- 11 Ağustos 2011
- 1.349
- 2
- 116
kıs böyle az olunca zaman hiç geçmiyo bide göbüşüm daha yukarıda kavuşasım var sabırsızlanıyorum işte :)kızzzzzz ne sıkılıyonn ben napıyımm o zamann sen bence heyecanını yaşa bebeğine kavuşmenın sevincini benim daha en az 8 haftam var :)
bennnnnnnnnn:)merhaba kızlar doğurmayanlar el kaldırsın benim gibi:)))
Tontisler benim melek kizim 08.12.2012 de sabah saat 10:10 da dunyaya geldi.....
Biraz aceleci cikti melegim 38+0 da gelmeye kadar verdi.
İste hikayemiz.....
Sabah saat 08:30 civari uyandim wc ye gittim bi sorun yoktu. Tekrar yatagima donup yattigimda alttan sucak biseylerin aktigini hissettim ve yataktan kalktigimda suyum bacaklarima dogru inmeye basladi hemen annemi cagirdim ve apartopar hastaneye gittik 7 cm acilma var ama bende sanci yok ....
doguma az kalmis dendi hemen doguma hazirlandim ve o arada sancilar gelmeye basladi ben boyle bi sey yasamadim hic....
Biraz zor bi dogum sureci gecirdim suan popomun uzerine oturamiyorum 4 dikisim var. Ama melegim oldukca saglikli masallah....
Babamiz bizi ancak 6 saat sonra gorebildi cunku bilenler vardir ayri illerdeyiz esimle..
Melegim ÖMÜR CEYDA' M HOSGELDİN :)))
Allah herkesin yavrusunun saglikla dunyaya gelmesini nasip etsin.
Simdilik bu kadar sonra yine gorusuruz tontisler....
allah analı babalı mutlu mesut büyütmeyi nasip etsin cnm darısıda bizim başımıza :)