• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

6 yıl önce 3 aralıkta babamı kalp krizinden kaybettim... 6 yıldır ailem için kara bir gündür 3 aralık....
acaba kızım süpriz yapıp bu gece gelir mi?
3 aralığın anlamı değişir mi bizim için acaba ben bunu gerçekten istiyor muyum?yoksa bu günün sadece babama ait olmasını mı istiyorum bilemedim ki?

Allah kızına uzun ömürler versin canım..öyle düşünme..daha en az 2 haftan var..ayrıca başın sağolsun..

Selam kızlar. Akşamüstü gene biraz sancım oldu. Çok felaketti ya. Belim kalçamdan ayrılıyodu sanki. Kasiklarim çok fenaydı. Yarın kontrolüm var bakalım ne olur ?

cnm ya senin de benim gibi çok ağrılı geçiyor Allah yardımcımız olsun az kaldı inş. bebeğimizi kucağımıza alınca herşey bitecek onu düşün...

cnm ya senin de benim gibi çok ağrılı geçiyor Allah yardımcımız olsun az kaldı inş. bebeğimizi kucağımıza alınca herşey bitecek onu düşün...

aynen canım gece hiç uyuyamıyorum :( hayırlısı artık. Hayırlı vakitte gelsinler inşallah

evde nasıl kapıcam kıs naptımı biliyom en azından bide burda hiç kuaföre gitmedim buzamana kadar hep kendim aldım göbüşten zorlanmadım zaten ama sanki daha hassas olmuş o bölgem ondan cnm fazla yandı bidaha zor yapmam :) jilet le alırım çıkarsa 20 günüm var daha napalım idare edicem artıkın

anaaaa kıs varya ben bilmeden ne çok yararlı şey yiyip içiyomuşum bende diorum bu sütler nie akıyo çocuk doğmadan :) valla ben her sabah kahvaltıda salatalık domatesin üzerine dereotu maydonoz doğrayıp azıcık limon sıkıp öyle yerim sabah normal çay yerinede rezene içiyorum onuda çokkkkkk seviyorum ikiside çok süt yapıyomuş :) haaa bide ananas çok severim oda süt yapıyomuş :) içime doğmuş demekki :):32:

vala sen en yararlı şeyleri tüketmişsin :)) ananası duymamıoştım onu da denemek lazım bir de malt içeceği.

kızlar bunlarda bizim cicilerimiz :)

Eki Görüntüle 566898
kizimada bu bornozdan aldim...oglusunla kizimin bornozlari ayni...

Selam kızlar. Akşamüstü gene biraz sancım oldu. Çok felaketti ya. Belim kalçamdan ayrılıyodu sanki. Kasiklarim çok fenaydı. Yarın kontrolüm var bakalım ne olur ?

cnm sen daha dogurmadinmi ben dogurdun sanmistim..hadi hayirlisi bakalim sayili gunler....

yok canım ya nerde. Daha doğuramadim. Ama sancılar vuruyo :( bilmiyorum yalancı sancılar galiba. Benimki son dakikaya kadar duracak içerde

aman aman gec olsunda guc olmasin deniyor ama 40.haftadan sonrada zor oluyormus yaaa...insallah hayirli bir zamanda gelir...vallla benimde karnim bazen tas gibi oluyor belime agri giriyor..ama gunde 2 defa felan oluyor..devam etmiyor yani...nst de sanci cikmiyor ama ufak ufak kasilmalar baslamis dedi doktor..bakalim persembe bir daha gidicez ne cikicak bakalim...

hoşgeldin canım...
ay sorma sıra bize gelecek mi acaba :26:

a.s. doğumu bekliyorz gördüğün üzere canım kaç kişi kaldık yahu daha var bayağı doğurmyana ama aralık annneleriyz kesinleşti :2:

valla benim için de artık zaman geçmek bilmiyor,sanki hiç doğurmıcam da hep hamile kalıcakmışım gibi,bazen hala inanamıyorum..

28kasım gecesi 3:00 da tuvalete kalktım ve geri yattığımda ılık ılık bişey aktığını hisettim ama azdı önemsemedim.sonra kalktım yattım bi daha geldi sonra bi daha derken gitgite miktarı arttı.saat 5:00 da hastaneye gittik.37. haftam o gün bitiyordu.ebe baktı evet suyun gelmiş 3 cm de açılma var dedi ama benim hiç sancım yoktu:))bebeğin başı kanala girmiş dedi.doktorum arandı ve hemen yatış yapıldı.saat 8:00 de doktorum baktı 4 cm olmuş dedi hala sancı yok...sancısız bu kadar açılma çok iyi dedi. saat 10 :00 a kadar kendi sancım beklendi ama gelmeyince suni sancı bağlandı.2 saat sonra doktor geldi açılma 5 cm olmuş dedi.tabi sancılar tavanda benim.yarım saat sonra sanırım 12:30 da falan ebe geldi bakalım açılmana dedi bi baktı bebeğin saçlarına elliyorum çabuk doğumhaneye dedi.yattım doktorum bişeyler atıştırmaya gitmiş onu bekledik 20 dk falan.o geldi ıkın dedi ama ben maalesef pek ıkınamadım.başaramadım yaniii:))ebe karnımdan bastırdı ben ıkındım doktor çekti derken saat 13:10 da mucizem geldi. 3 kg ve 48 cm olarak 3 hafta önceden aceleci bebek olarak hastanede anıldı taki eve çıktığımız güne kadar:))şimdi 3 günlük olduk.benim de çok dikişim yok.bebeğimin herşeyiyle ben ilgileniyorum.hızla iyileşiyorum çok şükür.herkese eğer sağlığı el veriyosa normal doğum tavsiye ediyorum...

Canım gözün aydın,Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin,ikinizin de iyi olmasına sevindim,darısı bizlere inş..

güle güle kullanın cnm,hepsi de çok şeker..

selamlar kızlar nasılsınız..

benim 3 gündür karnımın yan boşluklarında felaket ağrım var,sabah 8' lere kadar acıdan uyuyamıyorum,yarın da son kontrolümüz var,inş.. güzel geçer..:49:

Cezacım pınarcım sağolun kızlar cok fenaydım ateşler içindeydim diş fırcasıyla hallettım boğazım cok tahrip oldu ama suan daha ıyıyım kızımda cok korktu galıba tepişip duruyor yavrum:((

Back
X