Ah bu kvalideler benimki melek oldu sanki onumde dort donuyo yemegimi yatagima getirmeler meyveler getirmeler gozlerime inanamiyorum.. Kbabam gercek guzunu gosterdi adam herseye karisiyo ben kbabayim susayim oturayim demiyo bebegimin basindaki sapkaya bile karisti eskiden tulbent orterlermis neden sapka giydiriyomusum sanki dede olup cocuguma bi cop almis gibi konusuyo bende diyecektim cok biliyosaniz iki parca biseyde siz alsaydinizda giyseydi diye ama esim var arada....
Bu gelen giden muhabbetindende biktim artik cocugum biri gelince resmen cigrindan cikiyo erkek musafieler bile lohusa kadin demeyip yanima geliyolar kbabam zaten bi alem milletle sanki aksam oturmasindaymis gibi bi muhabbet caylar borekler.., baska odaya gecelim demiyolar.,, bende esime gelen baska odaya giysin cocuk etkileniyo dedim o da ailesine soyledi ama bakalim ne olacak sadece esim icin susuyorum o da bunaldi biraz iyi olsaydin evimize gidersik diyo....
Kizlar ayni ildeyseniz kvalidenizle hidin evinizde yatin bizim gibi rezil olmayin sakin...,
canım sen farklı ildede olsa kayınvaldenin evinde ne işin var bak bende çok uzaklardayım ama yinede evimi terk edip başka bir yerde doğurmak istemedim gelmek isteyen benim eveme gelsin baksın dedim insanın kendi evi gibisi yok sende biran oöce toparlanıp bebişinle beraber evinin yolunu tutarsın inşallah.