2012' de yazın evlenecekler

hadı hayırlısı egeye gıdıyorsun gelın bol bol denız gunes keyfı yaparsınız kocısınle artık

gerçekten tadını çıkarıcam evliliğimin, bizim arada mesafeler olduğu için ne flört dönemimi anladım ne nişanlılığımı hep hasret çektim acısını çıkarcam valla

Nöbeti devralıyoruzzz yavrukuş sana iyi uykular tatlı rüyalar bize iyi nöbetler
tamam canım sağolasın muccck

kız sen ne diyosunnn, ben o havlularla bile neler yaparım o adama :))))

ya ben çok üşüyorum da, benim adamım yünde hayatta yatmam diyo, ben de ben çok üşüyorum o zaman kendin bi zahmet ısıtırsın diyorum
yani o yünleri hiç kullanmayabilirim de henüz bilmiyorum ama ben çok seviyorum yün yorganı, bakalım artık becerebilirse eğer kullanmam
canım isim konusunda da teşekkür ederim, tekrar ediyorum sen nasıl hitap etmek istersen :112:

yavruşum ben de 30 yaşındayım yalnız hissetme kendini, gerçi biz askerlik derdimizi atlattık şükür ama olsun işte biz de evlilik için şartların olgunlaşmasını bekliyoruz
herkes bişeyler bekliyo işte :112:

Son düzenleme:
ay söylemeden çıkamayacağım, sultaaaaaannn yine ateş mi bastı kız nereye kayboldun

Offf kızz bi alemsin vallaaaa

Gerçekten öyle yaa doymayız biz valla tuhaf varlıklarız vesselam

Ay alakasız olcak ama sizin tickerlarınızı görünce kendiminki kadar heyecanlanıyorum 2012 yazzz gelsinnn

Gelsin gelsin gelsinnnnnnnn

ne yapalım gaosolincim yaş 30 da olsa bi şekilde bekliyoz gene. iyi bari sen atlatmışssın askerliği. darısı sultanla bizim başımıza artık.

gasolınım sana cvp yazmakla mesguldum bı ara korktum acaba ben yazana kadar kızların hepsı cıkarmı dıye , ama muhabet muhabetı acmıs masallah

hahha sorma, gidiyodum ben güya baş baş falan da dedim, ha şu hatuna da cevap vereyim aman buna yazmazsam ölürüm, şunuu demezsem patlarım diye diye çıkamadım bir türlü

kızlar sabah erken kalkmam lazım bende yavaş yavaş uyumaya gidiyorum... size iyi sohbetler iyi geceler rüylarınızda müstakbel kocişlerinizi görün

Son düzenleme:
Offf kızz bi alemsin vallaaaa

Gerçekten öyle yaa doymayız biz valla tuhaf varlıklarız vesselam

Gelsin gelsin gelsinnnnnnnn
ay acuk öyleyim huyum kurusun

ne yapalım gaosolincim yaş 30 da olsa bi şekilde bekliyoz gene. iyi bari sen atlatmışssın askerliği. darısı sultanla bizim başımıza artık.
öyle canım ya darısı hepinizin başına inş.

sen begendıkten sonra emınım guzel olur canım benım. sen yasıcaksın o evde zevkler ve renkler tartıslamz örnegın sana göre beyaz sadedır begenmessın ama baska bırı ıcın vazgecılmezdır bu tamamen kısıye göre degısır. ben kesın kararlym kahve rengı derı koltular krem halı krem duvar loşş bır salonum olacak krıstallerım olacak ışıl ışıl paryalan tabı allah nasıp ederse

heheh valla bencede gece cosuyor topıc demek kadınlarklubune talep gecelerı artıyor

gasolının dedıgı sankım on sekız yas ustu sohbet alanı gıbı mubarek herkes onıkıdden sonra gırıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…