• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

Kaç haftalıksın canım son doğum tarih kaç dedi dr

Sımdı usg çıktılarıma bakıyordum CNm bnm sat a göre 4ocak 2013 son gun
Ama bnm cocuk bıraz hızlandı artık haftasını takıp etmıyor her gıttıgımde fark açılıyor :))
Sımdı 36 haftalığım son usg ölçümünde aua degeri yanı sanırım bu sezeryan tarıhı oluyor 22.12.12 olmuş

Iyı geceler tontiş anneler;))nasılsınız???bısey sorcam gecn hafta gıdemeım ağdaya bu hafta gıtsem doguma kadar çıkar mı acaba yani ağalık olur mu??12sınde kontrolum gun verecek sezeryan Icın Dr;((geç kaldım galıba dımı;(((

ben 3 haftada bir gidiyorum canım..geçen hafta gittim..salı randevum var o zman doğum tarihi netleşirse ve sezeryan olacaksa doğumdan 3 gün önce gideceğim...sende gitmeni bir sonraki ağdaya gitme tarihine göre ayarla..arada 3 hafta olacak şekilde..eğer bebek erken gelecek olursa jiletten başka çaremiz yok:(

Sımdı usg çıktılarıma bakıyordum CNm bnm sat a göre 4ocak 2013 son gun
Ama bnm cocuk bıraz hızlandı artık haftasını takıp etmıyor her gıttıgımde fark açılıyor :))
Sımdı 36 haftalığım son usg ölçümünde aua degeri yanı sanırım bu sezeryan tarıhı oluyor 22.12.12 olmuş

hımm anladım canım dedğim gibi alınıcak gibiyse ağdaya git

ben 3 haftada bir gidiyorum canım..geçen hafta gittim..salı randevum var o zman doğum tarihi netleşirse ve sezeryan olacaksa doğumdan 3 gün önce gideceğim...sende gitmeni bir sonraki ağdaya gitme tarihine göre ayarla..arada 3 hafta olacak şekilde..eğer bebek erken gelecek olursa jiletten başka çaremiz yok:(

Evet CNm ztn bısey kalmadı eğer 20 sınde 22sınde fln olursa bnm kı bugun ıtıbarıyle 3haftam kalmış olacak en ıyısı ben jilet yapayım hızlı çıksın die doğumdan önce de ağdalık olurum;))yani kanama fln olacak ya aylardır kuru kuru gezdık regl olma halini unuttuk bari kılsız oluruz kaşıntıyla uğraşmayayım dedım ;))

Doğumdan sonraki uykusuz gecelerimiz için hazırlık oluyormuş bu yarım yamalak uykularımız.sabaha karşı bi uyanıyorum bende uzun süre uyuyamıyorum.

B'nde ne guzel yatakta yattım bı yandan forum bakıyorum bı yandan hay day oynuyorum ama şarjım bıtıyor malesef sımdıden ıyıgeceler dıyım annişler görüşürüz

Doğumdan sonraki uykusuz gecelerimiz için hazırlık oluyormuş bu yarım yamalak uykularımız.sabaha karşı bi uyanıyorum bende uzun süre uyuyamıyorum.

Evet vücut kendini bebeğe göre uyarlıyormuş normalde 8 saat uyuyosak birden uykunun 2 saate düşmesını bünye kaldıramzmıs o yüzdn böyle ayarlanyrz

yatmak daha çok yoruyo beni artık uyumak için mecbur yatıyorum ama sabah kalktığımda belim falan ağrıyo.. az kaldı ama günler geçmiyo sanki?

Doktor Kontrol Listemiz

:emir_bebek:mermaid76 1 Aralık cts saat: 09.00 (Doğum) :46:
:emir_bebek:emi1987 3 aralık pzt saat: 15.00
:emir_bebek:ymd 3 aralık pzt saat: 18.15
:emir_bebek:mdrcnn 3 aralık pzt saat:????
:emir_bebek:ceza83 4 aralık salı saat: 09.30
:emir_bebek:eczreyrey 4 aralık salı saat:10.00 - 15.30
:emir_bebek:cicibisi 4 aralık salı saat: 10.15
:emir_bebek:pinarfrtn 4 aralık salı saat: 13.00
:emir_bebek:serpilurhan 4 aralık salı saat: öğleden sonra (Doğum) :46:
:emir_bebek:biftek 5 aralık çarş. saat: 10.00
:emir_bebek:mavi58 6 aralık perş. saat: 10.20
:emir_bebek:naz8 7 aralık cuma saat: ???? (Doğum) :46:
:emir_bebek:emi1987 7 aralık cuma saat: ???? (Doğum) :46:
:emir_bebek:istanbull34 7 aralık cuma saat: 11.10
:emir_bebek:lezginka 12 Aralık çarş. saat: 08.00 (Doğum) :46:
:emir_bebek:istanbull34 12 Aralık çarş. saat: 09.00 (Doğum):46:
:emir_bebek:ymd 12 Aralık çarş. saat: 09.00 (Doğum) :46:
:emir_bebek:funntunn 12 aralık çarş. saat: 13.00
:emir_bebek:Seastire 13 aralık perş. saat: 11:00

:emir_bebek:yawruş - Kontrol montrol yok artık doğurdu :nazar::nazar:
:emir_bebek:oflu
:emir_bebek:burcu_gen - Kontrol montrol yok artık doğurdu :nazar::nazar:
:emir_bebek:nigar50
:emir_bebek:gamzeli
:emir_bebek:ecrin46 - Kontrol montrol yok artık doğurdu :nazar::nazar:
:emir_bebek:bsygn
:emir_bebek:gobeklim
:emir_bebek:gecedicle
:emir_bebek:egemm44 - Kontrol montrol yok artık doğurdu :nazar::nazar:
:emir_bebek:maya887 - Kontrol montrol yok artık doğurdu :nazar::nazar:
:emir_bebek:cereyan
:emir_bebek:vitaminc
:emir_bebek:yasmin_tokat
:emir_bebek:lovepinkk
:emir_bebek:fd01 - Kontrol montrol yok artık doğurdu :nazar::nazar:
:emir_bebek:mervegkc
:emir_bebek:mustafamvezeynebim - Kontrol montrol yok artık doğurdu :nazar::nazar:
:emir_bebek:ozgezngn - Kontrol montrol yok artık doğurdu :nazar::nazar:
:emir_bebek:miskokulum
:emir_bebek:badem30

güncellemem için bana msj gönderebilirsiniz....

7 aralık cuma saat 8'de hastanede olacağım doğum için cnm

baya baya mı bilmiyorum ilk doğumum olacak belki ikinci doğumum olsa bu kesin doğum sancısı diyebilirim ama diyemiyorum ki:1: evet canım aynı gün doğum evine de gidicem sabahtan salı günü .öğlenden sonra da neşeye gidicem. ben karasuya geçen sene aralık ayında gelin geldim izmir den canım aslen izmirliyim :82: peki sen ? bir de adapazarı merkezdemi oturuyorsun sen

haklısın canım şaka bir yana rabbim ne zaman gelmesi uygunsa o zaman nasip etsin cümlemize.hakkımızda hayırlısı olsun diyelim.artık beklemek sancılardan daha zor sanırım :1:

tabi beklemek zor canım ama sen hayırlısını istee cok zorlanıyoruzz biliyorummm ama yapcak hiçbirsyimiz yok
saglıkla hayırlısıyla gelsinlerr yeter bizee

kızlar izlemek isteyen vardır belki diye videoyu ekliyim dedim.istemeyen izlemesin etkilenmeyin sonra .1.30 dakikadan sonra başlıyor[video=youtube_share;EQzybUiqfr0]http://youtu.be/EQzybUiqfr0[/video]

anaammm bennn kactane izledimm normalii ama sezeryanda fena oluyorummm:))
kadın aglamısyaa içim gitti yaaa

28kasım gecesi 3:00 da tuvalete kalktım ve geri yattığımda ılık ılık bişey aktığını hisettim ama azdı önemsemedim.sonra kalktım yattım bi daha geldi sonra bi daha derken gitgite miktarı arttı.saat 5:00 da hastaneye gittik.37. haftam o gün bitiyordu.ebe baktı evet suyun gelmiş 3 cm de açılma var dedi ama benim hiç sancım yoktu:))bebeğin başı kanala girmiş dedi.doktorum arandı ve hemen yatış yapıldı.saat 8:00 de doktorum baktı 4 cm olmuş dedi hala sancı yok...sancısız bu kadar açılma çok iyi dedi. saat 10 :00 a kadar kendi sancım beklendi ama gelmeyince suni sancı bağlandı.2 saat sonra doktor geldi açılma 5 cm olmuş dedi.tabi sancılar tavanda benim.yarım saat sonra sanırım 12:30 da falan ebe geldi bakalım açılmana dedi bi baktı bebeğin saçlarına elliyorum çabuk doğumhaneye dedi.yattım doktorum bişeyler atıştırmaya gitmiş onu bekledik 20 dk falan.o geldi ıkın dedi ama ben maalesef pek ıkınamadım.başaramadım yaniii:))ebe karnımdan bastırdı ben ıkındım doktor çekti derken saat 13:10 da mucizem geldi. 3 kg ve 48 cm olarak 3 hafta önceden aceleci bebek olarak hastanede anıldı taki eve çıktığımız güne kadar:))şimdi 3 günlük olduk.benim de çok dikişim yok.bebeğimin herşeyiyle ben ilgileniyorum.hızla iyileşiyorum çok şükür.herkese eğer sağlığı el veriyosa normal doğum tavsiye ediyorum...

canım masallah bebeğineee
Allah analı babalı büyütsün
kurtuldun sende işte ohhhhhhhhh :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

canım çok sıkkın yine ağlyrum ya :( hesabımda biraz param var daha fazlaydı eşim çek demişti daha önce ihtiyacmz için çekmştm ama yerine bi daha gelmedi az önce gelmiş doğum için para çekmemi söylüyo sinir oldum başladm ağlamaya tamam oda haklı ama bu parayamı güvenmiş benim maaşım borçlara gdcek dio oda haklı bende bu para olmasaydı napcktın dedim off ya çocuğum olur diye birktydm geleceği için yine bebeğm icin sonuçta ama ben böyle hayal etmemiştm ağlamaktan öldürdm kendimi resmen çekemem dedm en son siz olsanz naparsnz abartıyomuym sizce

canımm benm eşlimde para atmıs bankayaa öyle cok değiş 2-3 milyarr bebek için demişş elime para geçtikçe fazldan atarımm onun hesabı olur onun için biriktiriri diye düşünmüşş
tabii eşimin iş yeri kapatlınıcaa nolduu mecbur kalınca ordan kullancaz dedii..
birde bizim düğün paraları bankadaydı ordanda para cektikk mecbur dogum içinkiii
ben gecen sene buraya tasınırken kesinlikle o paraya dokunmak yooooooooooooooookkkkkk diye kendimi yırtmıstımmmm
ama sende haklısın tabiiii sen farklı bir düşünceyle biriktirmişinnnn
belki eşin kendini toparlayınca o parayı yerine geri koyarr ..
sıkma canınıı canımm zor günler tabikiii ama Allah hepimizin yardımcısı olsunnnnnn

koskacamannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn annelerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
gününüz aydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
bu pazar size mutluluk getirsinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

:16::16::16::16::16::16::16::16::16::16:

kızlar size ne dicemmbu mevlüt işini ne yapacaksınız???

illa kırkının cıkması gerekmiyo diye biliyorum benn
kayıvalidemdee hayır 40 doldcakk diyoo
annemdee diyoo ne alakaaa 40 ölülerde oluyo sinir oluyorum yeni dogmus bebebe diyoo illa 40 beklemek gerekmez diyooo

bense aslında hiç istemiyorummm
bir yerde kurban kesitirp orda dualsını okutrsamm evim daha pislenmeden kalsaa herhes orda gelse diye istiyorum ama daha eşimle bile konusamadım bu durumuuu

püff bilmyrumm
hiçte sevmem öyle kalabalıkta cocugu bide elden elee hayatta vermemmm
kayınvalidemm aa birsy olmaz diyoo

Günaydınnnnnnnn...
Kimsecikler yok kiiiiiiii....pazar diye mi?
Yoksa herkes toplu doğuma mı gitti?beni niye çağırmadınız?:(((((

Back
X