erken değil ama doğum evinde açılma yoksa hemen evegönderiyorlar bende onun için pek aldırış etmiyorum bu sancılara .yok canım bıçak felan saplanmıyor.adet sancısının biraz şiddetlisi ama benim adet sancım hiç üst bacağıma vurmazdı birde en fazla yarım saat sürer geçerdi.bu geçmek bilmiyor.birde çok net yerini tespit ediyorum belimden başlıyor şeyimin üstüne kadar geliyor yani.alt kasıklarıma.ve tam olarak ifade edemesem de resmen zonk zonk diye ritimli bir şekilde yayılıyor kısa aralıklarla ama dediğim gibi beni bağırtacak kadar hiç olmadı onun için sıkıntı yapmıyorum
bazen anlaşılmıyormuş canım sancın var belki sen anlamıyorsun eşin haklı yani.nst de çıkar ama ne zaman kontrolün.benimde bacaklarımçok halsiz ayakta durmakta güçlük çekiyorum.ama çok dağınık bir kocam var mecburen herbir çorabını bir yerden alırken eğiliyorum bol bol
ah güzelim allah yardımcın olsun.benim arkadaşım da 41+0 da sezeryan oldu 4 kilo doğdu oğlu iri olduğu için sezeryan oldu .ama çok şükür o saate kadar birproblem yaşamadı çocuk da anne de onun da sancısı hiç olmadı insallah sen sancılanırsın da normal doğum yaparsın canım tez zamnda