• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    236
40 banyosunu haldir Güldür yıkadım neler yapacaktım bı bilsennn çekim fln yapcaktim ajaajajsjsjsj sopaya bende goturcem de şu olaylar bı bitsin ahahahahah Migren sol tarafimi felç etti bugün açlık oyunları yarışmasındaki gibiyim koştur koştur mutfağa ağza Allah ne verdiyse tuvalete de pusetle ajshsjsjsjs
ben de bir aylik hatira fotografi cekeyim dedim, iki gundur sadece soylemlerimde… hani gun ne ara doguyor, ne ara batiyor hicbir fikrim yok. cocuk bir yasina gelince ben anca bir aylik fotografi cekebilecekmisim gibi hissediyorum 🤣

40 banyosunu haldir Güldür yıkadım neler yapacaktım bı bilsennn çekim fln yapcaktim ajaajajsjsjsj sopaya bende goturcem de şu olaylar bı bitsin ahahahahah Migren sol tarafimi felç etti bugün açlık oyunları yarışmasındaki gibiyim koştur koştur mutfağa ağza Allah ne verdiyse tuvalete de pusetle ajshsjsjsjs
Offf migren felaket ya çok geçmiş olsun 🥺

Sosyal medyada gördüğümüz kırk uçurmasını yapmam için evde bebeğe bakan kişi, benimle hazırlık yapacak kişi, bu tarz şeyleri iyi bilen kişiye ihtiyaç var ama evde köpeğimden başkası yok hahsjjs o da pipili ağladıkça kaçıyor hahahahah

Kanguru falan olsa koyabilirsen kilosu müsaitse öyle mi takılsanız ben iple çekiyorum koyabildiğim gün özgürüm yazarım buraya hahahah

Offf migren felaket ya çok geçmiş olsun 🥺

Sosyal medyada gördüğümüz kırk uçurmasını yapmam için evde bebeğe bakan kişi, benimle hazırlık yapacak kişi, bu tarz şeyleri iyi bilen kişiye ihtiyaç var ama evde köpeğimden başkası yok hahsjjs o da pipili ağladıkça kaçıyor hahahahah

Kanguru falan olsa koyabilirsen kilosu müsaitse öyle mi takılsanız ben iple çekiyorum koyabildiğim gün özgürüm yazarım buraya hahahah
Koydum da boynumu parçalayacaktı memeye düşüyor hemen 🤣🤣🤣🤣

Benim bebe gününü 1 gün bile sektirmeden 5.hafta (b)atağına giriş yaptı arkadaşlar 😂 Doymuyor, uyumuyor, ağlıyor. Gündüz uykuları max 1 saat. Mama yedirirken ağlıyor istemiyor ama yutacak gibi elini emiyor. Sürekli kucak istiyor. Dik bir şekilde o gaz çıkartma pozisyonunda omuzda yatmak istiyor. Orda uyuyor yatağa geçince uyanıyor. Zormuş be 🥲
hayirli olsun bacim 😬 farkli durumda degilim. onu diyorum bugun, ben elendim. cocugu dize yatirip uyutuyorum iki gundur, memede tava getiriyorum, gaz cikarma icin omuza aliyorum, gozler gitmeye baslayinca hop dize… gozune de tulbent, hafiften poposuna pispisle, bir saate cikardim uykusunu, eller serbest en azindan 😬

ayy gecmis olsun kuzum 🙏🏻 ben de 10 gundur hastaydim, hala tam iyilesmis degilim, maskeyle emzir, surekli el yika, ust bas degis… benden sonra da esim hasta oldu, karantinaya aldi kendini, cocuk buyudu resmen opup koklayamiyorum diye huzunlerde. bu mevsim cocuk dogurmak icin hic uygun degilmis, hamilelikte sicaktan ayri cektik, dogurduk tam hastalik mevsiminin ortasina… tey teyy… bi’ daha dogurursam nisan sonu istiyorum vallahi 😬 hem boga olsun, yer icer uyur. 😬

bi’ de ben maskeyi farkli farkli yerlerden almistim, sansima da farkli renkler denk geldi, her gun farkli renk takinca, cocuk anasini tanimiyor olabilir su an, bilemiyorum 🙃
Oyyy çok geçmiş olsun valla hepinize ya çok zor hastalıkla uğraşmak gerçekten dayak yemiş gibiyim. Bebeğe bulaşacak diye de aklım çıkıyor çok geriliyorum.

Benim eşim dün sabah tekneyle balık tutmaya gitti. Güneş var diye havaya aldanarak güneşlenmiş fotoğraf atıp duruyordu bak hasta olursun demiştim. Akşam da eve geldi hastalanmış ama söylemiyor. Öptü, sarıldı gitti duş aldı sonra koltuğa uzandı ve bana döndü ben hastayım dedi. Döver misin öldürür müsün? 😂😂 Anasının evine nasıl postaladım bilmiyorum. Evi de yeni temizlemiştim bir daha her yeri temizledim resmen kırkladım. Şimdi maskeyle duruyorum sadece mutfakta çıkartıyorum bi nefes alıyorum.

Hahahhaha bakıyor dimi tuhaf tuhaf suratına şok geçirmiş gibi 😂😂 benim benim annenim diyorum 😂😂

Mart sonu gibi doğsalardı rahat ederdik kış çok kötü oldu gerçekten tadım kaçıyor

Gündüz salondayız gece yatak odasında. Junoyu sabah akşam taşıyorum bir salon bir yatak odası. 🤩
Ben de başta junoda uyutuyordum ama bizim doktor çok karşı. Soğuttu beni 😅 gündüz fırsat buldukça uyuyuveriyorum o elektrikli beşikte uyudukça.
Gece de babynestte yanıma koydum yatakta. İlk defa bu kadar uzun uyudu ama bu sefer de tehlikeli mi diye içim içimi yiyor 😅

hayirli olsun bacim 😬 farkli durumda degilim. onu diyorum bugun, ben elendim. cocugu dize yatirip uyutuyorum iki gundur, memede tava getiriyorum, gaz cikarma icin omuza aliyorum, gozler gitmeye baslayinca hop dize… gozune de tulbent, hafiften poposuna pispisle, bir saate cikardim uykusunu, eller serbest en azindan 😬
Hahahah of çok fena 😂 15 gündür annemdeyiz ailecek, ha bugün dönerim ha yarın derken artık yarın karar vermiştim ama bu atak haftasını da burda geçirme fikri çok cazip geliyor 😂 Annem, babam, kardeşlerim derken kucak kucak geziyor 5 kucak sonra sıra bana geliyor biraz nefesleniyorum 😂 Kovmasalar bari 🥲

ben de bir aylik hatira fotografi cekeyim dedim, iki gundur sadece soylemlerimde… hani gun ne ara doguyor, ne ara batiyor hicbir fikrim yok. cocuk bir yasina gelince ben anca bir aylik fotografi cekebilecekmisim gibi hissediyorum 🤣
Ay o sırada 1 aylık fotosu çekmek için çıkardığım kıyafetle bakışan ben 😂 yarına kısmetse 😂😂

Allah kolaylık versin 😂 geçen hafta sonundan itibaren öyleydik yeni yeni hafifliyor. Hafifliyor dediğime bakma en azından yarım saat uyuyor hahahha
Ahsjsj Allah razı olsun 😂 Bu büyüme ataklarından sonra güneşli günler bilmemnesi varmış ama yeni skiller yükleniyormuş mesela gülme, bişeyleri tutma vs vs. Bakalım küçük insanlar şimdi ne öğrenecekler

Ben de başta junoda uyutuyordum ama bizim doktor çok karşı. Soğuttu beni 😅 gündüz fırsat buldukça uyuyuveriyorum o elektrikli beşikte uyudukça.
Gece de babynestte yanıma koydum yatakta. İlk defa bu kadar uzun uyudu ama bu sefer de tehlikeli mi diye içim içimi yiyor 😅
Ne dedi ki? Ay yok niye tehlikeli olsun bu hayatta kullandığımız yediğimiz içtiğimiz her şey tehlikeli kimse dört dörtlük beslenmiyor yaşamıyor boşver o kadar da kuzum

Ahsjsj Allah razı olsun 😂 Bu büyüme ataklarından sonra güneşli günler bilmemnesi varmış ama yeni skiller yükleniyormuş mesela gülme, bişeyleri tutma vs vs. Bakalım küçük insanlar şimdi ne öğrenecekler
Bekliyorum o güneşli günleri şu an memem kevgire döndü cimciriyor kendini atıyor ayaklarıyla vuruyor hahsjajks nasıl güneşli günlere dönecek merakla bekliyorum allahını seven bebemin üstüne sakinlik atsın 😂😂😂

Gündüz salondayız gece yatak odasında. Junoyu sabah akşam taşıyorum bir salon bir yatak odası. 🤩
Kuzum junoyu rahat kullanabiliyor musun? Benim ki ne zaman yatsa yutkunamıyor gibi oluyor , kusuyor( gazını almadan dik tutmaktan yatırmıyorum ) normalde kusmaz. Ondan kullanamıyorum ben şuan

Gurbetteyim annem gittiği andan beri çok zor 7 yaşında da kızım var nasıl adapte olurum oğlum hiç uyumuyor meme reddi devam ediyor 2 3 saatte bir sağım yapıyorum sütüm gelsin devam etsin diye ama tek başıma çok zor

Kızlar kızlarrrr emzik veriyo musunuz ya ben vermedim ilk 1 ay doktorumuz önermedi 40 günlük olduk versem mi gerçi tutar mı bilmiyorum ama tutar bence elleri sürekli ağzında.. kafam karışık napmalıyım

Kuzum junoyu rahat kullanabiliyor musun? Benim ki ne zaman yatsa yutkunamıyor gibi oluyor , kusuyor( gazını almadan dik tutmaktan yatırmıyorum ) normalde kusmaz. Ondan kullanamıyorum ben şuan
Aşkım benim pipilim zaten reflü ben her emzirmeden ya da mama içirdikten sonra kucağımda uyusa dahi fark etmiyor gece gündüz 15-20 dakika dik tutmadan yatırmıyorum. Eğer yatırırsam juno veya başka yer hiç fark etmiyor zaten kusuyor. Rahat kullanımım şu açıdan oldu gündüz salondayız gece yatak odasına gidiyoruz hep onda uyuyor sadece junoyu taşımak zorunda kalıyorum. Kemeri bağlatmıyor tam derin uykuya geçtiği zaman bağlıyorum bu açıdan da güvenilir. Başka da bir esprisi yok yani.

buyuk sozume tovbe ama ben ozlemem gibime geliyor, bol bol aglamali, krizli, ayy sarilik yukseldi de dustu de… soyle iyi. ele avuca geliyor hem artik 😬 hele ki lohusalik git-gellerinin ilk donemi… aman aman…
İlk 15 günü hastaneden 3 gün çıktıktan sonra her gün ağladım 🤣 her akşam özlenilecek yanı yok

Kızlar kızlarrrr emzik veriyo musunuz ya ben vermedim ilk 1 ay doktorumuz önermedi 40 günlük olduk versem mi gerçi tutar mı bilmiyorum ama tutar bence elleri sürekli ağzında.. kafam karışık napmalıyım
Tutarsa ver ben hastanede verdim canı isterse alıyor 3/5 dakika canınistemesse öğürüyor 🤣

Back
X