• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    236
Bence de ama benim eşim de çok pimpirikli. Şu an babyneste koyup yatakta yatırsak sabaha kadar uyuyacak bebeği ya bir şey olursa korkusuyla beşiğe yatırıyoruz, ikimiz de ayaktayız sabaha kadar 😂😂
O yatağa nasıl izin aldılarsa bebek eciş bücüş oluyor omurgası ne haller alıyor acil toplatılması lazım o yatakların falan diyor 😂
Allah allahhh benim pipili normal duruyor hiç eciş bücüş değil ayak yerini falan ayarlayın kendinize göre çok rahat olurdu aslında kullanımı 🥺 hahaha kız niye bir şey olsun allah korusun uyuduğu an uyuyun iş çıkartmayın kendinize zaten uykusuz gecelerdeyiz 😂
Beşikte bir şey bulundurmazsın uyku tulumu giydirirsin dümdüz yatsın

Kızlar benim sütüm kesilmek üzere sanırım 2 memeden toplam 40 cc falan anca çıkıyor ne yapacağım 😔

Kızlar benim sütüm kesilmek üzere sanırım 2 memeden toplam 40 cc falan anca çıkıyor ne yapacağım 😔

Şu an sağdım daha da azalmış gece 5 saattir uyuduğum halde 15 cc falan çıkmış çok ama çok üzgünüm

Allah allahhh benim pipili normal duruyor hiç eciş bücüş değil ayak yerini falan ayarlayın kendinize göre çok rahat olurdu aslında kullanımı 🥺 hahaha kız niye bir şey olsun allah korusun uyuduğu an uyuyun iş çıkartmayın kendinize zaten uykusuz gecelerdeyiz 😂
Beşikte bir şey bulundurmazsın uyku tulumu giydirirsin dümdüz yatsın
Yok yok bizim yatakta ikimizin arasına babynest ile yatırmaya korkuyoruz. Dediğin gibi yapınca uyusa zaten beşiğe koycam 😅

Şu an sağdım daha da azalmış gece 5 saattir uyuduğum halde 15 cc falan çıkmış çok ama çok üzgünüm
Canım ara ara azalma artma olabilir normaldir hemen kesilecek diye düşünme. Bende de makineye hiç gelmediği oluyor. Dinlen, su iç, bir süre de sağma, biraz konudan uzaklaşıp kafanı rahatlat panikleme hemen ❤️ benim doktorum süt bitmez diyip duruyor. Başlarda ben de sağına gelmiyor sütüm yetmiyor falan diye düşünmeye başlamıştım hemşire göğsümü sıkınca ağzıma yüzüme fışkırdı gördün mü falan dediler. Makineler iyi sağamıyor anlayacağın, bebişler daha iyi emiyor zaten 😍

Kızlar bizim 9 günlük kaka yapamama sorunumuz üzerine doktor bize BiGaia vermişti. Bu damla kaka sorunumuzu çözmediği gibi gaz problemi başlattı. Günde belki 30 kere alttan gazını çok rahat çıkartan bebeğim artık günde birkaç kere yapıyor ve devamlı gaz ıkınması yapıyor. Var mı böyle problem yaşayan? Bu ya da benzeri probiyotiklerle ?

Kızlar bizim 9 günlük kaka yapamama sorunumuz üzerine doktor bize BiGaia vermişti. Bu damla kaka sorunumuzu çözmediği gibi gaz problemi başlattı. Günde belki 30 kere alttan gazını çok rahat çıkartan bebeğim artık günde birkaç kere yapıyor ve devamlı gaz ıkınması yapıyor. Var mı böyle problem yaşayan? Bu ya da benzeri probiyotiklerle ?
Bize gaz problemi var diye yazmıştı doktor bunu. Hala kullanıyorum ben ama faydasını zararını tam gözlemleme şansım olmadı.

Canım ara ara azalma artma olabilir normaldir hemen kesilecek diye düşünme. Bende de makineye hiç gelmediği oluyor. Dinlen, su iç, bir süre de sağma, biraz konudan uzaklaşıp kafanı rahatlat panikleme hemen ❤️ benim doktorum süt bitmez diyip duruyor. Başlarda ben de sağına gelmiyor sütüm yetmiyor falan diye düşünmeye başlamıştım hemşire göğsümü sıkınca ağzıma yüzüme fışkırdı gördün mü falan dediler. Makineler iyi sağamıyor anlayacağın, bebişler daha iyi emiyor zaten 😍

Normalde sağdığımda geliyordu canım o yüzden şimdi gelmeyince çok endişe ettim ve çok üzüldüm, bebek de emince doymuyor mama istiyor 😔 dinlenip stres yapmamaya çalışacağım inşallah tekrar artar canım çok teşekkür ederim ♥️

Bize doktorumuz Relactaz diye bir damla verdi kabızlığına sanki biraz iyi geldi gibi

Oğlum gaz çıkarıyor kaka da yapıyor çok şükür ama hala çok kötü ikiniyor ne yapcam şaştım nurse harweys veriyorum

Kızlar ben bu geniz akıntı durumunu çözemiyorum ne yapmam lazım aspiratörlede gelmiyor artık ve üzülüyorum o böyle oldukça bana bir fikir verin lütfen

Normalde sağdığımda geliyordu canım o yüzden şimdi gelmeyince çok endişe ettim ve çok üzüldüm, bebek de emince doymuyor mama istiyor 😔 dinlenip stres yapmamaya çalışacağım inşallah tekrar artar canım çok teşekkür ederim ♥️
Böyle zamanlar için yedekte süt tutun dedi bizim doktorumuz. Büyüme atağı da olduğu için ara ara bitiriyorlar sütü 🤭 memeler boşalabilir. böyle zamanlarda süt kaşığı ile takviye yaparız süt de eninde sonunda dolar sen yeter ki Kafana takma 😍

Kızlar ben bu geniz akıntı durumunu çözemiyorum ne yapmam lazım aspiratörlede gelmiyor artık ve üzülüyorum o böyle oldukça bana bir fikir verin lütfen
Ben de yapamıyorum aspiratörü. Göz iltihabı var onun masajını da yapamıyorum. Çok artarsa doktora gidip siz yapın dicem artık napayım.

Bu atak haftası ne zaman bitiyor acaba uykuya dalacak gibi ama etrafı izleyeceğim diye dalamıyor ona da ağlıyor 😵‍💫

Back
X