Merhaba kızlar bende nihayet doğum yaptım sonunda. suyum geldiğinde gece gittik hastaneye sabaha kadar kendi sancımla 8 cm açılma oldu sonunda 25.12.2012 - 07:55 de bebişim doğdu normal doğum oldu ama çoookk zor oldu, bir sürü dikişim var 

( oğlum 3.900 gram 53 cm oldu, benim rahmim biraz etli olduğundan sıkıntılı oldu. dikişlerim acı vermiyo hiç hissetmiyorum ama kuyruk sokumum beni öldürüyo hala sezeryanlı gibi yataktan kalkamadım, bebişin başı baskı yapıyomuş doğarken oraya, normal bişeymiş ama çok zorluyo beni. Çok istedim doğum hikayemin diğerleri gibi güzel olmasını ama maalesef benim için acı bi tecrübe oldu 

( ama oğluma bakınca ne güzel bişey doğurmuşum ben diyorum :)) ve maalesef herkes gibi de emzirme problemi yaşıyoruz, sütüm gelmiyo, oğlum tutamıyo mama veriyoruz bizde sarılık olmasın diye. Bugün pompa alıcam maalesef göğüslerim taş gibi oldu şimdiden. Nur da doğum yapmış ne güzel. allah herkes kolay doğum nasip etsin inşallah. Azıcık kendime geleyim doğum hikayesini süsleyerek yazarım inşallah.