- 19 Ocak 2011
- 830
- 13
- 98
Merhaba,
Yeni doğuduğunda hastanede hemşireler uyarmışlardı, 4 saatten fazla aç kalmamalı diye. Ama şu dönem için nasıl olmalı bilemiyorum. Ben hala 4 saati geçirmemeye çalışıyorum, ki genelde 3. saatte ağlamaya başlıyo. Bebekler açlıktan dolayı da uyuyabiliyolarmış, şekerleri düşüyomuş ve bu da uyumalarına sebep oluyomuş. Kilo alımı da iiyise böyle bişey yoktur muhtemelen ama sağlık ocağına yada kendi doktoruna sor emin olmak için...
bizim burdaki saglik ocagindaki hemsire ile dr.kafayi yemisler onlara kalsa memeyi agzindan hic cekmeyecekmisim tuvalete bile gitmeye vaktim olmayacakmis..her arandiginda her seferde 2 saatte bir surekli emzirecekmisim cocuk agzina ne degerse aranir zaten hem cocugu 3 -3.5 saatte bir emziriyorumda cocuk kusa kusa bir hal oluyor kiyafet kalmiyor onlarin dedigi gibi olsa cocuk catlar herhalde....
dogum yaptigim hastanedeki cocuk dr.na goturuyorum bakalim sorucam ona...dun mevlude gelen butun annelere sordum hepsi birak uyusun dedi 40 gunu gectigi icin....internettede arastirdim bu konu ikiye bolunmus durumda ama bir sayfa buldum oradaki bilgileri yazicam birazdan...