hadı hayırlısı egeye gıdıyorsun gelın bol bol denız gunes keyfı yaparsınız kocısınle artık
tamam canım sağolasın muccckNöbeti devralıyoruzzz yavrukuşsana iyi uykular tatlı rüyalar bize iyi nöbetler
kız sen ne diyosunnn, ben o havlularla bile neler yaparım o adama :))))amın cumlemızııvalla geldı krıze gırmeye baslamıstım nıye yok oldular bırden dıye
tamam ozaman gasolıne derım zaten öyle demeye alıstıkguzel bır ısmın varmıs demeden gecmeyım
sennn taaa nerelerı dusnuyorsun ohooo sen aşk sarhosu olmussun gasolınım havluyla adamın karsına gecmeler aromatık yaglar
tamam dogru dıyorsun buyuk havluda sart kesınlıkle ıkısının de yerı farklı bencede bornoz daha böyle rahat uzun uzun banyonu
yaptıgında kullanırsın. havluyuda hemen kurulanıp gıyınecegnde guzel olur dıyelım mısafır gelecek acıl dusa gırmen gerekıyor dustan cıkınca bornoz keyfı
zaman kaybına neden olurevet dogru canım yastık konsunda ben senın gıbı dusunmemıstım, ıkı tane şart extra yastık banada.
bu arada yun dösekte senın ıcın zor olabılır cok agır olur. ıstememekle ıyısını yapmıssın bız bıde her sene turkıyeye geldgımızde sıcakta yun yorganlarda yatardık kucukken annemın ceyızı sırımsıklam terlerdım.
bızımkılerde ancak 2000 yıllarda mevsımlık yorgan aldılar yanlıs hatırlamıyorsamondan berı yunu sevmıyorum. ama kış aylarında o yun yorganlar ıple aranıyor
bıde sen cok usuyorsan ıllakı sart hıc usumessın ıcınde ohhh mısss mısss
senın ceyızıne yok yok yanıınsallah dugunden sonra bu guzel anılarımızı da paylasırız.
yavruşum ben de 30 yaşındayım yalnız hissetme kendini, gerçi biz askerlik derdimizi atlattık şükür ama olsun işte biz de evlilik için şartların olgunlaşmasını bekliyoruzHoşbulduk gasolincimm. sağoll hayırlısıyla gelsinlerr. 29 yaşını bitircem hala asker bekliyom.
sağol sultancımm. üzmüyorum çok ta işte bi hazırlık falan yapamıyorum. söylüyorum ona. gelince hepsini halledicez diyor.
ondan bazen sıkılıyorum ama hepsi olur. biz düğünü eylülde düşünüyoruz. daha zamanımız var hazırlık için.
bizim de şafak 96 canım.
güzel şeyler düşüniyim barii. ne düşünsem güzel acaba?
Evett canım bucadayımm
İzmirli kızlar bana düğün salonu konusunda yardım edin yaaa
Aşk olsunda düğüne giden var mı hiç :18:
ay söylemeden çıkamayacağım, sultaaaaaannn yine ateş mi bastı kıznereye kayboldun
pınarım ben hep derım ıcımzde kalacagana alalım dolabımızda kalsın dıyeıyı yapmıssın ıyı
ınanıyorum cebımızde mılyonlar olsun tum magzayı begenelım evde sıgacak yerımız olmasa bıle alırz dogamızda var
Ay alakasız olcak ama sizin tickerlarınızı görünce kendiminki kadar heyecanlanıyorum 2012 yazzz gelsinnn
ay söylemeden çıkamayacağım, sultaaaaaannn yine ateş mi bastı kıznereye kayboldun
gasolınım sana cvp yazmakla mesguldumbı ara korktum acaba ben yazana kadar kızların hepsı cıkarmı dıye , ama muhabet muhabetı acmıs masallah
talles park güzel diye duymuştum. onun dışında derin bi araştırmam daha olmadı canım.
ay acuk öyleyim huyum kurusunOfff kızz bi alemsin vallaaaa
Gerçekten öyle yaa doymayız biz valla tuhaf varlıklarız vesselam
Gelsin gelsin gelsinnnnnnnn
öyle canım ya darısı hepinizin başına inş.ne yapalım gaosolincim yaş 30 da olsa bi şekilde bekliyoz gene. iyi bari sen atlatmışssın askerliği. darısı sultanla bizim başımıza artık.
öyle mi dıosn tatlım..bende günlük oda olacgi için kahverengi seçtim ..ama dekorasyon fikirlerini okuyunca üzüldm nişanlıma çaktırmasamdaçünkü ileriki zamanlarda sıkkıcı etkısı war dıor..bende krem turkuaz kahve yapcm artık arayada nar çiçeği katarım ..güzel olur belkiiii
egelilerrrr çağalıyorrrrrrrrrrrrr hayyyy maşşaallllllaaahhhhhhhhhh
Allah sizi ne etmeessiiin emiiii şuraya bakkkkk ifadeler bile gecenin köründe gelmişş bütün gün kopyala et derken anam ağladııııı...bundaaann sonraa bendee gündüsleri uyucamm gezicemm taa gecenin köründee gelicem
kızlar sabah erken kalkmam lazım bende yavaş yavaş uyumaya gidiyorum... size iyi sohbetler iyi geceler rüylarınızda mütakbel kocişlerinizi görün
ay acuk öyleyim huyum kurusun
istanbulda yaşiycam ben de, no değişiklik
Hahanda ben geldim3 saattir aşkoşumla sohbet edıyoduk da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?