım.ama bir de iyi yönünden bakalım olaya.o içimde ne kadar kalırsa o kadar topiş olacak insallah bu iyi birşey :1::emir_bebek:bu arada kolyem i göstereyim çok hoşuma gitti .bana şimdi tak dedi.ama ben doğumdan sonra kendin tak dedim.sizce nasıl yapayım.doğumdan sonra taksa daha iyi olmazmı ? $K0306.webp

amin canım ama benim bebiş minnak çıkıyo 3 kilo civarı diyor doktor açılma olmadığı için bekletiyo sancı az az çıkıyo ama suyu iyiymiş bebekte iyiymiş sezeryanı hemen denemeyelim diyor inşlh hesaplarım yanlıştır daha zamanı vardır
bencede belki hesabın yanlış usg ye göre kaçıncı haftandasın canım ?

tontişler nasılsınız ben daha doğurmadım hehehe ama az kaldı heralde guguş canımı çok yakıyo çok itip kakıyo beni yırtacak kesesini heralde :):52:
kız deme öyle yırtmasın az daha beklesin oğluşun maşallah hareketli olacak baya :nazar: bende geçen kocama diyorm oğuma söylerim seni döver bak kızdırma beni.o da diyoki oğlun ancak seni tekmeler bana birşey yapamaz :33: ben uyurken gelir karnıma yaslar kafasını tekmelerini hareketlerini sesini dinler .tabi artık hemen uyanıveriyorum .bir rahat bırakmadın oğlumla bizi başbaşa kalamadık bi diyor :17: ay çok tatlı oluyor bu erkek babaları :1:

11 aralık dedi dr. Teyzem hac dan yeni geldi zemzem içtim hurmada yedim çantama da koydum

sağol canım oyy maşallah çok iyi kilosu seninkininde. ama ultrasonda yanılma payını hesaplayarak söylüyo benim doktorum normalde daha fazla çıkıyo o düşük söylüyo baş ve karın çevresine göre kilosunu.haftaya yüzde seksen dedi yani istatiksel konuştu yüzde on 40 haftada yüzde 10 da 41 de doğarmış bebekler.ama benim aşağıya sancı yapıyo arada hissediyorum erken doğcak gibi ama genede allah bilir tabi tam günündede olabilir...

benm doktorda aksine pek rahat, 5 ine kopntrole gel, sonraki hafta yine bakarız diyor rahat rahat. ben doğurmicak mıyım artık dedim:))

erken değil ama doğum evinde açılma yoksa hemen evegönderiyorlar bende onun için pek aldırış etmiyorum bu sancılara .yok canım bıçak felan saplanmıyor.adet sancısının biraz şiddetlisi ama benim adet sancım hiç üst bacağıma vurmazdı birde en fazla yarım saat sürer geçerdi.bu geçmek bilmiyor.birde çok net yerini tespit ediyorum belimden başlıyor şeyimin üstüne kadar geliyor yani.alt kasıklarıma.ve tam olarak ifade edemesem de resmen zonk zonk diye ritimli bir şekilde yayılıyor kısa aralıklarla ama dediğim gibi beni bağırtacak kadar hiç olmadı onun için sıkıntı yapmıyorum

benim resmen şeyimi ve kasıklarımı zorluyor ama belimde hiç ağrı olmadı daha. pek yürümediğim için mi acaba. ben son ay biraz hareketsiz kaldım korkudan.

ah güzelim allah yardımcın olsun.benim arkadaşım da 41+0 da sezeryan oldu 4 kilo doğdu oğlu iri olduğu için sezeryan oldu .ama çok şükür o saate kadar birproblem yaşamadı çocuk da anne de onun da sancısı hiç olmadı insallah sen sancılanırsın da normal doğum yaparsın canım tez zamnda[/QUOTE]

off 41 + çok geç, biz şimdiden sabırsızlandık ama zamanında gelsinler de sağlıkları iyi olsdun napalım

Son düzenleme:
Back
X